Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Neverwinter Nights
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2
anishuara
QUOTE(Chufanzo @ Nov 1 2005, 02:03)
Hmm to, ka var vadiit sesijas to es arii nezinaaju, bet jau pa veelu saakties.
GL: Nestriideesimies forumaa jo tavs stuurgalviigums brauc smagi offtopikaa, taapeec ja veelies paarliecinaat kaadu varu ar tevi uztaisiit kaadu 1h msn sesiju vai arii skype, kur es tev paarliecinaashu par to, ka tavs viedoklis tomeer nav tas labaakais. Taa pat kaa MTG tu domaa, ka esi uztaisiijis uuberkrutu deku, jo vineeji paaris pazinjas.(toreiz kad es ar tevi uzspeeleeju pret to deku sabaazu tevi kaa mazu ezi) Moraale te ir taa, ka vienmeer atradiisies kaada persona ar labaaku viedokli, taapeec nevajag taisiit oftopik, meegjinot paarliecinaat citus par savu uzskatu pareiziibu, jo vienkaarshi forums ir domaats uzskatu apmainjai, nevis aizstaaveeshanai.
P.S. atvainojos par nelielo offtopiku(vienkaarshi vajag pamaaciit beernus, kas nonaakushi nelaimee tongue.gif )
*

sen jau vajadzeja...xe xe to mazo vajadzeja parmaciit jau sen, jo vinsh uzskata ka ir labax happy.gif zinu ka admini man pieshkirs par sho spamu % bet man vienalga!!!! laugh.gif
bet runajot par NWN VAI KAADS BEIDZOT MAN VAR PATEIKT KUR VARU NOKA4AT PILNU VERSIJU!?! wink.gif dry.gif blink.gif
GoldLeader
QUOTE(Chufanzo @ Nov 1 2005, 02:03)
Hmm to, ka var vadiit sesijas to es arii nezinaaju, bet jau pa veelu saakties.
GL: Nestriideesimies forumaa jo tavs stuurgalviigums brauc smagi offtopikaa, taapeec ja veelies paarliecinaat kaadu varu ar tevi uztaisiit kaadu 1h msn sesiju vai arii skype, kur es tev paarliecinaashu par to, ka tavs viedoklis tomeer nav tas labaakais. Taa pat kaa MTG tu domaa, ka esi uztaisiijis uuberkrutu deku, jo vineeji paaris pazinjas.(toreiz kad es ar tevi uzspeeleeju pret to deku sabaazu tevi kaa mazu ezi) Moraale te ir taa, ka vienmeer atradiisies kaada persona ar labaaku viedokli, taapeec nevajag taisiit oftopik, meegjinot paarliecinaat citus par savu uzskatu pareiziibu, jo vienkaarshi forums ir domaats uzskatu apmainjai, nevis aizstaaveeshanai.
P.S. atvainojos par nelielo offtopiku(vienkaarshi vajag pamaaciit beernus, kas nonaakushi nelaimee tongue.gif )
*

Nu labi....man ir PO, kad uzbrauc manam viedoklim, man ir PO, kad uzbrauc man, BET NEVIENS NEBRAUKS VIRSŪ MANAM DECKBUILDING! Tu ar mani esi spēlējis tikai tad, kad es biju n00bs! Un pat tad mani sliveri tevi iznesa! Un tagad, specially for you, es pat madness neņemšu...es paņemšu sliverus, un nospārdīšu tevi tā, ka tavi nožēlojamie soldieri aizlidos TĀDFĀ pakaļā...un vēl joprojām nesaprotu, nah tev mani nodirst...
Chufanzo
GL nejauksim nopikus, shis topiks nav MTG, taapeec luudzu ja tu gribi teikt ko sakaraa ar MTG, tad luudzu dari to iistajaa sadaljaa, bet toreiztavi sliveri mani nenesa, bet es tevi - man ir liecinieki Canibs, Jaladin. Un droshi vien to ko es rakstiiju MTG sadaljaa tu veel neesi lasiijis. Bet par to deckbuilding - atnaac uz kaadu draftu un tad mees paarbaudiisim kuram ir labaakas deckbuilding prasmes. Cik atceros Ravnicas prereliezee, kur arii jaataisa deki tu taa tiiru smagi neieruleeji, bet es gan paliku 9, biku biku pietruuka liidz finaalam, taapeec man ir liels pamatojums apshaubiit tavas speejas. Tas ka tu proti naudu izgaast uz suudiigiem dekiem, uz to tev ir talants, bet biezhi buus deki salikti no crap, kas tevi vinees, bet labi atbildi uz sho postu raksti man MTG sadaljaa....
Church
QUOTE(anishuara @ Nov 1 2005, 17:23)
sen jau vajadzeja...xe xe to mazo vajadzeja parmaciit jau sen, jo vinsh uzskata ka ir labax happy.gif zinu ka admini man pieshkirs par sho spamu % bet man vienalga!!!! laugh.gif
bet runajot par NWN  VAI KAADS BEIDZOT MAN VAR PATEIKT KUR VARU NOKA4AT PILNU VERSIJU!?!  wink.gif  dry.gif  blink.gif
*

- kur vairums visu citu piraatisku gaamju <g> torrentspy.com / bi-torrent.com / e2k / dc++, vai latgaliites tirdzinjaa beidzot. ;>
dazhi cilveeki pa retam dara arii kaut ko tik diivainu kaa .. nopeerk? ;DD
eg. kaada platinium versija ar expansijaam jau liidz vareetu buut tiiri garda.
ETM
Games
Anime / Japanese games
Subforums: YGO, GO

Un kapeec te notiek striidi par to vai labaaks Fallout vai NWN?

Tobish jautaajums jaasaprot nevis taa ka striideeties ir bezjeedziigi jo Fallouts ir labaaks par visu ko esmu redzeejis (kas taa ir), bet gan ka shij diskusijai vispaar nav vieta te. Tam var izmantot izdaudzinaato gamez.lv

Edited by JurCHiX: Balstoties uz šo topiks tiek slēgts!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.