Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kamikaze Kaito Jeanne
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Chufanzo
Nenjemiet ljaunaa tiem, kam shitaa anime patiik, bet man shis seriaals likaas baigi stereotipisks, taadaa zinjaa, ka ir vairaaki liidziigi seriaali shim(peec buutiibas) un visi man beerniibaa arii simpatizeeja, kad es veel tos skatiijos pa vaacu sateliitu, tachu tagad vinji liekas mazliet simpleminded. Tam, ka shis anime ir meteneem domaats nepiekriitu, jo beerniem liidz konkreetam vecumam nav noziimes dzimumam (vairaak vai mazaak) skatoties vinjus - ko pieraada tas, ka es beerniiibaa pa vinju fanoju...
Kriss
Es domāju, ka tas ir normāla anime. Man arī labāk patīk otrā daļa, nekā pirmā, jo kā jau ir teikts, tur ir interesantāki notikumi. Lielākas intrigas nekā pirmajā. Baigākais fans jau neesmu, bet tā man vispārīgi patīk animes, kurās ir kāda maģija.
Mei
Šī anime ieņem 1. vietu un ceru ka uz ilgiem laikiem.
2. vieta Chrono Cruside
3. vieta Yu-Gi-Oh
4. vieta Inuyasha
Rika
Man vienalga,ko domaa citi! Man taa ir viena no miiljaakajaam anime!Varbuut taa ir beernishkiiga,meiteniiga,nelogiska,bet taa man vienmer ir iespiedusies gan praataa gan sirsninjaa! Vnk miilu sho anime!
Mei
es ar mīlu tādēļ jo man arī ir viņa 1. vietā pie mīļākajām animēm
Tomoko
mm.. var redzeet, ka jums abaam ljoti patiik KKJ.. tongue.gif
Hehz, nju ja, pirmaa sezona taada nedaudz neinteresanta, bet var jau paskatiities ;D! Man shausmiigi patika, kad Fin kad redzeeja Acess uzreiz taada dzenaas vinjam pakalj.. mazliet atgaadinaaja Miyako ;P! Ehh.. veel tikai dazjas epas, un jau buushu noskatiijusies KKJ... cool.gif Tad will feel good.. tongue.gif
Mei
vai kāds zin KKJ torentu lapu kur varētu nokačāt sērijas???
mms61
Es ar shito Anime esmu vienkaarshi apseesta!!! Es jau driiz buushu sakraajusi visas seerijas! http://otaku.lv/uploads/20060305_557_Kamik...04_Page_166.jpg[/IMG]
pinksakura
nju labi tagat atzīstu anime ir sliktāka par mangu +vēl animei ir savādākas beigas nekā mangai.
+šo mangu liekot bildes var sajaukt ar vienu citu šīs pašas autores mangu laikam saucās Kyoko (sižets man liekas līdzīgs bija.....mangai)
murasaki
kkj ir sameeraa izdevusies - jaa, nedaudz rooziiga un meiteniiga, bet es nevareetu teikt, ka vinja trula vai sekla. vecuma grupa gan manupraat ir ierobezhota - nez vai vecaakiem par 16 ir interesnti vinju skatiities. bet nu tas jau tikai mans viedoklis. biggrin.gif kkj arii man ir viena no pirmajaam animeem un kaadreiz biju stavaa sajuusmaa. bet laiki mainaas. biggrin.gif
mms61
Piemēram mana māsīca(18) ir vienkārši apsēsta ar šo anime!!
image
Seniorita
I adore all anime drown by Arina Tanemura biggrin.gif Man liekas ka tie ir neaizmirstamie! Neskatoties uz to ka varbut visi vinas varoni ir lidzigi tongue.gif

image

Kamikaze kaito jeanne

image

Full moon wo sagashite

biggrin.gif
Seniorita
image

oops... shi ir no Time Stranger Kyoko,
but they so similiar to Maron & Chiaki
mms61
image
Seniorita
Vissvairak man iepatikas serija kur Maron un Chiaki kl,uva par pariti wub.gif un nakosha kur Maron uzzinaja ka Chiaki ir Sinbads ! ari serija ar vingroshanas sacensibam ir laba! biggrin.gif Un pedeja man patik! bet man laikam gribetos mazliet turpinat to peigumu smile.gif vai vienkarshi nepietiek turpinajuma... biggrin.gif
Alexiel aka Organic Angel
The episode with the tournament is really great.
But the ending could be closer to the manga story. It is more consistent and complete. A new season, OVA or movie would be suitable.
rolleyes.gif
mms61
Seniorita, u like ALL episodes!!

Man laikam visvairāk patīk 2. kur Maron uzzina ka Chiaki buus viņas klasesbiedrs un kaimiņš!

image
Seniorita
By the way MMS61 u like all episodes too! tongue.gif biggrin.gif
un vairak neka es! wink.gif
U need some provement?! biggrin.gif guess who's got ALL the series?! --> you! biggrin.gif
image
zenofex
Gribētu tomēr atgādināt, ka bilžu pavedieni atrodas citā foruma sadaļā, šeit galvenokārt runājam par to, kas patik, kas nē, kāpēc, šādi.

KKJ bilžu pavediens ir te.
Mei
Es beidzot nokačāju visas KKJ sērijas kas mn nebija un viņa mn ar paliek 1. vietā mīļākajās animēs... es to vien daru kā skatos KKJ brīvajā laikā... starpcitu es dzirdēju ka pavisam nesen domāja laist KKJ pavisam jaunu daļu, bet diemžēl autors to nevēlējās... cik žēl sad.gif sad.gif sad.gif
Church
bik pashkjirstiiju postus .. arii sheit. iznjemot retu screenshotu paskaidrojoshu kaadu veerteejumu/domu .. imho nav veerts posto fanartu/wallpaperus utml tv,ova&movies sadaljaa. man liekas, ka Art sadalja tam ir atbilstoshaaka, n?
Alexiel aka Organic Angel
If You know the manga well - it is impossible to return to it. the ending was to comlete and question free. The studio was unable to make good episodes out of it, it would give some 3-4 more eps. I can understand Arina - it might spoil everything.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.