Help - Search - Members - Calendar
Full Version: shis un tas...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Tjen
Zimejumi OK(tava drauga)... bet vairak tavus darbus gribetos redzet ...tas tach tavs tops... dry.gif
Pasaki savam draugam lai pieregojas otaku un pac vieto ieksha savus zimejumus... wink.gif
Namejs
apmeeram shitaads es izskaiijos pirms apm 17 gadiem....smux vai ne? biggrin.gifD
Kenshin
njiaaa, sanaak tew smuki^^), tikai baigi tumshie visi ziimeejumi, bet eenots manupraat arii ir kvalitatiivi un nu visp labi sanaak tew^^
Namejs
taaax...sen naw newiens darbs publiceets biggrin.gif
shito es wakar pusstundas laikaa uzziimeeju...pac briinos kaa biggrin.gif
p.s. prieciigu jums wisiem walentiindienu
image
Namejs
weel kkas biggrin.gif
image
vampire_kiss
ooooo..man loooti patiikaas tas kur it kaa no augshas un tas varonis skataas uz leju....ar to krustu laikam ja nemaldos..kaa arii tas kursh seedeeeja viens no peedeejiem laikam...tev loti labi sanaak....smile.gif
Namejs
image
...maacos ziimeet meitenes biggrin.gif...
seja naw paaraak izstraadaata jo baigi mazs ziimeejums sanaaca
kahi
atziistu: labs sanaacis, bet paaraak slaveet arii nevajag, var pazaudeet iedvesmu! tev taadi skarbie dzeki padodas-vareetu ilustreet tjipa gredzenu paveelnieku, bet tas taa...turpini ziimeet, man patiik!
Tjen
Nja Namej sanaca labi bet tomer vaidzetu vairak piestradat pie detaljam tongue.gif
Namejs
shitas ir domaac coloringam taadeelj iipashi necentos...tjip kaarteejais darbs 15 minuutees
Erik4xp
Super stils un vispār no visa pa druskam zīmējumos. Protams ar ļoti aukstu kvalitāti. JA ES TĀ MĀCĒTU dry.gif

Man vēlaizvien proporcijas jūk! sad.gif

Namejs
te buus weel wienc darkelf
image
kahi
tev tumšos džekus patīk zīmēt, ja?? nu, bet smuki sanāk! patīk ļoti saviebtā seja!!
Namejs
naw taa ka ljoti patiktu...ziimeeju peec garastaawoklja biggrin.gif
Kenshin
woooouch!!!tih`s coool^^ ljoooti labs darbish^^
Namejs
ehzzz....tiko pabedzu zpd...man ir gripa...galva saap taadeelj nekas iipashs naw sanaacis
image
acu ziiliites aizmirsu uzziimeet
Tjen
Tas redzams laugh.gif
Nja izgulies un tad zime ludzu dry.gif
Da lap lap zimejums normalz tikaj ta ari izskatas ka tu to zimeji pusmiega (jo es zinu ka tu paistam zime) tongue.gif
Namejs
you know nothin...my skills are grown biggrin.gif...showakar kko uzziimeeshu
Tjen
ka tad tavi skill'zsorsi tadi pashi ka aceros ...diemzel nekas labs v_v ... laugh.gif
kahi
mani, kā jau vienmēr fascinē ieroči... nu skaisti! uzdarini ko tādu kur ver redzēt kādu zobenu vai bazuku!!
Namejs
heh...bazuka...buutu jaapameegjina biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.