+Chibi+
Aug 13 2005, 20:47
Hei, vajag vientoties, lai es zinātu, uz kuru datumu gatavu cosplay dabūt!
GunMetaL
Aug 13 2005, 23:29
derētu gan savādāk negribētos meikto to visu pēdēja vakarā
,kā tas man bieži sanāk ar skolas darbiem... savādāk man sanāk tikai piesēsties pie pc un kautko skatīties jo esu slinks ^^ ja zinātu datumu vismaz būt termiņš kīdz kuram jāpabeidz.
OK, ja vajag datumus, es saku skaidri unlieliem burtiem.
27-28. augusts
Un tagad tauta pakārtojās šim te datumam. Ar visām Liepājām un Papēm.
QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 10:46)
OK, ja vajag datumus, es saku skaidri unlieliem burtiem.
27-28. augusts Un tagad tauta pakārtojās šim te datumam. Ar visām Liepājām un Papēm.
NOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! Augusts manaa gjimenee ir sveetku paarpildiitaakais meenesis, kaadiem pieciem radiem dzimshanas dienas un man daziem draugiem dzimshanas dienas, un 27. manm teevam ir dzimshanas diena..............!!!!!!!!
ReD_FoXy
Aug 14 2005, 11:04
ja 27. - 28. augusts... KUR? ja pie Zakja tad es par
emm, nu OK, man tēvam ir 30 augustā dzimšanas diena. Un man tas nemaz nemaisa.
Jums tika piedāvāts izvēlēties datumus. Ja jūs klusējat tad es ņemu pretī to kas man ir ērtāk . Un man tās ir vienīgās brīvās brīvdienas.
ReD_FoXy
Aug 14 2005, 11:23
QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 12:13)
emm, nu OK, man tēvam ir 30 augustā dzimšanas diena. Un man tas nemaz nemaisa.
Jums tika piedāvāts izvēlēties datumus. Ja jūs klusējat tad es ņemu pretī to kas man ir ērtāk . Un man tās ir vienīgās brīvās brīvdienas.
Es varu jebkad bet tikai pie Za4peedas!!! Mani jau neviens nelaidiis pa nakti palikt mezhaa ar pustrakiem jaunieshiem kuriem ir katanas [kaa nekaa aukstie ierochi] pie saaniem....
lastguru
Aug 14 2005, 13:39
manupraat tas bija kaadas 30 reizes teikts ka pie za4peedinjas. un par datumiem: vai tad topika nosaukums neko jums neizsaka? tur jau gandriiz no pasha saakuma bija teikts: augusta PEEDEJAA nedeeljaa. un ir saprotams ka ljoti daudzi otakieshi straadaa un var braukt tikai briivdienaas... kas tur nebija skaidrs?
ReD_FoXy
Aug 14 2005, 13:40
lastguru
Aug 14 2005, 13:45
Speciaali tev, Red Foxy, pazvaniiju za4peedinjai un dabuuju apstiprinaajumu: jaa, tieshaam 27-28 augustaa pie vinjas. laikam vairaak jautaajumu nav.
Isabel Carmin fon Edelhain
Aug 14 2005, 23:41
Es te iedomajos, ka nebūtu jau pieklājīgi izēst za4im māju tukšu. Varbūt katrs varētu paķert ko uz zoba liekamu.
aigarius
Aug 14 2005, 23:53
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Aug 14 2005, 22:41)
Es te iedomajos, ka nebūtu jau pieklājīgi izēst za4im māju tukšu. Varbūt katrs varētu paķert ko uz zoba liekamu.
Es ierosinu tā - katrs vai nu paņem ko ēdamu pats (tādu, ko pats ēdīs, ar aprēķinu sev visam pasākuma laikam) vai arī ir gatavs piedalīties food-expedition līdzfinansēšanā ar pāris latiem
QUOTE(za4peedinja @ Aug 14 2005, 14:24)
QUOTE(slay3r @ Aug 14 2005, 13:49)
QUOTE(TradeMAAK @ Aug 14 2005, 12:27)
Es arī gribu piedalīties Jūsu kõsplēj! Kas man jādara?
...
3 ) Jāsaprot ka tur būs daudz tautas un lielākā daļa tevi ignorēs jo tevi nepazīst. ( Mani arī tai skaitā ) ( Tas laikam parāda to ka uz šo cosplay kas notiksies 27-28 augustā pie za4pēdiņas ne
TU ne
ES, nebūsim! )
Visi jautājumi pie za4pēdiņas.
kaut ko TIK stulbu es sen shai forumaa nebiju redzeejusi....vispaar jau visi saka, ka otakieshi ir skalji un DRAUDZIIGI. Kaut kaa nebiju pamaniiusi, lai ja naak jauna tautaa, taa peec tam atsauksmees rakstiitu "Mani ignoreeja utt". Kaut kaads tizlums....
Ja kas speciaali jums veltiishu uzmaniibu un pirmajaas speelees buusiet pirmie un galvenie varonji! Sarunaajaam?
par to cosplay kaa taadu...viss daudz maz oki...tik tie kas paliek pa nakti....nju taa segas un guljammaisus luudzu liidzi!!!!
nju jaa, grozinjus wai naudu liidzi, ja gadiijumaa nepietiek!!!
esam gatawi wisam
!!!
TradeMAAK
Aug 15 2005, 12:36
Kur tā meitenīte dzīvo?
ReD_FoXy
Aug 15 2005, 12:37
Winja dziiwo Salaspilii
TradeMAAK
Aug 15 2005, 14:24
Nu adresi nosauciet, kā tad es zināšu, kur ierasties.
slay3r
Aug 15 2005, 14:43
TradeMAAK izlasi visu cosplay sadaļu vai aizsūti personal msg zaķīša pēdiņai.
Protams vel var meklēt pēc lielā cilvēku kvantuma kas ir 'jocīgi' satērpušies un bļauj nesaprotamā valodā.
That's us
OMG ir tachu norunaats, ka visi satiekas pie stacijas ( Salaspilii ), tad 15.30 ( laikam ) atnaak Za4is un savaac visu baru un nes pie sevis!!!!!!!
QUOTE(S.U.D @ Aug 15 2005, 14:48)
OMG ir tachu norunaats, ka visi satiekas pie stacijas ( Salaspilii ), tad 15.30 ( laikam ) atnaak Za4is un savaac visu baru un nes pie sevis!!!!!!!
Jaa? Es nezinaaju....
bet domaaju ka jums labaak satikties centraa un tad kopaa braukt uz salaspili,kur visticamaak juus sagaidiis Zuze
Well, mazliet atpakalj taa bija rakstiits...................
Ko juus, ko juus, es jau neko....................
aigarius
Aug 15 2005, 15:11
Līdz ar to šis tiek pasludināts par oficiālo pasākuma timeline
27. augustā:
QUOTE(aigarius @ Jul 29 2005, 13:03)
13:00 - velobraucēji satiekas pie Kongresa strūklakām un izbrauc no turienes
15:00 - vilcienisti (pārējie) satiekas pie stacijas pulksteņa un izbrauc no turienes
15:30 - abu grupu vadoņi ~10 minūtes pirms ierasšanās gala stacijā sazvanās ar Zaķi
15:40 - Zaķis iznāk pretī līdz gala stacijai vai citam sarunātam orientierim, ņemot vērā abu ceļojošo grupējumu relatīvo laika starpības intervālu
16:00 - semioficiālais sākums
nākošās dienas 12.00 - semioficiālās beigas
Yume: ieliec pirmajā postā
ReD_FoXy
Aug 15 2005, 15:18
Buutu labi ja tiku pateikta vilciena biljetes cena
slay3r
Aug 15 2005, 15:28
Rīga - salaspils
Biļetes cena 0.28ls vadoties pēc 118.
Shaisuke
Aug 18 2005, 00:12
Uijjjjjjj.. man tagad ir bezizeja... Iesakiet ko dariit... Lieta taada ka biju domaajusi taisiit gothic & lolita mana, bet es negribu njemt aaraa savus dredus kurus liku apmeeram astonjas stundas... Un mana Manas paruuka nelien vinjiem pa virsu... ko dariit... Izeja ir kosplejot vnk lolitu, bet lolita ar drediem???
aigarius
Aug 18 2005, 00:55
QUOTE(Shaisuke @ Aug 17 2005, 23:12)
Uijjjjjjj.. man tagad ir bezizeja... Iesakiet ko dariit... Lieta taada ka biju domaajusi taisiit gothic & lolita mana, bet es negribu njemt aaraa savus dredus kurus liku apmeeram astonjas stundas... Un mana Manas paruuka nelien vinjiem pa virsu... ko dariit... Izeja ir kosplejot vnk lolitu, bet lolita ar drediem???
Ja rezultāts ir tāds, kā tavā profila fotogrāfijā, tad tas izskatās ļoti interesanti. Manuprāt lolitai galvenais ir uzvedība, raksturs.
Shaisuke
Aug 18 2005, 10:55
Uij nee... Rezultaats ir bik trakaaks un kraasainaaks...
Taads... XD
Ar Lolitas uzvediibu man nav probleemu
Vareetu jau tos dredus sasiet divaas astiitees, ielikt paaris taureniishus, bantiites un buutu oki O_O
+Chibi+
Aug 18 2005, 14:15
Ir okay.
It's all about the attitude!
zeloco
Aug 19 2005, 21:46
QUOTE(Shaisuke @ Aug 17 2005, 23:12)
ja finanses atljau tad vareetu sapirkties sprogainus shinjonus, sasiet dredus astiitees un shinjonus pa virsu ^^
Shaisuke
Aug 20 2005, 00:08
Lmao, tas izskatiitos drausmiigi... Tu neesi redzeejusi cik tie dredi man biezi...izskatiitos nevis peec sprogainiem shinjoniem bet peec spraadziena makaronu fabrikaa... XD
asamashii ritori banpaia
Aug 20 2005, 15:10
kas jau tiek kosplejots? lai zin vai censties un meegjinaat paguut k-ko?
Shaisuke
Aug 20 2005, 16:23
Ssaubos vai tu kko paguusi pa nedeelju, bet cik es zinu buus 2 lolitas un viena GL Mana.
~BN~
asamashii ritori banpaia
Aug 20 2005, 16:49
pa nedeelju ne to vien var, bet 3 cilveeki - that's a party??
aigarius
Aug 20 2005, 16:53
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Aug 20 2005, 15:49)
Ja tu palasīsi šo topiku, tad redzēsi, ka kopā solijās ap 10 cilvekiem būt
QUOTE(aigarius @ Aug 20 2005, 15:53)
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Aug 20 2005, 15:49)
Ja tu palasīsi šo topiku, tad redzēsi, ka kopā solijās ap 10 cilvekiem būt
divi zem jautaajumziimes jo es atkal nespeeju izveeleeties...
aigarius
Aug 20 2005, 17:08
QUOTE(alt @ Aug 20 2005, 16:02)
divi zem jautaajumziimes jo es atkal nespeeju izveeleeties...
Un tu domā ka
tev ir izvēle? Izlasi lastguru signatūru un posies tik pie Zaķa
O, es atcerējos...Zaķi... tev bija dzimšanas diena, labi sen jau... un vārda diena labi tuvāk ( starp citu, es tevi nevarēu sazvanīt
) bet jebkurā gadījumā- sako, tev plīša mantiņas patīk?
Un ja par lietu tad, es ļoti labprātīg zinātu cik cilvēku būs? Man nevajag lai te tagad tukš spams ir, ar "..es būšu.." bet var pacelt ķepu caurs PM. Vienkārši tā pavērojot izskatās ka labi daudz, un ja tas viss ir pie kāda, tad jāskatās lai nav labi pa daudz.
oki, bija ^^ un es dabuju atljauju, nu jau oficiaalu, par "masku bales" riikoshanu!!
Es ar bik baidos kajuus buusiet daudz! Aba gan jau speesim sadziivot!!!
LUUDZU neaizmirsties par anime un to ka man nav uz kaa skatiities (eerti), segas ar vajaga (ja guleesiet!)!!! Un pakjeriet naudu (brokastiim), amn bail ka tomeer mana kabata nepaviks ><
So, Cosplay party oficiaali notiek pie manis, tagad ceriet, ka nesagaziishu podus!!!
*jūtās apvieglota kaut vai no dažām problēmām*
Zaķi, tu tā arī neatbildējipar plīša mantiņu!
Untad pie tēmas- jautājums par brokatīm- cik tālu ir veikals, un varbūt ir vērts brokastis iegādāties izbraucot.
QUOTE(Yume @ Aug 23 2005, 10:43)
*jūtās apvieglota kaut vai no dažām problēmām*
Zaķi, tu tā arī neatbildējipar plīša mantiņu!
Untad pie tēmas- jautājums par brokatīm- cik tālu ir veikals, un varbūt ir vērts brokastis iegādāties izbraucot.
ahaa patiik patiik, cieto vaaku klaades patiik labaak, labas pildspalvas utt arii patiik, mans miiljaakais kancelejas veikals ir Bergja Bazaaraa, saucaas Ballera!!!Veel man beidzaas ziimulju art komplektinjsh (nu tuuliit beigsies), un es ljoti miilu taurenjus, jau 2 gadus!!!!Esmu prieciiga par precees "made in Korea"...hahaha ^^ shet tev atbilde pa laaciiti, veelams ar mugursomu, to laaciiti
oki, oki es muljkjojos
veikals ir tik kaadas 5 min no maajas, varbut 10...buutiibaa eerti.
ShinChan
Aug 23 2005, 16:37
QUOTE(Shaisuke @ Aug 18 2005, 09:55)
Ar Lolitas uzvediibu man nav probleemu
Vai ar Nabokova Lolitas uzvedību?
Mani nomoka divi jautājumi
1. Vai var ierasties arī tie, kas negrasās kosplejot, respektīvi, nedomā nākt speciāli gatavotos tērpos un mēgināt kopēt kāda čara uzvedību?
2. Vai varu ierasties Es?
Ja Zaķis dod pozitīvu atbildi uz abiem jautājumiem, tad jums ir liela cerība izbojāt 27. augusta vakaru ar rūgstošas, burkšķošas, ciniskas un sarkastiskas, mūžam neapmierinātas un par visu ņirdzošas (jāatbilst taču paša veidotajam tēlam forumā, vai ne?) personas klātbūtni. Tāpēc apdomā labi pirms dod atbildi
Emm, šķiet ka ierobežojumi uz ierašanos vēl nav uzlikti, tāpēc dziļi cienītāis ShinChan, arī tu tiec laipni gaidīts. Varu saderēt ar tādu uzvedību nebūsi viens, jo tāda ir ļoti izplatīta.
QUOTE(ShinChan @ Aug 23 2005, 15:37)
Ja Zaķis dod pozitīvu atbildi uz abiem jautājumiem, tad jums ir liela cerība izbojāt 27. augusta vakaru ar rūgstošas, burkšķošas, ciniskas un sarkastiskas, mūžam neapmierinātas un par visu ņirdzošas (jāatbilst taču paša veidotajam tēlam forumā, vai ne?) personas klātbūtni. Tāpēc apdomā labi pirms dod atbildi
Daidzobu, daidzobu...
gan mēs ar savu "SUPER ROZĀ" attieksmi varēsim nomākt mazo lietus mākonīti tev virs galvas...
QUOTE(Lija @ Aug 23 2005, 16:55)
Daidzobu, daidzobu...
gan mēs ar savu "SUPER ROZĀ" attieksmi varēsim nomākt mazo lietus mākonīti tev virs galvas...
piekriitu!!!
visi ir gaidiiti...
hmmm...
tik shkjiet juus tieshaam buusiet daudz...
zeloco
Aug 23 2005, 23:14
QUOTE(za4peedinja @ Aug 23 2005, 16:39)
QUOTE(Lija @ Aug 23 2005, 16:55)
Daidzobu, daidzobu...
piekriitu!!!
visi ir gaidiiti...
hmmm...
tik shkjiet juus tieshaam buusiet daudz...
Varbuut mees (naaceeji) varam k-kaa atvieglot tavu staavokli? Mosh k-ko atnest? (Cik sapratu, tev tur netaalu ir kaads pārtikas veikals...) Kaa nekaa, tu viena, bet muusu - daudz
Isabel Carmin fon Edelhain
Aug 24 2005, 00:00
Re bija jau apspriests - groziņš vai nauda, vai abi.
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1699&st=105
Emmm...vai pilnīgi nevienu nepazīstošs cilvēks kurš ļoti vēlētos iepazīties arī varētu tikt pieņemts jūsu bariņā?
aigarius
Aug 24 2005, 00:54
QUOTE(Adar @ Aug 23 2005, 23:13)
Emmm...vai pilnīgi nevienu nepazīstošs cilvēks kurš ļoti vēlētos iepazīties arī varētu tikt pieņemts jūsu bariņā?
Jep.
Taču es gribētu atvērt pavisam citu jautājumu - kādas animes mēs gribam skatīties cosplaya naktī?
Man pašlaik ir pieejamas:
* Elfen Lied
* Ichigo 100%
* Helsing
* AIR (Movie)
+ labs Internets ar kuru ļoti daudz ko var nokačāt, ja man iedot labu .torrent linku
lastguru
Aug 24 2005, 01:07
es ceru ka Hikaru vareetu kko atnest...
GunMetaL
Aug 24 2005, 02:52
moš vel maburaho reali labs ecchy
info
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.