Shackal
Jun 14 2004, 17:09
Breath of fire 4(grafika nedaudz bernisciga bet geimam nav ne vainas) Vienigas kas ienaca prata !Pagaidam!
paskaties
www.ign.com
NES [primary platform]
SNES [primary platform]
PSX [primary platform]
PS2 [primary platform]
- FFX
- FFX-2
- FFXI
- FFXII ( izstrādes stadijā... )
PC [ports]
negribās referātu rakstīt pateikšu tikai ka pastāv arī emulatori un spēļu porti - piemēram uz PSX ir portētas visas NES & SNES Final Fantasy daļas līdz ar to arī automātiski šīs spēles var palaist uz PS2 bet uz PC iespējams emulēt PSX līdz ar to FFI - FFIX ir pieejamas...
ceru ka vairāk jautājumu nebūs kas uz kuras platformas ir bijis izlaists heh...
p.s. apskatītas tika tikai FF 'numurētās' daļas tas ir FF:Tactics / FF:CC un citas šīs sērijas spēles netika iekļautas
saiko ir meedzinaats palaist arii ps2 geimus bet iipassi labs emulaators veel nav atrasts.Ar ps nav probleemu bet ar to dvd formaata ps2 gan
.Tev nav zinaams kaads emu priekss ps2 KURSS IETU
Saaku speeleet ar FFIX, tad tas bija kaukas jauns.... man taa speele ljoti patika, burtiski saslimu.. tad sanaaca nopirkt origjinaalo FFVII un saslimu veel vairaak.... dziljsh sizhets, liidz peedeejam momentam taa iisti neko nevar saprast, kruti varonji.... speeles ideaals... kopumaa esmu speeleejis X, X-2, IX, VII, VI, V, IV, chrono trigger, II, I, tactics.... kopumaa esmu izteereejis mezhoniigi daudz savas dziives laika uz shiim mulkjiibaam( ja reekjina stundaas, laikam meenesis), bet to nenozheeloju.... zheel, ka Advent Children nav speele... bet buushot itkaa kau kas VII pasaulee ap Vincent-u speeles veidaa uz ps2 naakamgad...