Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani mazie skricelejumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
anishuara
Ziimeejuma paarveertiibas...
image
image
Atashi
Wow... beautiful drawings! I like your last one! rolleyes.gif
anishuara
thx i think they are nice to.... happy.gif
Sushi
Nja tieshaam smuki! Man arii patiik peedeejie ziimeejumi! Visp laba ideja! smile.gif
Varbuut vieniigi deguns taads jociigs!
anishuara
taa jau ir ar tiem deguniem... wink.gif vinji nekad nav perfekti, pietam cilveeki dziive nav ar saviem deguniem ar mieru, kur nu vel anime... laugh.gif nju labi tas bija jox... biggrin.gif bet ja tieshaam tad varu ziimeet degunus visu dienu bet taa vai taa nekas labs nesanaax, ka saka man nav lemts... unsure.gif
anishuara
eu es atradu taadas lielas... xe xe mani ziimeejumi no siemas... xe xe fo4eeto ar telefoonu taapeec nepieveersiet tam uzmaniibu (kvalitaatei nevis bildeem...) laugh.gif

manz super fanarts kursh tika ziimeets jau kaadus 5 gadus atpakalj... blink.gif wink.gif biggrin.gif
Sushi
QUOTE(anishuara @ Dec 29 2005, 00:26)
taa jau ir ar tiem deguniem... wink.gif vinji nekad nav perfekti, pietam cilveeki dziive nav ar saviem deguniem ar mieru, kur nu vel anime... laugh.gif  nju labi tas bija jox... biggrin.gif    bet ja tieshaam tad varu ziimeet degunus visu dienu bet taa vai taa nekas labs nesanaax, ka saka man nav lemts... unsure.gif
*

Degunam ir taada probleema, ka tu vinju ziimee taa kaa no saana. Pameegjini (paskaties no anime bildiiteem) uzziimeet degunu no priekshas! smile.gif
anishuara
QUOTE(Sushi @ Dec 30 2005, 23:07)
Degunam ir taada probleema, ka tu vinju ziimee taa kaa no saana. Pameegjini (paskaties no anime bildiiteem) uzziimeet degunu no priekshas! smile.gif
*

to arii jau meiginaaju bet sanaak vel drausmiigaak.... wink.gif nju nekas domaaju ar laiku ieiesies.... huh.gif laugh.gif
anishuara
image

nju mans peedeejais darbinsh, joproojaam maacos photoshopaa, zinuka man ir vel ilgi jaamaacaas happy.gif taapeec uzreiz jautaaju, kaadas man kljuudas, un kaa taas izlabot...
Marekso
Man patīk tas zīmējums kur tu Goku,Vegeta un tos uzzimēji! smile.gif

Žēl tikkai ka BLURRY attēls!
anishuara
QUOTE(Marekso @ Feb 14 2006, 15:04)
Man patīk tas zīmējums kur tu Goku,Vegeta un tos uzzimēji! smile.gif

Žēl tikkai ka BLURRY attēls!
*

aga, jo skaneerii vinji neieliistu,paaraak lieli... huh.gif dry.gif taapeec fo4eeju artelefoonu, kad buus fotiks ielikshu kaa naakaas lai redzamas detaljas... happy.gif

anishuara
imageimage

gadaas arii shaadi....
anishuara
image

Ziimeejums neatraujot roku
Erik4xp
Tās acis varēja būt "mazliet" gaišākas... smile.gif

Goku ir ļoti interesants...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.