Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Flyff, ROSE or Ragnarok
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2
One winged angel
Ok es speeleeju eROSE no shii posta uzraksiishanas briizha veel ir 1 h 27 min. liidz man novilksies install file, bet shitty, uzzinaaju, ka par extraam jaamaksaa sad.gif neies vairs tik jautri kaa ieprieksh, kad bija iROSE pilniigi par velti sad.gif
te ir officiaalaa eROSE maajas lapa
Nuin
Sāku spēlēt flyff labu laiku atpakaļ,b et apnika. Moš kāds arī spēlē no foruma un vēlētos man piebiedroties? Es domaaju spēlēšanā!!!!

lvl 27
name: Nuin
Status: Mercenary

davio
Pasakiet plz ja kaads speelee flyff mosk var bikinj apskaidrot kas tur notiek vai pat moska paliidzeet speelee saakumam. rolleyes.gif Man tieshi tagad taisaas update taakaa tuuliit saakshu biggrin.gif . Yaay!
Janus
Sveiki Fly fani tongue.gif Man tads jautajums ja kads vel spele un ir ari draugos tiek laipni aicinats uz domubiedru flyff nodalu ceru ka visi ies mana smile.gif Ja kas skatieties lai admins butu janis Calits ar krustu biggrin.gif
Ja kadam sis posts liekas aizdomigs sorry tongue.gif
Man gribas Vienkarsi ietaupit vietu otaku biggrin.gif
Rufucis
Zinu jau zinu ka stulbs jaut. bet kas jadara flyff pirmajos tris kvestos?
Janus
nospied burtu Q un izlasi tongue.gif
Un kads tev niks ???
bladez
O, es arī tagad pievienojies Flyff Iedzīvotāju pulkam. Kautgan esmu vēl 7.lvl, bet tas ātri mainīsies.

Niks: Bl4deZ (ko var darīt? BladeZ jau kāds aizņēma. nācās likt lietā p0kemon5p34ku sad.gif ).

Tikai jābrīdina uzreiz, ka spēlēšu Flyff līdz RO2 iznākšanas brīdim...
Rufucis
Ro 2 bus free?
bladez
QUOTE(Rufucis @ Mar 25 2006, 23:30)
Ro 2 bus free?
*

Iespējams, ka atkal būs 14 dienu triāls, bet neuztraucies. Cilvēki ir "īpaši" čakli uz P2P (Pay2Play) Online spēlēm. Ir privātie serveri tādām spēlēm kā: RO; WoW; Lineage; AoC; Runescape; R.O.S.E. (pats nēesmu mēģinājis, bet dzirdēts ir) u.c.
One winged angel
Iespeejams, ka RO2 izies nepabeigts, taapat kaa tas bija ar R.O.S.E., kur pasaule ir shausmiigi liela, tb 7 planeetas un tur nebija pabeigta peedeejaa planeeta un kautkads tur piu piu piu tuksnesis uz taas pirmaas Junon planeetas, taa kaadu veselu gadinju laikam notureejaas par briivu, ar vairaakiem restartiem starpaa, un kad to pabeidza, tad atkal notika restarts un speele kljuva par P2P, ir jau arii privaatie serveri, tas gan, vieniigi tur parasti seezh kaadi 5 cilveeki onlainaa un ir shausmiigi garlaiciigi... Man vajag cilveekus, vajag PUULI, VAJAG KILLSTEALU!!!! Un nekaadi klani vai gjildes no dazhiem cilveekiem nesanaak... Gribu speeleet RO2!!!! Ja uzreiz izlaidiis pilniigi paeigtu, tad buus scheise, bet vismaz varees pakaifot free trialaa....
bladez
QUOTE(One winged angel @ Mar 26 2006, 15:36)
Iespeejams, ka RO2 izies nepabeigts, taapat kaa tas bija ar R.O.S.E., kur pasaule ir shausmiigi liela, tb 7 planeetas un tur nebija pabeigta peedeejaa planeeta un kautkads tur piu piu piu tuksnesis uz taas pirmaas Junon planeetas, taa kaadu veselu gadinju laikam notureejaas par briivu, ar vairaakiem restartiem starpaa, un kad to pabeidza, tad atkal notika restarts un speele kljuva par P2P
*

To sauc par Open Beta testēšanu, kurā tew ir iespēja par brīvu ietestēt spēli pirms tās pilnīgas iznākšanas. Ir protams arī Open Alfa - vēl nepabeigtākas testēšanas un Closed Beta/Alfa - Tikai izredzētajiem (kā bija ar World of Warcraft).
One winged angel
Closed Beta/alfa ir tas kur tev jaaraksta visaadi dati tur un cik RPG tu esi izgaajis un kaads tu krutaks esi un kura speele shkjita labaaka un ko tu sagaidi un tad vinji tur izveelaas vai ne?
Janus
Flyff man patik vislabak tongue.gif Itipasi ja pasam savs guild un specigs chars tongue.gif
Nosakuma liekas neinteresanti bet velak kad dabon superigas mantas ta ir skaisti tongue.gif

image
Archer-(Fate: Stay Night)-
Kur FlyFF fa panemt?
Janus
Ups laikam nav linka http://flyff.gpotato.com/
Site var gan pieregistreties gan novilkt. smile.gif
Kad pieregistrejaties ludzu spelejiet uz aibat servera tongue.gif Tur laikam pagaidam visvairak latviesu tongue.gif
Lust
Nezinu kaa jums , bet FlyFF peec maniem uzskatiem ir nogurdinosha.

RO - ir diezgan jautra , daudz skillu un serveru. Daudzveidiiba lietaas.

ROSE - man baigi patika kameer nepalika p2p . Es biju 69 lvl T_T Speeleetu joprojaam !!
Shinobi-sama
Btw, Fluffy japan variantā spēles kvalitāte ir nesalīdzināmi augstāka ar international. Mentalitāte ietekme un mierīgs gāmēšanas variants ir daudz patīkamāks, protams, lai spēlētu japāņu serveros vajag ļoti labu connect ar ārzemēm un no saakuma paburties ar vārdnīcu lai iebrauktu statos, pēcāk jau viss rullē.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.