Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "gramozeka" ziimeejumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Kazuki
pagaidaam nu taa tie ziimeejumi. bet jo vairaak trenneesies jo labaak sanaax smile.gif
gramozeks
Te atradiisies mani Gifi un viss paareejais kas grib vai kam patiik lai laadee!!!! laugh.gif

varbuut ielieciet kaadu komentaaru??? happy.gif ???
Sushi
Jaajaa! Man te dazjas iepatikaas! wink.gif
It iipashi tas treshais, no azumangas! biggrin.gif
Arfija
Uz proporcijaam utt... neskatiishos.Ja man ziimeejums patiik tad viss ir OK(man)! biggrin.gif superiigi darbinji!malaciits!
Sushi
Jaunaakie darbi ir diezgan labi. Daaauuudz labaaki, nekaa ieprieksheejie. smile.gif Pag, tie ir fanarti vai no galvas ziimeeti( jaunaakie)
Tigra2
Ar iepriekšējo pat salīdzināt nevar, kājas padevušās īpaši smukinjas.
Bet kļūdas(es kā ļaundaris kritiķis):
++pirmajai(no kreisās) sailarmoon meitenei liekas, ka kāja izgaist, tai vēl nedaudz vajadzēja parēgoties(pie svārkiem), jo nav loģiski, ka meitenei atrodoties šādā pozā kājas sakrīt.
++otrajai meitenei sailarmoon zīmējumā kāja, kas iet uz priekšu nedaudz par tievu ciskās.
++trešajai meitenei rokas jocīgas. Varbūt par īsu... bet iespējams, ka tās domātas izvirzītas uz priekšu(tādā gadījumā nav manāms telpiskums)
++ceturtajai meitenei vajag svārkus bišķi zemākus, ja tie paliek tikpat īsi kā tagad, tad būtu jātedz apakšbikses.
++piektajai meitenei tikai kakls nedaudz par šauru.

Gramoneko kļūdu nav, sasodīti mīļi...tā tik turpināt, progress ir vērojams.
not_alone
nju jā,ko lai saka,gifi jau ir simpātiski...bet labāk centies un liec savus zīmējumus iekšā ^-^
Kazuki
gramoneko ziimeejums vienkaarshi super kawaii happy.gif
Arfija
Man jaf vislabaak patikaa staa peedeeja biudiite!Njaa...Pirmajaa paaraak leilas kruutis!!!Paareejais dikt cmuks!
pinksakura
he tas pēdējais zīmējums ir ļooti kawai....loti patīk laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
Tomoko
Gramoneko wa KAWAII (& sugoi)!!! Ljoti miiljsh ziimeejums.. Pilniigi prieks palika! (Tieshaam!) tbw, nav briinums, ka tas ir tavs Lepnums! smile.gif
Bitter_me
Nu tas pedeejais darbs patiesaam ir ljooti smuks, var redzeet ka kaads ir pacenties.. biggrin.gif Cik ilgi tu to ziimeeji?
ephi
he he he es nja nu ...jaaa emmm kruutis smile.gif ah es arii kaadreiz maaciijols RMI- fuj fuj fuj fuj smile.gif
Bitter_me
Gramozeks uzdarbojas, driiz vareesim atveert izstaadi.. biggrin.gif
Aven
Paldies par gif lessone Gramozek-te mans veikums happy.gif
murasaki
hmmm.. abi pirmie ar abiem peedeejiem galiigi neiet kopaa.. liekas, ka 2 dazhaadi cilveeki ziimeejushi. abi peedeejie tiiri cute, bet pirmajiem idezgan daudz, kur piesieties. cerams, ka nebiju paaraak ljauna.. biggrin.gif
gramozeks
Jauns ziimeejums apspriedei!!! happy.gif !!!
Aven
kur? smile.gif
gramozeks
QUOTE(Aven @ Nov 13 2006, 17:59) *

kur? smile.gif

Pa6aa saakumaaa !!! happy.gif !!!
Aven
Diezgan interesanti happy.gif
Cowkiller
hmmm
tev jaatreneejas laugh.gif
pedeejam ziimeejumam ir interesanta doma tikai rozes aatri viist...
puisim vajadzeeja meitenei nest kko noturiigaaku piem aamuru vai gumijniekus. cool.gif
neko dariit dziive turpinaas...

ieteiktu vairaak piestraadaat un ietreneet roku jeb dabuut skillu, tas noziimee ka biezhi jaaziimee un biezhi jaadzeesh...
turpini! cool.gif
kelhims
man patik tā mazākaķene un tas kur ir vairākas personas... parejie gan ne.. sorī
Shaisuke
LOL gramozeks, tu rox biggrin.gif
Man jau visi patīkās. wink.gif
gramozeks
QUOTE(kelhims @ Feb 27 2007, 13:40) *

man patik tā mazākaķene un tas kur ir vairākas personas... parejie gan ne.. sorī

Vairaakas personas??? Tu Sailor Moon meitenes???!!! happy.gif
Paldies! happy.gif

QUOTE(Shaisuke @ Feb 27 2007, 13:44) *

LOL gramozeks, tu rox biggrin.gif
Man jau visi patīkās. wink.gif

Paldiesinj! happy.gif Centos tikai taapeec, lai izklaideetu juus mani draugi! happy.gif
gramozeks
Pa6aa pirmajaa postaa es izliku veel 2 darbinjus! happy.gif
Nu Nu kaaa ir???
metaphor
Nu Nu kaaa ir???

biggrin.gif taa zirga statuja nestaav bastejkalnaa? smile.gif Patiik., patiiik.. sailor moon patieshaam labi izdevies wink.gif
gramozeks
QUOTE(metaphor @ Mar 7 2007, 17:42) *

Nu Nu kaaa ir???

biggrin.gif taa zirga statuja nestaav bastejkalnaa? smile.gif

Jaaa tas taa arii ir!!! happy.gif
Ceru ka patiik! ^^, Varu arii kaadu veel uzziimeetja buus velme! happy.gif
Misa
zuko-chan tu rullē! man patīk kā tu zīmē ..^^ it īpaši tas sailer moon fanarts.... izdevies kewl
Mishelin
Zeel ka labie darbi noziimeeti sad.gif
gramozeks
QUOTE(Misa @ Mar 7 2007, 19:11) *

zuko-chan tu rullē! man patīk kā tu zīmē ..^^ it īpaši tas sailer moon fanarts.... izdevies kewl

Paldies tev!!! happy.gif To es respekteeju! happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.