anishuara
Sep 22 2005, 09:30
nju neesiet tik bargi, bet ari kritizejiet uz nebedu, jo zinu ka man nav nekada talanta...
tas bija ta ka man nebija ko darit skola stundas ... bet depresivie texti radas tapec ka dazhreiz man uznak un es saku pieraxtit visu kas man pagadas pa rokai... T_T
Kagome
Sep 22 2005, 11:19
ziimeejumi labi, bet jaapestraadaa pie sejas(acis, deguns, mute...)
Angelina
Sep 22 2005, 12:47
man nezkapeec iepatikaas peedeeejais!
anishuara
Sep 22 2005, 13:00
nju tas tapa matematikas stunda kad man bija karteja depresija
Lucifer
Sep 22 2005, 15:29
Ja šie zīmējumi būtu mazāki...būtu daudz vieglāk pārskatāmāi...tāpēc lūdzu ieliec arī kāda mazāka izmēra darbņu!
Eidorian
Sep 22 2005, 15:56
Shie ziimeejumi ir 100X par lielu. Es te, ne no maajaam skatoties, gandriiz kompi uzkarinaaju taa deelj.
Samazini izmeerus!
anishuara
Sep 22 2005, 16:22
ludzu tauta samazinaju tagad domaju problemu nebus..
Eidorian
Sep 22 2005, 16:39
Paldies, taa jau ir labaak!
Kaut arii, man personiigi vislabaak patiik pa tiesho ielikti, bet pienjemamaa izmeeraa. Es arii iesaku taa dariit!
Taadaa vai citaadaa gadiijumaa, bilzhu apasaktei eerti ir taadi izmeeri, kas ietilpst datoraa.
anishuara
Sep 22 2005, 16:58
QUOTE(Eidorian @ Sep 22 2005, 16:39)
Paldies, taa jau ir labaak!
Kaut arii, man personiigi vislabaak patiik pa tiesho ielikti, bet pienjemamaa izmeeraa. Es arii iesaku taa dariit!
Taadaa vai citaadaa gadiijumaa, bilzhu apasaktei eerti ir taadi izmeeri, kas ietilpst datoraa.
tas protamz viss ir jauki bet kur ir kritika??? grrrrr...
gribetos dzirdet tavu viedokli...
ziimeejumi ir ok. anglju waloda zemaa liimenii (sorrzzz,bet tur bii tik diiwainas waardu kljuudas..). stundaas jaw pie darbiem newar iisti piestraadaat,jo kaut nedaudz jaaseko liidzi skolotaaja teiktajam.
anishuara
Sep 22 2005, 23:25
QUOTE(rebel @ Sep 22 2005, 23:13)
ziimeejumi ir ok. anglju waloda zemaa liimenii (sorrzzz,bet tur bii tik diiwainas waardu kljuudas..). stundaas jaw pie darbiem newar iisti piestraadaat,jo kaut nedaudz jaaseko liidzi skolotaaja teiktajam.
a tu pameigini paraxtit kad asaras birst no acim ka udenskritums un kas galva sap...
bet ta man anglene ir 8 protamz kad es rakstu un domaju ko raxtu...
anishuara
Sep 23 2005, 11:14
tas otrais ir domats musu majturibas u4ene 9 klase... nja 2 gadi pagaja tik atri...
>.<
QUOTE(anishuara @ Sep 22 2005, 22:25)
a tu pameigini paraxtit kad asaras birst no acim ka udenskritums un kas galva sap...
tieshi shaadaa staawoklii ir tapushi dazhaadi texti dazhaadaas walodaas arii man. nju,ok,atwajnojos par sho kritiku,kas nebija saistiita ar ziimeeshanas prasmi. bet tikuntaa, tad nu gan jaabuut briesmiighi slikti,laj elementaaras lietas,ko nakc widuu wareetu zinaat, ajzmirstu. zheel,ka taa. ceru,ka tagadinjaas ir wiss labi.
Tigra2
Sep 27 2005, 17:29
Vislabāk tev sanākusi tā meitene pirmspēdējā zīmējumā, tikai acis tādas kā nedzīvas...vispār jau labi, tikai man šausmīgi nepatīk ka tu zīmē to svītru uz zoda dažos zīmējumos.
anishuara
Sep 27 2005, 17:38
QUOTE(Tigra2 @ Sep 27 2005, 17:29)
Vislabāk tev sanākusi tā meitene pirmspēdējā zīmējumā, tikai acis tādas kā nedzīvas...vispār jau labi, tikai man šausmīgi nepatīk ka tu zīmē to svītru uz zoda dažos zīmējumos.
xe xe ta svitra ir domata lai kka atshkirtu zenu no babietes jo man taja laika bija problemas ar to,
tauta neaizmirstiet ka tas viss bija zimec 2 gadus atpakalj un tapec gan gramatikas kljudas raxtos gan ari zimejumi neiipashi bet es meiginashu dabut skeneri un ielikshu savus jaunakos darbus ceru ka patiks
Tigra2
Sep 27 2005, 17:53
Interesanti paskatīties kāds būs progress?
anishuara
Sep 27 2005, 19:13
vai ari regress
kas ari ir iespejams, jo neesmu zimejusi gadu un tagad atkal atsaku..
nju tad jau redzes...
anishuara
Oct 5 2005, 11:08
xex mans 1 zimejums painta... nja ceru ka patiks btu interesanti dzirdet komentarus... xe xe kaut vai zinu ka bus traki jo tas ir mans 1 zimejums...
nja tikai tas acis sanaca bikit ka no stikla, bet ko nu teikt 1 reize
gramozeks
Oct 7 2005, 13:36
katram ir savi stili un uzskati par ziimee6anu un tavs stils man tik tie6aam patiik. buus pavisam brini6kiigi ja tavs ziimee6anas skils palielinaasies!!!
gaidii6u veel un veel tavus jaunus ziimeejumus!
anishuara
Oct 7 2005, 14:50
QUOTE(gramozeks @ Oct 7 2005, 13:36)
katram ir savi stili un uzskati par ziimee6anu un tavs stils man tik tie6aam patiik. buus pavisam brini6kiigi ja tavs ziimee6anas skils palielinaasies!!!
gaidii6u veel un veel tavus jaunus ziimeejumus!
kada zinja painta vai ari ar roku???
bet tomer paldies jo man tas tiesham daudz nozime..
anishuara
Oct 18 2005, 22:51
nju kritizejiet..... man 4ota nevisai patik...
Kazuki
Oct 19 2005, 19:52
prieksh painta ljoti labi, bet taas rokas vareetu meegjinaat biki liidzenaakas un acis biki zemaak. paareejais man patiik.
anishuara
Oct 21 2005, 21:06
njuz liels paldies, es jau meiginaju ar tam rokam kko darit bet tad man nesanaca...
Kazuki
Oct 21 2005, 21:34
labi bet taaa tu esi malacis.
tu negribeesi redzeet kas notiek kad pie paint kjeras d.a. lol
Kikumi
Oct 21 2005, 21:41
Cilvēkus, kuri Paint var uzzīmēt kaut ko saprotamu un baudāmu, es pielūdzu kā dievus! Turpini tādā pašā garā un drīz tavas prasmes uzlabosies (un es varēšu tevi pielūgt vēl trakāk)!
Tigra2
Oct 21 2005, 22:10
Bišku marsieti atgādina tā meitene, tas dēļ acu formas un baltumu krāsas, paint puisis forš tikai acis skatās katra uz savu pusi, laikam copy/paste bet visumā labi. Gaidu tavus tagadējos parastos zīmējumus.
anishuara
Oct 22 2005, 00:18
Tigrinj njum eiginashu....
Bet tev Kikumi thx
meiginahsu labak zimet painta, lai vari ar mani lepoties un pielugt
peedeejais ziimeejums ir OK , manupraat, vieniigaais kas ar rokaam nav kaartiibaa ir tas, ka taas izskataas kaa krekls vai driizak dzemperis, bet tas ir taapeec, ka dazaas vietaas ir krunkas, kuraam tur nevajadzeetu buut
Bet taa ir Ok, malace, turpini ziimeet!!!
anishuara
Oct 22 2005, 13:07
QUOTE(S.U.D @ Oct 22 2005, 10:35)
peedeejais ziimeejums ir OK , manupraat, vieniigaais kas ar rokaam nav kaartiibaa ir tas, ka taas izskataas kaa krekls vai driizak dzemperis, bet tas ir taapeec, ka dazaas vietaas ir krunkas, kuraam tur nevajadzeetu buut
Bet taa ir Ok, malace, turpini ziimeet!!!
m an datora tas krunkas nerada vispar!!!! vax....
aj nju labi turpinashu uzlabotiez...
Pēdējais zīmējums labs, bet, manuprāt, acis ir pa augstu tam pēdējam.
anishuara
Nov 4 2005, 15:18
mans pedejais meistardarbs painta, meiginaju uzziimet vienu draugu...
vinsh saka ka liidziiba kkada pastaav...
iewucis
Nov 26 2005, 21:54
...ja tu veel ieliktu drauga foto vareetu apskatiities cik liidziigs.....mazliet proporcijas neatbilst, bet visumaa jau labi..
hypnotize
Nov 26 2005, 22:01
labi...vieniigais, mamupraat, ka matu dalja par shauru...aciim itkaa vajadzeetu sadaliit galvu divaas vienaadaas daljaas......
...bet taa nav slikti....
manupraat deguns un mute ir par mazu...
Deguns un mute noteikti nav par mazu, ja ziimee anime stilaa!
Vieniigais acis diezgan draudiigas izskataas...
Bet kopumaa labs.
anishuara
Nov 27 2005, 12:45
Nju paldies...
man priex ka patika...
bet acis ir draudiigas taapeec, ka vinsh pats ir draudiigs...
nju un reku vel viens mans jaunaakais darbs... tas tapa tad, kad braucu ekskursijaa.... man bija tikai 30 min laika lai to uzziimeetu taapeec neesiet paaraak bargi...
jox.... izskatat visu kritiku...
iewucis
Nov 27 2005, 15:13
...ausis vinjai ir pasleeptas? ..vai aizmirsi pieziimeet??? (t u ziimee bes skropstaam??)
anishuara
Nov 27 2005, 18:39
QUOTE(iewucis @ Nov 27 2005, 15:13)
...ausis vinjai ir pasleeptas? ..vai aizmirsi pieziimeet??? (t u ziimee bes skropstaam??)
jaa ausis vinjai ir pasleeptas....
un nee es ziimeeju ar skropstaam, bet tikai tas neziimeeju lielas... man patiik visss miniatuuraa...
Skaisti, bet kaapeec neieziimeeji acu baltumus?
Bet tev diezgan labi sanaak portreti!
anishuara
Nov 28 2005, 00:02
Paldies!
man tas tiesham liekaas jauki.... Un par tiem acu baltumiem....
es aizmirsu...
vai kaads man to piedos...
Aigi labi sanaak man vairaak patika tie uz datora..ar roku.
.^^nu labi baigi..tu uz paint vai kurr ziimeji..
..nuu ..
anishuara
Nov 28 2005, 14:55
QUOTE(Ginji @ Nov 28 2005, 14:41)
Aigi labi sanaak man vairaak patika tie uz datora..ar roku.
.^^nu labi baigi..tu uz paint vai kurr ziimeji..
..nuu ..
tie kuri attached ir ar roku, bet tie kas tdatora tie ir ar paint
, jo ar photoshopu nemaaku apriikotiez...
anishuara
Dec 9 2005, 21:47
anishuara
Dec 10 2005, 14:19
Tas otrs, jo liekas tāds gaišāks. A tā gandrīz nekādas atšķirības. Bet interesanti...
Kazuki
Dec 10 2005, 18:15
man labaak patiik tas kuram ir deguns.
anishuara
Dec 11 2005, 14:55
Pldies, man arii taa liekaas.... jotas bija otrais variants....
domaaju nomainiit ziimeeshanas stilu... ka domajat?
Kazuki
Dec 11 2005, 16:36
vari jau meegjinaat ja gribas. tad jau redzees kas sanaax.
anishuara
Dec 11 2005, 17:57
Nju tad jau redzeesim.... Vismaz kaads kko pateica...
anishuara
Dec 11 2005, 20:12
kaa labaak ar photoshopu vai ne???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.