Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "gramozeka" ziimeejumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
gramozeks
Click to view attachment happy.gif es treneejos ziimeet Anime stilaa, jo tas man patiik!!! happy.gif !!!
IPB Image IPB Image
laugh.gif he he te buus no Soilar Moon!!! laugh.gif
IPB Image
mans jaunaakais darbs (un lepnums) GramoNeko. tongue.gif
IPB Image
2006.11.13. Te ir velviens ziimeejums un nosaucu es vinju par "Soliijums".
Puisis ir apsoliijis savai meitenei par jebkuru cenu sadabuut vinjai rozi, kura aug purvaa.
Un liidz ar to samaksaa par 6o soliijumu ar savu dziiviibu.
Meitene ir nometusies celjos un gauzzi apraud aizgaajeeju.
Puisi ir izpildiijis savu soliijumu, ta4u par kaadu cenu...
IPB Image

Mani Naako6ie darbinji!!! happy.gif
http://rutube.ru/tracks/16800.html?v=6b55f...ad95ee813fea8f8
http://rutube.ru/tracks/17147.html?v=0a237...7fd156bb7331c90
http://rutube.ru/tracks/17132.html?v=93028...68d78561eb9be18
http://rutube.ru/tracks/17105.html?v=8a8f0...95ef0167bc84df6

Mani jaunie ziimeejumi! happy.gif 07.03.2007
http://img442.imageshack.us/img442/6692/pinkasojb8.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/2608/shaisukevn6.jpg
Shaisuke
blink.gif paaraak lielas kruutis... Un man liekas ka kaajas ar vajadzeeja nedaudz tievaakas... Paarejais itkaa oki... blink.gif

~BN~
not_alone
thāa...he he.nu,neņem ļaunā,es pakritizēšu smile.gif
seja:matu līnija pārāk augstu,uzacis par biezu priekš meitenes,acis..acis,da jeibogu,tas jau ir par lielu,deguns šķībs,mute kroplīga.
Augums:kakls par tievu salīdzinājumā ar pleciem,pleci pārāk plati,krūtis..nu krūtis,par lielumu neko nevaru piebilst,bet tā forma..nu kas tev viņa,kaut kāda slaucēja?torss-nu,vienkārši bluķis,nekas cits.vajag formas,ja reiz tik apjomīgas krūtis gribi taisīt!vai nu naba ir pārāk augstu,vai arī tu esi aprēķinājis/usi gigantisku bikini zonu.gurni sievietēm ir izteiktāki,nekā vīriešiem,bet te nez kāpēc nevar redzēt.rokas par īsu,salīdzinājumā ar kājām un ķermeņa proporcijām.elkoņiem jebkurā gadījumā jābūt izteiktākiem.kājas-augšpusē pārāk tievas,pārējais ir ok smile.gif

neapbižojies,tas nebij domāts ļauni,bet tikai,lai tef nākotnē ir,pie kā piedomāt smile.gif
ReD_FoXy
gramozekam patiik lielas paaraak lielas kruutis... paaraak iisi svaarcinji un paaraak lielas acis... dry.gif
Piestraadaa... teneejies... turpini ziimeet un sho kljuudu vairs nebuus happy.gif
aivvv
vieniigi acis biku par daudz izlec savaadaak jau nav ne vainas he he kaa jau teica riktiiga slauceeja tikai es uzskatu ka tas ir pozitiivi jo cilveeki nebuut nav perfekti kaa dazzi iedomaajas biggrin.gif
Kagome
es arii biski paksritizeeshu, nenjem luudzu ljaunaa. taak, kaklu vareetu biski garaaku, un acis ir biski pa lielu
AmnE
pienjemshu, ka starp ciskaam(pie svaarku malas) tas diiwainas weidojums, kas izskataas peec spraugas starpkaajaam nav sprauga starpkaajaam! tongue.gif ceru, ka saprata kaads!! tongue.gif
Lucifer
Velk uz man nedaudz nepatīkama stila pusi...tāpēc nu sorryy...man tā... smile.gif
Janots
nu jaaa... kljudas ir... diezgan daudz. hmmm... ja izlabosi, naakotnee buusi labs hentai meistars... smile.gif
Sushi
Nu... ja tev patiik lielas kruutis, vari, protams, ziimeet, bet ziimee mazliet zemaak! Nu jaa, acis ir par lielu un taads stiklains skatiens. @,@
Un peedeejaa lieta- taa kaajstarpe IR mazliet jociiga. sleep.gif
Heh, veel man, nez kapeec, interesee: kas tev tai lapai otraa pusee rakstiits? rolleyes.gif
Bitter_me
happy.gif Cik te daudz maakslas kritikju... Kritika laba lieta (es personiigi to necieshu, bet ko nu).. peec pieredzes saku, jo vairaak censhaas, jo labaak sanaak.. biggrin.gif
gramozeks
QUOTE(Shaisuke @ Sep 12 2005, 13:53)
blink.gif paaraak lielas kruutis... Un man liekas ka kaajas ar vajadzeeja nedaudz tievaakas... Paarejais itkaa oki...  blink.gif 

~BN~

*

kritika ir laba lieta ta4u ir arii jaamaak aizstaaveet savs viedoklis(6ajaa gadiijumaa gara darbs) un maaceet kritizeet citus.
kruutis ir taadas kaadas cilveeks ir veeleejies. nevis deelis ar skabargaam.
hm... par rokaam jaa... luudzu nostaajies pret spoguli un pieliec savu roku pie aug6stilba un saliidzini ar manu ziimeejumu. tur apmeeram sanaak 2.5 rokas.
PALDIES!!! wink.gif
gramozeks
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 12 2005, 14:34)
gramozekam patiik lielas paaraak lielas kruutis... paaraak iisi svaarcinji un paaraak lielas acis... dry.gif
Piestraadaa... teneejies... turpini ziimeet un sho kljuudu vairs nebuus happy.gif
*

aaaa laugh.gif paldies ta4u manupraat Anime meiteneem tik ite6aam der lielas nevainiigas actinjas. vismaz Animee vinjas labi izskataas, bet viss paareejais ir peec pasuutiijumaa. kaa jau es teicu mani paluudza uzziimeet kautko ar "6aadaam kruutiim" un kautko pikantu. nu luudzu vai man zzeel.
PALDIES!!! laugh.gif
gramozeks
QUOTE(aivvv @ Sep 12 2005, 15:12)
vieniigi acis biku par daudz izlec savaadaak jau nav ne vainas he he kaa jau teica riktiiga slauceeja tikai es uzskatu ka tas ir pozitiivi jo cilveeki nebuut nav perfekti kaa dazzi iedomaajas biggrin.gif
*

es latvie6u valodu nevisai saprotu. ko noziimee "slauceeja" tavaa gadiijumaa???happy.gif??? huh.gif
gramozeks
QUOTE(AmnE @ Sep 12 2005, 20:18)
pienjemshu, ka starp ciskaam(pie svaarku malas) tas diiwainas weidojums, kas izskataas peec spraugas starpkaajaam nav sprauga starpkaajaam! tongue.gif ceru, ka saprata kaads!! tongue.gif
*

sparauga?????? ieskaties veeriigaak taajaa spraugaa. ja 6ajaa ziimeejumaa buutu zal6 fons tad loogjiski 6ii "sprauga" buutu... kaada??? ZALJA!!! ja sagribeeji Hentaju. tas nav pie manis.
Sushi
Nu bet tai spraugai tur nevajadzeetu buut! Tad taa viena kaaja izskataas tieva un galiigi liika! huh.gif
rebel
jaa,sprauga tur lieka,tad kaaju forma ir wajraak kaa diiwaina - itkaa taadas deizgan apaljas kaalaj,bet augshaa ta tikai kauli wien? nee,nju,ja winjai kaajas ir protezeetas,tad jaw taa droshwien war buut... un taas rokjeles tomeeer shkjiet amzdrusk par iisu...jo roka ar atweertiem pirxtinjiem itkaa bejdzas ap pussaugshstilbu..aptuweni tad ar ajzweertiem diez waj buus nedaudz wirs kaajstarpes.. ja taa,tad taam rokaaam jaabuut bishbish wajraajk saliektaam ==> spraugai starp kjermeni un rokaam lielaakai. bet wisaa wisumaa ir gliishi. nedaudz citplaneetiigi,bet gliishi
Isabel Carmin fon Edelhain
Nu runajot par rokam naksies tevi sarūgtinat, bet tas tiešam ir par īsu. Elkoņiem jaatrodas pret vidukli. Ar apakšdelmiem itkā viss ir kartība. Plaukstas varēja drusku but lielakas. Krūtis par lielu un par augstu. Kakls nedaudz par īsu. Meitenēm viduklis ir izteiktaks un ir gurni. Šeit viņas figūra praktiski izskatās ka bluķis. Viena kāja izskatas sķība. Kajstarpē tik lielai šķirbai nepavisam nav jabūt. Acis par lielu un deguns šķībs.

Uhhh.. Tiešām skarbi kritika izskatas, bet ka cilvēki saka - no kļudām ir jāmacas.
Winry
Es nezinu vai kāds tev jau to ir teicis, bet:
1.Krūtis, lai cik daudz silikonus viņās iebāztu, tāpat izskatās pēc dzīviem audiem, bet tew viņas izskatās kā baloni.
2.Degunam ēnojumu zīmē uz otru pusi, bet tawā zīmējumā tas izskatā lauzts.
3.Viduklis ir nedaudz par taisnu, tam jābūt ieliektam.
4.Ko lai saka - svārciņi ir smuki! smile.gif
gramozeks
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 15 2005, 21:50)
Nu runajot par rokam naksies tevi sarūgtinat, bet tas tiešam ir par īsu. Elkoņiem jaatrodas pret vidukli. Ar apakšdelmiem itkā viss ir kartība. Plaukstas varēja drusku but lielakas. Krūtis par lielu un par augstu. Kakls nedaudz par īsu. Meitenēm viduklis ir  izteiktaks un ir gurni. Šeit viņas figūra praktiski izskatās ka bluķis. Viena kāja izskatas sķība. Kajstarpē tik lielai šķirbai nepavisam nav jabūt. Acis par lielu un deguns šķībs.

Uhhh.. Tiešām skarbi kritika izskatas, bet ka cilvēki saka - no kļudām ir jāmacas.
*

tava kritika man patiik labaak!!! diezgan saprotama un viegli paarlasaama. PALDIES!!! cool.gif
gramozeks
tak koro4e es taa palasiiju jusu noderiigo un netik noderiigo kritiku un noleemu uzziimeet (paarziimeet vinju nojauna) vinju jaunaa skatiijumaa(peec kaada laika)happy.gif
PALDIES!!! smile.gif
Sushi
Es taa riktiigi gaidiishu! biggrin.gif
QUOTE(gramozeks @ Sep 16 2005, 12:45)
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 15 2005, 21:50)
Nu runajot par rokam naksies tevi sarūgtinat, bet tas tiešam ir par īsu. Elkoņiem jaatrodas pret vidukli. Ar apakšdelmiem itkā viss ir kartība. Plaukstas varēja drusku but lielakas. Krūtis par lielu un par augstu. Kakls nedaudz par īsu. Meitenēm viduklis ir  izteiktaks un ir gurni. Šeit viņas figūra praktiski izskatās ka bluķis. Viena kāja izskatas sķība. Kajstarpē tik lielai šķirbai nepavisam nav jabūt. Acis par lielu un deguns šķībs.

*

tava kritika man patiik labaak!!! diezgan saprotama un viegli paarlasaama. PALDIES!!! cool.gif
*

Uzskatīšu to par komplimentu. Prieks bij palidzēt. laugh.gif
Tigra2
Figūra kā vīrietim, kuram pielīmētas krūtis, acis par lielu. Forši svārki.
Tomoko
Nu, kaa jau daudzi mineeja, kruutis, un acis par lielu... pareejais tiiri ok smile.gif!
pinksakura
njā krūtis ou cik par lielu bet acis mani biedē.....0__0bet tā viss ok..
gramozeks
usjo mazliet paziiimeeju un paarziimeeju. nu kaa ir???happy.gif???
Winry
Nu ir redzami labāk...kājas ir daudz labākas un arī krūtis!
Bet pie acīm gan ir vēl jāpiestrādā vajag mazliet mazākas...Bet kopumā ir labi....un protams svārciņi rullē!!....Tie man patīk vislabāk!!! biggrin.gif
Kagome
ir labi, ir labi! uzlabotajam ziimeejumas arii nav pilniigs, bet taa, nav kur piesieties happy.gif
Tigra2
Tik un tā nelabas krūtis, svārki tagad ideāli, deguns daudz labāks, acis gaida dzēšgumiju un zīmuli
Shaisuke
uuuuu.... paarziimeetaa versija man patiik labaak... Progress

~BN~
gramozeks
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 17:32)
uuuuu.... paarziimeetaa versija man patiik labaak... Progress

~BN~

*

Thanks!!! laugh.gif
AmnE
hmm.. nu tas jau ir daudz labaak.. malacis? wink.gif acis man veel joprojaam likas, ka ir bishkuciit pa lielu, bet nu taa tieshaam labi!! wink.gif
Tigra2
Varbūt paņem baltu lapu un uzzīmē pavisam jaunu meiteni
Tāaa izskatas labāk. Vienīgi tās acis ir palielas. Roku garums joprojam nepārāk patīk. Te atļavos atzimēt kur elkoņiem vajadzetu būt.
image
Bitter_me
He heeee.. jaunaa versija ir piemiiliigaaka.. smile.gif Practise makes perfect.. (ufff ku jau daudzlietots teiciens.. ) biggrin.gif starp citu pameegjini uzziimeet arii k-ko profilaa.. wink.gif
Tigra2
Varbūt pirms darini savus darbus mēģini pārzīmēt tādus darbus, kā tas no kura seju paņēma Shumins

P.S. Tagad tas atgādina alien, ar smuku galvu
gramozeks
dry.gif dry.gif dry.gif khee... Oka!!! buus mazliet jaapastraadaa maajaas ar jaunu un topa6u ziimeejumu!!!! laugh.gif
Tigra2
Es jau neko sliktu nedomāju, turpini vien to pašu, līdz no dzēšanas papīrā būs caurums biggrin.gif , izskatās, ka esi no tā tipa cilvēkiem, kas neko nevar atstāt nepabeigtu, tu tiecies pēc pilnības, ļoti laba īpašība topošam māksliniekam. Iesaku pirkt akvareļpapīru, tas labi panes dzēšanu, un ir biezs tapēc nesaburzās.
gramozeks
QUOTE(Tigra2 @ Oct 3 2005, 16:35)
Es jau neko sliktu nedomāju, turpini vien to pašu, līdz no dzēšanas papīrā būs caurums biggrin.gif , izskatās, ka esi no tā tipa cilvēkiem, kas neko nevar atstāt nepabeigtu, tu tiecies pēc pilnības, ļoti laba īpašība topošam māksliniekam. Iesaku pirkt akvareļpapīru, tas labi panes dzēšanu, un ir biezs tapēc nesaburzās.
*

thanks tev Tigrjonok!!!!!! happy.gif !!!!! tu man uzlaboji garastaavokli!!! laugh.gif
AnGeL_LoVe
I really have no idea about drawing so my critic it's maybe out of place, but sice I was asked to put my critic I'll do it happy.gif .
In my opinon you do it pretty well smile.gif , I liked the one about Sailor Moon biggrin.gif .
Hope you put some more laugh.gif .
gramozeks
QUOTE(AnGeL_LoVe @ Oct 31 2005, 17:20)
I really have no idea about drawing so my critic it's maybe out of place, but sice I was asked to put my critic I'll do it happy.gif .
In my opinon you do it pretty well  smile.gif , I liked the one about Sailor Moon biggrin.gif .
Hope you put some more  laugh.gif .
*

yeaa i willl!!!!!!! wink.gif
pinksakura
labi es jau nkāds art kritiķis nēsmu bet ķeremnis normāls bet tās acis..... ph34r.gif
Sailor Moon gan man ļoti patika....no galvas zīmēji?vai pārzīmēji?(ja pārzīmēts tad ļoti labi jo es pat pārzīmēt nemāku labi) biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Kagome
ljoti labi, ja no galvas ziimeeji tad vispaar super, ja noziimeeji arii super ziimeejums biggrin.gif
AmnE
mmm respect. Tieshaam gliishi. Kritika shoreiz izspaliks, jo iipashi Soilar moon, vai nu kaa vinjas saucas, netiik! Bet taa visumaa tieshaam smuki! wink.gif
rebel
akkunx,neesmu te 100 gadus ciemojusies... tikaj tas ajcinaajums uz kritiku piespieda atrast nelielu lajka spriidi,laj atgrieztos..uz briidi..skola apeed manu dziiwi...

sailormoon - man principaa winjas riebjas,bet ziimeejums r wnk ljoti,ljoti labs. ja pats ziimeeji,tad a) esi liels winju fans,ka wari tik labi atteelot b ) esi iisc gjeenijs,ja speej tik wiegli atdarinaat. ja noziimeeji - tad a) ielikc dawdz darba un puulju b ) labi padoas noziimeeshana. nja. un meitenes paarziimeetaa wersija ir labaaka,bet taas acis ir wnk baisas. shausminoshas. arii anime parasti acis neiet paari galwas malaam. laugh.gif
Sushi
Taaa.. SailorMoon fanarts ir ljoti labs. Tieshaam labs, ja noziimeeji tad visu cienju, ja pats ziimeeji, tad veel vairaak cienjas! biggrin.gif
Njaa... man arii SailorMoon taa iipashi nepatiik (ja njem peec izskata, ir atsevishkjas meitenes, kas man tur patiik). Bet katraa zinjaa, peec manaam domaam, fanarts ir labs!
rolleyes.gif
Izlabojums pirmajam darbam ir ljoooti labs, patiikami, ka njeemi veeraa padomus! wink.gif Svaarcinji gan man labaak patika pirmajaa variantaa, bet labojums kopumaa ir tieshaam labs! smile.gif Taa turpini!
gramozeks
blush.gif vsem spasibo za otkrituju kritiku!!!! ja paļ6on!!! blush.gif
Tomoko
Labi.. maaaazloet kritikas no manis!

Khe khem.. taatad..

1. ziimeejums..
Kaa jau visi teica ( tongue.gif ) kruutis par lielu, acis daudz, daudz, daudz par lielu.. blink.gif nu, itkaa viss taa ok, bet man vinjai tas deguns iisti nepatiik, un biiiiiiku uzacis par lielu, bet nu, tas arii viss happy.gif !

2. ziimeejums.
Otrs zimeejums ir plagjiaatisms pirmajam tongue.gif biggrin.gif Pilniigi vienaads, tikai citas dreebes, un proporcijas labakas smile.gif bet arii shim ziimeejums acis ir bisku bisku par lielu.. Taa apmeeram happy.gif

Atvainojos par savu kritiku...
not_alone
nju thāāāā...ja jau pats prasīji...hmm biggrin.gif
Tātad:acis.nu par lielu,nav taču tā beibe tev nekāda muša!!Mati kautkā nedabīgi stāv,tā,itkā atlūzuši būtu,no deniņiem sākot.Pleci-->par platu,salīdzinājumā ar galvu.vispār galva par mazu,ja salīdzina ar visu ķermeni.
Krūtis-->nu,te nu tevi var paslavēt-super,man patīk tā ēna,forši ^-^
Taču torss ir vienkārši baiss.vai nu viņai krekls par lielu,vai kas,bet izskatās,ka viņai būtu resns vēders un tievas kājas->neiet kopā.nav jau vecmammas naktskreklu uzvilkusi,galu gala.
Rokas par īsu,plaukstas kā sīkam mutantam no "Svešie 3".Ar to es domāju,pārāk sīciņas.
Nju jā...man ļoti patīk,kā esi izlabojis kājas.Ēnas,formas...mal-acis!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.