Zimejumi OK(tava drauga)... bet vairak tavus darbus gribetos redzet ...tas tach tavs tops...
Pasaki savam draugam lai pieregojas otaku un pac vieto ieksha savus zimejumus...
Namejs
Jan 21 2006, 00:20
apmeeram shitaads es izskaiijos pirms apm 17 gadiem....smux vai ne?
D
Kenshin
Jan 26 2006, 09:04
njiaaa, sanaak tew smuki^^), tikai baigi tumshie visi ziimeejumi, bet eenots manupraat arii ir kvalitatiivi un nu visp labi sanaak tew^^
Namejs
Feb 14 2006, 19:02
taaax...sen naw newiens darbs publiceets
shito es wakar pusstundas laikaa uzziimeeju...pac briinos kaa
p.s. prieciigu jums wisiem walentiindienu
Namejs
Feb 14 2006, 21:02
weel kkas
vampire_kiss
Feb 15 2006, 13:44
ooooo..man loooti patiikaas tas kur it kaa no augshas un tas varonis skataas uz leju....ar to krustu laikam ja nemaldos..kaa arii tas kursh seedeeeja viens no peedeejiem laikam...tev loti labi sanaak....
Namejs
Feb 17 2006, 00:38
...maacos ziimeet meitenes
...
seja naw paaraak izstraadaata jo baigi mazs ziimeejums sanaaca
atziistu: labs sanaacis, bet paaraak slaveet arii nevajag, var pazaudeet iedvesmu! tev taadi skarbie dzeki padodas-vareetu ilustreet tjipa gredzenu paveelnieku, bet tas taa...turpini ziimeet, man patiik!
Nja Namej sanaca labi bet tomer vaidzetu vairak piestradat pie detaljam
Namejs
Feb 18 2006, 22:20
shitas ir domaac coloringam taadeelj iipashi necentos...tjip kaarteejais darbs 15 minuutees
Erik4xp
Feb 20 2006, 22:36
Super stils un vispār no visa pa druskam zīmējumos. Protams ar ļoti aukstu kvalitāti. JA ES TĀ MĀCĒTU
Man vēlaizvien proporcijas jūk!
Namejs
Feb 24 2006, 17:40
te buus weel wienc darkelf
tev tumšos džekus patīk zīmēt, ja?? nu, bet smuki sanāk! patīk ļoti saviebtā seja!!
Namejs
Feb 24 2006, 18:46
naw taa ka ljoti patiktu...ziimeeju peec garastaawoklja
Kenshin
Feb 27 2006, 18:34
woooouch!!!tih`s coool^^ ljoooti labs darbish^^
Namejs
Feb 28 2006, 22:54
ehzzz....tiko pabedzu zpd...man ir gripa...galva saap taadeelj nekas iipashs naw sanaacis
acu ziiliites aizmirsu uzziimeet
Tas redzams
Nja izgulies un tad zime ludzu
Da lap lap zimejums normalz tikaj ta ari izskatas ka tu to zimeji pusmiega (jo es zinu ka tu paistam zime)
you know nothin...my skills are grown
...showakar kko uzziimeeshu
ka tad tavi skill'zsorsi tadi pashi ka aceros ...diemzel nekas labs v_v ...
mani, kā jau vienmēr fascinē ieroči... nu skaisti! uzdarini ko tādu kur ver redzēt kādu zobenu vai bazuku!!
heh...bazuka...buutu jaapameegjina
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.