Arfija
Jul 27 2006, 12:47
Vislabaak amn patiik tavos ziimeejumos peedas...Taa svismaz nav taadas kaa visos anime!Taas peedam tev izskataas dziivas un iistas...Veel seja un mati,kustiibas tavos ziimeejumos!Ljoti labi!Taa tik turpinaat.
Karamele
Jul 27 2006, 13:15
wow man nenormāli patīk pēdējais darbs tā mazā meitene kura sēž uz kolonnas, tik superīgi uzzīmēts, baigi labs darbs ^^
keep up the good work
Keydan
Jul 27 2006, 13:33
Man otrais vairak pati. Tu labi zim enas.
Tigra2
Jul 27 2006, 18:08
labi izraadiijaas, ka taa bija kljuuda...
bet tas taa, tagad varu pateikt, kas par niansi:
roku iipatneejais garums rada efektu, ka rokas ir samainiitas ar kaajaam vietam, ja shaadu stilu izstraadaatu, tas speetu buut kautkas ljoti ljoti interesants. Shaada stila ziimeeshana ir ljoti gruuta taapeec, tad tev buutu gods. It iipashi iipatneeji un skaisti vareetu izskatiities shaadaa stilaa ziimeti renesanses laikmeta cilveeki... (siekala tek, iedomaajoties) Shaada veida ziimeejumi speetu tiktieshaam ietekmeet apzinju.
Bet, ja nav tad nav, kaa ir taa labi
Un keydan: Es neglaimoju, ja tam nav nopietns iemesls. Pie tam, ja arii kautkas izskataas peec glaimiem, tad tas vareetu buut taapeec, ka cilveekiem, kas ziimeet tikai saak, es censhos noraadiit uz labo, luudzot pieveerst uzmaniibu kaadai detaljai,kas jaauzlabo, taapeejaadi pakaapeniski tiek krietni uzlbots skills. bet olders(ne-iesaaceejiem) , es baaziisho degunaa jebko, kas nepatiik, jo taadus opotnujus, tik viegli no celja nenositiisi, un kritika paliidzees apzinaat savas kljuudas.
(veel tagad atceros kaartiigo, pamatiigo edg postu, gribeetos veelvienu)
(....neee, man nav mazohistiskas tieksmes...)
hypnotize
Jul 28 2006, 17:08
nu taaa.....zinu ka shis sliktaaks pa ieprieksheejiem...ar naakamo vairaak pacentiishos...
Tigra2
Jul 28 2006, 17:53
man atkal liekas, ka tas ir labaaks, par vairumu iepriekšējo. Labi, ka kaads arii ar roku backgraundus ziimee. Tas ir tiktiešām reti sastopami. Bet par to audeklu... visai jociigi izlociijies, ja tas ir veejaa tad meitenes metiem arii vajadzeetu buut taa it kaa buutu veejš.
hypnotize
Jul 28 2006, 18:34
nu pa to audumu...
vnk vajadzeeja kko pieziimeet klaat...baidi tuksh viss bija...
nu var iedomaaties...ka kaads vinju no labaas puses pameta...gribeeja traapiit tai *simple girl* bet aizmeta garaam...un taapeec vinjai nepliivo mati :)un par beckground...
nu censhos...kko to noskanju kautcik dabuut....
vajadzeetu jau atkal pacensties kko uz pc uzziimeet, vai taisiit no kaadaam skiceem....ja ir veerts varat ieteikt man kaadu...piemeeram no tajaam, kuras jau tapushas...
)
Super bildes. es no tevis daudz vareetu maaciities un uztaisiit kaadu multenivarbuut...
pēdējie darbi nudien ļoti skaisti.man patīk ēnojums
Akito-kun
Aug 6 2006, 12:46
Eenojums ir ljoti labs, bet visvairaak man patiik taa maaja, kas atrodas fonaa........
hypnotize
Aug 7 2006, 18:30
paldies...
censhos....!!!
hypnotize
Aug 9 2006, 18:58
mans pimais meegjinaajums taisiit flash multeniiti....
http://media.putfile.com/lodzinjaanu taa ...te es centos kko uztaisiit...bet beigaas nemaaceeju skanju pielikt...taapeec nava....
bet tagad iemaaciijos...un naakamo meegjinaashu daudz labaaku uztaisiit....
bet nu gaidu juusu viedokli...
vai vispaar man ir veertys kko meegjinaat uztaisiit???
Labs ziimeejums un tematika noteikti laba!Tikai truukst saakuma un beigas..sanaaks takaa taajaas visaas offtopicu sadaljaas potterpotterpotter un taa taalaak...!:PMan patiik!Domaaju ak tev ir veerts pacensties un pavediot ko tmliidziigu arii taalaak!!!:)
man patika skices taas ir labaas...
man gan taa naw jo veel labi neprotu ziimeet foonu
driiz ieliksu savus darbinus
taveejie darbi rulz...
hypnotize
Sep 16 2006, 15:50
nu taa...zinu, ka esmu speejiiga uz ko vairaak...
ta4u slinkums paari visam...vnk vajadzeeja kko jaunu uzziimeet...un taa nu tapa....
tad nu atkal gaidu kritiku.....
Tigra2
Sep 16 2006, 17:23
Eu a smuki, labāks par iepriekšējiem, prporcijām viss oki;pie tam ne-datora zīmējums.
Poza man liekas nedaudz stīva, bet tas arī vienīgais, kas krīt acīs.
Tā tik turēt ^^
ieraudzīju un man žoklis gandrīz līdz grīdai. Un pirmā doma - vai tu neliec kāda svešus darbus.
)
Bet tas nenozīmē, ka ir slikti, patiesībā ir pat ļoti grlīši
Un par to prieks.
Progress ir (gan jau pati esi pamanījusi
)
Dead Star
Sep 16 2006, 22:47
Apskaužu tevi par to,ka tev pozas sanāk tīri normāli uzzīmēt .___. Varbūt varētu vairāk pie fona piestrādāt,bet tad atkal vecais labais kopā saplūšanas efekts..Pie sejām varētu vairāk piestrādāt.Otrajā škiet,ka trūktu zods.Nu jā kopumā jau ir ok
Cilveeks
Sep 17 2006, 00:01
ir smuki, proporcionaali un interesants stils...
taa turpini...
Kikyou
Sep 17 2006, 00:35
O, smuki. Šķiet, ka ēnojums ir ideāls. ^^
Tavi ne-datora zīmējumi ir smuki, tā tik turpināt.
hypnotize
Aug 12 2007, 17:32
Nothinga
Aug 12 2007, 18:41
Tu māki strādāt ar zīmuli. Diezgan labi sanāk ēnojums un vēl labāk fons. Kļūdas proporcijās, aks bija manāmas pirmajos darbos, vairs nav izteiktas. Vienīgais, kas man šķiet ne gluži tā kā vajag ir vidukļi - par gariem.
Kopumā darbi labi, interesanti un patīkami.
Par pēdējajiem diviem darbiem:
Puisim viduklis par garu, kreisajai(saliektajai) rokai virs elkoņa mazliet jocīgs kūkums, labajai rokai trūkst plaukstas (zinu, ak kabatā iebāzta, bet taču kaut nelielam kūkumama jābūt, lai redz kur ir, savādāk izskatās, ka pirkstu nebūtu). Izteiksme mazliet dīvaina, daži iepriekšējie man patika albāk.
Meitenei mazliet poza šķiet nedabīga. Pleci par paltu, gurni par sāuru, apģērbs šķiet pielīmēts vai arī uzzīmēts kā otrā āda. Atkal viduklis par garu.
Ceru, ka neņemsi paŗleiku pie sirds manis teikto. Turpini zīmēt, tev labi sanāk! Man personīgi viabāk patika iepriekšpēdējie divi krāsainie puiši ^^ Gan pozu, gan izpildījuma ziņā.
Nu tad - veiksmi turpmākajā darbā
Nothinga
hypnotize
Aug 12 2007, 19:20
hypnotize
Aug 20 2007, 18:03
nju taa....Hypnotize atkal kko uzziimeejusi.....
saakumaa bija doma likt dojo speelee...bet nezinu vai ir veerts?
vnk smuks zakjis ,kurs nokraavies ar muniiciju...
ho.. man patīk!~ vēlos izteikt komplimentu, par matiem - dikti glīši iznākuši. ēnojums, atspīsums visā darbā ir vajadzīgajās vietās un nav pārspīlēts. būbi gan bišķiņ par lielu. un tagad visu detalizēti...
sākam no augšas yē.~ so, kā jau teicu man mati patīk. cepure varēja būt mazāka, nu tieši ne tik dziļa un tai derētu vēl kāds atspīdumiņš. seja ir piemīlīga un skaista, acis dzidras un deguns ar ok, bet mute gan nav padevusies. mani priecē, ka pleci ir normāla platuma. būbi.. (kā jau teicu), viena roka ir manāmi garāka par otru un plaukstas ir nedaudz par mazu. ķermenis pats par sevi ir pievilcīgs un slaids. ja tu zīmē biksītes tik zemu, tad jau vajadzētu būt redzamiem gurnu kauliem. munīcija ir uzzīmēta salīdzinoši profesionāli (jo tu esi meitene) un labi. cik tālu nu vien ir redzams man patīk zābaki un to dizains. krekliņa dizains ar nav peļams. krāsojums visā darbā varēja būt plūstošāks, tāpat, kā ēnas. un man ļoti patīk tā ieroča skicīte lapas labajā, augšējā stūrī. xD var redzēt, ka cilvēks ir centies. par dojo.. es domāju, ka ir gan vērts likt savu darbu tur iekšā, jo tur jau būs vairāk un vērīgākas ačes, un tur iespējams tu dzirdēsi vairāk komentāru. nenovērtē sevi par zemu!~ tev labi iznāk! (zīmēšana)
zeloco
Aug 21 2007, 00:45
QUOTE(hypnotize @ Sep 16 2006, 15:50)
tas gadiijumaa nav Patrick Wolf? nezheeliigi liidzigs
(var pachekot
te)
Nothinga
Aug 21 2007, 20:51
Par pēdējo bildi varu piekrist Asukas teiktajam. Bilde labi iznākusi. Man gan šķiet poza mazliet nedabīga, bet varbūt tur pie vainas viduklis un krūšu daļa. Pats par sevi darbs labs. Turpini tādā pašā garā!
hypnotize
Aug 28 2007, 18:41
nu...taaaa....radaas ideja ielikt kko citu.....no manas puses...kko pavisam savaadaaku nekaa ierasts.....
....tad nu luuk....----
------>
Cilveeks
Aug 29 2007, 23:03
man vienas taads jautaajums - noziimeeji??
Nu protams, ka tas ar fotogrāfijas starpniecību radies, bet lai šādi uzgleznot un vēl ar akvareļiem - jābūt labām iemaņām. Ļauj uzminēt - tu ej mākslas skolā un tur vajag sataisīt vasaras darbus...
hypnotize
Aug 30 2007, 11:31
exile..,..jaaa..ir taada lieta kaa sasodiitie vasaras darbi...bet tieshi sis netapa ar taadu noluuku...kaut gan noderees
jap...noziimeets...un ar fotograafijas starpnieciibu.....iipashi ar to nelepojos...bet kaa ir taa ir...citaadaak nevareeja...
nu lai kaa..arii buutu.......
tagad no manas puses kkas diivains....
p.s. zinu, ka deguns par garu...
Cilveeks
Aug 30 2007, 23:33
nu jaa man jau likaas ka sejas kaa ar zibspuldzi izgaismotas...
bet nu lai labi noziimeetu arii vajadziigi skili...
hypnotize
Dec 2 2007, 10:31
piu piu
ne iipashi darbiiga vakara rezultaats -> -> ->
Nothinga
Dec 3 2007, 15:24
Pirmspēdējie divi darbi man ne īpaši. Bet pē'dejais ir jauks ^^ Simpātisks, man vismaz patīk ^^
Mazliet īpatnējs , tomēr neslikts. Nedaudz jocīgas plaukstas un rokas pašas šķiet nedaudz par garu, tāpat arī viduklis. Īpatnējas šķeit arī bikses, to krokojums. Taču kopumā darbs labs ^^ Tā tik turpini!
hypnotize
Dec 12 2007, 13:01
paldies
gribeeju tikai piebilst, ka shoreiz es gribeeju uzziimeet tieshi taadu......diezgan nomociitu teelu....un manupraat taadas garas rokas vinjam piestaaveetu..arii viduklis
kaa jau var redzeet vinjam darba pa pilnam....
un protams es zinu, ka varu visu izdariit daudz labaak....bet......
Tā cigarete... besī ara, bet sasodīts - ņem un iederās... Vispar man tas darbs liekas vnk apburosi melanholisks. Pildspalva. Vai viņš ir rakstnieks, kam aprtūkusies iedvesma? Vai varbūt vnk students pirms kāda zinatniska darba rakstīšanas, kad jau izlasītas kaudzēm grāmatas, bet no idea, ko rakstīt?
hypnotize
Aug 8 2008, 15:33
nu ta....nedaudz vecs darbinjsh...
plus kkas no ps
unn....kautkas veel npabaigts....A2
FuschichO
Aug 8 2008, 15:49
rihtīgi pēc sienas izskatās
Un vel pēc foto.. vienkārši ļot netradicionāla sejas izteiksme, lai to zīmētu tāpatās, bet ja viss ir paša izdomāts, jāapsveic ar fantāziju
hypnotize
Aug 8 2008, 15:54
ha.haa...iekritu gan...ir ir no fotograafijs, bet man jau liekas, ka dazjreiz driikst...kaa tad citaadi iemaaciisies, ja ne skatoties kkam virsuu...
...jaa...fantaazijaa rodaas tik taadi pusdiivainji kaa 2rais...
tik nedomaajiet, ka es visu no focheneem...shis ir taads taka iznjeemums
FuschichO
Aug 8 2008, 16:01
Cmon- pēdējais posts manā galerijā arī tapis pateicoties foto. Es tur neredzu neko sliktu, bet tāpat kā tu- tas ir veselīgi un jautri arī
vis patiik iznjemot olgalvi
FuschichO
Aug 8 2008, 23:52
Šit. Tikko atcerējos, ka tā esi tu, Madzi!!!! Sasodītie apelsīni- kā man varēja izkrist no prāta!!! :@
hypnotize
Aug 9 2008, 13:43
QUOTE(FuschichO @ Aug 8 2008, 23:52)
Šit. Tikko atcerējos, ka tā esi tu, Madzi!!!! Sasodītie apelsīni- kā man varēja izkrist no prāta!!! :@
ko lai saka....jo labaak...objektiivaaks veerteejums....
kam negadaas...
starpcitu, apsveicu ar iekljuushanu sensejos....
FuschichO
Aug 9 2008, 13:58
Yā, paldies! Kā redzi- negāja tik ātri, kā mēs bijām domājušas. :/
Jā, dārgie Otakieši, īstenībā tas viss bija sazvērestība! XD XD Got ya!!
hypnotize
Jul 9 2009, 17:49
mai naame ist Karlsons
tas nav karlsons, shis ir karlsons:
hypnotize
Jul 9 2009, 19:33
Kādam bijusi bērnības trauma....
DarkDevilCat
Jul 9 2009, 19:40
QUOTE(hypnotize @ Dec 2 2007, 10:31)
piu piu
ne iipashi darbiiga vakara rezultaats -> -> ->
nu vsp loti labi, bet personigi man patik no visiem tikai sis:)
Pēdējais nenormāli stilīgs. <3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.