Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DBZ
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
TheBadEdd
Njaaa noskatiiijos shodien DBZ pa RTLII neko nesapratu un man vinjsh likaas beernishkiigs un vecmodiigs, luudzu sniedziet informaaciju par sizetu vecumu un vispaar izsakiet savas domas par to! cool.gif

P.S. Nesapratu netikai taadeelj ka zinu Vaacu v. slikti bet arii taadeelj, ka... nesapratu. unsure.gif
Takashy
Um,es nezinu iisti cik vets DBZ i,bet man liekas ka kaadi tur 5 gadi vai vairaak jau i.. nez iisti,man liekas ka DBGT kautkad 97 beidzaas.....

Domas: Kad raadiija DB pa RTL2 es to saakumaa maz skatiijos,bet ar laiku kautkaa man tad iepatikaas,n taa arii to skatiijos...
Kad paraadiijas DBZ man tas tiiri labi patika,tagad man laikam apnikuši tie sagraiziitie atkaartojumi pa RTL2.... nez...
Laikupalaikm es jau mazliet paskatos ,vai nolaadeeju kaadu DBZ seeriju ,nez.. kautkaa tas man atgaadina vecos ,labos laikus... lol biggrin.gif
Rob_X
DBZ rulz ! biggrin.gif Nav citas taadas animes kaa DBZ. (Ja ir tad pasakiet!) tongue.gif
Yume
Robik > citas taadas nav, ir labaaki.. tongue.gif
DBZ ir veca lietinja.. 1989 gada. Taapeec luugums nesuudzeties par muusdieniigo datorefektu truukumu. Savam laikam ljoti laba.
Ladykiller
QUOTE (Kakamaka! @ Apr 10 2004, 09:01 PM)
Njaaa noskatiiijos shodien DBZ pa RTLII neko nesapratu un man vinjsh likaas beernishkiigs un vecmodiigs, luudzu sniedziet informaaciju par sizetu vecumu un vispaar izsakiet savas domas par to! cool.gif

P.S. Nesapratu netikai taadeelj ka zinu Vaacu v. slikti bet arii taadeelj, ka... nesapratu. unsure.gif

Nebriinos, ka neko nesaprati - lai skatiitos DB nav vajadzigas nekadas izcilas vacu valodas zinasanas, jo ka jau japani domas vinji nevis izsaka runajot, bet gan vizauli, noteikti ari neko nesaprati tapec, ka uztraapiiji tiesi taja momenta, kad notiek "DB" stila kopsavilkums. Noskaties vel 2 nedelas un tad iebrauxi, kas tur ir.

Runajot par DB veerteejumu tagadeejos laikos, tad vaaciija vinjma nesen bija liels uzplaukums un tagad viss vienk. pierimis. Dumi ir tas ka vinju tagad nespej neviens novertet objektivi del ta, ka vins liekas ka viens liels bojevix, bet nju tie kas ta doma smagi kludas.

Stuulba lieta ka RTL raada tikai DBZ. Bez DB var iztikt, bet bez DB GT gan ir gruti, i ssausmigi liela velesanas noskatities atkal.

Un veel ir doma izlaist DB AF, itka ir atrasts, kas turpinas vinju zimet originala ziimeetaja vadiba, bet vairak nekas nav teikts un si doma jau pastav kadu labu laiku, bet reali zel, ka nekas vairak nav teikts.
AlexMak
Es vispar necieshu skatiities anime vacu kanalos. Vinju tulkojumos zud visas izjutas. Pa Vivu Hellsingu bija neiespejams skatities tapat ka Arjuna un citas anime.
Yume
new_scool_gringo > divi teikumi par DB AF.. ir taada lieta, jau sen ir, bet vinja veelarvien turaas baumu liimenii. Tas esot apkopojums visai DB un DBZ epopejai. Un taads su**s ka to nav veerts pat mekleet. dry.gif

AlexMak> Oi-oi... vaacieshim dublaazha veel ir laba... tu paskaties kaa ASV ti dara, tad sapratiisi kaada atshkiriiba. Bet vaacieshi tieshaam no sirds to dara, atshkiriibaa no visaam citaam valstiim, ko redzeeju taadaas ddariishanaas.
Bet protams, originaals vienmeer labaak. happy.gif
Ladykiller
Piekritisu Yume par to, ka vaciesi to dara no sirds, bet nepiekritisu ka DB AF ir meesls un apkaunojums. DB AF ir domats BEIDZOT netaisiit tik daudz berniskibas tur, lai gan cerams ka to PILNIBA neizslegs, bet gan tur tix pielietotas jaunakas tehnikas un ka buus labax sizets (cerams ka DB AF nebuus ka "uzlabotie" Beyblade...)
Rune
Kaadreiz man DBZ patika , bet tad noskatiijos NGE, Kenshin`a 1. OVu un sapratu ko es esmu vislaik skatiijies... I mean NGE sizhets un Tsuiokuhen (vai pareizi?) animaacija - nu nevar saliidzinaat.
Pikis
Par taadu lietu kaa DB AF es arii esmu kauko dzirdeejis itkaa taisiisot, runaajot par DB tad to nevar nosauk par beerniskiigu vienas lietas deel tur tacu skel visus uz puseem, un tas jau gan nav beerniskiigi. Ja domaa ko tad tajaa DB AF vel var jaunu izdomaat jo tacu vis kas ir iespeejams ir paraadiits, jaa taa tikai mums liekas jo, kad keras pie animes japaani tad tie jau vienmeer izdomaa visaadus briinumus. Vianiigais kas dazreiz ir mani aizkaitinaajis ir tas ka tur vienmeer atrodaas taads dzekins kurs buus vienmeer daudz speeciigaaks un tas nenotiek 1 vai 2 reizes tas ir visu laiku, liekas nu kur vel speeciigaaku var atrast, bet nee uzrodas vel viens kura deel Songokam ir velviens paarbaudijums.

Starp citu es veeleejos uzinaata vai no naime varoniem ir velkaads kurs ir speeciigaaks par Songoku huh.gif nezinu manupraat nav ja ir dodiet zinu biggrin.gif
Seto
QUOTE (new_scool_gringo @ Apr 12 2004, 09:22 AM)
Piekritisu Yume par to, ka vaciesi to dara no sirds, bet nepiekritisu ka DB AF ir meesls un apkaunojums. DB AF ir domats BEIDZOT netaisiit tik daudz berniskibas tur, lai gan cerams ka to PILNIBA neizslegs, bet gan tur tix pielietotas jaunakas tehnikas un ka buus labax sizets (cerams ka DB AF nebuus ka "uzlabotie" Beyblade...)

es arii gribeetu piekrist - esmu arii par to dzirdeejis kautkur vai pat lasiijis vaacu saitaa , bet tieshaam paskatiijos pa polliem un pa RTL2 nevar saliidzinaat tulkojumu- polliem ir vcienkaarssi drausmiigs -aprautas fraazes un utt.
Seto
QUOTE (Pikis @ Apr 13 2004, 08:43 AM)
Par taadu lietu kaa DB AF es arii esmu kauko dzirdeejis itkaa taisiisot, runaajot par DB tad to nevar nosauk par beerniskiigu vienas lietas deel tur tacu skel visus uz puseem, un tas jau gan nav beerniskiigi. Ja domaa ko tad tajaa DB AF vel var jaunu izdomaat jo tacu vis kas ir iespeejams ir paraadiits, jaa taa tikai mums liekas jo, kad keras pie animes japaani tad tie jau vienmeer izdomaa visaadus briinumus. Vianiigais kas dazreiz ir mani aizkaitinaajis ir tas ka tur vienmeer atrodaas taads dzekins kurs buus vienmeer daudz speeciigaaks un tas nenotiek 1 vai 2 reizes tas ir visu laiku, liekas nu kur vel speeciigaaku var atrast, bet nee uzrodas vel viens kura deel Songokam ir velviens paarbaudijums.

Starp citu es veeleejos uzinaata vai no naime varoniem ir velkaads kurs ir speeciigaaks par Songoku huh.gif nezinu manupraat nav ja ir dodiet zinu biggrin.gif

papriekssu cik atcerostad bija Frezers , tad komurchaks (vaaciskie nosaukumi) un tad bubu ... varbuut veelkaads stiprinieks ... palabojiet
Ladykiller
QUOTE (Inujasha @ Apr 13 2004, 08:50 AM)

Starp citu es veeleejos uzinaata vai no naime varoniem ir velkaads kurs ir speeciigaaks par Songoku  huh.gif nezinu manupraat nav  ja ir dodiet zinu biggrin.gif

papriekssu cik atcerostad bija Frezers , tad komurchaks (vaaciskie nosaukumi) un tad bubu ... varbuut veelkaads stiprinieks ... palabojiet

Taas ir DB Z beigas, pec tam naca DB GT ar Baby saagu. Tur arii goku tika uz SSJ 4 pakaapi, ko ari sauc par "real satajin", Vegeta ar protams tika, bet negodiiga veida (tiem kas nav redzeejusi buus spoilers neteixu). runajot par Baby, vins ir ja pareizi atceros kaarteejais androids, bet savadaax neka citi un beigu beigas pat kluust par Golde Ozaru. Taadeejaadi man liekas ka vins ar ir tas speeciigaakais.

Nu protams jau ar paliek brolly, bet tas neietilps seriala...
Seto
QUOTE (new_scool_gringo @ Apr 13 2004, 09:24 AM)
QUOTE (Inujasha @ Apr 13 2004, 08:50 AM)

Starp citu es veeleejos uzinaata vai no naime varoniem ir velkaads kurs ir speeciigaaks par Songoku  huh.gif nezinu manupraat nav  ja ir dodiet zinu biggrin.gif

Taas ir DB Z beigas, pec tam naca DB GT ar Baby saagu. Tur arii goku tika uz SSJ 4 pakaapi, ko ari sauc par "real satajin", Vegeta ar protams tika, bet negodiiga veida (tiem kas nav redzeejusi buus spoilers neteixu). runajot par Baby, vins ir ja pareizi atceros kaarteejais androids, bet savadaax neka citi un beigu beigas pat kluust par Golde Ozaru. Taadeejaadi man liekas ka vins ar ir tas speeciigaakais.

Nu protams jau ar paliek brolly, bet tas neietilps seriala...

jaa es atceros iesaaku skatiities bet taa arii par paaris seerijaam taalaak netiku...
ShinChan
Manaas aciis DBZ un visi paareeji DB... atrodas tikai nedaudz augstaak kaa pkemoni. Pirkaart, sjii anime ir riktiiga ziepene, kas pati sevi saakusi jau atrazjot. Otrrkaart, teelu sisteema ir ljoti vaaja. Un, tresjkaart, kaa, velns paraavis, 50 seerijas visa to kausjlju brandzja var mociit vienu citplaneetieti, lielaakaa dalja aiziet bojaa (peec smagas ciinjas) un beigaas kaut kaa vienkaarsji nomusjiit (parasti Son Goku) ar peedeejaam speeka rezerveem. Beigaas visus kritusjos ar puukja paliidziibu atdziivina un visi dziivo laimiigi liidz naakamajam citplaneetietim. Paskaidrojiet man kaads, kas tas par murgu?
volzha
Nu jā tas sižets kā viss atrisinās ir plain, esmu redzeejis visu no db lidz dbgt , un gaidu live action movie, kas arī tā īsti nav officiāli paziņota par iznākšanu, vieni saka ka būs otri noliedz, nu tie kuri saka ka būs, pastāstot par to kas viņu taisīs un kas uzņemsis filmā ir bik neticami. Taisīs viņu itkā Fox, bet vai taisīs, viss ir tik baumu līmenī.
Ladykiller
QUOTE (ShinChan @ Apr 13 2004, 11:29 AM)
Manaas aciis DBZ un visi paareeji DB... atrodas tikai nedaudz augstaak kaa pkemoni. Pirkaart, sjii anime ir riktiiga ziepene, kas pati sevi saakusi jau atrazjot. Otrrkaart, teelu sisteema ir ljoti vaaja. Un, tresjkaart, kaa, velns paraavis, 50 seerijas visa to kausjlju brandzja var mociit vienu citplaneetieti, lielaakaa dalja aiziet bojaa (peec smagas ciinjas) un beigaas kaut kaa vienkaarsji nomusjiit (parasti Son Goku) ar peedeejaam speeka rezerveem. Beigaas visus kritusjos ar puukja paliidziibu atdziivina un visi dziivo laimiigi liidz naakamajam citplaneetietim. Paskaidrojiet man kaads, kas tas par murgu?

Elementari, DB ir serials kas izcelas nevis ar savu orginalitati, bet gan ar to ka tas benriem parada, kas ir draudziba, teamwork un nekad nepadoties. Pietiktu tikai ar 1 sagu, lai to visu pardaiitu, bet taakaa berniem gribas redzet ka vinju varonis paliek speciigaaks un redzet jaunus krutus trikus vienk. turpina ar pamata ideju visu talak.

Un luudzu nesaliidzinat pokemonus ar DB, jo pokemoni sakuma bija komercials plans un joprojam ir, bet DB nebija taadas domas, tas notikaa pec tam kad vins iekaroja lielu popularitati.

@volza nu vispar jau ir vairak neka 10 db filmu......
Bet ja tu doma tadu ko radis kino, nu to es ar gaidu
Seto
QUOTE (ShinChan @ Apr 13 2004, 11:29 AM)

man taa liekas ka pats arii esi skatiijies DBz - nu nemaaku spriest cik nopietni , bet parko ir runa tu zini- bet kapee tu noliec sho anime -man vinnha kaadreiz lloti patika , bet tagad jau kautkas cits - taaa ir gaumes lieta (manaa uztveree)...
Guest
Heh.. Jaaa DZB mūžīgā problēma, kā parādīt ka kāds ir kļuvis vēl stiprāks. Ja kautkādā tālā sērijā San Goku ir tik stiprs ka var uzspridzināt pasauli, kā viņš var būt vēl stiprāks. Ja viņš var jau uzspridzināt visumu tad seriālu kļūst neiespējami turpināt...
Takashy
Um,par to DBZ realfilmu esmu dzirdeejis,bet laikam tas ir tikai viens "fake"(Sorry,nez. kaa to sauc latviski)...

Um,DBAF,um,liidz šim neesmu neko iipašu dzirdeejis ka kaads taisaas to taisiit...
Vieniigais ko es zinu ka tas ir arii kautkaads Fake,vai tikai kautkaads FanRažojums kurš tagad jau nez,. cik ilgi te visur paraadaas.....

PS:DB/Z/GT ar Pokemon saliidzinaat ir mazliet,um... ne tik iipaši labi....
Pokemon tur katraa seerijaa notiek viens un tas pats(Ash kautkur aiziet ar draugiem,satiek Team Rocket,Rocket komanda atkal tiek pievekta no taa Asha un visi ir happy)...OK taa jau DB... arii tas pats i,bet tomeer DB/Z/GT labaaks nekaa Pokemon... vismaz man taa liekas.....
Yume
Hmm... izskataas ka pear DB te viedoklis riktiigi dalaas...
bet cilveeki, taa ir klasika, un klasika nav obligaati jaamiil, taa vienkaarshi jaaciena.
Rob_X
QUOTE (Yume @ Apr 13 2004, 04:53 PM)
bet cilveeki, taa ir klasika, un klasika nav obligaati jaamiil, taa vienkaarshi jaaciena.

Piekriitu. Klasika ir klasika un taa ir jaaciena.
Seto
QUOTE (Robik @ Apr 13 2004, 06:25 PM)
QUOTE (Yume @ Apr 13 2004, 04:53 PM)

Piekriitu. Klasika ir klasika un taa ir jaaciena.

piekriitu jums ...
ShinChan
QUOTE (Inujasha @ Apr 13 2004, 02:40 PM)
man taa liekas ka pats arii esi skatiijies DBz - nu nemaaku spriest cik nopietni , bet parko ir runa tu zini- bet kapee tu noliec sho anime -man vinnha kaadreiz lloti patika , bet tagad jau kautkas cits - taaa ir gaumes lieta (manaa uztveree)...

bet logjiski. Tiesji taapeec jau kritizeeju, ka esmu skatiijies. labaak buut ja kritika balstiitos uz kaut kaadiem atstaastiem?
Es tacju neapgalvoju, ka sjii anime ir pilniigs suuu..., bet nu ne uz ko augstu jau arii nepretendee, tiesji taapeec es to lieku tikai nedaudz augstaak par pokemoniem un nav ko no sjii vairaak kaa 500 seeriju garaa seriaala taisiit kaut kaadu anime klasiku un neapstriidamu veertiibu. It viss uz sjiis pasaules pakljaujas kritikai un ja tas kritiku nespeej iztureet tad tam ir vieta veestures meeslainee... fuuu! pateicu visu ko domaaju smile.gif
Rob_X
Es nebiju domaajis neapstriidamu veertiibu. Klasika ir klasika, vienalga vai suuds vai labs. dry.gif
Yume
Nu ja, nekaa jau tieshi pateikt nevar.. kaa saka "viss muusu dziivee ir relatiivs" dazhiem patiik, dahziem nee... ko tad te tagad to taa izveerst... huh.gif
slay3r
DB man nekad īsti nav paticis. Varbūt tikai tāmdēļ ka es viņu pārsvarā nēsmu skatījies. Ir gadījies uzmest aci vācu kanālos. Vācīja DB vel aizvien ir topā! Nebīju domājis ka šī anime paliks tik ilgi ļautiņu "prātos".

Pagaidām labākās Animes manā skatījumā ir Hellsing
Un šķiet ka otrā labākā "for me" būs NGE

.

mad.gif gg mad.gif
Kikumi
Man kaut kā šis gabals nepatīk. Nepatika ne Dragonball, ne Dragonball Z, ne Dragonball GT un velns viņ sazin kādas vēl tur daļas! Mauprāt diezgan pārspīlēts sižets un pārspīlēti tēli (dažs labs tīri patīkams). Esmu to daudzreiz skatījusies, bet tās jēgu tā arī neesmu sapratusi... Sorry! dry.gif
сприган
I like dbz manga.....dbz series were just terible mad.gif but dbz movies were just great! I like dbz movie 7 and 13 tongue.gif My favourite character is Piccolo
Yume
Sprigan... a DBZ manga no seriaala gandriiz neatshkiraas, es vinju godiigi meeginaaju lasiit no Shounan Jump, nekaa... nevaru iedomaaties ka to var paveikt. dry.gif
Kikumi
Varbūt ir kāds, kas to var. Es, atklāti sakot, pat to nevēlos redzēt. Sviesc kaut kāds... blink.gif
Neziniitis
ko lai saka es atkal paaidu garām pašu interesantako, bet kā DBZ fans nevaru neteikt sekojošo:
1 DB AF ir fake, totāls izdomājums
2 Dagonball movies ... SUX es saprotu močīt citplanētieti kas visu laiku slēpa SAVU PATIESO SPĒKU nav jautri skatīties bet redzēt kā citplanētietis ir iznīcināts ar vienu uzbrukumu sūkā vēl varāk
3 Neapšaubāma klasika, bet neapšaubāmi iztēles trūkumi kad kars otrais var atgūties no jebkurām traumām un katrs trešais pārņem citus cīnītājus
4 nja varoņi arī nebij tie labākie
Westy
Nu tur nav ko ! Dragon Ball Z ir nepaarspeets, dazas kaujas ir pat veerts noskatiities !! laugh.gif
Yume
Atlaushios atkartoties, klasika jazin.
ShinChan
QUOTE (Westy @ Jul 9 2004, 09:44 PM)
Nu tur nav ko ! Dragon Ball Z ir nepaarspeets, dazas kaujas ir pat veerts noskatiities !! laugh.gif

Nepaarspeets kaa garlaiciigaakaa anime un vienveidiigaako, apniciigaako un idiotiskaako kauju apvienojums, turklaat izceljas ar "Hameleonu rotalju" cieniigu seeriju skaitu.
Hideki
QUOTE (Westy @ Jul 9 2004, 09:44 PM)

DB un DBZ seriaalus neesmu skatijies, bet kautkad sen nejaushi redzeejis DBZ Movie - 06.rm smile.gif ...
1. Kaujas ar lieliem robotiem... protams ka varonjiem nevajag nekaadus ierochus (mehus), taapat sadauziis tos kailaam rokaam (un kaajaam). laugh.gif
2.Laikam ar chiitu iesleegta nemirstiiba... rolleyes.gif Robots notjer vienu no varonjiem un no pusmetra attaaluma shauj ljoti ilgi... tikai pamatiigi izdauzot no vinja putekljus. rolleyes.gif
3.Viss beidzas ar kritienu no orbiitas, izsitot zemee pamatiigu bedri, ar sekojoshu izraapshanos no taas. Daudzreiz redzeets multenees, anime gan to nebija gadijies redzeet. Pokemonaa gan taa esot bijis. smile.gif Nu jaa. p2.
Kikumi
Kā jau es kaut kad agrāk teicu: pārspīlēts sižēts un pilnīgs murgs... dry.gif
Westy
Apskatieties uz DBZ varoniem vini ir vienkaarshi stiliigi cool.gif tie mati, taas acis nu taa ir legenda !

Nu lab, lab tad pasakiet kur juus VEEL kaadaa anime esat redzeejushi taadus ciinas skatus, piemeeram, Goku vs Majin Vegeta.

user posted image
zweihander
Jaa klasika ir jaazin!! Ja njem veeraa ka es jau rtl 2 skatos no berniibas , kad veel tikai raadiija leetumus, man parastais DB bija sensaacija! taa es aizvadiiju visas DB seerijas, ptotams arii DBZ, tapeec (lai arii liekas nedaudz beernishkjiigi) DB respekteeju!
ShinChan
QUOTE (Westy @ Jul 10 2004, 12:24 PM)
Nu lab, lab tad pasakiet kur juus VEEL kaadaa anime esat redzeejushi taadus ciinas skatus, piemeeram, Goku vs Majin Vegeta.

Melotu ja teiktu, ka man anime ir vajadziigas "taadas" ciinjas kaa DB vai DBZ. Vienveidiigas, apniciigas, nezjeeliigi garas, satursiki tuksjas, slikti animeetas, pa vidu kretiiniski dialogi un varonja vai nevaronja ieplestaas acis un necilveeciigie kjeercieni ieraugot kaadu pretinieka pielietotu ciinjas panjeemienu, ko tas nebija gaidijis (piem, saveelis sev uz galvas milzoniigu energijas bumbu, kas peec briizja nesteidziigi veljas virsuu pretiniekam). Visu sjo stulbumu vainago Drakonripluju savaaksjana, puukja izsauksjana un visu nedabiigaa naavee (visticamaak no kaarteejaa citplaneetu iekarotaaja rokas kritusjo) gaajusjo atdziivinaasjana. Par klasiku es atljautos nodeeveet NGE un tam liidziigus emocijas raisosjus un satura zinjaa nevainojami izstraadaatus anime seriaalus, nevis sjo "ziepeni", kuru var skatiiities ja vien nekas cits praatiigaaks nav daraams.
Westy
QUOTE (ShinChan @ Jul 11 2004, 06:04 PM)
QUOTE (Westy @ Jul 10 2004, 12:24 PM)

Melotu ja teiktu, ka man anime ir vajadziigas "taadas" ciinjas kaa DB vai DBZ. Vienveidiigas, apniciigas, nezjeeliigi garas, satursiki tuksjas, slikti animeetas, pa vidu kretiiniski dialogi un varonja vai nevaronja ieplestaas acis un necilveeciigie kjeercieni ieraugot kaadu pretinieka pielietotu ciinjas panjeemienu, ko tas nebija gaidijis (piem, saveelis sev uz galvas milzoniigu energijas bumbu, kas peec briizja nesteidziigi veljas virsuu pretiniekam). Visu sjo stulbumu vainago Drakonripluju savaaksjana, puukja izsauksjana un visu nedabiigaa naavee (visticamaak no kaarteejaa citplaneetu iekarotaaja rokas kritusjo) gaajusjo atdziivinaasjana. Par klasiku es atljautos nodeeveet NGE un tam liidziigus emocijas raisosjus un satura zinjaa nevainojami izstraadaatus anime seriaalus, nevis sjo "ziepeni", kuru var skatiiities ja vien nekas cits praatiigaaks nav daraams.

Nu nez kaadas anime tad ir labas ? Visaas redzu tikai paarspiileeti lielaas acis un drausmiigi spicos degunus. Anime ir japaanu animaacija kuraa vini atspogulo savas nepilniibas.
ShinChan
QUOTE (Westy @ Jul 11 2004, 06:28 PM)
Nu nez kaadas anime tad ir labas ? Visaas redzu tikai paarspiileeti lielaas acis un drausmiigi spicos degunus. Anime ir japaanu animaacija kuraa vini atspogulo savas nepilniibas.

Labas anime ir ljoti daudz negribu atkaartoties taapeec palasi kaut vai ko cilveeki ir sarakstiijusji sjinii sadaljaa pie teemas iecieniitaakaa anime un manga. vairums no tur mineetajaam ir labas. Starp citu ne jau BB un taa spin off'u animaacija ir tas, kas man tajaa seriaalaa nepatiik. Palasi ruupiigaak manu ieprieksjeejo postu.
Rune
Kaadas anime ir labas? Ja gribi ciinju tipa anime, kur ir story, tad skaties Rurouni Kenshin pirmaas 4 OVAs. Tur, manupraat, nav tik traki ieplestas acis.
ShinChan
QUOTE (Rune @ Jul 11 2004, 07:33 PM)
Kaadas anime ir labas? Ja gribi ciinju tipa anime, kur ir story, tad skaties Rurouni Kenshin pirmaas 4 OVAs. Tur, manupraat, nav tik traki ieplestas acis.

Nu Kenshins ir aarpus konkurences wink.gif
Atkaartoju: man neuztrauc ieplestas acis, nedabiigi lielas mutes vai frizuuras, pat tas idiotiskais kami hami haa!!! Man ir pretenzijas pret DB un DBZ saturu. Un tas ir taads, kaadu to es noraksturoju visos savos postos, ko esmu ielicis pie sjiis teemas. Ok, tas ir mans sbjektiivais viedoklis, un pieljauju, ka daudziem DB un DBZ liksies anime virsotne un nepaarspeets sjedevrs, bet es tam piekrist nevaru.
xikes
Nu nez.. manupraat, tik looti slikts jau tas DBZ arii nav.. nez.. kad senaak skatiijos (kad vinsh pirmo reizi gaaja pa RTL2 ) tad biju tiiri vai sajuusmaa.. njaa.. kad tagad paskatos, nedaudz prasts jau liekas wink.gif , bet kur gan veel var redzeet charus, kuriem piemiit lidoshanas speejas, un kuri ar energijas vilni vien var sashkaidiit klinti..?
Nez.. njaa.. piekriitu par garumu.. dazi desmitu seeriju vareeja arii pilniigi nemaz nebuut... , jo vinas pilniigi neko,bez varbuut nelielas noskanas radiishanas, story nemaina... Nu story.. njaa.. tagad nedaudz atgaadina pasaku par zelta zivtinu.. smile.gif Bet kaadreiz likaas tiiri pienemams.. rolleyes.gif
Taatad secinaajums: DBZ laiks ir pagaajis, savam laikam tas bija vienkaarshi ideaals.. bet tagad.. vajag kaut ko citu, kas vareetu to aizstaat... wink.gif
neziniitis
veids kaa veidotaaji vareetu piegraabt naudu uztaisiit normaalu story, pamainiit personaazus (uz normaaliem), nedaudz aatraaku sizetu, jaunaakos specifektus un izmest laukaa puukus presto gatavs maakslasdarbs (dizainu gan vareetu atstaat)
P.S. dizzo efektu kur vini kaa traki meetaajas ar rokaam un kaajaam novaakt tas nav superiigi
Westy
he he he smile.gif es domaaju vareeja buut daudz vairaak seeriju un dbz nav beidzies iespeejams buus filma. Kenshin ir labs - tieshi to es saucu par pa tieshaam labu anime. ShinChan atziisti tev agraak patika wink.gif .
Paskataties dbz music videos labaak, jo tur atteeloti labaakie kadri. laugh.gif
ShinChan
QUOTE (Westy @ Jul 12 2004, 03:06 PM)
Kenshin ir labs - tieshi to es saucu par pa tieshaam labu anime. ShinChan atziisti tev agraak patika wink.gif .

man vinsj veel tagad patiik, iipasji jau visas OVA's un jo iipasji epiloga OVA's. Nu re salidzini Rurouni Kenshin un DB (vienalga kuru) uzreiz atklaasies vienas plusi un otras miinusi. Ok, varbuut nav korekti saliidzinaat, jo gan zjanri, gan tapsjanas gadi atskjiras, bet tomeer.
Ja buus filma par DB teemu tad pieljauju, ka tur var sanaakt vieniigi murgs, jo lai cik taalu buutu attistiiti specefekti, taada apjoma grautinjus un kautinjus uz kinematograafa nevar radiit (lai tas izskatiitos daudz maz sakariigi), protams kaut kaadu B kategorijas acion jau vienmeer var sameistarot, bet kaada no taa buus jeega?
Westy
LINK

haaa haaa kas par sviestu - jums jaaredz shii parodija laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
Yume
Sviests... knapi noskatiijos liidz galam. dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.