ShinChan
Oct 12 2005, 23:07
QUOTE(Andromens @ Oct 12 2005, 22:06)
Maziņš jautājums. Kas ir NERV sastāvā?
Zvērināti alq. nīdēji
Andromens
Oct 12 2005, 23:12
QUOTE(ShinChan @ Oct 12 2005, 22:07)
Zvērināti alq. nīdēji
Es vārdus gribu tobish nickus zināt. Ja nu NERV sastāvā ir 2 persoans tad es ar nebaiditos ka mani kāds sasiestu un skapi nogrūztu,
P.S tas bija piemērs ...
Sērfijs
Oct 12 2005, 23:21
NERV ir alt, Iori Yagami un Aigarius.
QUOTE(GameMaster @ Oct 12 2005, 23:06)
starp citu jaa, kaa tad PIRTS bez ALUS?!
Jā!!! Kā, pasakiet man - kā gan tas ir iespējams? Tas ir kā spļāviens cilvēces veselā saprāta sejā, kā dunča dūriens loģikas mugurā. "Pirts = alus" ir bezmaz vai aksioma.
hehehe, tieshi taapee nedamiilu to sasodiito pirti!!! ><
Bet esmu par to lai cilveekiem ir labi.
Fakts!!!Iedzerusho/atraisiitu cilveeku ir vieglaak piedabuut speeleem (kaads visapaar speeles gatavo?) UN vienmeer ir reeciigas bildes!!!
Shaisuke
Oct 12 2005, 23:48
Hmmm, es ar taa padomaaju, ka ar to alkohola aizliegumu bik parspilets. MEs varam darit ta, ka katrs man atsuta PM, kur rakstits kadu alkoholu konkreta persona velas njemt liidzi, un es ar NERV paliidziibu izlemshu vai izdarit exception vai ne. Pateicos
~BN~
aij... jūs trakie cilvēki! Vai tiešām domājat ka visi 50 purni sēdēs vienā barā čuposies un tās stulbās spēles spēlēs? Domāju ka viss sadalīsies vairākos baros - vieni skraidīs apkārt, spiegs un spēlēsies, citi sēdēs pirtī un sutinās alu, citi nesabiedriskākie atkal sēdēs kādā telpā un animi plosīs. Alkohola aizliegums vienkārši ir stulbs patsmitgadnieku ierosinājums (pats neesu nekāds alkaholiķis, bet tomēr). Protams es domāju ka tur neviens neņems 2L LB... iztiks ar pāris aliem...
Un kā jau te augstāk tika minēts - kas ir pirts bez alus?
anyway, Shaisukes ieteikums arī nav slikts par PM ko katrs ņems līdzi... Atbalsu... vismaz tā nekā nekā.
aigarius
Oct 13 2005, 00:02
QUOTE(za4peedinja @ Oct 12 2005, 21:52)
Nu manuprāt alkohola lietošana mazāk nekā 3 stundas pirms iešanas pirtī ir tīra veida zaimošana pret pirti. Alkohola pielietošana ir vienīgais gadījums, kad pirts apmeklēšana izraisa negatīvus efektus uz asinsrites sistēmu, sirdi un smadzenēm. Pat viens aliņš pirms pirts izjauc ķermeņa ķimisko līdzsvaru un tā dēļ pirts nevis balansē, bet tieši otrādi pārslogo un lauž cilvēka organismu.
Believe me, I am the Banja Master
JurCHiX: ar potenciāli bīstamām lietām labāk ir vispirms aizliegt un pēc tam selektīvi atļaut katrā konkrētajā gadījumā.
Isabel Carmin fon Edelhain
Oct 13 2005, 00:04
Nu kā ta tagad sastav jāpiesakās no jauna, vai paliek vecais pietekums spēka? Daudz atkrīt vai skaits nemainās?
aigarius
Oct 13 2005, 00:23
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Oct 12 2005, 23:04)
Nu kā ta tagad sastav jāpiesakās no jauna, vai paliek vecais pietekums spēka? Daudz atkrīt vai skaits nemainās?
Tiem, kas jau pieteicās vēlreiz to darīt nevajag. Shaisuke solijās izlikt pilnu sarakstu kaut kur, lai var redzeet kas un kā.
Seven_of_zero
Oct 13 2005, 01:25
Ok ja kautkas var notikt ar strāvas padevi. es varu paņemt līdzi rezerves drošinātajus, mērinstrumentus, un dažus citus nepieciešamus sīkumus.
Tikai kada tur ir ta elektribas kaste?
lastguru
Oct 13 2005, 01:49
QUOTE(GameMaster @ Oct 12 2005, 23:06)
Jā!!! Kā, pasakiet man - kā gan tas ir iespējams? Tas ir kā spļāviens cilvēces veselā saprāta sejā, kā dunča dūriens loģikas mugurā. "Pirts = alus" ir bezmaz vai aksioma.
Neesmu nekad meegjinaajis ne vienu ne otru, un netaisos. Un ko juus atradaat shajaa diivainajaa dzeerienaa...
QUOTE(ShinChan @ Oct 12 2005, 23:07)
Zvērināti alq. nīdēji
Tieshi taa! Bet tevi par balzaama pudeli neviens nepakaars, vismaz augsti nee
Cik atceros, Sigfam arii kaut kaadi speciaalie nosaciijumi bija - vinjam laikam bija atljauts viss, lai tik shadaa staavoklii speej izklaideet publiku, kaut gan preciizi neatceros kaada bija vienoshanaas
QUOTE(Andromens @ Oct 12 2005, 23:12)
Es vārdus gribu tobish nickus zināt. Ja nu NERV sastāvā ir 2 persoans tad es ar nebaiditos ka mani kāds sasiestu un skapi nogrūztu,
P.S tas bija piemērs ...
tici man, iespundeet tevi skapii nebuus nekaadu probleemu. Saku uzreiz, ka alt buus ljoti labaa garastaavoklii un gatavo visiem paarsteigumu (ceru ka vinjai tas cosplay izdosies). liidz ar to veelreiz speciaali tev saku, ka Aigarius un Iori ir tie cilveeki kas centiisies alt savaldiit lai nevienam nerastos smagie miesas bojaajumi
Bet ja nopietni tad ja vinjiem trijataa neizdodies tevi iespundeet, es piepaliidzeeshu.
QUOTE(Seven_of_zero @ Oct 13 2005, 01:25)
Ok ja kautkas var notikt ar strāvas padevi. es varu paņemt līdzi rezerves drošinātajus, mērinstrumentus, un dažus citus nepieciešamus sīkumus.
noteikti njem liidzi un lukturiiti neaizmirsti, kaut gan aigariusam droshi vien buus...
zenofex
Oct 13 2005, 07:39
Buushu ar mashiinu, ja kaut kas jaaaizved varu aizvest, bet negaranteeju atveshanu atpakalj
Iori Yagami
Oct 13 2005, 09:36
Es shodien pameiginashu dabuut TV, bet neko neapsolu
3. Ja 5 vai vairāk cilveki līdz piektdienas 16:00 aizsūtīs Shaisukei PM, kurā tiks pateikts, ka attiecīgais biedrs nevēlas redzēt pasakumā "aivvv" (vai kādu citu potenciālu nācēju), tad "aivvv" (vai kādam citam potenciālam nācejam) ļoti stipri palūgs neierasties (skat. augstāk par NERV Team).
Nu un taa kaa dazhi te atklaati njirgaajas par alkohola lietotaajiem, esmu noleemis panjirgaaties par otru pusi.
Skarbaa dziives patiesiiba tomeer ir taada, ka alkoholu tusinjaa lietot grib vairaak par tiem likteniigajiem pieciem cilveekiem. ja shie noteikumi ir tik forshi un ideaali, tad var jau atii tie, kamnav slinkums, nobalsot par to, ka NERV sastaavs tusinjaa nav veelams. Taadaa gadiijumaa NERV varees pashi sev miilji paluugt neierasties un nelaist sevi iekshaa vilcienaa.
Un interesanti ar kaadu magjisko speeku paliidziibu NERV vareetu aptureet Tadoru vai Andromenu no iekaapshanas vilcienaa? Veel jo vairaak abus kopaa. May the force be with you!
deleted-ray
Oct 13 2005, 14:42
Te jau gaisā sāk virmot kaislības
. Tikai nevajag te tusu izjaukt ja? Galvenais - jāciena sevi un citus apkārtējos, un tad jau būs kaut cik labi
Comon piipl. Bez tam - bvez alkahola tīri labi var pavadīt laiku
Pret pirti un alu pirtī neesmu, jo pērties neieshu
not_alone
Oct 13 2005, 15:15
es atvainojos...kas par sviestu????
par alq man naf nekas dižs sakāms-pati jau es reti dzeru.bet tik un tā-nav tač nekādā baznīcā tas tuss!!
un tālāk--> tie,kas ir nesen pievienojušies,nevar nākt.nu jā.un kad tad viņi varēs nākt?pēc gada,kad būs pietiekami ilgi sabijuši forumā,lai tiktu aplaimoti?galu galā,jāizrāda taču pretīmnākšana,nevis jāgaiņā kā tādas mušas no zaptsburkas!!!
Shaisuke
Oct 13 2005, 15:17
QUOTE(ETM @ Oct 13 2005, 13:11)
3. Ja 5 vai vairāk cilveki līdz piektdienas 16:00 aizsūtīs Shaisukei PM, kurā tiks pateikts, ka attiecīgais biedrs nevēlas redzēt pasakumā "aivvv" (vai kādu citu potenciālu nācēju), tad "aivvv" (vai kādam citam potenciālam nācejam) ļoti stipri palūgs neierasties (skat. augstāk par NERV Team).
Nu un taa kaa dazhi te atklaati njirgaajas par alkohola lietotaajiem, esmu noleemis panjirgaaties par otru pusi.
Skarbaa dziives patiesiiba tomeer ir taada, ka alkoholu tusinjaa lietot grib vairaak par tiem likteniigajiem pieciem cilveekiem. ja shie noteikumi ir tik forshi un ideaali, tad var jau atii tie, kamnav slinkums, nobalsot par to, ka NERV sastaavs tusinjaa nav veelams. Taadaa gadiijumaa NERV varees pashi sev miilji paluugt neierasties un nelaist sevi iekshaa vilcienaa.
Un interesanti ar kaadu magjisko speeku paliidziibu NERV vareetu aptureet Tadoru vai Andromenu no iekaapshanas vilcienaa? Veel jo vairaak abus kopaa. May the force be with you!
Paklau, tu arii kaadreiz vareetu izlasiit arii manus postus... God damn it.... pardon par rupjiibaam bet tu arii es bik piebesiijis. Es uzrakstiiju ka iznjeemumus pienjemsim tad ja atsuutiis man PM. Nee bet es jau saprotu, tev jau ir fiziski un moraali gruuti uzrakstiit man paaris vaardinjus un nosuutiit, tev labaak patiik piepuuleeties un rakstiit shaadu garu penteri lai izraisiitu striidu...
QUOTE(not_alone @ Oct 13 2005, 14:15)
es atvainojos...kas par sviestu????
par alq man naf nekas dižs sakāms-pati jau es reti dzeru.bet tik un tā-nav tač nekādā baznīcā tas tuss!!
un tālāk--> tie,kas ir nesen pievienojušies,nevar nākt.nu jā.un kad tad viņi varēs nākt?pēc gada,kad būs pietiekami ilgi sabijuši forumā,lai tiktu aplaimoti?galu galā,jāizrāda taču pretīmnākšana,nevis jāgaiņā kā tādas mušas no zaptsburkas!!!
Ja kaads veelas naakt, tad var paluugt kaadu foruma memberu (kautvai mani) lai par vinjiem galvo.
~BN~
One winged angel
Oct 13 2005, 20:12
+Chibi+
Oct 13 2005, 20:40
bunch of freaks *shrugs*
kas tie par piereģistrēšanās limitiem? Da jubkurš, kurš ir piereģistrējies, var sadabūt galvotāju, kaut vai cienījamo BN, kā viņa norādīja. So what's the point tajā visā?
control is good but too much control? phe. merde.
QUOTE(za4peedinja @ Oct 12 2005, 22:01)
Par cieminju regjistreeshanu...nu ko varu teikt, paldies par ieprieksheeju miilju pasuutiishanu, jo es jau sen visiem pazinjoju, ka nezinu kaa mani laidiis, iespeejams laidiis iespeejams nee 50/50 un zinaashu es tik peedeejaa mirklii pirms braukshanas
Totaals tizlums!Sanaak ka es neesmu gaidiita tik taapeec ka manaa dziivee nav stabilitaates?Tad nu gribaas pateikt paaris miiljo!!!
SAME FCKNG HERE. Es zināšu, vai braukšu uz ar 50% pārliecību tikai 5dienas vakarā, taču tās pašas sestdienas naktī viss vairs sagriezties pakaļa, es ļoti atvainojos par izteicienu, bet vienīgi ar so vārdu var raxturot mana dabra neprognozētību.
Un pat ja es
tieku tajā maģiskajā sestdienā, tas būs, hmmmmmm, kaut kur ap pusnakti, kad visi čuk-čuk-bānīši jau guļ savos angāriņos, so pat ja es pierunātu NERV team, ka es esmu VIP, kaut arī es neesmu viesu saraxtā, un nolīgtie višiblalas mani kaut arī ar aizdomām, bet tomēr ielaistu gadsimta pasākumā, man nav
absolūti nekādas iespējas tur nonākt, ja nu vienīgi es pēkšņi, kā jau savā elementā, izdomāju kaut ko tik briesmīgi stulbu un
patētiksu kā stopēt pusnaktī.
Un tad jums būs lieliksa nakts izklaide - meklēt Chibi mazos kauliņos Latvijas plašajās ārēs.
Sugoi jobu, heh.
ShinChan
Oct 13 2005, 20:57
Kad cilvēkiem aptrūkstās darāmā, tad tie visā nopietnībā sāk skaldīt matus, un tieši tas arī notiek, tjpa, kā būtu ja es uz tusu paņemtu ziloni bez snuķa un trīs kamenes, vai tad mani laistu vilcienā? ļaudis, kļūsim nopietni vismaz līdz 6dienas pēcpusdienai.
P.s.
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 13 2005, 19:40)
Un tad jums būs lieliksa nakts izklaide - meklēt Chibi mazos kauliņos Latvijas plašajās ārēs.
Es nemeklēšu, jo man visticamāk nāks miegs.
+Chibi+
Oct 13 2005, 22:38
QUOTE(ShinChan @ Oct 13 2005, 20:57)
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 13 2005, 19:40)
Es nemeklēšu, jo man visticamāk nāks miegs.
Man tad jau būs visnotaļ vienalga.
X_Kamui
Oct 13 2005, 22:48
QUOTE(Sephiroth @ Oct 12 2005, 22:21)
NERV ir alt, Iori Yagami un Aigarius.
Tikai 3, Mes esam vairaakumaa!!!
A kas buus, ja es saku ka iešu uz tusu.. un neatnaakšu?
tad tev nerv uzmetiis kodolgavlinju uz tavas maajas... :S mnjaa... triumviraats uzdarbojas.
QUOTE(-Kai- @ Oct 13 2005, 21:48)
A kas buus, ja es saku ka iešu uz tusu.. un neatnaakšu?
Manupraat, tad tu nebuusi tusaa. citas sekas gan tam saskatiit nevaru. shobriid muusu gudrais praats, kursh shajaa forumaa ir uzausis tik speeji no nekurienes, ir pazinjojis (divas dienas pirms tusa), ka piesakaas arii tie kas tiek kaut vai par 10% var tikt. Tas noziimee, ka pieteikties var pusforums un nekaadiigi nezinaasim aptuveno cilveeku skaitu, bet nevienam netiks paarmests, ja vinsh buus piespamojis riikotaajas pastkasti ar PM bez jebkaadas jeegas.
Iori Yagami
Oct 13 2005, 23:03
QUOTE(One winged angel @ Oct 13 2005, 20:12)
Ceru ka tev izdosies
Man nepaveicas
One winged angel
Oct 13 2005, 23:31
QUOTE(Iori Yagami @ Oct 13 2005, 22:03)
Ceru ka tev izdosies
Man nepaveicas
Ar ko tieshi??? TV man jau ir rokaa, vajag tikai LS no izmantotaajiem( Tikai 1LS uz visiem, nevis katram, bet uz visiem) un vsjo... saakumaa no sava maka iedoshu, tad tas kursh visus saliks Tekkenaa man to latu atdos
Paareejo palasiet manaa iepriekshejaa postaa
not_alone
Oct 13 2005, 23:42
Shaisuke,mīļā,a kas būs,ja es piemetīšu vēl 50sant?
man dos vairāk ēst?
P.S.tu jau zini,šis ir vienīgais jautājums,par ko es nervozēju,jo,kad runa iet par paiku-Krix kļūst zvērs(sena manas klases paruna)
QUOTE(not_alone @ Oct 13 2005, 23:42)
Shaisuke,mīļā,a kas būs,ja es piemetīšu vēl 50sant?
man dos vairāk ēst?
P.S.tu jau zini,šis ir vienīgais jautājums,par ko es nervozēju,jo,kad runa iet par paiku-Krix kļūst zvērs(sena manas klases paruna)
tev ka tik kupinaatas vistas spaarninji buutu!!!!paaareejais ok
Kaa ir, varbuut kko jaanjeem liidzi?i mean no eedamaa?A dzert?(ne alkoholu)
Nu taa kaa veel kaads bez manis saprot ka paika ir sveeta lieta, es atljaushos atgaadinaat, ka nevienam ticeet nevajag, tapeec uz tusu jaanjem liidzi pasham sava paika, savs guljammaiss, savs komps, sava malka pirtij, sava VIENA (he he) pudele ar alkoholu, kas ne stipraaks apr 40 voltiem un ne lielaaks par puslitru (he he).
Sērfijs
Oct 13 2005, 23:49
Tas viltīgais ETM he he laikam tēmē uz 38 grādīgajiem šņabīšiem pie tam 0.5 pudelītēs.
QUOTE(ETM @ Oct 13 2005, 23:46)
Nu taa kaa veel kaads bez manis saprot ka paika ir sveeta lieta, es atljaushos atgaadinaat, ka nevienam ticeet nevajag, tapeec uz tusu jaanjem liidzi pasham sava paika, savs guljammaiss, savs komps, sava malka pirtij, sava VIENA (he he) pudele ar alkoholu, kas ne stipraaks apr 40 voltiem un ne lielaaks par puslitru (he he).
un teoreetiski retorisks jautaajums...kam tad tuss?jeb vnk cilveeki savaacaas sev?Ok, lai tak viss i mieriigaak...esam draudziigi un iecitiigi...un galvenais atraisiiti, tad vienmeer jautri!!!! ^^
+Chibi+
Oct 13 2005, 23:54
GROZIŅU VAKARS, goddamnit! Neesat par tādiem dzirdējuši? Katrs atnes kaut ko, ar ko dalīties, un kopā ēst. Jo katram jau kaut kas īpašs garšo. Es, piem., iedošu 1.50, bet jūs nopirksiet tur desas un šasļiku, un varbūt maizi. Un es uz saviem 1.50 varēšu tagad pierīties līdz ūkai maizi, jo gaļa nav manā ēdienkartē?
QUOTE(Sephiroth @ Oct 13 2005, 22:49)
Tas viltīgais ETM he he laikam tēmē uz 38 grādīgajiem šņabīšiem pie tam 0.5 pudelītēs.
Nu buutiibaa tie superiigie noteikumi jau taadu fishku tikai forsee. Kaada jeega tad man ir njemt to vienu alinju? jajau puslitru var njemts dajebko liid 40 voltiem tad jau labaak rumu ar 39%, es jau neteikshu ka 0,5 rums buutu stipri liidzveertiigs vismaz 4 aliem, ja ne visiem 8. Taa iet kad noteikumus sastaada skaidraa, pie tam veel nedzeeraaji.
bet nu shii teema ir izsmelta.
Vieniigais, ko gribeeju pateikt ieprieksheejaa savaa postaa ir: ja uztraucies par to ka kaads tev kaut ko neatnesiis, kapeec lai neizkustinaatu savu.... kaaju.. un neatnestu to pasham? Bail ka nepietiks paikas... da nes kaut vai gaazes pliiti uz tusu (to es gribeetu redzeet) un shmoree tur sev pats ko tik gribi (produkti un gaazes balons arii pasham buutu jaanes, lai nav paarsteigums 34).
not_alone
Oct 13 2005, 23:59
tā.es ēdu visu,kas nekustās.jap,zaikai ir taisnība ^-^ tikai grillētas vistu kājas es parasti k-kur tumšā stūrī apēdu,jo man nedaudz kauns,kad citi redz,kāds ruksis es patiesībā varu būt ^-^
One winged angel
Oct 14 2005, 00:01
Visi kautkaadi alkaani, tikai par alkoholu vien domaa
Es jau neko nesaku, jo arii domaaju par to
LOL Ko, juus uzskataat, ja 40 maximums, tad visi nes 38-39 graadi? Trakie juus esat, juus visi esat traki, tur peec taas 0,5 pudeliites juus jau buusiet pillaa un dziedaasit kautkaadas dziesmas, LOL... Pietam tuss uz 2 dienaam, tas noziimee naakamajaa dienaa visiem pohas... Tas tak nav normaali, njemiet ko vieglaaku, trakie... Pietam nekaadu atminju par tusu jums nebuus, jums visiem nereaali gljukos atminja
Pats jau ar bish ieraushu, bet tach ko vieglaaku
+Chibi+
Oct 14 2005, 00:03
Alkohola jautājums sen ir slēgts.
One winged angel
Oct 14 2005, 00:14
es jau ar taa biju domaajis liidz shitie alkaani atsaaka par to runaat
lastguru
Oct 14 2005, 00:55
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 13 2005, 23:54)
katram jau kaut kas īpašs garšo. Es, piem., iedošu 1.50, bet jūs nopirksiet tur desas un šasļiku, un varbūt maizi. Un es uz saviem 1.50 varēšu tagad pierīties līdz ūkai maizi, jo gaļa nav manā ēdienkartē?
mmm... man tieshi taa pat. manaa eedienkarte arii nesatur galju un ljoti ljoti reti satur kaut kaadus salaatus. liidz ar to, eedinaashanas komisijai luudzu pirmkaart pateikt kas vinji ir (un vai tur ir kaut viens vegetaarietis?) un prezenteet aptuveno eedienkarti, lai nedabuutu kakji maisaa gan paarnestaa, gan tieshaa noziimee... ceptu piemeeram...
soirvakt
Oct 14 2005, 01:48
ės taa arii nesapratu vai tagad mani kaads taisaas banot???
un btw kopss kura laika par mani atbild etm?
ja baigi neklluudos esmu jau sen galvots no yumes un arii ja neklluudos no chibi puses...
nju wateva masn buus un beidzat stresot tuss buus lielisks
made by aivvv
lastguru
Oct 14 2005, 02:07
Taa, daargie organizatori, par aivvv pieteicaas galvot ljoti daudz cilveeku, piemeeram Yume, ETM, alt, laikam anti un Chibi, varbuut veel kaadu aizmirsu. Vai mees tagad taisamies banot aivvvu i no dziives aaraa? Es ieteiktu paarstaat nodarboties ar tik apbriinojami diivainaam lietaam (ja neteikt vairaak), un ljaut nabadziitim atnaakt. Gaidu riit nopietnu un noteiktu atbildi no Shaisukes par sho. Mani neinteresee vai ir ljauts naakt paareejiem kjurbijkjurnieshiem, bet es uzskatu ka shim konkreetajam indiviidam ir tiesiibas piedaliities otaku pasaakumos kameer navpieraadiits preteejais. Dzert vinjsh nedzers - NERV neljaus, ko tad vinjsh veel var nodariit? It iipashi njemot veeraa ka NERV priekshniece alt vinju labi paziist.
QUOTE(lastguru @ Oct 14 2005, 02:07)
Taa, daargie organizatori, par aivvv pieteicaas galvot ljoti daudz cilveeku, piemeeram Yume, ETM, alt, laikam anti un Chibi, (..)
wtf? kādā sakarā es tur? es Aivaru nepazīstu un, starp citu, nobalsoju pret viņa klātbūtni tusā.
Seven_of_zero
Oct 14 2005, 07:51
Nu lai taču nāk. Vispar pat ļoti vēlos lai viņš ierastos. Gribu Vairāk informacijas par TN, un Boofed zobenu cīņas mani interesetu ļoti.
Ps.
Trade Maak! neierasanas gadijumaa uz tavām mājas kordinātem tiks nomesta degvielas bumba.
ShinChan
Oct 14 2005, 07:59
QUOTE(lastguru @ Oct 13 2005, 23:55)
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 13 2005, 23:54)
katram jau kaut kas īpašs garšo. Es, piem., iedošu 1.50, bet jūs nopirksiet tur desas un šasļiku, un varbūt maizi. Un es uz saviem 1.50 varēšu tagad pierīties līdz ūkai maizi, jo gaļa nav manā ēdienkartē?
mmm... man tieshi taa pat. manaa eedienkarte arii nesatur galju un ljoti ljoti reti satur kaut kaadus salaatus. liidz ar to, eedinaashanas komisijai luudzu pirmkaart pateikt kas vinji ir (un vai tur ir kaut viens vegetaarietis?) un prezenteet aptuveno eedienkarti, lai nedabuutu kakji maisaa gan paarnestaa, gan tieshaa noziimee... ceptu piemeeram...
No kā tu pārtiec, ja nav noslēpums? Pilngraudu maizēm (pardon, tās taču arī cep) presētām rīsu galetēm un svaigi spiestas burkānu sulas? gaļas neēšanu vēl varu saprast, bet kādas iebildes varētu būt pret salātiem?
soirvakt
Oct 14 2005, 08:10
cikos un kur cilveki isti savacas?
QUOTE(soirvakt @ Oct 14 2005, 08:10)
cikos un kur cilveki isti savacas?
6dien 12os pie stacijas/Origo pulksteņa.
QUOTE(ShinChan @ Oct 14 2005, 07:59)
No kā tu pārtiec, ja nav noslēpums? Pilngraudu maizēm (pardon, tās taču arī cep) presētām rīsu galetēm un svaigi spiestas burkānu sulas? gaļas neēšanu vēl varu saprast, bet kādas iebildes varētu būt pret salātiem?
da labi, šitas jau sīkums vēl - padomā, kā ir nabaga vegāniem, kas, ja neskaita gaļu, nevar ēst arī olas, pienu, sieru, laikam jau gandrīz visus dzīvnieku valsts produktus :)
ok, tas jau ir offtopiks.
soirvakt
Oct 14 2005, 08:24
ShinChan
Oct 14 2005, 09:24
Un tagad seko galvenais jautājums, kas ticu, ir nodarbinājis ļoti daudzu potenciālo tusa apmeklētāju prātus: kā ir ar toleti? Auksts āra ķemertiņš, vai silta "brille" uz kuras atstutēt sav piekusušo pēcpusi un ļaut lai dibens izmisīgi kratās vaļā no visa liekā (atvainojos par fizioloģisko tēlainību, man šodien tāds apcerīgs noskaņojums). Tas būtu viens jautājums un otrs ir: cik šādu labierīcību būs (ja būs) pieejamas viesiem?
Shaisuke
Oct 14 2005, 09:43
1kaart - edinashanas komisija ietilpstu es, mana maate un triis cilveeki kas parzin inchukalnu labak par mani, viens no vinjiem ir zveerinaats vegans visu muuzu.
2kaart - Sanjemot vairaakas nepatikas izsakoshas veestules, beigu beigas tiek tomer nolemts ka piekritisim Chibi idejai par grozinjiem.
3kaart - AIVVV NEBUUS! Cilveku skaits kas vinju nevelas tusa redzet jau sen ir parsniedzis noteiktos piecus + ari es vinju nemaz tusinjaa nevelos redzet un punkts. Piedodiet ja kadu aizvainoju, bet taada nu es esmu - baigaa maita. Aaa starp citu, nevelos ari tusinja redzet nevienu no vinja pokemoniem kas nav otakieshi un kko te pagajusho nedelju sprieda ka vajadzes sho tusu apmeklet (hvz ka vinji par tadu visp uzzinaaja).
4kaart - Sodien plkst. 17.30 es izbraucu uz tusinja vietu. Pec tam NESUTIET man PM, jo man nebus iespejas vinjas izlasiit. Kaa arii liidz tam nesuutiet man dusmu un neapmierinaatiibu izsakoshas vestules, kaa tika dariits liidz shim. Es vinjas vairs nenjemshu veeraa. Jo man ir apriebies. Saakumaa vispar bija domats ka es tikai jums pagadaju vietu, bet pec tam man tika piesieta i paika, i daudz kas cits. Man vnk ir pieriebies, ka jau daudzi no jums zin es neesmu pilngadiiga, man nav pieredzes sadu pasakumu rikoshana un bez atbalsta es arii nespeju neko izdarit. Pagaidam vienigo atbalstu man ir sniegushi za4uks (gatavjot speles), ETM (ar aparatuuru) un aigarius (ar noteikumu sastadishanu lai spetu daudzmaz savaldit so 60 cilveku baru). Kapeec par za4uka tusu nebija taadas sarunas par alkoholu, za4a tusaa to lietoja ljoti minimalos daudzumos tikai dazi cilveki un visi bija laimigi un apmierinati.
5kart - Kops sii briiza NEVIENS noteikums netiks mainiits. Ja juus kkas neapmierina tad atkaartoju - nebrauciet. Es ticu ka nedzeraju un neizveligo cilveku bus pietiekami daudz lai mums butu jautri.
Piedodiet, bet man ir apnikusi shii iztureshanas kadu es pret sevi sanjemu caur PM un ne tikai, es neesmu to pelnijusi.
P.s - ir viena sausaa tualete aaraa aiz pirtinjas un otra normaala tualete pargabaa pie aardurviim.
~BN~
ShinChan
Oct 14 2005, 09:50
Nepateicība ir pasaules alga. Jo vairāk centīsies un rūpēsies par to, lai visiem viss būtu labi, jo lielāku "gruzoviku" par to saņemsi. Es ar šo domu jau sen esmu apradis (cilvēku nejaukā iedaba).
zenofex
Oct 14 2005, 11:19
Nu, nu, neskumsti, padomā cik vērtīgu pieredzi esi ieguvusi un vēl iegūsi, esmot šī lielā tusa namamāte
Patiešām - nenokar degunu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.