Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mēģinājumi kaut ko uzzīmēt
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Sushi
Hehe šis man patīk. Patīk sižetiņa dēļ. Un tā lielā meitene skaisti sanākusi!
Tērpi smuki, kā parasti. Ēnojums ir labs. Lellīte arī ok!
Ko lai piebilst.. ^^ rokas izlabotas!
Cowkiller
nezinu ko juus tur esat saskatiijushas...
Dead Star
Hmm ne gluži par postu krājējiem biju domājusi,bet par tiem dižajiem "artistiem" ,kas liekot tādus darbus,ko nedrīkstētu kādam pat dzērumā rādīt.un bij it kā cerība,ka mans nebūt no tiem..a kas var zināt..
Tigra - Nu tā kā tā mazā meitene ir domāta lelle,tad piedodamas varētu būt kaut kādas nesamērīgās proporcijas.. Un jā cap-ļap darbus nelieku
Paldies Kikyou (eee kā jau teicu maz ticams,ka būs kādreiz krāsains),Sushi par komentāriem ... un cowkiller baigi jau nu māki stimulēt cilvēku uz zīmēšanu XD
ak jā..nu kā vienā topikā minēju melnbalts ir baigi kūl :3 atļāvos uzzīmēt tikai portretu.jā,jā un fons pilnīgi s.cks
Kikyou
Fons ir ok! Vismaz labāks, nekā tas gaiši pelēkais, kas bija pirms tam. Man ļoti patīk kā iznākušas acis. :3
Cilveeks
ja neskataas ka mute nekam neder un acis ir biskiit pa taalu viena no otras tad peedeejais darbs man pat patiik.... biggrin.gif ...bet par priekshpeedeejo piekriitu cowkiller...

P.S. un prieksh nekaada fona - fons man arii patiik tongue.gif
Storm
Te jaw paraadaas zinaams skils ar paintu... man itiipashi patiik cik loti ruupiigi ir ziimeets peedeejais ziimeejums laugh.gif rolleyes.gif Taa tik turpinat!
Dead Star
Paldies par komentēšanu ^^ hmm jap acis ir patālu tomēr XD
Un tā..skatījos RM otro sezonu,un pēc 4 mēnešu Photoshopa absolūtās novārtā pamešanas uzzīmēju darbu.Kleita,kā daži apgalvo,ir ļoti līdzīga Suiseki kleitai,neiešu apstrīdēt,aber man tik un tā patīk.īpašie paldies Kikyou sensei par svārku daļas labošanu lineartā un par padomiem *svinīgi iedot krekeru kārbu*
Ak jā fonu un matus es joprojām nemāku krāsot,to es nenoliegšu.
Kārtējo reizi ir padevies nekas ievērības cienīgs,bet nu komentāri tik un tā ir ļoti gaidīti,lai vispār varētu zināt,vai kāds te ko apskatās vai nē.
Cilveeks

Ak jā fonu un matus es joprojām nemāku krāsot...

http://www.google.lv/search?client=firefox...%C4%93%C5%A1ana
varbuut kko atradiisi... happy.gif
Kikyou
Aya... Tā tik turēt... TwT *māj ar galvu, viegli uzsit pa plecu un svinīgi pieņem krekeru kārbu*
Pozas ziņā ir labāks par iepriekšējiem darbiem. Bet krāsojuma ziņā man liekās tas ar asaraino meitēnu šķiet ka bija labāks.

Par tiem matiem... Mēģināšu sameklēt kādu tutoriāli priekš tevis. Varētu jau pati uztaisīt, bet manas izskaidrošanas spējas ir reti draņķīgas.

EDIT: Atradu, vēlāk ieskiren skaipā, atsūtīšu.
Keydan
Ar katru zimejumu labak un labak! happy.gif
Sushi
Wooohh.. smuki! Superīgas krāsas (tev točna ir laba stila un krāsu izjūta, to es esmu pamanījusi). Kleitiņa ir mmmm.. dievīga (tādā ziņā, ka gribētu tādu sev). Ak jā, un poza ir ļoti, ļoti laba. Tāpat man arī patīk sejas izteiksme.
BET, kas gan ir tas pa darbu, ja nav kāds sliktumiņš.. šoreiz- acs, tā kreisā, nu par augstu. Un, jā mati.
rolleyes.gif
Dead Star
hohohouu~ nē es netēloju to jocīgo čuvāku,ko z-sv. sauc vainavvienalga kā.Vispār paldies par sava viedokļa izteikšanu,vienmēr novērtēju :3
un šeit atkal darbs ar fenomenālu fonu.šoreiz pat labāku kā iepreikš.
paldies kikyou,ka viņa atturēja no masu nolinčošanas,iepostojot darbu ar veco fonu.*pasniedz sarkanbaltu adītu šalli*
nu ko tur daudz.skice vāļājās labu laiku,līdz saņēmos krāsot.kā vienmēr tas nav 5minūšu darbs,cenšanās ir pārāk ielaista atkarība šajā jomā.
Cowkiller
un pzpiira noteikti buutu labaak un atraak...
Kate
rokām pirksti maziņi, acis ir nedaudz par augstu un kreisajā pusē, kur ir tas otrs dzelzis tailietaikuraiaizmirsunosaukumu, tur vajadzētu būt nedaudz savādāk..
bet nu, krāsojums ir patīkams, vienīgais varbūt nedaudz nekārtīgs, bet šo ilūziju varētu radīt nelīdzenās līnijas, kas ir viļņainas, ne-taisnas..
Keydan
*cough* kaja *cough*
exile
neveerteejiet tik stingri es apluukojot visu kopumu konstateeju ka ir progress , sevishki eenoshanas tehnikaa digitaalajaam bildeem.
Shatako
Man patīk pirmspēdējais un vēl tas kas ir aiz pirmspēdējā u.c.^^
Acis ir par augstu,varēja būt lielāka pēda,jam pirksti tāi par trauslu,sīki utt! Man ļoti patiik matu krāsa! rolleyes.gif
Tigra2
Kowai, acis kā vienmēr scary...tās padara tavu stilu neatkārtojamu, fuzziigi biedējošu. Patīk kopskats. viņai ir interesants stiliņš.

čupiņa ar mazām kļūdiņām, kā jau mums visiem.... ^w^
Vislielākā no kļūdiņām laikam ir kājā. Tā izskatās plakana, jo apavam nav telpiskuma sajūtas, jāiet viņam ārstēties, apavam tas ir. Un kājiņa varēja būt čutj lielāka. Cilvēkam bieži vien pēda ir viena izmēra ar delmu( vai kā sauca to otro rokas posmu skaitot no pleca) Tasarī būtu tas svarīgākais kļūdiņām, jo bieži neparādās(tās kļūdiņas, kas pulsē,t.i parādās vienā zīmējuma, bet otrā nav, nav vērts pieminēt, jo tās skaitās neuzmanības kļūdiņas)

Pag, jo vairāk skatos uz to zīmējumu, jo vairāk sāk atgādināt vienu cilvēku...ja tas ir tā domāts, tad... es zinu, kas tas par cilvēku...muhahahahahahahaaaa
Tenma
hm... viduklis varēja būt bik šaurāks (mksimums - līdz taaalaakajai bikštura lentai) zīmējuma kreisajā pusē, augšstilba un apakštilba agrumiem vajadzētu būt vienādiem, izņemot gadījumu, kad kāja iz pieliekta uz sānu, kas pēc ēnām spriežot tā nav... patīk kopumā ņemot... ļoti patīk krāsojums...
kahi
neizskatās, ka viņa sēdētu, bet balstītos uz kreisās puses kājas un rokas. viduklis aizmugurē ir izplūdis, tāpēc nesaiet kopā ar labo kāju. vai viņa stāvoklī, vai kā.
Dead Star
Cowkiller-protams,saulīt,uz papīra būtu ātrāk,bet man labāk patīk apziņa,ka es varu kaut ko nožēlojamu uzmeistarot uz pc ar savu drebelīgo roku un peli,lai ar ilgāk nekā pāris minūtēs uzšvīkāt kaut ko uz papīra smile.gif
kate-jā,līnijas nav nekādas dižās,bet tur es vainoju savu drebošo roku
Keydan-tas laikam jāsaprot,ka jāsaka paldies
exile-ar paldies par iekomentēšanu
Shatako-sankyuu ^__^
Tigra2-paldies par tām acīm,pati gan neko tādu nemanu,bet tik un tā XD Jā,ļoti labi apzinos,ka kāja ir neticami kropla,kā arī viņa pati ar,jo īpaši tā vidukļa daļa virs labā gurna,pati nesaprotu,kā tādu gļuku pieļāvu (: Mmm cilvēku,kuru,tavuprāt?
Tenma-paldies par komentēšanu.
kahi-jā,es apzinos,ka zīmēju draņķīgi.neesmu apgalvojusi pretējo

Lai nav offtopiks,tad viens darbs.tapis mana brīvā laika nosišanas pēc

Kentaishi
šķiet, ka plauksta pa mazu. smile.gif
Bet visā visumā jauks darbiņš. Ir kur piesiet aci. XD
Dead Star
Klausījos sev neraksturīgu mūziku Air - Moon Safari,Talkie Walkie,dzirdot dziesmu Cherry Blossom Girl, nolēmu,ka jāuzzīmē kaut kas glīts,lai ar kļūdas ir,manai pašapmierinātai acij ne tik lielas,rezultāts man patīk. Lepoties daudz nevaru,jo roku zīmējot palīgā ņemts cits zīmējums.

xikes
Pa kuru laiku tavs te ielika to pirmspēdējo? O_o nepamanīju.

Anyway. Pēdējais interesants tai ziņā, ka vajadzīgo noskaņu rada tieši pēcapstrāde ar PS. Šajā ziņā labi izdevies. happy.gif Ja nebūtu pieskāriena ar PS, zīmējums ne uz pusi tik labi neizskatītos. Vienkārši, bet effektīvi.
Nja, roka, arī ir pats vis-nelabāk sanākušais elements. Pārējais +/- ok.
Skalinja
Darbs man ļoti patīk. Nenormāli mīlīgs. Ik pa laikam sagribās arī kko vienk. skaistu.
Un pofig, ka tauta nav pārāk aktīva ar komentēšanu, nepievil savus fanus!!!
Mimi
Baaaigi skaisti tev sanāk acis. Ritīg anime acis. Un vispār kā čars ļoti glīts. Swear, man patīk. Ļoti - ļoti. Izskatās baaaig mīļi. AAAAwwww.
Dead Star
QUOTE(Skalinja @ Apr 14 2007, 20:31) *

Darbs man ļoti patīk. Nenormāli mīlīgs. Ik pa laikam sagribās arī kko vienk. skaistu.
Un pofig, ka tauta nav pārāk aktīva ar komentēšanu, nepievil savus fanus!!!

haha..fani..kā jau teicu - labs dienas joks, Skalinj %)
xikes-sākumā gribēju brēkt,ka arī bez PS izskatās tīri smuki,bet tomēr piekritīšu,ka mēreni apstrādātais ir labāk.paldies par komentāru
Roserette-paldies :>
Kikyou
Es arī esmu tavs fans... :|
Šis skaists, jap. It kā prasās krāsots, jap. Bet mēs jau zinam, ka tavam slinkums, jap. Tāpēc priecāšos par melnbalto, jap.
Sushi
Dead stāriņ, Dead stāriņ, tu jau zini, ka arī es esmu tavā fanu pulciņā.
Man patīk smaržīgā noskaņa, meičas labvēlīgais skatiens un, manuprāt, vieglais gaiss, kas tur ir. Un, šķiet, ka tīri okeiīgi der pie dziesmas klāt. (pie klipa gan ne xD)
kahi
a vot priekšpēdējais ir ļoti labs. par to plaukstu. var pamērīt - vidēji plauksta ir tik gara kā no zoda līdz uzacu augšai. ja neesi pārliecināta par proporcijām, zīmē sevi. savas proporcijas. pamēri, atrodi savu mēru, un uz priekšu.

p.s. es nekad neesmu teikusi, ka tu zīmē draņķīgi. tā ir tava iedoma, vai vēlme tikt pažēlotai. ieliki darbiņus, jo gribēji kritiku? nu tad mācies ar to tikt galā.
Dead Star
QUOTE(kahi @ Apr 18 2007, 19:15) *

a vot priekšpēdējais ir ļoti labs. par to plaukstu. var pamērīt - vidēji plauksta ir tik gara kā no zoda līdz uzacu augšai. ja neesi pārliecināta par proporcijām, zīmē sevi. savas proporcijas. pamēri, atrodi savu mēru, un uz priekšu.

p.s. es nekad neesmu teikusi, ka tu zīmē draņķīgi. tā ir tava iedoma, vai vēlme tikt pažēlotai. ieliki darbiņus, jo gribēji kritiku? nu tad mācies ar to tikt galā.

zinu,ka neesi teikusi un vēlme tikt pažēlotai nekad nav bijusi,lai kā arī izskatītos.es taču pati redzu,ka ir tauta,kam daudz labāk sanāk,tapēc tā teicu.bet nu nav svarīgi.lai arī kā, paldies, par to plaukstas ieteikumu.

Kikyou - a lieta tāda,ka ir nojausma,ka izkrāsojot es tikai sabojātu zīmējumu,tāpēc melnbalts %)
Sushi-ar paldies
Kikyou
QUOTE(kahi @ Apr 18 2007, 19:15) *

var pamērīt - vidēji plauksta ir tik gara kā no zoda līdz uzacu augšai.

Vai nu man maza seja, vai arī liela plauksta; man no zoda iet gandrīz līdz tai vietai, kur mati sākās. :|
Misa
Cherry Blossom Girl wno ownz...... es ar buut fans no šī laika. Tik nereāli forši uzzīmēts, tas nekas ka kkas nēmts paliigā, galvenais jau ir iznākums. ^ . ^
kahi
oij, nu gome, gome, nokļūdījos par varbūt centimetru, 1,5...happy? atzīstu kļūdu, taču neesam kloni. es kā piemēru minēju. tomēr savas prop. vienmēr zīmēt labāk. modelis, kā nekā, vienmēr pa rokai.
Tomoko
Un kādēļ es tavā topikā esmu iegājusi tikai tagad?
Paga, es šeit esmu bijusi. Esmu bijusi tad, kad tu esi ielikusi savus vecos darbus. Un tad man tie nelikās nekas īpašs. Bet šie jauni darbi man lika uzkavēties šajā topikā secinot, ka tava zīmēšanas prasme ir tik tiešām augusi.
Zīmējumi skaisti, man tajos patīk acis; tās ir vienkāršas, bet tomēr nedaudz specifiskas. Vēl man patīk tas, ka darbus apstrādā ar datoru un tu to izdari. (Yup, cienu cilvēkus, kuri mēģina zīmēt ar datora palīdzību)
Atkārtošos sakot, ka ķiršu ziedu meitene ir skaisti uzzīmēta, tāds maigs/mīlīgs zīmējums iznācis.
No šī brīža esmu pievienojusies tavam fanu pulkam, kā arī gaidu tavus jaunos darbus! :3
Dead Star
Pāldies Misa un Tomoko ^.^
hehē,nu jā..garlaicības rezultāts.Kikyou teica,ka noteikti jāuzzīmē "redīsu skuķis",tapēc tas ir šeit. Apzinos,ka redīsu tur ir krimināli maz. Teksta,kas ierāmēts,autortiesības pieder Kikyou. Kā ļoti labi noprotams šim nenoleidzami ģeniālajam mākslas darbam veltīts ārkārtīgi daudz laika.Paldies par uzmanību ^___^
Kikyou
A'ĒEEES NEKO NEZIN', MAN AR ŠITO NAV NEKĀDA SAKARA, LOL! Redīsi ir feini. ¦D
xikes
Da, kādi tur vēl redīsi? Visa jēga ir skatienā un sejas izteiksmē.
Jā, skatiens ir labs. Izstaro krietnu fanātisma devu.
Dead Star
Mhm,paldies par veltīto uzmanību. Uzskatīsim redīsu skuķi par nelielu filozofisku atkāpi sleep.gif
Un tagad par lietu. Šoreiz klausījos sev raksturīgo mūziku Placebo 98' gada albumu,pāris dziesmas - Without You I'm Nothing, The Crawl, My Sweet Prince,tad arī iedvesmoja uzzīmēt šito. Mjaa un linku šoriez neizdevās atrast,bet nu pieņemsim,ka tas tiks veiksmīgi pārciests. Sākumā uzzīmēta man šī tika bez matiem,izskatījās pēc varen trakas mākslinieces, tad nu piezīmēju matus. Nu kaut kā tā

un variants,kur labāk var saprast,cik ļoti fons ir nepabeigts
xikes
Heh. Proporcijas jau izskatās pavisam labas, protams, ja neskaita tādus sīkumus, kā plaukstas. Bet plaukstas zīmēt vienmēr ir jautri.
Kā vienmēr, man patīk visādas nenozīmīgas detaļas un apģērba aksesuāri, kas padara zīmējumu detalizētāku. Bet nu, ko tur daudz.. viss ir daudz maz ok, un ja kaut kur var piekasīties, tad to var novelt uz faktu, ka zīmējums nav līdz galam pabeigts.
Peace.
Dead Star
Laiki plūst un mainās, skili manējie gan ne īpaši, bet tomēr te daži, kas vispār tika uzražoti->
krāsainās pildspalvas x.x un zaķītiiss
IPB Image
tās pašas maģiskās pildspalvas
IPB Image
acīmredzami klāt zīmulis, varbūt nemaz nevajadzēja
IPB Image
ārkārtīgi pozitīvais darbs ^.^ pildspalva joprojām
IPB Image
sākumā pildspalva,vēlāk arī Kikyou flomītis
IPB Image
zinu,zinu.nepabeigts
IPB Image
autobusa meitene,zīmēts ceļā uz Ventspili pie dažiem labiem. Jap, rokas viņai vajadzētu izcenzēt ar pufīgajām izlietnēm kā minimums
IPB Image
Kikyou
Bāc, nu bet es mīlu to pirmo ar zaķīti! Un ārkārtīgi pozitīvo darbu. Pārējie tā, bet es jau tev teicu kas un kā, hehe.
Cowman
varu piekasiities tikai par 1rmo
rokas ir garaakas par kaajaam ( njemot veeraa ka ir veel uz kablukiem)

otrais man ne iipashi bet saakot no3shaa un uz leju visi patiik smile.gif
Arta
Tām..

1. zīmējums - zaķiz. ^^ Vispār smuki tās krāsas un tā tur viss sanācis tikai par tām rokām piekrītu cūkmenam.

2. zīmējums man tā papusei patīk, bet nav slikts jebkurā gadījumā..

3. - 6. tie man arī patīk, tādi detalizēti samērā un visp ir forši, tev sanāk. :]

7. zīmējumā ļōōoti patīk meitenes mati.. nezinu kpēc, bet baigi patīk. biggrin.gif
Tikai kkas ar tām plaukstām nav.. pārāk mazas.

kopumā skatāmi & turpini zīmēt, es gribu redzēt vēl. 8]
xikes
Huu, progress!
Man, personīgi, no šiem vislabāk patīk tas ar nosaukumu "scan0004.jpg"
Otro vietu uz mana personīgas patikšanas pjedestāla ieņem pēdējais iepostētais. Piesaista seja un lūpas o_o
Arta
pamanīju vel1 lietiņu.
Rokas no elkoņa līdz plaukstai, ieskaitot plaukstu, lielākoties tev sanāk baigi garas.. un elkonis apaļīgs.. pie tā vel varētu kko piestrādāt, taču tas tā.. tev sanāk. ^^
Dead Star
Huhuūu. Paldies visiem, kas atļāvās arī ko iekomentēt ^.^v
Savu iespēju robežās centīšos arī citreiz (pēc gada.pusgada vai tamlīdzīgi XD) laboties.
vampiregirl
Mna patik Tavi pēdejie darbi smile.gif Tik vot viesiem Taviem cilvēciņiem kājas par īsu biggrin.gif
Tigra2
Idejas jau feinas utt. Taču vairāk uzmanības ir jāpievērš tapšanas sākuma posmam, nesāc cakināt un detalizēt pirms pamats nav kārtībā, savādāk detaļas noēd to, kam bija jābūt uzmanības centram.

Kautvai paņemam zīmejumu numur 5.
Detalizējums noēd pašu tēlu un īpaši izceļ nepareizo meitenes augumu, līdz ar to arī detaļu vērtība un oriģinālais salikums paliek nepamanīts un nenovērtēts. Un tieši tā pati problēma ir arī pārējos zīmējumos, izteikti 3ajā un 6tajā.
Kautkā skumji, ka esi tik daudz darba un izdomas ieguldījusi tērpos un detaļās, ja tās neizceļas.

Būtu feini, ja kāds uzzīmētu fanartu kādam no taviem darbiem. Toč. jāizsludina fanartu dojo. :3

Dead Star
QUOTE(Tigra2 @ Jul 29 2008, 15:42) *

Idejas jau feinas utt. Taču vairāk uzmanības ir jāpievērš tapšanas sākuma posmam, nesāc cakināt un detalizēt pirms pamats nav kārtībā, savādāk detaļas noēd to, kam bija jābūt uzmanības centram.

Kautvai paņemam zīmejumu numur 5.
Detalizējums noēd pašu tēlu un īpaši izceļ nepareizo meitenes augumu, līdz ar to arī detaļu vērtība un oriģinālais salikums paliek nepamanīts un nenovērtēts. Un tieši tā pati problēma ir arī pārējos zīmējumos, izteikti 3ajā un 6tajā.
Kautkā skumji, ka esi tik daudz darba un izdomas ieguldījusi tērpos un detaļās, ja tās neizceļas.

Būtu feini, ja kāds uzzīmētu fanartu kādam no taviem darbiem. Toč. jāizsludina fanartu dojo. :3

hmm,tu tjīp domā veco, labo proporciju klibošanu? Man jau ar vēl liekās,ka es ar to detalizāciju šur tur sāku slimīgi aizrauties. Lai nu kā,ja godīgi,tad zīmējot tik trakoti nepiedomāju vai tur tās proporcijas ir ideālas, jo vnk reizēm patīk kaut ko uzražot, ļoti bieži vnk uzzīmē tikai vienu bantīti, tikai vēlāk apkārt rodas tas pārējais. Lai nu kā, tas viss diemžēl laikam ar nav attaisnojums, jo tā ir ar visiem.
Un es akal domāju,ka nez vai gluži detalizējums noēd tēlu,jo bez tās detalizācijas tas tēls vispār nekas nebūtu. Detalizācija jau arī ir tā,kas veido to tēlu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.