Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani mazie skricelejumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
anishuara
nju neesiet tik bargi, bet ari kritizejiet uz nebedu, jo zinu ka man nav nekada talanta... unsure.gif tas bija ta ka man nebija ko darit skola stundas ... bet depresivie texti radas tapec ka dazhreiz man uznak un es saku pieraxtit visu kas man pagadas pa rokai... T_T
Kagome
ziimeejumi labi, bet jaapestraadaa pie sejas(acis, deguns, mute...)
Angelina
man nezkapeec iepatikaas peedeeejais! smile.gif
anishuara
nju tas tapa matematikas stunda kad man bija karteja depresija

Lucifer
Ja šie zīmējumi būtu mazāki...būtu daudz vieglāk pārskatāmāi...tāpēc lūdzu ieliec arī kāda mazāka izmēra darbņu!
Eidorian
Shie ziimeejumi ir 100X par lielu. Es te, ne no maajaam skatoties, gandriiz kompi uzkarinaaju taa deelj.
Samazini izmeerus!
anishuara
ludzu tauta samazinaju tagad domaju problemu nebus.. happy.gif
Eidorian
Paldies, taa jau ir labaak! smile.gif

Kaut arii, man personiigi vislabaak patiik pa tiesho ielikti, bet pienjemamaa izmeeraa. Es arii iesaku taa dariit!

Taadaa vai citaadaa gadiijumaa, bilzhu apasaktei eerti ir taadi izmeeri, kas ietilpst datoraa.
anishuara
QUOTE(Eidorian @ Sep 22 2005, 16:39)
Paldies, taa jau ir labaak! smile.gif

Kaut arii, man personiigi vislabaak patiik pa tiesho ielikti, bet pienjemamaa izmeeraa. Es arii iesaku taa dariit!

Taadaa vai citaadaa gadiijumaa, bilzhu apasaktei eerti ir taadi izmeeri, kas ietilpst datoraa.
*

tas protamz viss ir jauki bet kur ir kritika??? grrrrr... huh.gif gribetos dzirdet tavu viedokli...happy.gif
rebel
ziimeejumi ir ok. anglju waloda zemaa liimenii (sorrzzz,bet tur bii tik diiwainas waardu kljuudas..). stundaas jaw pie darbiem newar iisti piestraadaat,jo kaut nedaudz jaaseko liidzi skolotaaja teiktajam.
anishuara
QUOTE(rebel @ Sep 22 2005, 23:13)
ziimeejumi ir ok. anglju waloda zemaa liimenii (sorrzzz,bet tur bii tik diiwainas waardu kljuudas..). stundaas jaw pie darbiem newar iisti piestraadaat,jo kaut nedaudz jaaseko liidzi skolotaaja teiktajam.
*

a tu pameigini paraxtit kad asaras birst no acim ka udenskritums un kas galva sap... mad.gif bet ta man anglene ir 8 protamz kad es rakstu un domaju ko raxtu... happy.gif
anishuara
tas otrais ir domats musu majturibas u4ene 9 klase... nja 2 gadi pagaja tik atri... happy.gif >.<
rebel
QUOTE(anishuara @ Sep 22 2005, 22:25)
a tu pameigini paraxtit kad asaras birst no acim ka udenskritums un kas galva sap...

tieshi shaadaa staawoklii ir tapushi dazhaadi texti dazhaadaas walodaas arii man. nju,ok,atwajnojos par sho kritiku,kas nebija saistiita ar ziimeeshanas prasmi. bet tikuntaa, tad nu gan jaabuut briesmiighi slikti,laj elementaaras lietas,ko nakc widuu wareetu zinaat, ajzmirstu. zheel,ka taa. ceru,ka tagadinjaas ir wiss labi.
Tigra2
Vislabāk tev sanākusi tā meitene pirmspēdējā zīmējumā, tikai acis tādas kā nedzīvas...vispār jau labi, tikai man šausmīgi nepatīk ka tu zīmē to svītru uz zoda dažos zīmējumos.
anishuara
QUOTE(Tigra2 @ Sep 27 2005, 17:29)
Vislabāk tev sanākusi tā meitene pirmspēdējā zīmējumā, tikai acis tādas kā nedzīvas...vispār jau labi, tikai man šausmīgi nepatīk ka tu zīmē to svītru uz zoda dažos zīmējumos.
*

xe xe ta svitra ir domata lai kka atshkirtu zenu no babietes jo man taja laika bija problemas ar to,

tauta neaizmirstiet ka tas viss bija zimec 2 gadus atpakalj

un tapec gan gramatikas kljudas raxtos gan ari zimejumi neiipashi bet es meiginashu dabut skeneri un ielikshu savus jaunakos darbus ceru ka patiks happy.gif
Tigra2
Interesanti paskatīties kāds būs progress?
anishuara
vai ari regress blink.gif kas ari ir iespejams, jo neesmu zimejusi gadu un tagad atkal atsaku.. unsure.gif nju tad jau redzes... happy.gif
anishuara
xex mans 1 zimejums painta... nja ceru ka patiks btu interesanti dzirdet komentarus... xe xe kaut vai zinu ka bus traki jo tas ir mans 1 zimejums... happy.gif
image

nja tikai tas acis sanaca bikit ka no stikla, bet ko nu teikt 1 reize tongue.gif
gramozeks
katram ir savi stili un uzskati par ziimee6anu un tavs stils man tik tie6aam patiik. buus pavisam brini6kiigi ja tavs ziimee6anas skils palielinaasies!!! laugh.gif gaidii6u veel un veel tavus jaunus ziimeejumus! smile.gif
anishuara
QUOTE(gramozeks @ Oct 7 2005, 13:36)
katram ir savi stili un uzskati par ziimee6anu un tavs stils man tik tie6aam patiik. buus pavisam brini6kiigi ja tavs ziimee6anas skils palielinaasies!!! laugh.gif gaidii6u veel un veel tavus jaunus ziimeejumus!  smile.gif
*

kada zinja painta vai ari ar roku??? blink.gif bet tomer paldies jo man tas tiesham daudz nozime.. happy.gif
anishuara
nju kritizejiet..... man 4ota nevisai patik... huh.gif unsure.gif
Kazuki
prieksh painta ljoti labi, bet taas rokas vareetu meegjinaat biki liidzenaakas un acis biki zemaak. paareejais man patiik. smile.gif
anishuara
njuz liels paldies, es jau meiginaju ar tam rokam kko darit bet tad man nesanaca... biggrin.gif
Kazuki
labi bet taaa tu esi malacis. biggrin.gif tu negribeesi redzeet kas notiek kad pie paint kjeras d.a. lol laugh.gif
Kikumi
Cilvēkus, kuri Paint var uzzīmēt kaut ko saprotamu un baudāmu, es pielūdzu kā dievus! Turpini tādā pašā garā un drīz tavas prasmes uzlabosies (un es varēšu tevi pielūgt vēl trakāk)! laugh.gif
Tigra2
blink.gif Bišku marsieti atgādina tā meitene, tas dēļ acu formas un baltumu krāsas, paint puisis forš tikai acis skatās katra uz savu pusi, laikam copy/paste bet visumā labi. Gaidu tavus tagadējos parastos zīmējumus.
anishuara
Tigrinj njum eiginashu.... happy.gif
Bet tev Kikumi thx happy.gif meiginahsu labak zimet painta, lai vari ar mani lepoties un pielugt laugh.gif
Ghoul
peedeejais ziimeejums ir OK , manupraat, vieniigaais kas ar rokaam nav kaartiibaa ir tas, ka taas izskataas kaa krekls vai driizak dzemperis, bet tas ir taapeec, ka dazaas vietaas ir krunkas, kuraam tur nevajadzeetu buut wink.gif Bet taa ir Ok, malace, turpini ziimeet!!! smile.gif
anishuara
QUOTE(S.U.D @ Oct 22 2005, 10:35)
peedeejais ziimeejums ir OK , manupraat, vieniigaais kas ar rokaam nav kaartiibaa ir tas, ka taas izskataas kaa krekls vai driizak dzemperis, bet tas ir taapeec, ka dazaas vietaas ir krunkas, kuraam tur nevajadzeetu buut  wink.gif  Bet taa ir Ok, malace, turpini ziimeet!!! smile.gif
*

m an datora tas krunkas nerada vispar!!!! vax.... mad.gif aj nju labi turpinashu uzlabotiez... laugh.gif
nitra
Pēdējais zīmējums labs, bet, manuprāt, acis ir pa augstu tam pēdējam. wink.gif
anishuara
image

mans pedejais meistardarbs painta, meiginaju uzziimet vienu draugu... happy.gif vinsh saka ka liidziiba kkada pastaav... laugh.gif
iewucis
...ja tu veel ieliktu drauga foto vareetu apskatiities cik liidziigs.....mazliet proporcijas neatbilst, bet visumaa jau labi.. smile.gif
hypnotize
labi...vieniigais, mamupraat, ka matu dalja par shauru...aciim itkaa vajadzeetu sadaliit galvu divaas vienaadaas daljaas......
...bet taa nav slikti....
tox1c
manupraat deguns un mute ir par mazu...
Sushi
Deguns un mute noteikti nav par mazu, ja ziimee anime stilaa!
Vieniigais acis diezgan draudiigas izskataas...
Bet kopumaa labs. smile.gif
anishuara
Nju paldies... happy.gif man priex ka patika... smile.gif bet acis ir draudiigas taapeec, ka vinsh pats ir draudiigs... laugh.gif

nju un reku vel viens mans jaunaakais darbs... tas tapa tad, kad braucu ekskursijaa.... man bija tikai 30 min laika lai to uzziimeetu taapeec neesiet paaraak bargi... laugh.gif jox.... izskatat visu kritiku...
image
iewucis
...ausis vinjai ir pasleeptas? ..vai aizmirsi pieziimeet??? (t u ziimee bes skropstaam??)
anishuara
QUOTE(iewucis @ Nov 27 2005, 15:13)
...ausis vinjai ir pasleeptas? ..vai aizmirsi pieziimeet??? (t u ziimee bes skropstaam??)
*

jaa ausis vinjai ir pasleeptas.... dry.gif un nee es ziimeeju ar skropstaam, bet tikai tas neziimeeju lielas... man patiik visss miniatuuraa... laugh.gif
Sushi
Skaisti, bet kaapeec neieziimeeji acu baltumus?
Bet tev diezgan labi sanaak portreti! biggrin.gif
anishuara
Paldies! happy.gif man tas tiesham liekaas jauki.... Un par tiem acu baltumiem.... unsure.gif es aizmirsu... sad.gif vai kaads man to piedos... wink.gif
Ginji
biggrin.gif Aigi labi sanaak man vairaak patika tie uz datora..ar roku. ohmy.gif .^^nu labi baigi..tu uz paint vai kurr ziimeji.. ph34r.gif rolleyes.gif ..nuu ..
anishuara
QUOTE(Ginji @ Nov 28 2005, 14:41)
biggrin.gif Aigi labi sanaak man vairaak patika tie uz datora..ar roku. ohmy.gif .^^nu labi baigi..tu uz paint vai kurr ziimeji.. ph34r.gif  rolleyes.gif ..nuu ..
*

tie kuri attached ir ar roku, bet tie kas tdatora tie ir ar paint happy.gif , jo ar photoshopu nemaaku apriikotiez... wink.gif sad.gif
anishuara
Tas saucaas meiginaju apguut photoshopu.... huh.gif laugh.gif

image

HEi tauta dafaj kritiku..... happy.gif
anishuara
kursh labaax? huh.gif blink.gif

image

vai shis?

image
Kaede
Tas otrs, jo liekas tāds gaišāks. A tā gandrīz nekādas atšķirības. Bet interesanti... rolleyes.gif
Kazuki
man labaak patiik tas kuram ir deguns.
anishuara
Pldies, man arii taa liekaas.... jotas bija otrais variants.... happy.gif domaaju nomainiit ziimeeshanas stilu... ka domajat? blink.gif huh.gif
Kazuki
vari jau meegjinaat ja gribas. tad jau redzees kas sanaax. smile.gif
anishuara
Nju tad jau redzeesim.... Vismaz kaads kko pateica... happy.gif
anishuara
kaa labaak ar photoshopu vai ne???
image

image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.