Namejs
Aug 11 2005, 11:56
soo...shis ir 1. darbs kuru es sheit ielieku....taa ir tikai skice kuru es uzskribeleeju kad man bij 15 min briivas....
Nu.. priekš 15min tas vienkārši ir izcili....
Gribētos redzēt kautko vairāk... no viena zīmējuma maz ko var spriest...
Namejs
Aug 11 2005, 12:22
mosh shodien kad tikshu liidz maajaam ielikshu weel paares pic pie kuriem es wairaak piestraadaajis esmu ....bet pagaidaam weel 1 skice kuru tiko uzziimeeju
Eidorian
Aug 11 2005, 13:17
Labs, man patīk!
Tev baigi labi sejas sanāk, es skatos!
Nedaudz kritikas:
Pirmajā zimējumā tik vairāk pie drēbēm un spārniem vajadzēja piestrādāt.
anishuara
Aug 11 2005, 13:40
yorsa-kun
Aug 11 2005, 15:49
Otrajaa kas man patiik ir mute- man parasti nesanaak, bet stils ir labais man patiik.
Kikumi
Aug 11 2005, 15:53
Tas pirmais zīmējums man kaut kā DBZ atgādina (Son Goku ar spārniem! XD), bet principā abi zīmējumi ir zīmēti ļoti labi! Eh, kad es sāku domāt par savām spējām, mani pārņem skaudība...
Un 15 minūtēs uzzīmēt kaut ko patiešām labu un skatāmu... Argh!
Namejs
Aug 11 2005, 19:44
man ir bijis labs skolotaajs
ielikshu te wienu shamaa bildi...ceru ka winjsh nedusmosies ja redzees
man patiik ka tavi ziimeejumi ir izteiksmiigi, i mean, ka sejas izteiksmes ire labi saprotamas...tik visas taadas, ka dusmiigas...lai gan es te taa esmu noskanjota uz jautriibi
turpini tik uz priekshu, bet iesaaku par fonu domaat, man nekaad nav sanaacis, cerams ka tev sanaaks
Kikumi
Aug 11 2005, 20:50
Hm, Zaķim taisnība. Tie ģīmji man liekas akmenscieti, itkā tajos nebūtu nekādu emociju (ja nu vienīgais dusmas)... Bet tas tā...
Namejs
Aug 11 2005, 20:51
man ar fonu ir taapat kaa ar eenaam....slinumz ziimeet
Isabel Carmin fon Edelhain
Aug 12 2005, 00:47
Prieks 15 minūsu skicēm pat labi sanacis. Bet par slinkumu gan fui.
Namejs
Aug 12 2005, 17:14
nu te buus weel 2 ziimeejumi.....shitie ir riktiigi weci....bet man tik un taa patiik...2. ziimeejumu es domaaju tuwaakajaa laikaa pabeigt....shoreiz neslinkoshu un uzziimeeshu gan fonu gan eenas....tas dusmiigaas sejas es waru izskaidrot peedeejaa laikaa es esmu riktiigi pissed off un citaadas sejasizteixmes wienkaarshi nesanaak
asamashii ritori banpaia
Aug 12 2005, 17:30
tas peedeejais ir WOW!! supper.. apskauzhu..
Ljoooti labi darbi! Peedeejais baigi smuks!
Man tikai taa mazliet nepatiik tie deguni
Aug 12 2005, 22:41
Jāāā labi, tik tam otrajam sāns tāds divains liekas. Vienalga tas otrais labak patīk.
Namejs
Aug 13 2005, 12:14
naakoshie ziimeejumi buus smaidiigaaki un wairs taadus degunus neziimeeshu
nju,gliishi.... pie tam,ja shitie ir tik taadi iisaa lajka darbinji,tad kas sanaaktu,ja piestraadaatu taa ruupiigaak? smuki ...
Namejs
Aug 13 2005, 15:29
nu i nah.....wecos ziimeejumus wairs neturpinaashu...shodien darbaa izshtukoju ka jaaziimee komix dbz stilaa ar neskaitaamaam saagaam...1. sagaai storybords ja izdomaats tik jaakjeraas pie darba
Tomoko
Aug 13 2005, 15:45
Uzziimee kautko veel - tieshaam skaisti, gribas pakaardinaat actinjas...
Namejs
Aug 13 2005, 20:18
uzziimeeshu bet tikai prieksh tewis
Kikumi
Aug 13 2005, 20:20
Nēeeee! Parādi mums arī! Tavi darbi tik tiešām ir labi!
VEL!VEL!*ichno blaukskina ar duuri pa galdu*
Aug 13 2005, 20:53
QUOTE(Namejs @ Aug 13 2005, 15:29)
nu i nah.....wecos ziimeejumus wairs neturpinaashu...
Ja jau soliji, tad pabeidz. Gribu redzēt gala rezultātu.
Tomoko
Aug 14 2005, 15:33
QUOTE(Namejs @ Aug 13 2005, 20:18)
uzziimeeshu bet tikai prieksh tewis
aaaaaww.... cik jauki
Bet uzziimee veel kautko, - you have a talant
!
Namejs
Aug 17 2005, 12:22
tiko sheit izlasiiju tjip ka paintaa ir baigi gruuti ziimeet....naw nemaz tik smagi
Lucifer
Sep 12 2005, 16:31
Jā...patiešām skaisti darbi!
Kagome
Sep 12 2005, 18:07
tieshaam labs darbs ^^, no comment
Tigra2
Sep 17 2005, 15:50
Eu, bet kur tad nākošie darbi?
Namejs
Sep 26 2005, 16:30
buus buus....ir saziimeet paaris labu darbinju.....bet da best no tiem manliekas mana maasa izsvieda......es pie taa seedeeju 2h wisu izeenoju pat fonu...grrr ja neatradiishu galvu shameejai noraushu...
Namejs
Sep 26 2005, 16:35
QUOTE(Mahron @ Sep 7 2005, 22:28)
to eeriku es nelikshu taa ir karikatuura...protams no animes tur ar kko war sasktiit, bet nee....to dark angel es newaru atrast...un skaneri kuraa wareetu ielikt a3 formaata lapu arii newaru atrast
shit es atradu sawu weco gara darbu...shito es uzziimeeju pirms 1.5 gada un quality arii piu bet tikuntaa man patiik
Namejs
Nov 17 2005, 20:11
sooooooo.....shitie ir mani sen soliitie gara darbi....
Manuprāt ļoti labi izdewušies ir 2 darbiņi- tas ar uzrakstu "cafe" un tas wientuļais puisis... wismaz ideja ir ļoti laba... šķiet ka arī ar proporcijām wiss ir oki... tā tik turpināt ^^
Skull forever!!!! Ljoti labi uzziimeets galvaskauss
Unziimeejums ar "cafe" ir mans fav no taviem darbiem, ljoti labi sanaacis
Tigra2
Nov 19 2005, 16:49
FORŠI! Tas vampīra galvaskauss kolosāls. Bet visvairāk man patika tie zēni ar Sasukes frizūru. Tik pēdējam seja nepatīk. Visumā tiktiešām super. Ar nepacietību gaidu turpinājumu.
Namejs
Nov 19 2005, 21:49
m galwas kausam man bij modelis
zeloco
Nov 20 2005, 14:28
QUOTE(Namejs @ Aug 11 2005, 18:44)
man ir bijis labs skolotaajs
ielikshu te wienu shamaa bildi...ceru ka winjsh nedusmosies ja redzees
O_O tas pa kreisi ir <3 Kas ir shis skolotaajs?
QUOTE(Namejs @ Aug 12 2005, 16:14)
nu te buus weel 2 ziimeejumi.....shitie ir riktiigi weci....bet man tik un taa patiik...2. ziimeejumu es domaaju tuwaakajaa laikaa pabeigt....shoreiz neslinkoshu un uzziimeeshu gan fonu gan eenas....tas dusmiigaas sejas es waru izskaidrot peedeejaa laikaa es esmu riktiigi pissed off un citaadas sejasizteixmes wienkaarshi nesanaak
Tas enjgjelis 1majaa ziimejumaa ir super. Tev vnk superiigi sanaak emocijas.Apskauzhu
Taa tik turpinaat!
Superīgs tas trešais, ar uzrakstu Cafe
un galvaskauss baigi labi ieēnots
Mahron
Nov 20 2005, 23:49
Eww!!! Šitie ir superrr!
Tas galvaskauss ir stilīgais! Man tomēr vislabāk patīk tas dark
angel. Labais ir ar' tas vientuļais džekiņš... Skaisti...
Righorn
Nov 22 2005, 23:03
Galvaskauss ir vienkaarshi SPLENDID!
Ļoti labi ir divi pēdējie. Īpaši patika pretpēdējais! Tāds...kaut kas...es pat nevaru aprakstīt...
Ahoy Namej!
Es ar mosh izpublicheshu dazush savus darbus bet tas ta bet lidz shim skatotiesuz taviem darbiem es saku super....bet ir viena lieta PIESTRADA VAIRAK(laika zinja)!...tad bus perfekti!
A un kas skola mosh iedosi man dazas savas skices man mazliet vienkashi japiestude
QUOTE(Tjen @ Nov 27 2005, 00:21)
Ahoy Namej!
Es ar mosh izpublicheshu dazush savus darbus bet tas ta bet lidz shim skatotiesuz taviem darbiem es saku super....bet ir viena lieta PIESTRADA VAIRAK(laika zinja)!...tad bus perfekti!
A un kas skola mosh iedosi man dazas savas skices man mazliet vienkashi japiestude
ok i can do that...un par skiceem....alus no tew tewis lai labaak ziimeejas
alus ir labz....davai cik ''L(litrus)'' ?
taa nesen rakaajos pa pc un uzgaaju 2 wiena drauga garadarbus
Baigi muskuljainie tev sanaak!
Man gan DBZ stils nepatiik, bet labi sanaacis!
diemzheel tie naw mani darbi...bet wiena drauga kursh ir specializeejies uz dbz
Nirvana
Jan 3 2006, 23:17
Paarsteidzoshi jauki. Patiik stils, patiik izpildiijums. Teju vai nebuutu, kam piesieties. Tikai galvaskausam vieniigaa vaina ir tie zobi. Modelim, no kura ziimeeji, bija normaali zobi, ne? Ilknji izskataas kaut kaa nerealistiski. It kaa pareizajaa vietaa, bet nepareizajaa attaalumaa no priekshzobiem. Tiem zobiem, kas ir pirms ilknjiem, it kaa buutu jaabuut plataakiem vai kaut kaa taa (tb - es liidz galam arii nevaru saprast, kas tur nav kaartiibaa). Bet tas tikai, manupraat. Visaadi citaadi man patieshaam nav, kur piesieties.
Taa tava mistiskaa drauga darbi (peedeejie divi) izskataas teju profesionaali. Cepuri nost.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.