Help - Search - Members - Calendar
Full Version: GAAAAAAAAAAAACKT!
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Mūzika
Pages: 1, 2
Shaisuke
iecheko shito :

image

Es sakjertos kaadaa Gackt kospleijerii viens un divi........Iiiiiiiiiiik wub.gif

~BN~
Kaoru-chan
cossplay labs vieniigais ko var teikt ir Kawaii bet orginaals ir daudz daudz labaaks un cossplayeri ir cosplayeri , vinji tikai izskataas peec Gackt, bet mees tak par Gackt fanojam gan deel vinja muuzikas , gan deel izskata (daziem izskats patiik vairaak citiem muuzika bet taa ir tikai gaumes lieta tongue.gif)

P.S.neesmu nekaads profinjsh uz Mana-sama bet cossplay labs, man patiik
Shaisuke
Tas Moi dix Mois kosplejs labs, jaa, bet teu uz vinju nevajadzeja skatiities...

ja blakus staav MoonChild GACKT!!!

~BN
~
Kaoru-chan
MoonChild Gackt bij kaut kas loti loti sexiigs +vel taas aadas bikses ( huh.gif tas laikam ir velviens veids kaa likt par sewi fanot)
un MoonChild ir velviens vinja lielaa talanta upuris. Tas noziimee ka vinjsh vareetu buut jebkas tiktaal vinjsh laikam ir cilveeks orkjestris, solo, komponists, aktieris nez ko vinjsh izveeleesies par sawu naakamo talanta upuri blink.gif
Shaisuke
Es tikko novilku kkadu reklamu ar Gackt, tur ir veelviena plika meitene kas peldas baseinaa............. grrh, pasaule ir netaisniiga... tai vajadzeja buut man... sad.gif

Note to herself : Quit that pointless fangirl stuff...

Par MoonChild var diskuteet ilgi un dikti. Gan Gackt gan Hyde shii bij pirmaa pieredze filmaa. Manupraat vinji noteeloja vnk ideaali.

~BN~
Shinya
Shaisuke, es taa teicu blink.gif , yap es taa teicu gan tik to teica nevis Marita, bet gan Marta, laikam "paarrakstiijos" tongue.gif
Kad es braucu *BRAUC*..nee pag es esmu slima tongue.gif Tikliidz vareeshu busu klaat kaa miets, erm, likts cool.gif
Haha, Gackt fan sanaaksme laugh.gif

Sitas topic kustas damn too fast tongue.gif ...*tuliit dosies skatiities Moon child if shitas nesaaks bik leenaak iet*
Kaoru-chan
sad.gif ak juus laimiigie cilveeki jums ir MoonChild es arii gribu vinju rdzeet jo es peedeejaa laikaa ejot guleet klausos MoonChild sound tracks laugh.gif
ph34r.gif eep kur palika mans inner Dir en grey Freeks?
Shinya
QUOTE(Kaoru-chan @ Feb 17 2006, 17:09)
eep kur palika mans inner Dir en grey Freeks

Freak hun...
Nuuuu...vai tad tu pie manis neredzeeji? blink.gif Ar ko tad es otro reizi to maz skatiijos *thinks* huh.gif
Shaisuke
Njaaa... Man MoonChaildu bail skatiities, katru reizi kaa iesleedzu, tad mans dziivoklis paarpluust no asaru juuras.... waaaaaaaagh sad.gif

~BN~
Kaoru-chan
Bet es vinju gribu redzeet velvienureizi un jaa taa filma ir skumja......... bet skaista
Shinya
*few* un man jau likaas ka es galiigaa khm esmu sagaajusi...
Jaa gribu redzeet MC...taatad kaut kad buus jaasanjemas un jaaiet lupiiit *any minute now tongue.gif*
Shaisuke
Viss... Es jums lieku, nee, PAVEELU, novilkt Gackt - The Seventh night unplugged albuumu un klausiities liidz tie salkanie meldinji jau rauj uz veemienu!!! To izturet var tikai iisti stipri fani XD

omg............ so adorable... that voice... that talent

~BN~
Shinya
rofl laugh.gif
Es tikko noskatiijos Moon Child (3. reizi), zin bet ar katru reizi es aizvien vairaak saaku saprast taas filmas domu ( ja taada maz bija tongue.gif )
Shaisuke, varu tev ieteikt noskatiities Kagen no Tsuki (filma- tur gan nav Gackt bet ir Hyde nu varbuut ne dizji daudz...bet sizets interesants).
BTW vai Gackt ir arii kaadaa citaa filmaa bijis? blink.gif ne cik es par to buutu dzirdeejusi... huh.gif
dark ruin
Par GAKt un spelem - jau 2 gadi ka LV var dabut originalu PS2 spele
Bujingai - Forsaken City - pec gameplay lidziga Devil May Cry serialam
image

http://www.gamespot.com/ps2/action/bujingai/review.html

Pats nespelej, bet it ka "galvena lomaa" ir tads pats GAKT.

Varbut kadam bus interese...
Shinya
Nu paklau orginaalu laugh.gif - cenas,cenas... Buusim rupji- kur var dabuut NEorginaalu (a.k.a. leeteeku un nelegaalu tongue.gif).Centraaltirguu? blink.gif
davio
haa haa... neviens nepeerk speeles centraaltirguu.... tam ir domaata ''Bērnu Pasaule''!!!
Spectre
retards - use brains and Magic called INTERNET and TORRENTS es piemeram maz ko zinu ko nevaretu atrast tiimeklii ... es tagad nerunaju par pagajusha gs. 20 gadu filmaam =)))
Shinya
Hmm es pienjemu ka taa speele peec tam taa pat jaaraksta kkur dvd disk veidiigaa ding, jo uz pc taa pat nevar speeleet, a dvd rakstiitaaja man kaa "mirstiigajam" nav tongue.gif
So bad idea
Kazuki
nu tad es ar beidzot sanjeemos un noskatiijos Moon Child. Viena no skaistaakajaam filmaam, kas redzeeta. Skatoties sho filmu vienk nevar neraudaat. taaaaadas emocijas rolleyes.gif
Ganguro
Manupraat, Gackt ir vienkaarshi gjeniaals.! Pirmo klipu ko esmu redzeejusi bija Vanilla, emmm.. tas laikam bija kaadaa martaa`06. laugh.gif Un uzreiz man paarsteidza vinja balss... dievinu, vispaar kaads vinjsh talantiigs, vinju nav iespeejams ar kaadu saliidzinaat. Vinjsh arii bija tas kas mani ieintereseeja vispaar j-rock`aa un j-pop`aa. He`s my Nr.1!! ^_~
Ganguro
Noklausiijos un noskatiijos( Performance on Music Station) jauno singlu No ni Saku Hana no You ni *Like a Flower Blossoming in the Wilderness* Kaa vienmeer Gackt ir savos augstumos... vieniigais, vinja izskataa ir kaut kas mainiijies huh.gif .... manupraat vinjsh ir uztaisiijis (atkal) plastisko operaaciju... bet nju tas taa... vieniigais izskataas savaadaak... unsure.gif
anishuara
yup, must admit, he is a sweety happy.gif voice is cool... clip too... so as usual he is number 1. biggrin.gif:D:D
Ganguro: iespejams ka kaarteejaa operaacija, vai arii vinjsh leenaam tomeer noveco.... laiks ta4u nestaav uz vietas... glare.gif bet zheel....
sakurasou
Nu pirmkaart vinsh Drug Party koncertu deel ir nometis daudz svara,bet tauta runaa ka esot it kaa deguna plastiska operaacija bijusi(blaa blaa).
Man personiigi vienalga-vinsh izkataas tik par labi cik vienmeer un ne jau kjermenja daljaas viss sleepjas, bet talantaa smile.gif
Ragana
Uzgāju pavedienu, aizgāju last.fm uz ātro kaut ko noklausījos...
*piedzīvo katarsi*
Viss, es esmu fane.
Shinya
Vai kads var mani apgaismot,kadel Gackt vairs visparigi nekoncerte? (vismaz ta es dzirdeju...vai ar tas bij domats ka vinsh vairs japana visparigi nekoncerte,kko parpratu?) >_>
Shaisuke
QUOTE(Shinya @ Feb 17 2006, 22:58) *

rofl laugh.gif
Es tikko noskatiijos Moon Child (3. reizi), zin bet ar katru reizi es aizvien vairaak saaku saprast taas filmas domu ( ja taada maz bija tongue.gif )
Shaisuke, varu tev ieteikt noskatiities Kagen no Tsuki (filma- tur gan nav Gackt bet ir Hyde nu varbuut ne dizji daudz...bet sizets interesants).
BTW vai Gackt ir arii kaadaa citaa filmaa bijis? blink.gif ne cik es par to buutu dzirdeejusi... huh.gif

Kagen no tsuki ir redzēts pārsimt reizes biggrin.gif Es viņu vēl pirms mūnčailda redzēju..
Smiekli parāva tajā vietā, kur Hyde atveidotais tēls nosauc savu vārdu.. xD
Rika
Atzīšos,no sākuma es nevarēju saprast,ko visi šeit atraduši...Biju jau agrāk pāris dziesmas noklausījusies un ne vella nesapratu...Taču,kad noklausījos Vanilla...*sāk siekaloties*,sapratu,ka kkas tur tomēr ir!Tagad sāku download'ēt arī citas dziesmas no Gackt,nezinu par pārējām dziesmām,bet Vanilla man sevišķi iepatikās!*aizgāja klausīties līdz riebumam*

Ai shitemo ii kai? yureru yoru ni
Aru ga mama de ii yo motto fukaku
Kuruoshii kurai ni nareta kuchibiru ga
Toke au hodo ni
Boku wa...kimi no...vanilla
coffee
dazas dziesmas zinu,,forssas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu jaa un moon child vnk reaala filma biggrin.gif biggrin.gif
Tjen
huh.
pēdējais gakuto albūms am - nepatīk XD.
novecoja viņš mums biggrin.gif.
em bet PV returner no shuen gan man patika O.o.
samurajīgi my style + gackts noaudzis XD.
Shinya
rofl Gackt noaudzis.Man ar patik `noaugusha Gackt versija`...
vai neta ir palaists tas Samurai serials kur piedalas Gackt?Viniem JP katru svetdienas vakaru Gackt noaugushaja paskata gozejas uz tv ekraniem samurai drama...es tomer gaidu kad vinam nokritis seja no tam grimma kaudzem (side way comment~)
Sakuja
Man patīk, bet tikai pēdējaias albūms.

Iepriekšējie pārāk viegli laugh.gif
Asuka
ja runājam par tēmu - laikam cilvēkiem nekad neapnīk ņirgāties, par j-roku. ---> http://www.stardoll.com/en/dolls/351/Camui_Gackt.html. vāks.
naturāli kaitina. -__-
Shinya
a Gackt dolly? oh goodies haha laugh.gif
nee bij redzets. nu no vienas puses tas vnk pierada ka vinsh vel arvien ir loti populars...kas ir labi vinam.
domajams tas jau ar nebij dizi veidots ka nirgasanas... bet nu, visu jau var saprast dazadi, kapec gan ne... tongue.gif
Honami
Skatos, ka te viss pamiris, bet nu nekas.
Vainu tas ir 1.aprīļa joks, vai arī Gackt beidzot sācis apsvērt Dears fanu kluba izveidi arī ne-japānas iedzievotājiem.
Es gan nezinu, cik daudzus tas varētu interesēt, bet tākā šī, man šķiet, Latvijā ir vienīgā vieta kur pulcējas Japnānas entertainment piekritēji, nolēmu dalīties ar šo informāciju.

Tātad, Gackt myspace lapā ir lūk šis gackt blog
ar banneri , kas ved uz šo aptauju aptauja

Es gan neceru, ka Gackt tagad skries pa galvu pa kaklu uz Latviju, bet jo vairāk overseas fani piedalīsies šaj aptaujā, jo lielāka iespēja ka patiešām beidzot tiks izveidot Dears fanu klubs arī priekš mums, parastajiem mirstīgajiem. Un varbūt kādreiz, pēc gadiem 5, kāds Gackt koncerts notiks kautkur uz šī kontinenta.
Ginta
A! Interesanti. Aizpildiju. (lai gan arī neesmu all-hail-Gack fans, tomēr ja kur tuvumā būtu viņa koncerts, noteikti apsvērtu tā apmeklēšanu.)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.