Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shakugan no Shana
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Kikyou
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

No AniDB ->

Sakai Yuuji was a normal student, but one day his normal life was gone. He was assaulted by a monster, “Guze no Tomogara”. It was a monster which came from another world, and was able to turn a human into a light to eat. It was a girl with red hair and red eyes that saved him, who was too surprised to move. Then, that girl said to him “You don’t exist anymore”. What she meant was...

Kaut gan šitos topicus īpaši nemāku taisīt tā, lai mani vēlāk nelamā, tomēr pēc 3. sērijas noskatīšanās nevarēju vairs izturēt, izdomāju tomēr uztaisīt.

Nu, kurš te vēl, atskaitot mani, skatās? o.o

Man jau personīgi ļoti patīk. Pēc 1. sērijas noskatīšanās bija nedaudz grūti saprast kas un kā, bet 2. sērijā gan lielākā daļa palika daudz maz skaidrāka.

Animācija laba (kā jau 2005. gads), tēli, un mūzika tāpat (ui kā es gribu to OST dabūt.. <_> Pašlaik vēl nav...).

Ja šitādā garā turpinās, tad iespējams pat par FMA mīļāka šitā anime kļūs. XD
Sigfa
Hmm, nu cik nu skatos, bet to kas ir iznaacis esmu redzeejis. Man ne visai. Izskataas peec kaarteejaas kompleksaino jaunieshu animeem (kuras man nepatiik), bet nu, veel jau nevar iisti spriest.
Fatalis
Es skatos, un man patīk. Nav tur nekāda sakara ar nekādiem kompleksainiem jauniešiem.
Sigfa
QUOTE(Fatalis @ Oct 26 2005, 02:42)
Es skatos, un man patīk. Nav tur nekāda sakara ar nekādiem kompleksainiem jauniešiem.
*

Ja jau tu esi tik paarliecinaats, lai nu taa buutu o_O
Shoune
Jap skatos ari, animacija patik, stasts ari patik un nevaru sagaidit kad OST paradisies heh =D
zenofex
Nav slikti, nemaz nav slikti smile.gif
Patiešām - pirmā sērija maz pastāsta par to kas notiek, bet pietiekoši lai ieinteresētu skatītāju. Seriālu varētu klasificēt kā kaut kāds šausmenes un fantasy sajaukums ar anime tipu "visu-laiku-bija-labi-un-šodien-kaut-kas-notika".

Seriālam ir kūlīga noskaņa/krāsas un laba animācija. Muzikālais pavadījums - ir labs, kaut gan - jāatzīst - kails jpop (vismaz op/ed).

Vēl gribētu piemitināt, ka seriāla režisors ir strādājis arī pie Metropoles un Jin-Roh, kā arī Slayers eposa. Tā kā zināms potenciāls ir šim te seriālam.
Sigfa
Par kraasaam un animaaciju piekriitu. Reti kad ir gadiijies redzeet tik patiikamu kraasu gammu, ja nu vieniigais Wonderful Days.
Church
QUOTE(Sigfa @ Oct 27 2005, 11:51)
Par kraasaam un animaaciju piekriitu. Reti kad ir gadiijies redzeet tik patiikamu kraasu gammu, ja nu vieniigais Wonderful Days.
*

kraasu gamma arii ieksh Air savlaik ljoti imponeeja. dabas skatos mostly. druumaaki urban backgroundi reti gliishi gadiijaas GiTS Innocencee..
Sigfa
Taa jau ir gaumes lieta. Protams, Air arii kraasas ir lieliskas. Taa teikt, vispaar jaunaakajiem seriaaliem ir noveerojama shaada patiikama paraadiiba. GiTS tomeer ir savaadaaks, urban paliek urban un nav iisti saliidzinaams ar veeja glaastiitu koku pljavas viduu saulrieta laikaa. Protams, arii urban skati var buut skaisti, bet tad jau izveershas varianti- sci-fi? Post-apoc? modern?

image

vs

image

kraasu gammas liidziigas, bet staasts cits. Nu gruuti saliidzinaat, gruuti.
Gutts
kacajot domaju ka bus atkal kartejais murgojums par puisiti ar spejam un meitenem apkart, bet izradas anime ar labu story lidzsim pa kuru var padomat ari un pilnas iespejas ari ta palikt.
harpy
kad tiks garaam visaam skaidroshanaas daljaam izskataas, ka buus tiiri interesanti smile.gif
Kikyou
QUOTE(harpy @ Oct 29 2005, 15:54)
kad tiks garaam visaam skaidroshanaas daljaam izskataas, ka buus tiiri interesanti :)
*

Tieš' tā. XD Tā pat kā spēlējot RPG - sākumā visi paskaidrojumi, pēctam sākās visa jautrība.

On another note... Episode 5 - AVI | MKV

Edit: Āa un vēlviena lieta, iznākusi pilnā versija openingam. ^_^ Yaay~! [ reku ]
GunMetaL
anime laba. smile.gif noskatijos taas 5 epas varu teikt gandriiz tikai labus vaardus, ja nu vieniigi man patiktu ka džeks arii buutu uz kautko speejiigs nevis tikai vaicaat kas shoreiz uzbruuk sad.gif . muzzons prosto SUGOI!! vaardsakot velviens gabals ar ko piegruziit manu hdd smile.gif
harpy
QUOTE(EliminatoR @ Nov 10 2005, 20:45)
anime laba. smile.gif noskatijos taas 5 epas varu teikt gandriiz tikai labus vaardus, ja nu vieniigi man patiktu ka džeks arii buutu uz kautko speejiigs nevis tikai vaicaat kas shoreiz uzbruuk sad.gif . muzzons prosto SUGOI!! vaardsakot velviens gabals ar ko piegruziit manu hdd smile.gif
*

gah, nu ta jaunums, anime puishelji parasti i tie, kas iespiedushi asti kaajstarpee skataas kaa ciinaas un domaa kas nu buus ko nu dariit... laugh.gif
un kad nu vinji i izspiegushies un "izbimbajaushies" vinji njem un izglaabj ja ne visu pasauli tad vismaz visu pilseetu laugh.gif tata jaunums laugh.gif

hmz, tieshama paliek sakarigaka cerams, ka tas pats notiks a Jigoku Shoujo, shamaa man labaka patiik(stilistiskajaa zinjaa)par Shakugana no Shana....tur pagaidaam vismaz naf "maiznja bimbaajosha" puikinja laugh.gif
Kikyou
Uzradies vēlviens fansubs, kas tulko SnS, Flamehaze. ^_^ Šis gan ir viņu pirmais projekts, bet subo ļoti labi. o.o

[Flamehaze] Shakugan no Shana - Episode 8

Bet vienmēr ir jau arī Eclipse subi, ja šitie īsti neiet pie sirds. :3

Bet 8. sērija... Bāc, es līdz sērijas beigām ar atvērtu žokli paliku... Paliek vien ar labāk un labāk! ^_^
Keiko
Ir vēl viens fansubs, kas strādā ar SnS, IY4Ever [IY-F] (InuYasha 4Ever)
Šis ir viņu trakers, šajā linkā var atrast, ko viņi pašlaik piedāvā http://trackeuro.iy4ever.net:8989/ un šī ir viņu lapa http://www.iy4ever.net.
Es šo fansubu pamanīju, kad savā laikā meklēju Inuyasha. Es novilku SnS pirmo sēriju ar [Eclipse] subu un kā arī ar [IY-F] subu. Un vakar salīdzināju abas. Skatoties ar [Eclipse], es brīžiem kaut kā nespēju uztvert visu informāciju. Pēc tam skatoties ar [IY-F] bija vieglāk un, kas man ļoti patika, ka tur bija paskaidrojumi terminiem, kā arī subtitru stils mainās atkarībā no personāža un vai personāžs domā vai runā (Vieglāk iebraukt tajā visā).
Ja salīdzina pēc video kvalitātes, tad [IY-F] man likās, ka bija ar asākām kontūrām.
Pašlaik [IY-F] ir izlaidis tikai pirmās divas daļas, bet es domāju, ka viņi iedzīs pārējos.
Katrā ziņā man personīgi labāk patika [IY-F] darbs.
Es vēl neesmu novilcis otro daļu, jo laiks bišku man pietrūkst, bet pagaidām sižets man patika.
Kikumi
Kheh, intereses pēc nolēmu ielādēt pirmo sēriju un jāsaka tā: tas bija tā vērts! Anime tik tiešām atstāja labu iespaidu. Patika krāsas, čaru dizains, mūzika. Sižetam arī nav ne vainas! ^^

Ar nepacietību gaidu turpinājumu!
Ayumi
Noskatiijos visas liidzshineejaas 8 epas. (man vismaz skiet ka vel tikei 8, jaapskataas) no saakuma taa neaizraava sizets, bet pie 5 epas jau aizraavos.
sliktie chari tika aatri uzveikti, tas taa.
Njaa, taa Ane nemaz nebija sliktais chars, cik sapratu (vinjas graamata ir super. tik aizmirsu kaa sauca) diivaini ka nevis meitene dzekam dod speeku, bet gan dzeks meitenei. Gribeetos lai tas dzeks bish viireskiigaaks. dry.gif
Muuzika, naw ko lieki teikt ka Sugoi. gaidam ost.
paldies kikyou par linkiem ^.^ (BAac ko tu MANI aplipinaaji ??":D )

P.s- naakamaas deviitaas epas iisais izklasts liecina ka anime ir netikai fantasy. (arii ecchi un comedy)
Revol
QUOTE(Ayumi @ Dec 4 2005, 18:18)
Noskatiijos visas  liidzshineejaas 8 epas. (man vismaz skiet ka vel tikei 8, jaapskataas) no saakuma taa neaizraava sizets, bet pie 5 epas jau aizraavos.
sliktie chari tika aatri uzveikti, tas taa.
Njaa, taa Ane nemaz nebija sliktais chars, cik sapratu (vinjas graamata ir super. tik aizmirsu kaa sauca) diivaini ka nevis meitene dzekam dod speeku, bet gan dzeks meitenei. Gribeetos lai tas dzeks bish viireskiigaaks. dry.gif
Muuzika, naw ko lieki teikt ka Sugoi. gaidam ost.
paldies kikyou par linkiem ^.^ (BAac ko tu MANI aplipinaaji ??":D )

P.s- naakamaas deviitaas epas iisais izklasts liecina ka anime ir netikai fantasy. (arii ecchi un comedy)
*

btw, Eclipse jau 9 ir izlaidushi - dabuut irc'aa te - #eclipse@irc.rizon.net
Church
noskatiijos 9to epu. yuk. discussting. nu kaapeec radaas vajadziiba fanservisa paarbaaztu epu uzrazhot? sad.gif Showa veerteejums uzreiz nokritaas par treshdalju. Ceru, ka vairaak fanservices nebuus :/
Ayumi
Nu tad es ariii noskatiijos 9 epu. Izskatiijaas driizaak peec ecchi, school, comedy nevis fantasy zandra. dry.gif ja mans agraakais veerteejums bija 8+ , tad tagad noshluka un 7- . (te jau kautkaada romantika paraadiities sak) ps- izbriiniija tas ka Shanai 8 epaa (laikam tajaa) spaarni izauga.

un 9 epu var arii baka-updates.com dabuut.....
Kikyou
QUOTE(Church @ Dec 4 2005, 19:06)
noskatiijos 9to epu. yuk. discussting. nu kaapeec radaas vajadziiba fanservisa paarbaaztu epu uzrazhot? sad.gif  Showa veerteejums uzreiz nokritaas par treshdalju. Ceru, ka vairaak fanservices nebuus :/
*

Gluži manas domas. T_T
Man nav nekas pret "atpūtas" sērijām, bet bez tā fanservisa gan varēja iztikt. Tur pat vai sajūta, ka kaut kādu doujinu lasu. o_O
Gutts
nebija jau tik traki tikai 70% serijas drankigs echi gabals. Radas iespaids ka lasu ichago 100% kautkur pie 100 chaptera kur visi prikoli jau atkartojas. Visi notikumi jau bijusi un pieriebusies pat neka orginala nevareja izdomat.
xikes
Hmm.. kāds ir mēģinājis novilkt tās *.mkv sērijas?
It kaa Matroska formāts, bet pat jaunāko pack neiet tik labi kā gribētos.
Ir skaņa, ir subi (veseli 2 veidi) bet attēla - nav.. sad.gif
Moš ir kāds pavisam vienkāršs risinājums?
Vai arī būs tomēr jāvelk avi versija?
bubu
Jā, ir mēģinājis (es).
Risinājums ir H264 dekoderis, piemēram ffdshow.
Iesaku CCCP paku.
The CCCP (Combined Community Codec Pack) is a filter pack specifically built for playing anime.
xikes
OK. Thanks. Aizgāja. Jānovelk tik pārējās sērijas un jāsāk skatīties smile.gif
Church
ja nemaldos, Eclipse reliizoja 2 versijas. H264 mkv un xvid avi? varbuut kljuudos proms .. pac velku pirmo variantu. veel i arii Flamehaze grupa, neacceros kaadaa formaataa reliizoja. izlaizh pat nedaudz aatraak epas par Eclipse, kuru es trackoju. 10 epa lai gan mazaak, bet arii nedaudz sabojaaja iespaidu par showu .. gan ar iiso flashbacku no ieprieksheejaas epas boobie run, gan ar galnaa varonja kompleksainiibu nevietaa :/. ceru - shows iztaisnosies.
Kikyou
Hmm. Man gan šī sērija patika.
Pagājušā sērija bija pilnīgi kā no citas animes. Bet ar šo sēriju jau atkal atgriezās tur, kur bija.

"Being alone hurts"...
Ayumi
QUOTE(Kikyou @ Dec 12 2005, 21:55)
Hmm. Man gan šī sērija patika.
Pagājušā sērija bija pilnīgi kā no citas animes. Bet ar šo sēriju jau atkal atgriezās tur, kur bija.

"Being alone hurts"...
*

piekriitu, viss bija ok. Es arii pienemu ka serijas gaita atkal sizetaa saak iegriesties. Jaaklaisa viena cilveka padomam un jauztver 9 epa, kaa taada ''atelpas''epa peec ciiinaam. Es gan nezinu kas iznaaks no Yuji trenneeshanas. (vinsh patieshaam tagad nozeelojams izskatas) Izskataas ka arii jauni ienaidnieki paraadijushies.(tie divi man totaalo riebumu izraisiija viena iemesla del)
Ar nepacietiibu gaidu naakamo epu(raadas ka buus kautkas uz romantic stuff ph34r.gif )
Kikyou
QUOTE(Ayumi @ Dec 13 2005, 23:03)
(tie divi man totaalo riebumu izraisiija viena iemesla del)
*

Kāpēc gan man liekās, ka tas ir tas pats iemesls, kas man. x_x
Ayumi
QUOTE(Kikyou @ Dec 14 2005, 18:33)
QUOTE(Ayumi @ Dec 13 2005, 23:03)
(tie divi man totaalo riebumu izraisiija viena iemesla del)
*

Kāpēc gan man liekās, ka tas ir tas pats iemesls, kas man. x_x
*

ja tu pa riebiigu uzskati KAA vinji tur laizijas(kaa lai vel nosauc ) Tad piekriitu tev.
Es tikei gribeetu uzzinaat kas bija tas perversais, kas vinjus noveeroja. laugh.gif
Kikyou
Perversais? Neee...
Viņš pateica tieši manas domas - "Really, I can't believe what they do as siblings". XD

Bet es pieņemu, ka tas varētu būt kaut kāds Flame Haze. o.o;
Kikyou
Domā to EP tulkojumu? o.o
'eku torents.
Gutts
http://www.mrpc.us/fansub/
Tur var vilkt pataisno shaguna no shana episodes un dazu citu anime ar
Aven
eww, paldies, shitaadu man sen jau vaidzeeja, a to dc++ nevienam nava
bubu
Kāds varētu man izskaidrot, ko nozīmē tas "de arimasu" katras Wilhelmine teiktā teikuma beigās pēdējo 2 sēriju laikā?
Kikyou
QUOTE(bubu @ Jan 21 2006, 21:36)
Kāds varētu man izskaidrot, ko nozīmē tas "de arimasu" katras Wilhelmine teiktā teikuma beigās pēdējo 2 sēriju laikā?
*

Vienkārši teikuma nobeigums, kam tāda īsta tulkojuma nav.
Zini, tā kā pa rācijām runā - "Mūsu bāzi uzspridzināja! Beidzu." XD

Ā jā, jaunā ending dziesma man patīk. ^_^ *pieraksta blociņā - 8. februāris*
Church
QUOTE(bubu @ Jan 21 2006, 21:36)
*

pieradums / zhargons / akcents. viens no panjeemieniem kaa individualizeet charu. ilustratiivi iedomaajies kaadu cilveeku kas regulaari saka "ee", vaj katra teikuma beigaas ".., vot.". Vai vienkaarshi runaa latgaliski ;>. Ja pareizu esu sapratis, dazhi no shiem teikuma nobeigumiem, vai pierasto vaardu galotnju mainja/papildinaashana dazhreiz ir saistiita ar kaadu japaanas regjionu / turienes akcentu. piem. skat. Osaka's akcents utml.
Hikaru
Pirmās 6. sērijas noskatījos. Bija normāli, bet kaut kā īpaši neaizrāva. Nekā interesanta te nebija. Kaut kādu trako ar kuklu Čaki (man no tām vecām amerikāņu šausmu filmām slikti paliek) mēģina noķert. Beigās kaut ko nesaprotamu izdara, un tam beigas...
Church
QUOTE(Hikaru @ Jan 29 2006, 04:40)
Pirmās 6. sērijas noskatījos. Bija normāli, bet kaut kā īpaši neaizrāva. Nekā interesanta te nebija. Kaut kādu trako ar kuklu Čaki (man no tām vecām amerikāņu šausmu filmām slikti paliek) mēģina noķert. Beigās kaut ko nesaprotamu izdara, un tam beigas...
*

hrm. taksh tika animes gaitaa skaidrots. apart from humans ir guzes / ar paardabiskiem speekiem apveltiitas buutnes. dalja, tomogara-s(?), savu meerkju/ambiiciju realizeeshanai nepiecieshamaas energjijas ieguushanas peec slaktee hjumaanjus vinju life force ieguushanai, dalja, flame haze-s, ciinaas pret to utml. + veel ir mistess-es, izniicinaato cilveeku iislaiciigi eksisteejoshas kopijas, kas radiitas lai pasaules balanss netiktu speeji mainiits vairaaku cilveeku izzushanas gadiijumaa. pseido trakais ar lelli ir tikai pirmais no "ljaunajiem" ;> vairaaku 'villains' rindaa pirmajaas epaas.
bik spoilojosh mineejums:
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.

imho pamat animes sizhets paredzami biidaas uz 2 standarta lietaam - uber villain beigaas (anee-san's pretinieks silver(?)), + standarta galnaas varones pakaapeniska romantizeeshanaas no origjinaalaas bezemociju stone-cold flame haze/ lovu-lovu ar Sakai Yuji ..
Tigra2
Nju man patīk, pašlaik esmu redzējusi 15 sērijas un nevaru vien sagaidīt nākamo.
Mans minējums par tālāko gaidu ir līdzīgs Church minējumam. +
beigās:
ljaunais nolaupiis galveno varoni, Shana ies vinju glābt un pēc tam kaut kā pateiks ''I love you'' un anime beigsies, vai arī Shanu nolaupiis un Yuuji ies vinju glābt. (tā notiek čupā animju)

Btw. Cilvēku palikušās kopijas ir nevis mistes bet gan torchi, misteses ir retas. yuuji ir mistess
bubu
Vakar jau Eclipse izlaida 16-to sēriju.
Church
QUOTE(Tigra2 @ Jan 29 2006, 13:30)
...
Btw. Cilvēku palikušās kopijas ir nevis mistes bet gan torchi, misteses ir retas. yuuji ir mistess
*

och. pat aizmirsu ;>. Yuuji ir mistess, kas ir torch, kas kaut ko satur sevii (shajaa gadiijumaa replenishable/regenerating life force) + speej kusteeties unrestricted spell rajonos?
bubu
Man liekas, ka nevis life force, bet to sauc par power of existence - to kas deg torchos, un ko ēd visi tie guzes.
Church
http://www.point-blank.cc:16384/allowed/to...%5D.mkv.torrent
[Eclipse] Shakugan no Shanatan - 01 (h264) [5621FEA5].mkv
hrm. erm. tiem, kas tracko shovu, iesaku paskatiities. ;DD
lai gan jau n vietaas redzeets, chibisms i kawaii. ;>
(numeeraacija liek cereet, ka buus veel shaadas izvirtiibas)
Chufanzo
Man vienu briidi bija liela shkrobe - es taa biju cereejis, ka vinjam tas Torch izdegs taa kaa paareejiem un shizhets paaries citaa plaaksneee, bet nee - izraadiijaas, ka vinjam vinsh atjaunojas...
Veek man ne sevishkji gaaja pie sirds red eye uzpuutiigais raksturinsh un kaa vinja ar visiem apietaas, tachu vismaz vinja aplauzaas, kad muusu puisietis nemira - taatad nav sliktuma bez labuma...
Kikyou
QUOTE(Church @ Jan 29 2006, 21:01)
http://www.point-blank.cc:16384/allowed/to...%5D.mkv.torrent
[Eclipse] Shakugan no Shanatan - 01 (h264) [5621FEA5].mkv
hrm. erm. tiem, kas tracko shovu, iesaku paskatiities. ;DD
lai gan jau n vietaas redzeets, chibisms i kawaii. ;>
(numeeraacija liek cereet, ka buus veel shaadas izvirtiibas)
*

Aha aha. XD

Itsevišķi patika tas, Yoshida-san "I must kill her! *ļauns smīns*". XD

Edit: Ā jā, [Eclipse] ir nosubojuši 17. ^_^ Izskatās, ka šis tas jauns sāksies.
Nevaru vien beigt fanot par Shana/Yuuji. XD
Jaunā sākuma dziesma neslikta, kaut gan iepreikšējā man tomēr labāk patika. :3
Faplo
Burtiski jo tālāk jo labāk... vispār negribas ticēt ka šitai animei kopā būs tikai 24 epas... pilnīgi žēl paliek smile.gif lūgums no manas puses visiem spoilerus likt atiecīgos tagos
Shito tu nekādā gadījumā negribētu redzēt, ja nebūtu redzējis epu... ( Ja te kautkas būtu happy.gif
dry.gif Nu jā jaunais OP tāds nepierasts happy.gif, bet nebūt ne nav slikts !
bubu
Ir normāli ar 24 sērijām. Nevajag vilkt garumā. Citādi kartējais Naruto/Bleach sanāks.
Ayumi
QUOTE(bubu @ Feb 6 2006, 21:53)
Ir normāli ar 24 sērijām. Nevajag vilkt garumā. Citādi kartējais Naruto/Bleach sanāks.
*

neatgādini.

Pagaidām esmu noskatījusies 16 epas. (plānoju tik 17 vilkt)
Well, Perverted siblings now is kaput , and i'm happy. Man vinju ''mīlestība'' jau izbesīja.
Ļoti patika stāsts par to kā Shana kļuva par Flame Haze. Tas padara šo visu vel aizraujošāku.(~de arimasu. biggrin.gif Vārds, kura nozīmi īsti nezinu, bet iemācījos. XD )
Tendou-kyu bija superīga vieta. Es tik vēlātos zināt kas ir tas džeks, kas parādās 17 epā(nespoilerojiet, pati uzzināšu biggrin.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.