Help - Search - Members - Calendar
Full Version: School Rumble
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Lust
Neesmu apmierinaats ar 3. seeriju a juus?

Dabuut var te - http://tracker.deep.lv/details.php?id=8576
Lust
http://tracker.deep.lv/details.php?id=8956 - luuk arii 4 seerija.

Juusu emocijas?

Man patika saliidzinoshi ar 2-3 itiipashi par Onigiri biggrin.gif

Sry , Double post
Psycholog
Vot, tikko beidzot atcerejos, par ko bija 4. epa
Iisi sakot nejedziba patiesiba karteja. Paaraak ljoti tur tiek leekaats pa dazhaadiem zhanriem un tematiem vai vispar vel nezinu ka lai to nosauc...tas kas aizsakas jau pirmas sezonas beigaas, turpinaat otrajaa sezonaa pilnaa sparaa...
Nu nez, mozh tomer vel naaks pie praata.
Lust
QUOTE(Psycholog @ Apr 30 2006, 22:49)
Vot, tikko beidzot atcerejos, par ko bija 4. epa
*

Atcereejies? sen jau redzeeji?
Psycholog
Paris dienas...nu man aatri izkriit no galvas, kas katraa atsevishkjaa epaa notiek smile.gif es tikai kopeejo sizhetu un domu viegli atceros.

(Vispar nespamo, savadak man ari jaspamo)
Righorn
ljaunais velna padotais te ienaacis-spams.. mad.gif Es nesaprotu kas tik slikts tam, ja kāds kādam pateicas, izteic mulķīgu komentāru vai pajoko??? blink.gif un te jau atkal tapeec ka uzraktiiju sho droshvien dabuushu savus pedejos 10% tongue.gif
Revol
QUOTE(www.wannabefansubs.net)
The ultra-controversial School Rumble Opening Promotional Video (Sentimental Generation) that comes with the CD Single [Limited Edition] is now available for preview. Judge for yourself if it's just

1. Pathetically lame and should be incinerated on the spot.
OR
2. Awesomely original and hell I'm buying it.

DirectDownload:
[WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_Opening_PV_(Sentimental_Generation)_[A5F7EEB7].avi [~67MB]

vai arii jaaiet uz [WB] irc kanaalu, vai bittorent lapu, lai novilktu.
Shinobi-sama
Damn, tā ir viena ellīgi kawaii Onna no Ko. Viņai ļoti labi piestāv Megane cool.gif .
Arfija
Buu-huuu!!!!Noskatiijos vienu seerijinju....NJu ir ok..Tagad zinu kas man uzlabos omu...heheheee....Man protms taads nikjis,stikjis.....Skatiities sseeriju kkur no vidus nevis no saakuma...hehee...bet taa iisti iebraucu kas tad tur notike...Forsha un laba filminja!!!!Hehee....
Lust
Laikam es vieniigasi sajuusmaa no School Rumble , bet ir pieejama 05 episode - http://www.tracker.deep.lv/details.php?id=9203

Es neesmu sajusmaa. Bet mani lika pasmaidiit tortes dariishanas.

Itiipashi kad Harima "pasliideeja" smile.gif ko juus domaajat par sho epizodi?
Naktspukjiite
Ir labi. Savstarpējo attiecību cilpas sāk aizvien vairāk un vairāk žmiegt varoņu kaklus. Mwahahahahahaha...
+Chibi+
kaut kā iestrēgu pie 2ās epas, jo vilšanās bremzē manu vēlmi turpināt tālāk... it's just no the same, not the same.... Smieklīgākas animes balva šogad tiks kādai citai. dry.gif
Lust
2 un 3 epa ir loti nesakariiga un neiederas... bet taalaak vis iet savaas sliedees.

Es dzirdeeju ka buus tikai 13 epas , bet es joprojaam palieku fans cool.gif
kahi
tikko noskatījos 4. sēr. njā, palieku pie savas 1. ideas, ka galīgs sviests. tomēr... tas man netraucē skatīties vēl.
Lust
dry.gif Es skatiishos liidz galam , lai cik garlaiciigi nebuutu. Vnk gribu redzeet kas tomeer ar ko paliks paaros.. Cerams nebeigsies bez beigaam kaa daudzaam Romance anime patiik
Church
paredzu - ka nekaadas viennoziimiibas nebuus arii S2 beigaas. kaa nekaa - samazinaas pamatu taisiit S3 ;>. da i, ja teiksim viss notiek uz labo pusi harumai & co .. tas velk uz fanservisu ;>
Lust
Lūk arī izgāja sestā epa. Pieejama te

Kādas emocijas? Man patika tongue.gif , bet varēja labāk.
Lust
Uzduuros uz šo adresi. Adrese

Un es gribētu zināt, kas tas par School Rumble03v2-26 , vai kāds ir redzējis? Tā ir cita versija? Man slinkums tagad vilkt , jo velku April Fools no turienes. Ja velc 2 ātrums dalās sleep.gif

Sry for double post
Revol
QUOTE(Lust @ May 21 2006, 00:02)
Uzduuros uz šo adresi. Adrese

Un es gribētu zināt, kas tas par School Rumble03v2-26 , vai kāds ir redzējis? Tā ir cita versija? Man slinkums tagad vilkt , jo velku April Fools no turienes. Ja velc 2 ātrums dalās sleep.gif

Sry for double post
*

tas ir tieshi tas kas tur rakstiits - School Rumble pirmaa sezona epizodes 03-26, v2 ir taadeelj ka epizodei 3 un 11 ir iznaakushi v2 labojot dazhas kljuudas kas bija v1, un ja interesee pirmaas divas seerijas tad WF vinjas vieni pashi nav subojushi, bet tikai kopproduktaa ar KAA kaa dvd ripus.
Lust
School Rumble 07 is here !!

Beidzot 7. episode , man patika itīpaši kosplejs biggrin.gif

imageimage

Vispār jauka sērija...
Revol
Have fun:
ed2k: ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_08_[9CDDF521].mp4|227676496|7136897A5BD54650ED038DBEFA99E49E|/
direct download: [WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_08_[9CDDF521].mp4
Lust
Baigi patika shii epa smile.gif

Var arii dabuut te

Epa tieshaam forsha smile.gif manupraat
Revol
Veiksmiigu jums riit 6.6.06:
ed2k: ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_09_[7738F1B4].mp4|241632693|95A08F17514EF1674382FF7708D1D05D|/
directdownload: [WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_09_[7738F1B4].mp4
ph34r.gif
Neptuuns
nu ja saka ka ir labaaka pat par GTO, tad noteikti jaaredz.saakshu kachaat kad noskatiishos tos divus ko tagad kachaaju, man sava sisteema biggrin.gif
Revol
Kas ilgi naak, tas labi naak... beidzot WF pabeigushi darbu pie 10 seerijas, enjoy:
ed2k: ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_10_[E4785D11].mp4|250529442|4DD0F366D70E519F14AD55FBE3655E40|/
directdownload: [WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_10_[E4785D11].mp4
Revol
Kas gan to buutu gaidiijis....
ed2k: ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_11_[001BD3DB].mp4|212405457|70AEC66238ACB3CB722BEC8A8CE16BCD|/
ddl: [WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_11_[001BD3DB].mp4

sorry par dubult post, bet shajaa gadiijumaa neliels bump shkiet attaisnojams wink.gif
Revol
Kas to buutu gaidiijis, man jau likaas ka buus jaagaida liidz dvd-ripiem, lai vareetu noskatiities otro sezonu liidz beigaam, bet izskataas ka tomeer veel ir ceriibas ka vareeshu vinju noskatiities nedaudz aatraak biggrin.gif :
tadaa
ed2k: ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_12_[EB5D3BC2].mp4|197946716|3E42B29E7936D1DB2623FC4DEF409725|/
directdownload: [WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_12_[EB5D3BC2].mp4
Rusell the carrotstork
Noskatījos abas sezonas un abus OVA. Patika. Dažas veitas man likās biagi smieklīgas. Ceru, ka būs vēl pilna 26 sēriju sezona!
Seto
nju saaku skatiities , ko juus tur apspriezhat ..peec 2 seerijaam saak jau iepatikties....wink.gif nez kaa buus taalaak...............
volzha
Fu noskatījos, abas sezonas, sen nebiju tā līdz galam kādu anime love comedy noskatījies. Patika diezgan labi, nu tā starp 6..7 laika nosišana, pa laikam var parēkt, un ja skatās uzreiz kādas 10 epas no vietas tad varētu pat likt 7,5 jo dabū to feeling romantisko. Nu ko 26 epas beigās kaut kas tika minēts par 3. sezonu, bet tas laikam neoficiāli.
Tenma
njā, šī bija baigi labā... tik daudzas epizodes atgādināja manu nepārtraukto putrošanos un iekulšanos stulbās situācijās. ir bijis pat gadījums ar loku... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.