Help - Search - Members - Calendar
Full Version: tauta gribi ASINIS!!!
Anime forum > Anime > Requests
Pages: 1, 2, 3
TheBadEdd
Rekomendeejiet kaadu REAL HARDCORE ANIME, tjipa Hellsing!!! cool.gif
ShinChan
Man domaat nav otras taadas anime kuraa buutu tik daudz hektolitru asinju izliets kaa tevis piemineetajaa Hellsing, bet ja nu no tiesas kaut ko asinjainu un fizioligjisku gribaas noskaties Kristus ciesjanas smile.gif
TheBadEdd
Nee bet nopietni kaadu krutu action anime... Pienjemsim es paskatijos Noir likaas fufelis asins nav daudz muld nesakariigi un bezjeedziigi... rolleyes.gif
Hideki
QUOTE (Kakamaka! @ Apr 16 2004, 11:08 PM)
Nee bet nopietni kaadu krutu action anime... Pienjemsim es paskatijos Noir likaas fufelis asins nav daudz muld nesakariigi un bezjeedziigi... rolleyes.gif

Pats skatijies neesmu, bet peec atsauksmeem vareetu buut Kite.
edg
Neesmu redzeejis Hellsing, bet Kite asinis bija dazhaas vietaas, jaa. Tiesa, likaas ne pietiekami. Ar katru dienu arvien vairaak gribas Hellsing noskatiities smile.gif
Saliidzinaashanai - Kill Bill animeetajaa daljaa asinis netruuka, man ljoti patika smile.gif
volzha
Vecais labais Berserk.
TheBadEdd
Kaads sniedziet man vairaak info par Berserk un Kite!!!

P.S. Varu iedod kaadam Hellsingu apmainjaa pret ko citu! cool.gif
TheBadEdd
Un starp citu vai tad Naruto nav arii kautkaads hardcore?! blink.gif
Yume
Nu Naruto ir puskomeedija... gadaas arii asinainas sceenas, bet nu... nez'
kautgan skatiishanaas veerts, vinsh noteikti ir.. happy.gif
TheBadEdd
Cik Naruto ir episodes?!
Kaads man vareetu iedod Berserk?! unsure.gif
Rune
Pirmaas Rurouni Kenshin`a OVAs. Manupraat pietiekami daudz asinis.
Yume
Rune, peedeejaas divas arii pietiek..
Es vispaar silti iesaku noskatiities Kenshin'a OVAs...
TheBadEdd
Tad jautaajums kas ir shiis OVAs un ko tas noziimee uv vai kaads man neveelaas man taas iedot?!
Yume
OVA jeb OAV ir manga's ekranizaacija... kautkaa bija Original kautkas, bet es iisti neatceros...
Un pashas Kenshina OVAs ir vieglaak ielaadeet laikam...
par pirmajaam chetraam un par peedeejaam divaam
TheBadEdd
Nju tad ciki ir epizodi Naruto?! Te http://www.animenfo.com/animetitle,1072,afqppx,naruto.html dry.gif nekas nav mineets... sad.gif
Yume
Shkiet ka ar Naruto ir taa, ka ta epizodes vee tiek turpinaatas ziimeet.. taapeec nav zinaams cik buus rezultaataa. Bet daudz, shkiet jau ir 68 epizodes...
TheBadEdd
QUOTE (Yume @ Apr 17 2004, 09:59 PM)
...jau ir 68 epizodes...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... es nokachaaju shodien pirmaas 11 no kuraam 5 noskatijos, man iepatikaas bet tas noziimee ka es visu savu atlikusho muuzu tas kachaashu?! ph34r.gif
Rob_X
Apmeram tik pat cik Dragonball visas daljas kopaa. blink.gif Liidz shim 79 seerijas nosubotas. Katru treshdienu naak jauna (ceturtdien nosubots).
arteck
OVA (OAV) = Original (Video) Animation Video
Rune
QUOTE (Yume @ Apr 17 2004, 05:20 PM)
Rune, peedeejaas divas arii pietiek..
Es vispaar silti iesaku noskatiities Kenshin'a OVAs...

Peedeejaas divas nekaadaa gadiijumaa nedriikst skatiities pirms neesi redzeejis seerijas, jo vinas ir taa kaa kopsavilkums un tu vienk. nesapratiisi kas tur notiek. Shiis peedeejaas OVAs ir kaa milziigs spoileris tiem, kas nav redzeejushi seerijas.
Yume
QUOTE (Kakamaka! @ Apr 17 2004, 10:11 PM)
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... es nokachaaju shodien pirmaas 11 no kuraam 5 noskatijos, man iepatikaas bet tas noziimee ka es visu savu atlikusho muuzu tas kachaashu?! ph34r.gif

Eeee.... taas vel pukiites, es jau kaadu 2 meenesi Prince of Tennis kachaaju, tiku liidz 100 seerijai, ar to ka varu maximus laadeet 5 serijas vienlaiciigi, datoram resursi nelauj... vietas maz, un zini, neko.. nesuudzos..
Ir cilveeki kas visu DBZ ieladeeja.. tongue.gif
CryRat
REAL HARDCORE ANIME, tjipa Hellsing!!! cool.gif
bwahahaha ! nu zini... ko tu visu mūžu esi skatījies ja domā ka Hellsing ir hardcore ? nu labi... vispirms varēji nodefinēt ko tu saproti ar hardcore jo acīmredzot mēs nedomājam vienu un to pašu...

Hellsing nebija nekas vairāk par action un nemaz ne smags action... nu jā asinis... ta nu gan... ir tak tik daudz galīgi slimas, pretīgas, nežēlīgas animes...

ehh... vobšem ja gribi kaut ko Hellsing līmenī tad iesaku Blood: The Last Vampire ( tīri labi patika ) a ja gribi kaut ko hardcore tad... nu nezinu... varu es nosaukt to pašu Kite ( ne īpaši ) vai Mezzo Forte ( nav vērts skatīties ) vai kādu pavisam slimu gabalu bet labāk nē...

PS
nē es neskatos hardcore anime...
un beidzat vienreiz to Hellsing visur pieminēt itkā tā būtu vienīgā labā anime uz pasaules... sāk jau riebties... NAV viņš nekas īpaš...
Batou
iipash ir tikai GitS! wink.gif
TheBadEdd
GitS es jau kachaaju 10 ep jau ir! tongue.gif
Varbuut es esmu iipash bet ar mani ir taa noskatijos Noir - nepatika(nav asinju), Niea under 7 - nepatika(vispaar maz ekshena), toties Naruto ljoti labi iepatikaas! rolleyes.gif Labi paldies par ieteikumiem buus jaakachaa/jaanjem veeraa! Kite un taas OVAS

Thnx,
Edd.

P.S. Cryrat ja gribi sevi notesteet noskaties Professor Pain(Hentai) nju taadaas shausmas, fui!!! wacko.gif
TheBadEdd
CryRat pasaki saliidzinaajumam kaadu pavisam slimu(NE hentaju) nju taa lai es zinu! wink.gif
edg
Ja Hellsing ir Blood the Last Vampire un Kite liimenii, tad man mazinaas veelme to skatiities... divos iepriekshmineetajos gore ne tuvu nebija man pietiekamaa liimenii, iznjemot dazhus atsevishkjas tieshaam labas ainas.
CryRat
P.S. Cryrat ja gribi sevi notesteet noskaties Professor Pain(Hentai) nju taadaas shausmas, fui!!!
nē negribu smile.gif ir jau nācies pietiekami redzēt lai zinātu ka tas mani nesaista...

CryRat pasaki saliidzinaajumam kaadu pavisam slimu(NE hentaju) nju taa lai es zinu!
ne hentai... hmm... parasti jau ja sāk ar kaut ko slimu tad nav iemesla neturpināt ar hentai... neatceros īsti bet man liekās ka kāds teica ka Tokyo Babylon ir diezgan nežēlīgs... kāds var apstiprināt ? jo tiešām neatceros.... paprasi ko edg skatās... pieņemu ka viņam kaut kas tāds ir...
edg
Man var neprasiit, es esmu anime newbe. Kaadreiz domaaju, ka vieniigaa anime veertiiba ir taa, ka nekas reeciigaaks veel nav izgudrots. Nesen tikai atklaaju, ka ir anime gore arii ir augstaa liimenii smile.gif Taa kaa pasham atvilkt diez vai sanaaks, ceru, ka Kakamaka sadabuus lielos daudzumos un iedos man paarkopeet biggrin.gif
Batou
nu slima (labaa noziimee) bez gore, un bez redzamas jeegas ir FLCL (Furi Kuri). man jau ljoti patiik, pat ja njem veeraa, ka galv lomaa ir mazs puika (im not into small boys), to atsver trakaa studente (vai kas nu vinja ira) no marsa biggrin.gif
zenofex
Nu, ko...
Es arii saakumaa smeejos par katru izkjeemoto seju anime, man tas likaas tik smiekliigi un atskjiriigi no rietumu multeneem, kuraas sejas visu laiku bija izkjeemotas. Tagad vairs nee, tagad smejos par smiekliigaak situaacijaam, iisteniibaa kaa jebkuraa filmaa. Tachu japaanju pieeja - komiskaas situaacijaas izkjeemot sejas pantus - man liekas ritiigi simpaatiska smile.gif

Ja gribas kautko slimu/traku, iesaku FLCL, Excel Saga, Puni Puni Poemi, Photon: Idiot Adventure, Abenobashi Mahou Shotengai
Asinis iipashi neskatos tongue.gif bet skiet Kite ir tiiri laba, un veel var meegjinaat Mystery of the Necronomicon.

Jaa, un Hentai arii neskatos, saakumaa interesei taa nedaudz... Tas nav tas ko es veelos redzeet anime. Hentai parasti nav laba shizheta, to aizvieto darbiibas pozaas... Nu labi, pietiks par sho smile.gif
TheBadEdd
Protams visiem lieeeeeeeeeeels... Paldies! tongue.gif Bet juus te bishku no teemas novirzijaties es negribu nekaadas jautras izkjeemotaas sejas man vajag simple&plain action, tjipa naruto un hellsing'a - maz bazara,daudz daraamaa(bet ja bazaars ir tad tikai svariigaakais!) <-------- Henatai principi,ne?! cool.gif
Rune
Iesaku Hikaru no Go - daudz vardarbiibas&asinis + labs sizhets + laba animaacija, tas viss 75 seeriju + hvz cik specialu garumaa.
Hideki
QUOTE (Rune @ Apr 19 2004, 06:35 PM)
Iesaku Hikaru no Go - daudz vardarbiibas&asinis + labs sizhets + laba animaacija, tas viss 75 seeriju + hvz cik specialu garumaa.

rolleyes.gif Tad es iesaku Engjelju areenu (Angelic Layer), 26 seerijas mezhoniigas vardarbiibas. wink.gif
Rune
QUOTE (Hideki @ Apr 19 2004, 07:09 PM)
QUOTE (Rune @ Apr 19 2004, 06:35 PM)

rolleyes.gif Tad es iesaku Engjelju areenu (Angelic Layer) 26 seerijas mezhoniigas vardarbiibas. wink.gif

Jaa, tas arii ir nezheeliigi nezheeliigs gabals.
Yume
Baac, tad jau var droshi arii X klaat skaitiit, Move sevishki...
сприган
he he happy.gif want real hardcore anime? You asked for it...... GRAVE OF THE FIREFLIES cool.gif
Kikyou
Ko gan visi atrod tajaas animees kur asinis shkiist uz visaam pusseem... rolleyes.gif
Bet par gaumi nestriidaas biggrin.gif
Yume
QUOTE (спри
@ May 3 2004, 06:54 PM)
he he happy.gif want real hardcore anime? You asked for it...... GRAVE OF THE FIREFLIES cool.gif

Neka nebija... asinju gan tur ir minimaali.... Taa vispaar ir smaga lieta.
TheBadEdd
Koro4e ppl runasim 4isto pa latviski, ja?! wink.gif
Es sastaadiju listi ar animeem kas man patiik izrietot no shiis listas luudzu jums rekomendeet man ko liidziigu!

Galvenie kriteeriji:
* Spilgtas kraasas (Naruto)
* Nesasprindzinosha atmosfeera (Naruto,Hellsing)
* Visaads futuristiks stufs (Hellsing,GITS, BERSERK)

tagad liste:
1 Hellsing
2 Naruto
3 GITS
4 BERSERK
...

Nju un rekvests gribeetu ko redzeet par japaanju lielajiem robtiem veelams uz NE 200 serijaam! wink.gif Nju bet taa lai spilgti, feini un asinjaini! wink.gif
Kikumi
Man šķiet, ka Angel Sanctuary ir tīri tā neko. Urotsukidoji ir īsts hardcore gabals. Hentai un asinsizliešana. Beh, kaut kā šermuļi pār muguru skrien... huh.gif
TheBadEdd
Kikumi, a tu nevareetu man vinjus iedot?! rolleyes.gif
Kikumi
Ēēee, nu vispār jau par Urotsukidoji uzzināju no i-neta. Atradu šādus tādus Mangas skenus un paskatījos. Arī informāciju palasīju. Varu ieteikt saitu, kurā var nopirkt Urotsukidoji DVD: http://www.animers.com
Pārsvarā piedāvā hentai tipa DVD, bet ir arī citi.

Angel Sanctuary gāja agrāk pa Vivu, bet tagad, laikam neiet. Arī par to var diezgan daudz uzzināt i-netā. wink.gif
TheBadEdd
QUOTE (Kikumi @ May 3 2004, 10:06 PM)
Ēēee, nu vispār jau par Urotsukidoji uzzināju no i-neta. Atradu šādus tādus Mangas skenus un paskatījos. Arī informāciju palasīju. Varu ieteikt saitu, kurā var nopirkt Urotsukidoji DVD: http://www.animers.com
Pārsvarā piedāvā hentai tipa DVD, bet ir arī citi.

Angel Sanctuary gāja agrāk pa Vivu, bet tagad, laikam neiet. Arī par to var diezgan daudz uzzināt i-netā.  wink.gif

Paldies tu biji ljoti izpaliidziigs it iipashi par to DVD iegaadi i-netaa... mnjaa... vareetu, tikai no saakuma DVD jaanopeerk! tongue.gif
Kikyou
QUOTE (Kakamaka! @ May 3 2004, 09:53 PM)
Koro4e ppl runasim 4isto pa latviski, ja?! wink.gif
Es sastaadiju listi ar animeem kas man patiik izrietot no shiis listas luudzu jums rekomendeet man ko liidziigu!

Galvenie kriteeriji:
* Spilgtas kraasas (Naruto)
* Nesasprindzinosha atmosfeera (Naruto,Hellsing)
* Visaads futuristiks stufs (Hellsing,GITS, BERSERK)

tagad liste:
1 Hellsing
2 Naruto
3 GITS
4 BERSERK
...

Nju un rekvests gribeetu ko redzeet par japaanju lielajiem robtiem veelams uz NE 200 serijaam! wink.gif Nju bet taa lai spilgti, feini un asinjaini! wink.gif

<offtopic>
Futuuristisks? huh.gif Laikam mana gaume stipri atshkiraas... Nevaru ciest visu kas futuuristisks... Tieshi otraadi, man labaak patiik animes par pagaatni, zobenu ciinjaam (ou jessss.....) ... uttutjpasycgooa... =D
</offtopic>
Kikumi
QUOTE (Kikyou @ May 3 2004, 10:08 PM)
<offtopic>
Futuuristisks? huh.gif Laikam mana gaume stipri atshkiraas... Nevaru ciest visu kas futuuristisks... Tieshi otraadi, man labaak patiik animes par pagaatni, zobenu ciinjaam (ou jessss.....) ... uttutjpasycgooa... =D
</offtopic>

Nu vispār tu neesi vienīgā. Man ar tā neiet pie sirds futūristiskās Anime (izņemot NGE). Arī es aizraujos ar tām Anime, kurās lomu spēlē senie laiki. cool.gif
TheBadEdd
Iisteniibaa man ar patiik vairaak magija un zobeni bet futuristisks man patiik tik taalu kameer ir Lieli Roboti ar Lieliem ierochiem! cool.gif
сприган
If you want blood you can also watch anime BAREFOOT GEN ,also try DEVILMAN wink.gif
Black Swordsman
DEVILMAN is too bloody smile.gif .My fav. is Berserk,another one is Blue Gender.But if you've liked Hellsing and u like ancient times,swords and action,then Berserk is your choice
edg
QUOTE (Black Swordsman @ May 24 2004, 02:14 PM)
DEVILMAN is too bloody smile.gif

Man vaig, man vaig...
Spectre
QUOTE (Yume @ Apr 17 2004, 09:59 PM)
Shkiet ka ar Naruto ir taa, ka ta epizodes vee tiek turpinaatas ziimeet.. taapeec nav zinaams cik buus rezultaataa. Bet daudz, shkiet jau ir 68 epizodes...

Nju,nezinu moshka jau pashi zinat a mosh arii nee bet tagad iet pa gaisu NAruto jaunaa sezona shobriid jau ir pieejama Naruto 85 seerija ar subtitriem. Un nu jau nav taalu liidz 86 RAW, kad paraadiisies. Katraa zinaa peec 2 bnedeelaam jau toch buus mekleejama.[iespeejams jau ar subtitriem]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.