Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shakugan no Shana
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Kikyou
24? Es AniDB izlasīju, ka 26. o.o
Nēe nu, 24 vai 26, būs žēl tad, kad beigsies. Bet kā jau bubu teica, nav ko vilkt garumā. XD

Āa, Faplo, galīgi biju aizmirsusi, ka tagad mums spoileru tagi ir. @.@ Atcerēšos nākamreiz.
Spectre
Bee bee .. shodien darbaa seezhu smagi miegains .. 2 dienas peec darba tinos majas un liidz 2 naktii luuru .. tiku laikam liidz 10 epai .. nu karoche ... loti gaidu sho vakrau =)))) (ceru ka neizrubiishos riit darbaa)

Pirma epa patika, otraa nu taaa so so .. a pec tam kaut kaa tas vinas "Vredinas" raksturinsh iepatikas, proti bija juutams ka taapat vien pusiitis neizdzisiis, ka vinam ir nopietna loma shaja visa smile.gif
kaarleens
Es ar jau laiku sekoju shim gabalam liidzi , jauks romance - fantasy - action mix skatiities tieshaam intresanti, kanjeshno Shana uztaisiita taa lai buutu ruudiita pedofiila sapnju meitene ,es vinju gribeetu mazliet pieaugushaaku redzeet, bet nu labi nav jau tur saals bet gan juutaas =)
Kikyou
Bum. Nupat noskatījos 23. epu.
Laikam tad tomēr būs tikai 24 sērijas. <_> Rrrr! Bet no otras puses, nevaru sagaidīt, ar ko beigsies. Cerams, ka būs labas beigas.
Chufanzo
negribu skarbi izteikties, bet ceriiba ir mulkju mierinaajums.
no otras puses ceriiba mirst peedeejaa, bet kad taa mirst, tad ne pa jokam smile.gif
Sizheta attiistiiba tomeer piesaista, bet nu vispaar puisha man zheel...kaapeec vienmeer vienkaarsham puisim, kur dziivo bez probleemaam, peekshnji notiek kaut kas shitaads....
Kikyou
Tā, pie pēdējās sērijas skatīšanās vēl neesmu tikusi, šodien rupji lēns internets. BET!

*spiedz* CLICK HERE. SnS būs mūvijs! Jēeeeei! *skrien uz riņķi kā dumjš sunītis*

EDIT: Tā! Noskatījos! Zināju, ka būs labas beigas! ^_^ Man labas beigas ir tādas, pēc kurām nav nepabeigtības sajūta.
LeoR
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Aiii, beigas likaas nu taadas, nu... pat nezinu, kaa lai pasaka, bez emocijaam, nekaadu atrisinaajumu tikai kaarteejaa laimiigaa uzvara paar kaarteejo launo un viss... Taa aptuveni beidzaas 8 un 13 epizode.

Eh, jaagaida movie smile.gif
Church
starp citu. reti briinishkjiigs decription batcham boxtorrentos:

description: loli swordgirl does.... something... and it's cute and/or cool. that's the series. there are other characters, but who cares about them? loli swordgirl 4tw!

vienkaarshi rul desc. ;DD
Kaede
Esmu tikai sākusi skatīties un man jau ļoti patīk. Ideja liekas diezgan interesanta, muzikālais pavadījums arī diezgan atbilstošs un tēli izveidoti interesanti. Bet ideja piesaista visvairāk... rolleyes.gif
kaarleens
Nezinu bet akal mani shitas gabals uz beigaam saaka garlaikot, pedeejais fights likaas neintresants un samaakslots un kau kaa shanas un shiro love love ar galiigi nepavilka nu labi tas taa.
Visaa visuamaa gabalinsh nav slikts, ko var veeleeties tieshaam kaartiigs vir dzimtes otaku maza meiteniite ar zobenu laugh.gif lieliski op end kurus tu veel kaadu laiku peec seriaala noskatiishanaas dungo pie seviim. Animaacija arii manupraat bija liimenii. Nu par story 50/50, shedefrs shitas nav bet nu suuds arii galiigi nav.
Kaede
Noskatījos līdz galam. Beigās mani sāka pamatīgi garlaikot. Precīzāk, nez kāpēc no tās vietas, kur tiek stāstīts, kā Shana kļuva par Flame Haze. Beigas likās vēl normālas, tomēr pati pēdējā sērija līdz nelabumam banāla. Nu kāpēc nevarēja viņi abi vnk tajā ugunī sadegt un viss?! Tā būtu sakarīgāk... rolleyes.gif
Bet kopumā pat ļoti patika! smile.gif
Spectre
Geneon spiezh uz naudinu un tas arii viss =))) taksht padoma ja sadegtu ... kur ta lai muuvijs rodas aaa naudinu ta vaig tongue.gif
Kaede
QUOTE(Spectre @ Apr 9 2006, 15:27)
Geneon spiezh uz naudinu un tas arii viss =))) taksht padoma ja sadegtu ... kur ta lai muuvijs rodas aaa naudinu ta vaig tongue.gif
*

Mjā, noadu jau visiem vajag, bet tomēr. Ar savu nesadegšanu viņi šo epizodi padarīja līdz nelabumam banālu... rolleyes.gif
Kikyou
Nujāaa, beigas līdzīgas kā Mai HiME (tas, par Mikoto). Bet man arī šitās beigas patīk.
Keydan
По мне так он слегка недокончен... Ещё 1-2 эпизодов не хватает! Не довели они до ума Анимэшку!!! Да и нудная она какае-то под конец...
bladez
Nezinu kāpēc jums tik dikti tās beigas nepatīk, bet man ļooooti patika. Nu varbūt ne tik ļoti, bet bija labas. Gaidu ar nepacietību movie.

Bet man te jautājums:

Ja tas džeks iztērē savus spēkus, tad var sanākt tā, ka viņš varētu nomirt pirms pusnakts???
Kikyou
QUOTE(bladez @ May 25 2006, 11:52)

Ja tas džeks iztērē savus spēkus, tad var sanākt tā, ka viņš varētu nomirt pirms pusnakts???

*

Aha, bet pats viņš savus spēkus izmantot nemāk, tāpēc itkā tas nesanāk. Bet ja viņa spēkus izsūc, tad gan kabūm būs. :)
bladez
QUOTE(Kikyou @ May 25 2006, 12:31)
Aha, bet pats viņš savus spēkus izmantot nemāk, tāpēc itkā tas nesanāk. Bet ja viņa spēkus izsūc, tad gan kabūm būs. smile.gif

*

Bet kā ta viņš varēja uzburt to aizsardzības lauku??? Un kā ta viņš trenējās ne tikai cīņas mākslā, bet arī sava veida buršanās ar shanu. ne????
Kikyou
Viņam ap kaklu bija striķītī iesiets maģisks uguns gredzens. Man tā liekās, precīzi neatceros... Man liekās viņš tikai cīņā trenējās. :3
Revol
Kaut kas jautrs, jeb otrais shanatan:
ed2k: ed2k://|file|[Eclipse]_Shakugan_no_Shanatan_-_02_(h264)_[BA784F64].mkv|45459693|1B628711D7E871035C7DAF5564013025|/
direct download: [Eclipse]_Shakugan_no_Shanatan_-_02_(h264)_[BA784F64].mkv
xikes
Yeah, es arii beidzot noskatijos. Kopumaa tiiri labs seriaals. Man patika. Pirmaas seerijas it sevishki labi gaaja pie sirds. Tad pie seerijas ar nosaukumu `A New Begining`, manupraat saaka iet kaut kaa greizi. Cereeju uz nedaudz citaadaakaam beigaam, bet nu.. tagad vismaz turpinaajums gaidaams.
Lai nu kaa, peec beigaam domaaju ka nekas iipashss tomeer nebija, pats nemaz nemaniiju cik loti man iepatikushies galvenie varoni, story ideja un vispaar seriaala atmosfeera (wah, sarakni, kveelojoshi mati rolleyes.gif ) smile.gif Un pat peec nedeelas negribas neko citu, kas nebuutu kaut kaa loti liidziigs, vairs skatiities, negribas ne par ko citu domaat, nevar izmest no glavas teelus vairs biggrin.gif. Bija labs. Iespeejams grafiskais stils bija viens no faktoriem, kaadeel man tagad Shana staav kaa desktop BG, nebiju taadaa stilaa zimeetas anime laikam paaraak daudz redzeejis, anyway, patika, loti. Muuzika, jaa muuzika arii laba.. nja.. neko citu uz mp3 plajera peedeejaas dienas ar neklausos biggrin.gif
wah.. nice.. skumji tikai, ka beidzaas un nav vairs ko skatiities smile.gif Laikam buus veelreiz jaaskataas.
Kikyou
Dun dun dun~ Mūvijs vēl nav. Bet ne jau to nācu teikt. Tiem, kas vēl par to nezin, rudenī būs otrā sezona! Man jau prieks, man jau prieks, ne tik vairāk Higurashi šajā rudenī, bet Shana ar. ¦D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.