Help - Search - Members - Calendar
Full Version: School Rumble
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Chufanzo
image
Taatad, baigi labs love triangle starp meiteni kurai patiik mistisks, mazrunaajosh puisis, savukaart cits puisis kuram patiik taa meitene, deelj viena incidenta kaadu laiku ieprieksh. Negribu foilot fun, bet struuris laika gaitaa paplashinaas, ja saprotat ko domaaju. Man noskatoties paarnjeema doma, seriaals tieshaam izdevies labs, itsevishkji beigu seerija. Taapeec gribu dzirdeet arii juusu atsauksmes par sho seriaalu...
Revol
veel gaidu kad wannabe fansubs [WF] pabeigs subot, lai vareetu noskatiities arii peedeejaas seerijas, bet vispaar jau, manupraat, bija sezonas labaakaa komeedija.
CloudX
Kopumā serials tīri labs - jautrs,jauks un komisks.Čari likās nedaudz līdzigi Azumangas čariem galvenā varone = "Osaka" vinjas māsa = Sakaki u.t.t . Bet par to nobeigumu ,tas gan man likās tāds īsti nepabeigts,jo tur ar to mīlestību nekas netika atrisināts.Tiem kam patika GTO, Azumanga daioh , un romance stuff's iesaku noskatīties.
Kikyou
Es arī gaidu WF subu. XD

Bet tā vispār, ļoti patīk School Rumble. XD Nekas tik smieklīgs nav skatīts kopš noskatījos Azumangu. ^_^
Ghoul
Oooooooo!!!!!!!! shito es skatiishos , pazinjas saka, ka shii anime ir pat labaaka par GTO ( kaut kaa neticas ), taatad jaaredz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anishuara
neesmu redzejusi bet sizhets liekas interesants tatad janoskatas... paldies par informaciju... man liekas baigi interesanti.... bus vien japaskatas.....tad ari pieraxtishu iespaidus.....
Lisicin
Principaa IR jaabuut turpinaajumam. Kaut vai tikai spriezhot peec mangas...
Chufanzo
Gan jau buus turpinaajums, savaadaak to kompaaniju fani nodedzinaas wink.gif
Naktspukjiite

Visu nakti pavadīju to skatoties un neaizmigu. Tātad - labs. smile.gif
+Chibi+
Es esmu tikai vidū, bet man patīk, yup yup. Pārsteidz, ka smieklīgās situācijas tur neapsīkst, kā lielākoties notiek visās comedy animēs.
Justy
Dažas reizes jau gandrīz atvilku, bet kaut kas atturēja x_X Laikam vilkšu šo pēc trigun. Vai arī Azumangu.
yorsa-kun
School rumble ir labs, es veel joprojaam gaidu turpinaajumu( taads laikam nebuus:( ) visnh paaraak neloogjiski beidzaas, gribeejaas noteiktu nobeigumu, bet atmosfeera labaa, Harima ir mans hero^^
Church
kaa vienmeer .. ja nepatiik endings u.tml. lietas animees - iesakaams palasiit mangu ;>
Spike
Neznaet nekto sait grupi kto delal et anime ?? uz ocen hocetsa za kidat pismami s prosboj o prodolzenii xD

Zabil =] Ihmo School rumble lucse GTO( bolsoj fan ) 4ego tok stoit moment koda Hige iset svoju falmiliju v spiskah koncetrirujas xD Kto smorel tot pojmet San,Nee,Ich ... xD
Church
QUOTE(Spike @ Oct 22 2005, 21:08)
Neznaet nekto sait grupi kto delal et anime ?? uz ocen hocetsa za kidat pismami s prosboj o prodolzenii xD
...

kak obichno. idjem na anidb.info, search na nazvanjie anime, smotrim kakije grupi fansubirovalji, smotrim ih info (web/irc/..). jeslji grup mnogo - snachala 'show all'. ;P
harima
School Rumble ir baigi labs gabals. Tiem kas nav redzeejushi, iesaku noskatiities.
Shaisuke
Labs gabalinjsh... labs... smile.gif man tieshaam patika... izreekties pamatiigi vareeja... vel neesmu visu noskatiijusies, pedejas paris serijas vel janovelk... smile.gif Bet ticu ka buus labs.

~BN~
+Chibi+
man likās ka pēdējā sēija bija u peeeerfekta... XD tādiem neverending seriaaliem ljoti laba. happy.gif daudzsolosha.
kaarleens
Veeljoprojaam gaidu ka WF pabeigs suboshanu dry.gif
kaarleens
Gaidaam decembrii OVU
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3643
liidz tam laikam varbuut Wanabee fansubs nosubos seriaalu laugh.gif
Chufanzo
Es te netiishaam uzgaaju smuku bildi, kas apraksta cik sarezhgjiitas seriaalaa bija attieciibas wink.gif
image
Revol
QUOTE(kaarleens)
Veeljoprojaam gaidu ka WF pabeigs suboshanu  dry.gif

Beidzot WF arii pabeidza, tad nu buus pienaacis laiks noskatiities liidz galam biggrin.gif

Interesentiem:
WF BT
ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_-_26_[BD11525D].avi|183500800|1EFEA0B8779DB7146C710237729221E9|/
Big Mistake
Translation? Lūdzu! vot vam ono:

image

cita(mangas) versija:

image
Chufanzo
Vieniigi tanii vienaa bildee vareeji tak iznjemt to dalju, kur rakstiits "complete idiots guide..." wink.gif
Big Mistake
Njaaā, tiešām, es to izlabošu.
... nu lūk - čik un gatavs.
Revol
Tiem kas veel nezinaaja, prieka veests, Wannabe Fansubs ir izlaidushi pirmo School Rumble OVA seeriju
Wannabe Fansubs
ed2k://|file|School_Rumble_OVA_-_01_[WF][3A5C97CF].avi|220227584|821377CFA8FF7E76030293C311B1BFD6|/

WF forumaa var arii atrast nedaudz info par SR Season 2.
WF: SR Season 2
Chufanzo
Revol, paldies tev vecais, taas tieshaam ir prieka veests, uz ko es ilgi biju cereejis un beidzot mana pieluugsme ir sadzirdeeta tongue.gif Vasaraa nedriiksteet braukt uz aarzemeem straadaat, savaadaak nesanaaks noskatiities otro sezonu biggrin.gif
Ito no Kazuki
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 26 2005, 17:13)
man likās ka pēdējā sēija bija u peeeerfekta... XD tādiem neverending seriaaliem ljoti laba. happy.gif daudzsolosha.
*

Wiii, ar vienu ķepu esmu par, bet no otras puses - skatoties pēdējo sēriju, ik pa laikam nācās iekrampēties galdā un dīkt - nu tomēr, TOMĒR!!! Tā samuhļī, kāpēc viņi nekad netiek skaidrībā?? ...šņuks... But c'est la vie sad.gif

Anyways, SR ir asprātīgs, labi uzzīmēts, ar tdiezgan tradicionālu, bet sakarīgu sižetu, lieliskiem tēliem, sevišķi - meitenēm. Bet es pabrīnījos, cik ātri man tomēr iepatikās Harima - viņa brilles, frizūra un ūsas pirmajās sērijās brēca "OMFG, this can't be right!". Tomēr viņa rakstur visu atsver. Arī Karasuma man sākotnēji likās vājš, bet vēlāk jau viņa parādīšanās vien lika man ROFLoties ^^

Must see. Mērojas ar GTO
+Chibi+
QUOTE(Ito no Kazuki @ Jan 13 2006, 21:51)

Bet es pabrīnījos, cik ātri man tomēr iepatikās Harima - viņa brilles, frizūra un ūsas pirmajās sērijās brēca "OMFG, this can't be right!". Tomēr viņa rakstur visu atsver.

*

Harima ir tēls, kuru ir ļoti interesanti novērot seriāla laikā, jo viņš ārkārtīgi mainās.. uz labo pusi, ov korz.
Kaede
Esmu sākusi to skatīties. Nu ko- man jau patīk, tomēr neteikšu, ka tik ļoti. Bet noteikti ir par ko pasmietes. Piemēram, man vienmēr sanāk smiegli par to puisi brillītēs, kā viņu tur,. Harima, laikam. laugh.gif Nu nesanāk viņam tas, ko viņš vēlas. laugh.gif Kopumā tīri skatāma.

Edit:
Nostījos līdz galam. Pēdējā sērija man nepatikas. Nu likās jau pārlieku kaut kāda murgaina, bet visas pārējās gan bija vnk lieliskas! smile.gif
Lust
Es taa paskatijos , kaadus anime juus apspriedaat forumaa. Stap vinaam neredzeeju School Rumble blink.gif

School Rumble ir staasts par 1 meiteni vaardaa Tenma . Vinu miil 1 huligaans Harima kursh censhas laboties , bet Tenmai patiik diivains zeens vaarda Karasuma. Tenmai arii ir maasa , kurai piemiit speeja lasiit domas no tiem , kuriem patiik vinja. Tur ir loti daudz humora , ka var nomirt no smiekliem smile.gif .

Loti daudz smiekliigu paarpratumu u.t.l Briizhiem arii loti emocionaali , bet pasmieties var katraa seerijaa biggrin.gif . Mans miilaakais anime zhanraa Comedy.

Manupraat pat daudz smiekliigaaks nekaa Azumanga Daioh.

Ja kaads ir redzeejis vai skataas , izsakat savas domas te vai apspriezhat !

image

image
image
image
image
image

Some Screens :
image
image
image
image
Revol
Riit [2. apriilis] gaidaams School Rumble otraas sezonas saakums, te jau neliels promo:
torrent: [Yoroshiku] School Rumble Second Semester 00 Promo [12F8A907].avi.torrent
ed2k: ed2k://|file|[Yoroshiku] School Rumble Second Semester 00 Promo [12F8A907].avi|2680832|C1ED5326D67C0BD65BF9D658D3FAA4AE|/
Kaede
Jau otrā sezona?! Vnk super! Cerams, ka būs tikpat laba, kā pats sākums! laugh.gif
Tomoko
Ooo.. jau otraa sezona? Esmu tikai liidz pirmajai.. nu ko lai saka.. forsha, anime ar labi daudz humora! Citiem noteikti iesaku! smile.gif
Revol
Nu tad beidzot School Rumble taa pa iistam ir saacies 2. semestris, visi interesenti to var mekleet sheit:
ed2k: ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_Semester_2_-_01_[7365B6B1].mp4|271974670|63A33A7122312510724BE960FED5153D|/
torrent: [WF]_School_Rumble_Semester_2_-_01_[7365B6B1].mp4.torrent
LeoR
Te var pa tiesho vilkt
http://www.jaguarpowered.com/modules/rmdp/down.php?id=8
Righorn
Pat pirmajaa sseerija jaanirdz!!! biggrin.gif biggrin.gif
Labaas paroodijas, no saakuma ninja school un tad #man liekas#
tas bija Fate/Stay Night, (servants "Berserker") biggrin.gif tongue.gif , !!!labs saakums!!!
otrajaa seerijaa buus baigais "akšns" tongue.gif , nevaru sagaidiit!! unsure.gif
Lust
Paskatijos , kopuma baigi patika biggrin.gif , smiekliigs kaa parasti un idejas nav beigushaas.

Nevaru sagaidiit naakamo seeriju !!!!

Novilkt ar labu aatrumu var http://tracker.deep.lv , bet arii jaregistreejas...

Shitaa bilde rullz :DDD
Psycholog
QUOTE(Righorn @ Apr 7 2006, 16:22)
tas bija Fate/Stay Night, (servants "Berserker") biggrin.gif  tongue.gif
*

kas par muljkjiibaam huh.gif
Kikyou
QUOTE(Righorn @ Apr 7 2006, 16:22)
tas bija Fate/Stay Night, (servants "Berserker") biggrin.gif
*

Wtf? o_O

Nupat noskatījos 1. sēriju 2. sezonai. Vienkārši super. XDD
Jūs arī aiz ending dziesmas noskatījāties to mazo gabaliņu? Arī labs. XDD

Par sākuma/beigu dziesmām, anyway... Pierasts kaut kas enerģiskāks un priecīgāks (tā kā 1. sezonā). Bet arī ir labi. :3
Lust
http://tracker.deep.lv/details.php?id=8400 - otraa seerija jau klaat biggrin.gif

Taada sarezgiita ka vnk LOL biggrin.gif
Psycholog
QUOTE(Lust @ Apr 15 2006, 17:21)
http://tracker.deep.lv/details.php?id=8400 - otraa seerija jau klaat biggrin.gif

Taada sarezgiita ka vnk LOL biggrin.gif
*

Katra gadijuma vienalga es no otraas seerijas nesanjeemu ko biju gaidiijis...patiesiibaa ljoti neinteresanta taa seerija sanaaca...maac bazhas, ka laikam jau tas otrais semestris galu galaa vareetu arii nesanaakt tik labs, kaa visi gaida...
Shinobi-sama
Šī anime ir jābauda !!! Sižets? - kam tas ir vajadzīgs. Nežēlīgi laba komēdija par skolnieku sadzīvi, parodē ļoti daudz lietas. Seiyuu ir vienkārši lieliski - emocijas pludo.
Ja šitādā garā turpināsies, tad visas ķepar PAR - par gada labāko komēdiju atkal.
Keydan
laugh.gif I saw the first epizode... Nice... Not a funny as some of the others, but still nice! That dilinquent is a LOL! Man... he shure is funny!
Church
QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 18 2006, 15:10)
Šī anime ir jābauda !!! Sižets? - kam tas ir vajadzīgs. Nežēlīgi laba komēdija par skolnieku sadzīvi, parodē ļoti daudz lietas. Seiyuu ir vienkārši lieliski - emocijas  pludo.
Ja šitādā garā turpināsies, tad visas ķepar PAR - par gada labāko komēdiju atkal.
*

kaa veel viena skoleenu komeedija man patika no 2006 sezonas arii http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3651
The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Righorn
QUOTE(Psycholog @ Apr 11 2006, 05:21)
kas par muljkjiibaam  huh.gif
*

QUOTE(Kikyou @ Apr 11 2006, 15:57)
Wtf? o_O
*

es nezinu varbūt esat akli vai kā, bet es par līdzību nešaubos ohmy.gif
[SHIS IR IISTAIS 4ARS NO ANIMES/SPEELES FATE/STAY NIGHT]
image
[SHIE IR SR PAROODIJAS]
image
image
ko tagad teiksiet??? tongue.gif tongue.gif tongue.gif mad.gif un protams neaismirstiet "#MAN LIEKAS#"
Righorn
aa un veel kur var dabuut trešo sēriju???? dieva dēļ ne tikai "Your-Dad" subus, tad jau labaak neskatos... huh.gif
QUOTE(Revol @ Apr 21 2006, 17:49)
es novilku irc no bota sheit - #wannabefansubs@irc.rizon.net
bet var arii novilkt no ed2k:
ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_03_[88B4174B].mp4|204179641|BCA07F8305207E2FCB4396FCBDE24CA1|/
vai ieiet http://www.wannabefansubs.net/ un atrast torrentu.
*

Pladies, tagad jau torrents arii iznaacis. Laikam vien vilkshu no to...labs aatrums biggrin.gif
Revol
QUOTE(Righorn @ Apr 21 2006, 16:46)
aa un veel kur var dabuut trešo sēriju???? dieva dēļ ne tikai "Your-Dad" subus, tad jau labaak neskatos... huh.gif
*

es novilku irc no bota sheit - #wannabefansubs@irc.rizon.net
bet var arii novilkt no ed2k:
ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_03_[88B4174B].mp4|204179641|BCA07F8305207E2FCB4396FCBDE24CA1|/
vai ieiet http://www.wannabefansubs.net/ un atrast torrentu.
kahi
atbildot uz de main jaut.
redzēju, ja nemaldos pirmo un otro sēriju, jāatzīst - totāls sviests, pilnīgs murgs! par laimi, varēja ierēkt par debilajām situācijām, tāpēc muļķiku tomēr vērtēju diezgan atzinīgi! apdomāju noskatīties vēl kādu sēriju!
Storm
Noskatiijos pirmaas 17 shodien... dry.gif
Visi taa safanojushies, bet man labaak patiik, kad kaadreiz arii miilestiiba ir abpuseeja wub.gif !!!

Visas seerijas iekrampeejies galdaa cereeju, ka galvenaa varone pametiis to Karasumu, cereeju ka Harima beigs aakstties at Tsukamoto un jau sacereejos ka vinja iemiilees Naru...
Manas ceribas nepiepildiijaas... sad.gif sad.gif sad.gif
Visas seerijas diezgan vienveidiigas.
Tomeer turpinu skatiities deelj smiekliigajaam situaacijaam un piemiiliigaas un shausmiigi smiegliigaas galvenaas varones Tsukamoto (Taas biziites!!! laugh.gif )...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.