QUOTE (Kakamaka! @ Apr 16 2004, 11:08 PM) |
Nee bet nopietni kaadu krutu action anime... Pienjemsim es paskatijos Noir likaas fufelis asins nav daudz muld nesakariigi un bezjeedziigi... |
QUOTE (Yume @ Apr 17 2004, 09:59 PM) |
...jau ir 68 epizodes... |
QUOTE (Yume @ Apr 17 2004, 05:20 PM) |
Rune, peedeejaas divas arii pietiek.. Es vispaar silti iesaku noskatiities Kenshin'a OVAs... |
QUOTE (Kakamaka! @ Apr 17 2004, 10:11 PM) |
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... es nokachaaju shodien pirmaas 11 no kuraam 5 noskatijos, man iepatikaas bet tas noziimee ka es visu savu atlikusho muuzu tas kachaashu?! |
QUOTE |
REAL HARDCORE ANIME, tjipa Hellsing!!! |
QUOTE |
P.S. Cryrat ja gribi sevi notesteet noskaties Professor Pain(Hentai) nju taadaas shausmas, fui!!! |
QUOTE |
CryRat pasaki saliidzinaajumam kaadu pavisam slimu(NE hentaju) nju taa lai es zinu! |
QUOTE (Rune @ Apr 19 2004, 06:35 PM) |
Iesaku Hikaru no Go - daudz vardarbiibas&asinis + labs sizhets + laba animaacija, tas viss 75 seeriju + hvz cik specialu garumaa. |
QUOTE (Hideki @ Apr 19 2004, 07:09 PM) | ||
Tad es iesaku Engjelju areenu (Angelic Layer) 26 seerijas mezhoniigas vardarbiibas. |
QUOTE (спри @ May 3 2004, 06:54 PM) |
he he want real hardcore anime? You asked for it...... GRAVE OF THE FIREFLIES |
QUOTE (Kikumi @ May 3 2004, 10:06 PM) |
Ēēee, nu vispār jau par Urotsukidoji uzzināju no i-neta. Atradu šādus tādus Mangas skenus un paskatījos. Arī informāciju palasīju. Varu ieteikt saitu, kurā var nopirkt Urotsukidoji DVD: http://www.animers.com Pārsvarā piedāvā hentai tipa DVD, bet ir arī citi. Angel Sanctuary gāja agrāk pa Vivu, bet tagad, laikam neiet. Arī par to var diezgan daudz uzzināt i-netā. |
QUOTE (Kakamaka! @ May 3 2004, 09:53 PM) |
Koro4e ppl runasim 4isto pa latviski, ja?! Es sastaadiju listi ar animeem kas man patiik izrietot no shiis listas luudzu jums rekomendeet man ko liidziigu! Galvenie kriteeriji: * Spilgtas kraasas (Naruto) * Nesasprindzinosha atmosfeera (Naruto,Hellsing) * Visaads futuristiks stufs (Hellsing,GITS, BERSERK) tagad liste: 1 Hellsing 2 Naruto 3 GITS 4 BERSERK ... Nju un rekvests gribeetu ko redzeet par japaanju lielajiem robtiem veelams uz NE 200 serijaam! Nju bet taa lai spilgti, feini un asinjaini! |
QUOTE (Kikyou @ May 3 2004, 10:08 PM) |
<offtopic> Futuuristisks? Laikam mana gaume stipri atshkiraas... Nevaru ciest visu kas futuuristisks... Tieshi otraadi, man labaak patiik animes par pagaatni, zobenu ciinjaam (ou jessss.....) ... uttutjpasycgooa... =D </offtopic> |
QUOTE (Black Swordsman @ May 24 2004, 02:14 PM) |
DEVILMAN is too bloody |
QUOTE (Yume @ Apr 17 2004, 09:59 PM) |
Shkiet ka ar Naruto ir taa, ka ta epizodes vee tiek turpinaatas ziimeet.. taapeec nav zinaams cik buus rezultaataa. Bet daudz, shkiet jau ir 68 epizodes... |