Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DBZ
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
xikes
Njaa.. kaa gan tur teica... wacko.gif
"Is that ok?" - "As a matter of fact - it isn't..."
Dzonis
(es taa vispaariigi) Ja godiigi tad DB bija interesantaaks (un laikam domaats jaunaakajiem skatiitaajiem),jo darbiibu vietas bija vairaak un ljaunddari ar interesantaaki.DBZ vairak tiek koncentreets uz sishanos un tas aatri piegriezaas.
Hikaru
Es redzēju tikai DBZ un tā ne visu. Seriāls bija pārāk izstiepts. Mūzika patika un to nokačāju no visādām daļām. Openingu dziesmas vācu valodā bija labas. Tad dzirdēju Itālijas openingus un tie patika vēl vairāk.
Man viens jautājums. Vai kādam ir dziesmas no Dragon Ball vācu albuma "Die Jagd auf die Dragon Balls"? Vai varbūt vismaz viena dziesma "Das Geheimnis der Dragonballs" pilna versija, kas ir DB vācu openings (īsā versija man ir). Vai varbūt ir šīs dziesmas angļu versija "Secret of the Dragonballs"?
Ramiel
woohooo DB DBZ un DB GT ir super animes happy.gif kaa jau parasti shin-chans te uztraucaas par sizetu un taadaam lietaam

gribeetu redzeet vai tu "gudriit" vareetu pats ko tamliidziigu izveidot vai vismaz vienu mazu dalu no taa par ko es protams saubos. tu izliecies gudraaks nekaa tu esi.

p.s noskatiijos pilniigi visu anime db dbz dbgt un visas garaas filmas ohmy.gif
ShinChan
kā jau parasti šin-čans te uztraucās par sizetu un tādām lietām

Nu jā, kuru gan anime uztrauc sižets un tamlīdzīgi sīkumi. Galvenais lai ir daudz bezjēdzīgu tekstu, kas domāti pretinieka iebiedēšanai, vēl vairāk kautiņu un nekustamā īpašuma iznīcināšanas. Lūk tās ir lietas, kas liecina, ka anime ir patiesi izdevusies un tai ir paliekoša vieta vēsturē.
gribeetu redzēt vai tu "gudrīt" varētu pats ko tamlīdzīgu izveidot vai vismaz vienu mazu dalu no tā par ko es protams saubos. tu izliecies gudrāks nekā tu esi.

Vai tu manā profilā kaut kur ieraudzīji tekstu "mangas/anime zīmētājs/animators" vai varbūt atradi kādu norādi par to, ka es tām rakstu tekstus vai scenārijus? Laikam jau nee. Tāpēc atbildēšu tev tāpat, kā esmu atbildējis uz visiem paarējiem šāda veida komentāriem - katrs dara to ko vinš ir izveeleejies dariit(visi visu nevar darīt) un ja vinš to dara sūdīgi, tad lai rēķinās ar kritiku.
Un pirms tu arī turpmāk mēģini sprēgāt ar šāda veida komentāriem, kas pavisam tieši norāda uz tava psihiskā brieduma pakāpi, padomā, vai ir vērts.
Ramiel
pirmkaart- taa ir klasika kuru ir vienkaarsi jaciena kaa jau citi ir teikusi.tu man pasaki vismaz vienu anime kurs bija izgaajis tajos laikos(1986) un bija tik pilns ar jauniem charakteriem, daudz dazaadu tehniku, tik plasu sizetu(par tam drakon bumbaam - anime saucaas arii dragon ball xD).
Galvenaa ideja bija atrast sos dragon balls tajaa "briinumu pasaulee", un izpildiit savu veeleesanos(anime ir sakariigs tu to vienkaarsi neproti noveerteet) un protams pa celam arii satiksies sliktie puikas kas par to zinaaja un gribeeja iekarot visu pasauli, kas ir lielaako fighting anime pamataa sliktie puikas vs labie, un cik taalu vini nu beigaas izplatiis to domu (cai nu tur kaada gimenes sazveerestiiba iet valaa vai kas tml..).
Manupraat Dragon ball ir devusi visiem fighting anime pamatu, jaunaakie veidojumi ir tikai njeemusi to ideju un pilnveidoja vinu, kas nav slikti jo izdevusies tie ir tomer labi wink.gif

Un luudzu bez apvainojumiem shinchan sleep.gif
Tas ir tikai anime kuru tu esi noskatiijies un uzskati ka esi paraaks jo tev tur nepatiik tas un tas... esmu parliecinaats ka loti daudzi anime veidotaaji ciena dragon ball devumu visai anime pasaulei, tu vienkaarsi to nezin.
kizu
Tpu, skatos, skatos, bet neko nesaprotu. Kaut kas līdzīgs ziepju operai. Šausminoši...tomēr klasiskās vērtības(?) jāciena. Vai vismaz jāpaklusē...cilvēki saka, ka es pārāk daudz runājot...
Hikaru
Nevienam nav šitās dziesmas pilnā versija?

Es redzēju, ka dažiem ir dziesma "What is my destiny" sliktā kvalitātē. Nezinu kā tādu var klausīties.
Bet man ir labā kvalitātē biggrin.gif
ShinChan
QUOTE(Raggaman @ Dec 27 2004, 14:22)
pirmkārt- tā ir klasika kuru ir vienkārsi jaciena kā jau citi ir teikusi.tu man pasaki vismaz vienu anime kurs bija izgājis tajos laikos(1986) un bija tik pilns ar jauniem čarakteriem, daudz dazādu tehniku, tik plasu sizetu(par tam drakon bumbām - anime saucās arī dragon ball xD).
Galvenā ideja bija atrast sos dragon balls tajā "brīnumu pasaulē", un izpildīt savu vēlēsanos(anime ir sakarīgs tu to vienkārsi neproti novērtēt) un protams pa celam arī satiksies sliktie puikas kas par to zināja un gribēja iekarot visu pasauli, kas ir lielāko fighting anime pamatā sliktie puikas vs labie, un cik tālu vini nu beigās izplatīs to domu (cai nu tur kāda gimenes sazvērestība iet valā vai kas tml..).
Manuprāt Dragon ball ir devusi visiem fighting anime pamatu, jaunākie veidojumi ir tikai ņēmusi to ideju un pilnveidoja vinu, kas nav slikti jo izdevusies tie ir tomer labi wink.gif

Un lūdzu bez apvainojumiem shinchan sleep.gif
Tas ir tikai anime kuru tu esi noskatījies un uzskati ka esi parāks jo tev tur nepatīk tas un tas... esmu parliecināts ka loti daudzi anime veidotāji ciena dragon ball devumu visai anime pasaulei, tu vienkārsi to nezin.
*

Kas jums visiem ir par vainu? Ja gribat man piesieties tad vismaz atrodiet jēdzīgu ieganstu, nevis kaut ko tik smieklīgu kā "pārākums tāpēc, ka nepatīk tas vai tas, vai arī nespēju nolaisties no saviem augstumiem".
Kas attiecas uz DBZ tad pēc tava apraksta tā vēl mazāk izskatās pēc interesantas anime. Labi es varu sagremot, ka tev patīk action un fighting tipa anime, taču tas nenozīmē, ka šī zjanra ražojumi ir labākais no anime. Nezinu kā citi, bet ne jau asiņu jūru vai nerimtīgu kautiņu dēļ es pievērsos anime. Ok, katram var būt savs (vecais labais gaumes jautājums), taču tavi iepriekšējie izteikumi (GantZ sakarā) liecina, ka tev anime=multenes un tas rada problēmas.
Ramiel
pirmkaart man patiik visaada veida anime ne tikai fighting
otrkaart es arii nepieveersos anime deel asinim un tml lietaam
treskaart man taas nerada probleemas bet vienkaarsi liekas ka citi paaraak tajaa lietaa ieiet
Westy
Beidziet te apvainot DB/Z loti laba manga un anime, kuru pat skataas muusdienaas. Tas ir shedevrs, kaa da Vinchi darbi smile.gif
Kikumi
Bet ko tu gribēji? Visi saka kā ir....
Rinchis
Man viens jautājums, kas ir Dragon Ball AF? seit nokačāju opening video
Hikaru
Dragon Ball AF ir neeksistējoša anime, kas turpinās pēc visiem pārējiem Dragonballiem. Tai ir 193 neeksistējošo sēriju. biggrin.gif Ir visādi fanarti no šī seriāla. Bet kur var novilkt pašas neeksistējošas epas, es nezinu. sad.gif biggrin.gif

http://www.myfavoritegames.com/dbz/DBAFEpisodes.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_Ball_AF
Kriss
Man sākumā DB galīgi riebās. vēlāk, kad sāka rādīt DBZ tad sāku skatīties un vēlāk vēl noskatījos DB. Es visas anime skatos pa RTL2, neko netā nekačāju. Man par ilgu. Vācu val. gan šucē nemācos, bet no ilgās skatīšanā jau ir iegājis baigi labi...
baseboalbatboy
Atceros ka Db kad goku mazs bija vinnam taa aste arii bija kur vinja palika un tagad jaunajaa DBZ speelee uz vaaka vinjsh tajaa merkakja formaa!!! huh.gif
Kriss
man tur šausmīgi krita uz nerviem tas, ka viņi tur pussēriju skatās viens uz otru. Un tad sērija beidzas dry.gif tā jau vispār varētu prātā sajukt...
Rinchis
QUOTE(Kriss @ Dec 18 2005, 23:18)
man tur šausmīgi krita uz nerviem tas, ka viņi tur pussēriju skatās viens uz otru. Un tad sērija beidzas dry.gif tā jau vispār varētu prātā sajukt...
*

Bet kad sākas tie kauju skati tad tik ir ko redzēt ... cik nu paliek laika tam kautiņam biggrin.gif
goku
nu jaa tagad kad skatos bleach, dbz aizmirsts,bet nu sogad noskatiijos dbz, nu no saakuma jau likaas murgs, bet tad iepatikaas, tieshi teeli, saturiski jau whatever tongue.gif saturs bija glaabt zemi nu un vietaaam interesanti, tik taas seerijas kur bija daudz staaveeshanas besiija tongue.gif nu un vispaar shitas nau nekaads jauns seriaals, dbgt jau bija bik par beeerniskiigu, bet dbz bija loti labs, protams nenoliedzu ka tur bija loti daudz kljuudu &stuff, bet man nezkaapee iepatikaas smile.gif taga gan skatos aizrautiigi bleach, bet nu ar dbz iesaaku skatiities anime ph34r.gif
Rinchis
DBZ un Bleach īstenībā nemaz nav ko salīdzināt pēc manām domām Bleach ir kudi labāks kā nekā , varētu pat teikt ka, dažādas paudzes anime
Tigra2
Man ļoti nepatīk tas zīmēšanas stils. Ar mūsdienu anime salīdzināt gan nevar, bet priekš tik vecas anime, labi.

QUOTE(Westy @ Dec 30 2004, 18:36)
Beidziet te apvainot DB/Z loti laba manga un anime, kuru pat skataas muusdienaas. Tas ir shedevrs, kaa da Vinchi darbi smile.gif
*

P.S.Tas ir milzīgs uzbrauciens da Vinči mākslas cienītājiem mad.gif
Bet nenoliegšu, ka DBZ ir sava veida šedevrs, bet to nedrīkst salīdzināt ar pavisam cita mākslas veida pārstāvjiem. Ja gribas salīdzināt, salīdzini ar tajā pašā laikā tapušām anime.
Tjen
Gribetos lai DBZ animatori sataisitu kautkadu jauno DBZ,DBGT u.t.t. versiju tikaj lai vinjiem nebutu tik daudz kludu un tas viss butu jaunas animacijas stila(nu kippa ka bleach)... un vel lai tai versijai nebutu mazak par 100 serijam biggrin.gif
goku
taa starp citu, daudzi kas bija iesaistiiiti dbz projektaa, ir tagad arii naruto un bleach wink.gif taa kaa tie pashi kexi visu taisa smile.gif
http://www.tv.com/dragonball-z/show/1904/similar.html&flag=4
nu lab bik sajaucu rolleyes.gif
Marekso
Nu man jau nu ļoti patika DB/DBZ/DBGT!! smile.gif Visas sērijas noskatījos... un visus Soundus nokačāju kas tur bija iekšā pat sazinājos ar Stephanie Nadolny - The Voicer of Goku (Little);Gohan (Little); Goku Jr.!!

Un man tieši patīk tas kā viņi zīmē DB/DBZ/DBGT Cilvēkus utt...! Man pat tas nešķiet par šedevru bet gan par mūsdienu grāvēju! smile.gif Bet protams tās ir tikkai manas domas...
lastguru
QUOTE(Marekso @ Jan 1 2006, 02:27)
sazinājos ar Stephanie Nadolny - The Voicer of Goku (Little);Gohan (Little); Goku Jr.!!

kaapeec?
Marekso
Tāpēc ka patīk DB/DBZ/DBGT ! Neviena cita Multene/Anime naw mani tā aizrāvusi! smile.gif
lastguru
emm... es biju to domaajis savaadaak... labi, nu sazinaajies, un kas? ko tu vinjai teici, ko vinja pastaastiija interesantu?
Marekso
Umm... aizūtija rakstot kad vinjai ir ljoti laba balss lai vinja turpina iet pa multejnu līniju tas būu ieraksīt arī citas multenes/anime ! Un novēlēju laimīgu jauno gadu

Vinaj atrakstīja - ka paldies liels par komplimentiem un man arī priecīgu J-Gadu un ja gribot lai tik rakstot vēl ja kautko sagribas no viņas vēl zināt! smile.gif

Nau jau nekas daudz bet vismaz !
vampire_kiss
dbz....ar sho sakaas mana debija anime pasaulee...un aizraushanaas ar ziimeeshanu shinii stilaa...taapeec dbz vienmeer paliks mana miilaakaa anime...

VEGETA RULLZZ!!!!
Hikaru
Tagad sāku pamazām skatīties DBZ uncut versiju (291 sēriju garumā)... Pirmās 120 serijas noskatījos... pats interesantākais vēl priekšā. Cell daļu vēl nekad neesmu redzējis. Sākumu un beigas esmu redzējis.
Tagad, pēc Naruto un Bleach skatīšanās, var teikt, ka DBZ vairāk nav nekāds baigi izstieptais seriāls, bet gan pilnīgi normāls, kā visi šie garie seriāli.
Vispār DBZ ir labākā anime Super Power žanrā, jo neko interesantāku par zelta aurām un globālām cīņām ar masīvām enerģijām neesmu redzējis.
Marekso
Vo, vo ! wink.gif Nice thinkin .... There is nothing better than DB/DBZ/DBGT
(*IN MY OPINION*)
sandzi
DBZ bija mans pirmais milakais anime ko es nekaveju kaut man taja bridi bija kautkas svariks biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.