varētu būt, bet tomēr man šķiet ka galva ir par lielu
bet tomēr jā..kājas biku ir pa īsu
Dead Star
Sep 27 2006, 22:41
Vislabāk patikās tas paintā zīmētais nekrāsotais..Iesaku izkrāsot..tik tiešām smukiņš
Pēdējā atkal kājas ne tikai par īsu,kreisā plauksta par lielu,tā pati kāju poza kkāda nedabīga,kreisā acs pārāk pielīmēta izskatās sejai.
Cilveeks
Sep 27 2006, 23:03
QUOTE(Aven @ Sep 27 2006, 20:33)
varētu būt, bet tomēr man šķiet ka galva ir par lielu
bet tomēr jā..kājas biku ir pa īsu
kapeec uzreiz galva pa lielu... varbuut tikai kjermenis pa mazu...
Atmetu ar roku fotošabam un pāreju uz zīmuļiem..nu man vispār patīk..zīmēju visu dienu:
Runaajot par meiteneem, 23. septembra darbs ir vislabaakais visaa topikaa, kaut arii nav izkraasots. Citaadi tie uuberkantainie, idiotiskaas grimasees savilktie purni vienkaarshi ozh (nesmarzho?).
Update: Vispaar nezinu, vai driikstu izmantot vaardu "nesmarzho". Tas ir vispaarpienjemts izteiciens vai CirvjaKaac patenteets?
tam pēdējam vienkārši p.sc sejas izteiksme
haahahaaa, tāds apgļukojies XDD
Pedejais ļoti labs! Gribas vel vienureizi FMA novilkt... bet ne es vilkšu mangu.
P.S.
Piestrada pie samurjiem, OK?
Cowkiller
Oct 8 2006, 00:00
atgriezies pie photoshopa vai paint!
tas paint daRBS IR SMUKS!
visi saka negatiivu par pēdējo, a es otrādi. man pat ļoti patīk ausis, pat pareizā vietā ieliktas. man nezanāk, būs no kā mācīties. pa ruuberkantainajām galvas formām...kas jūs domājat, ka vīrietis jāzīmē kā zīdaiņa dibens? patīk arī mati. bet tev acis nesanāk. viena par mazu, otra par lielu..
manējais nebija domāts negatīvi
man pat patīk, tieši tāpēc, ka tāds apgļukojies izskatās XDD
haahahhaaaa
QUOTE(kahi @ Oct 8 2006, 08:29)
bet tev acis nesanāk. viena par mazu, otra par lielu..
Acis sanāk, tas bija arī tā domāts jo viņam vislaik tāds *eh?* skatiens
Kenshin
Oct 10 2006, 15:45
ir, ir tas pēdējais labs^^D
tik mazliet stīva sejasizteiksme, bet tas piedienas....^^D
Mani piespieda šito te ielikt XD
Loti smuks darbs, man patiix
Cowkiller
Oct 20 2006, 19:38
Jaa, shitais tieshaam iespaidiigi lec aaraa no visa ieprieksheeja, kas tev tapis... Kaa ziimeeji?
Skice, linearts ar pentūli,krāsoju ar brushtool
ai še laineart'u
Skaisti un stilīgi...visus negludumus esi nogludinājis....Varat turpināt skūpstīties.
Erik4xp
Oct 20 2006, 22:27
Ļoti moderni un skaisti
Bish siikaak, luudzu - kas ir pentuulis, t.i., kuraa progaa tieshi taadu atrast? Un veel - ar peli ziimeets?
Dead Star
Oct 20 2006, 22:40
Pentūlis ir iekš tā paša Photoshop,cik man zināms,tad zīmēts ir ar peli.
Ja runājam par zīmējumu lineart tiešām smuks,kā jau teica roka apr gigantisku,bet personīgi man acīs netīkami kož krāsas
Pentūlis ir Fotošopa tūlis ar kuru zīmēt taisnas un liektas līnijas(parasti jau liektas) un ļoti smuki to var izdarīt
Ftotošops 7.0
Jā ar peli, neesu baigi bagātais lai pirktu tabletu, jo arī nav mans dzīves mērķis zīmēt animi..
Ņēmu gatavu skici, uzliku 75% caurspīdīgumu,( man patīk tā...)
Pentool'im ir smuka opcija "Pen pressure" kura simulē tieši šo pašu piltenes uzspiešanu..tātad nosākuma un beigās tievs, pa vidu resns.
Ņēmu un uzmanīgi ar peli vilku, lineartam ir 4 leijeri, lai vieglāk palabotu ja kas.
Pēctam apakšā baltu leijeri (duh)
Katrai krāsai savs leijeris, tas kas kkam pa virsu tas augstāk.
Ņēmu krāsoju, kad ēnas tad ņēmu šo pašu krāsu un biku tumšāku izvēlējos, ar 3-1 brush tūl zīmēju ēnas..viss
Lineart- ~3.5h
krāsoju ~1h
Dead Star
Oct 20 2006, 23:14
QUOTE(Shumins @ Oct 20 2006, 23:05)
QUOTE(Dead Star @ Oct 20 2006, 22:40)
...bet personīgi man acīs netīkami kož krāsas
Nu ja nu vieniigi taas shausmiigaas rozaa zekjes...Liekas rozaa kraasa ir pati shausmiigaakaa kraasa, kaadu jebkad kaads ir uzjaucis...
Ne tikai..arī tie spārni ir par košu x_x
QUOTE(Dead Star @ Oct 20 2006, 23:14)
Nu ja nu vieniigi taas shausmiigaas rozaa zekjes...Liekas rozaa kraasa ir pati shausmiigaakaa kraasa, kaadu jebkad kaads ir uzjaucis...
emm,es nezinu ko tur ir jaaredz,bet espersoniigi redzu 'rozavij kvadrat' gandriiz Malevich...a spaarni ir aiz kvadraata?
Dead Star
Oct 21 2006, 00:21
QUOTE(Yume @ Oct 21 2006, 00:16)
QUOTE(Dead Star @ Oct 20 2006, 23:14)
emm,es nezinu ko tur ir jaaredz,bet espersoniigi redzu 'rozavij kvadrat' gandriiz Malevich...a spaarni ir aiz kvadraata?
Spārni ir no izkrāsotā zīmējuma iepriekšējā lapā.Lai gan tas "par košu" varbūt tikai man tā leikas.
Nav tachu tik traki ar to rozaa kraasu shinii gadiijumaa! Es testeeju gan uz LCD, gan CRT monitora, un aciis nekrita, liidz pat tagadienai, kad tu ieteicies par to koshumu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.