riskanti
Jun 1 2004, 08:53
http://www.omanga.netGANTZ, Freesia.
ludzu, Tavs hardcore.
omanga vispari lielako tiesu tur hardcore mangas...
silent1
Jun 24 2004, 17:10
Hmm NGE patiik bet par RahXepon'u ne vaarda... intresanti.
zenofex
Jul 29 2004, 09:03
Ir viena jauna anime, kuraa asinis, vismaz 1. seerijaa liist aumaljaam - Elfen Lied.
http://www.animenfo.com/animetitle,1443,vr...elfen_lied.htmlhttp://mwhead2.kumoko.net/anime/archives/cat_elfen_lied.htmlNezinu kas tur buus turpmak, bet pagaidaam - hm, asinis :/
Protante
Sep 22 2004, 04:55
es jau sava posta mineju so anmie (Tenage Tenju) bet aimirsu pateikt ka reali asiinaina bet ari ira baiga filozoveshana (3 serijas mahajas vienu pamul and so on)
Aazmandius
Sep 24 2004, 21:34
Interesting, none mention
Ninja scroll
Nu taadi asinjaini ir Vamptre Huner D, "X", bet pats "X" ir baigais sviests, var
arii kaut kaadu ARMITAGE THE THIRD nav jau baigi asinjaina bet varbuut patiks...
Pameigini Vampire HUnterD un"X" bet "X" ir baigais sviests!!!???
Varu ieteikt Flame of Recca. Bazars bishkiit pa daudz var dazhiem likties, bed Actions ir kaa jau rakstu - ar lielo !A!
Shinobi-sama
Oct 20 2004, 17:00
QUOTE(S.U.D @ Oct 19 2004, 16:10)
Pameigini Vampire HUnterD un"X" bet "X" ir baigais sviests!!!???
Hunter D jau ar nav taalu no margariina...
Ramiel
Oct 20 2004, 20:05
Vecais labais Berserk.
jap vecais labais berserk :>
Un vispaar, neesi vieniigais, kas grib asinis...
tik sen taas neesmu baudiijis, bet man taa garsho.........
Jaladin
Oct 21 2004, 11:11
Hey Angel Sanctuary ir diezgan asinjains un tikai 3 seerijas. Un baigi interesants-veerts skatiities.
Protams ir arii tachu AKIRA neesi redzeejis AKIRU?
Vari pameiginat Vampirehunter D un "X" bet"X" ir baigais sviesc!!!
Tomorrow_angel
Nov 8 2004, 11:15
Nezinu, ko tev vel ieteikt iznemot Hellsing...zini Hellsing ir mans milakais Anime...Varb'ut sac skatities cita veida Anime, piem'eram Najica vai Aika? Varbut iepatiksies sads Anime stils...
kaarleens
Nov 8 2004, 16:28
Berserk tiešām tīri jauki asintiņa šķīst
Es tā visur skatos, visiem baigi patīk vardarbība ar daudz asinīm. Vai tas pārāk negatīvi neietekmē uz cilvēku psihiku? Ir jābūt stipriem nerviem.
Man jau nekādu pretenziju pret asinīm nav. Bet nav jau tā, ka baigi gribās redzēt daudz škīstošu asiņu pa visu ekrānu.
Elfen Lied, viennoziimiigi (asinju plaaksnee)
sasuke321
Nov 27 2004, 22:34
ja juus interesee asinnaini anime paskataties ''air master''
Darkans
Nov 28 2004, 23:38
Pasakiet, experti, kādu labu animi, apmēram tādu kā Mistery of Necromonicon, ķipa lai būtu interesants sižets + asinis, vardabība + hentai. Hellsings man ne visai.. likās bērnišķīgs.
Vareetu dereet UROTSUKIDOJI( redzeejis neesmu bet runaa ka ir asinis sizets un hentai)!!!
Shinobi-sama
Nov 29 2004, 16:58
*maaj ar galvu un veelas dabuut DVD ripu"
deBUGa
Nov 29 2004, 17:40
Darkans
Nov 29 2004, 20:42
DC var veesi nokachaat... nu apskatiishos kas tajaa UROTSUKIDOJI iisti notiek...
TheBadEdd
Dec 5 2004, 00:17
Mjaa... paldies visiem, par ieteikumiem bet es savu asins kaari apmierinaaju ar Elfen Lied... brrr...
bet patika!
P.S. Debuga kas tev tie par *moniem?!
QUOTE(TheBadEdd @ Dec 4 2004, 23:17)
Mjaa... paldies visiem, par ieteikumiem bet es savu asins kaari apmierinaaju ar Elfen Lied... brrr...
bet patika!
Es gan Elfen Lied noskatiijos tikai liidz 7. seerijai, bet pagaidaam nekas iipashs nav noticis...
martin2
Dec 10 2004, 10:55
man the bad ed nepatīk kā viņam var patikt kautkas tāds.
-nDigo-
Dec 16 2004, 18:23
Nu ko lai saka tikko pabeidzu skatiities "Elfen Lied", tur daudz asinju un peec manaam domaam taa ir ljoti slima anime, kuraa parstie cilveeki ir vienkaar6i galjas gabali kuri taa arii gaida kad tos paarpleesiis uz puseem!!! Mans draugs(neziniitis) ir slims, jo vinaam likaas nirdziiga visa taa anime...
TheBadEdd
Dec 16 2004, 19:32
He-he man ar likaas elfen lied slims no saakuma, bet veelaak iepatikaas!!!
neziniitis
Dec 16 2004, 21:23
nu man ar liekas Elfen lied slims bet vienkaarssi taa slimiibas pakaape ir diezgan smiekliiga
asamashii ritori banpaia
Jan 10 2005, 22:04
KAI DOH MARU(gandrīzvai melnbalta, ja neskaita to ka asinju tonnas ir spilgti sarkanā krāsā)
asamashii ritori banpaia
Jan 10 2005, 22:07
NINJA SCROLL(ir arī bik hentai tam kam tur vajadzēja)
QUOTE(<<<Indigo>>> @ Dec 16 2004, 17:23)
Nu ko lai saka tikko pabeidzu skatiities "Elfen Lied", tur daudz asinju un peec manaam domaam taa ir ljoti slima multene, kuraa parstie cilveeki ir vienkaar6i galjas gabali kuri taa arii gaida kad tos paarpleesiis uz puseem!!! Mans draugs(neziniitis) ir slims, jo vinaam likaas nirdziiga visa taa multene...
Redzeeju liidz 6 seerijai
pretiigi....
asamashii ritori banpaia
Jan 10 2005, 22:08
TENJOU TENGE(asinis ne visās epizodēs, bet daudz kautiņu un pati anime ir diezgan moderna)
asamashii ritori banpaia
Jan 10 2005, 22:11
Kikumi
Jan 10 2005, 22:13
Iesaku palasīt Trinity Blood mangu!
asamashii ritori banpaia
Jan 10 2005, 22:16
nu ja pat ar tām bildēm un izvēli neesmu palīdzējis izdomāt nu tad sorry
asamashii ritori banpaia
Jan 10 2005, 22:22
nu jā, apsverot ka AMON varētu būt mazpopulārā, tad turpināšu jūs kārdināt...
šī mazā meitenīte... tika apēsta
puisītis laikam piečurāja bikses pirms viņam iešāva galvā ar arbaletu... jeb pēc tam...
viņas galvu redzējāt iepriekšējā postā...
asamashii ritori banpaia
Jan 10 2005, 22:33
asamashii ritori banpaia
Jan 10 2005, 22:37
"Genocyber is the combination of two tortured people's souls. Genocyber is a horrific blend of psychic and cybernetic power. Genocyber can level an entire city with barely an effort. Genocyber is a perfect war machine. Genocyber... is one of the strangest, grossest, hardest-to-understand anime series I've ever seen, and that's saying somthing!
I can't even clearly tell you what this anime is about. I found its plot hard to follow and got distracted by shiny objects in my living room. All I can clearly tell you is that this is probably the most violent and gory anime I've ever seen. If you like watching people's guts get torn out, then this is the anime for you! The rest of you all will probably be extremely disgusted. I wasn't surprised though considering Genocyber is directed by Koichi Ohata, the same guy behind the equally baffling and violent M.D. Geist. I would definitely say that if you like one, you'll like the other. They are both basically violence and gore (for the sake of violence and gore) set in a post-apocalyptic nightmare world. Without saying more, you will definitely see a lot of similarities between the two. Anyway, the bottom line is that this is one anime that I cannot recommend very highly except to a horror lover. Yet, despite that, there are still two reasons why I would watch it again: the artwork and character design."
šitas ir viens apraksts par animi - GENOCYBER
ENJOY
asamashii ritori banpaia
Jan 10 2005, 22:45
es laikam nenomierināšos
EVA pēdējās sērijas un filma vai gadienā arī nesastāvēja no ļoti 'baudāmiem' skatiem?
Kikumi
Jan 10 2005, 23:10
Čort! Nu gan japāņi sākuši anime ražot!
saakushi? sen... sen... sen...
Kikumi
Jan 11 2005, 11:02
Nu, nez. Tik brutālas es tikai tagad redzu...
asamashii ritori banpaia
Jan 11 2005, 12:37
hahahaha, maz esi redzeejusi
baseboalbatboy
Jan 11 2005, 13:53
Kikumi
Jan 11 2005, 13:56
A, ko? Tom & Jerry ir violence amīšu gaumē!
SonGoku
Mar 9 2005, 19:30
Nu ja gribas kaut ko asinjainu varu piedavat Elfen Lied...mana pirma novilkta PC anime...atstaja ljoti paliekoshu iespaidu =)
QUOTE(Kikumi @ Jan 11 2005, 12:56)
A, ko? Tom & Jerry ir violence amīšu gaumē!
TA-TA-TA-TAM KAĶIM ROKĀS IR ĀMURS!
AK NĒEEEEEEEE! O_____O
Lolyboy
Mar 10 2005, 01:28
QUOTE(TheBadEdd @ Apr 17 2004, 11:05)
Cik Naruto ir episodes?!
Kaads man vareetu iedod Berserk?!
Naruto ir shobriid 124 t.i. shnedeelj iznaca 124 saktiishanas verta vinja ir pat ljoti nu vismaz man ljoti ljoti patkas ... skatos paslaik vinju www.narutofan.com tur var dabuut visas epizodes .... !
man viens jaut. kur jūs to visu dabūnat?
un kur varētu dabūt "GENOCYBER" ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.