QUOTE(Raggaman @ Dec 27 2004, 14:22)
pirmkārt- tā ir klasika kuru ir vienkārsi jaciena kā jau citi ir teikusi.tu man pasaki vismaz vienu anime kurs bija izgājis tajos laikos(1986) un bija tik pilns ar jauniem čarakteriem, daudz dazādu tehniku, tik plasu sizetu(par tam drakon bumbām - anime saucās arī dragon ball xD).
Galvenā ideja bija atrast sos dragon balls tajā "brīnumu pasaulē", un izpildīt savu vēlēsanos(anime ir sakarīgs tu to vienkārsi neproti novērtēt) un protams pa celam arī satiksies sliktie puikas kas par to zināja un gribēja iekarot visu pasauli, kas ir lielāko fighting anime pamatā sliktie puikas vs labie, un cik tālu vini nu beigās izplatīs to domu (cai nu tur kāda gimenes sazvērestība iet valā vai kas tml..).
Manuprāt Dragon ball ir devusi visiem fighting anime pamatu, jaunākie veidojumi ir tikai ņēmusi to ideju un pilnveidoja vinu, kas nav slikti jo izdevusies tie ir tomer labi
Un lūdzu bez apvainojumiem shinchan
Tas ir tikai anime kuru tu esi noskatījies un uzskati ka esi parāks jo tev tur nepatīk tas un tas... esmu parliecināts ka loti daudzi anime veidotāji ciena dragon ball devumu visai anime pasaulei, tu vienkārsi to nezin.
Kas jums visiem ir par vainu? Ja gribat man piesieties tad vismaz atrodiet jēdzīgu ieganstu, nevis kaut ko tik smieklīgu kā "pārākums tāpēc, ka nepatīk tas vai tas, vai arī nespēju nolaisties no saviem augstumiem".
Kas attiecas uz DBZ tad pēc tava apraksta tā vēl mazāk izskatās pēc interesantas anime. Labi es varu sagremot, ka tev patīk action un fighting tipa anime, taču tas nenozīmē, ka šī zjanra ražojumi ir labākais no anime. Nezinu kā citi, bet ne jau asiņu jūru vai nerimtīgu kautiņu dēļ es pievērsos anime. Ok, katram var būt savs (vecais labais gaumes jautājums), taču tavi iepriekšējie izteikumi (GantZ sakarā) liecina, ka tev anime=multenes un tas rada problēmas.