Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vienārši tāpat...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Eidorian
Šite uzzīmēju vienu characteru! Pagaidām tikai skice. Varbūt vēlāk uztaisīšu šo Adobe Illustrator'ā. Tas, ja man būs laiks un pacietība. smile.gif
image
ReD_FoXy
RESPEKT!!! wub.gif
Taakaa man iekshaa nav ziimeeshanas talants tad nu gan cepuri nost... lai gan taa veel ir tikai skice darbs ir ljoooooti labs... vismaz es taa domaaju dry.gif
galvenais - NEPAARTRAUC!!! turpini ziimeet...
Eidorian
Nupat ātri uzbliezu vienu purna skici!
image
ReD_FoXy
*me nokriit no kreesla...
Iesaidiigi... shkjiet ka tas ir kkaads slepkava kas tevi tuuliit apeedis dziivu... ir oki bet bik baisi rolleyes.gif cool.gif ohmy.gif laugh.gif
Eidorian
Reku, te uzskicēju kaut ko baisāku!
image
Bāc, vēljoprojām slinkums kārtīgi piestrādāt. Man patīk ātrās skices!
yorsa-kun
Eu tas pirmais muulis ^^ baisais izskataas peec man trenera Aleksandra biggrin.gif
Eidorian
image
edg
Zombiju mangu jau esi uzziimeejis?
Eidorian
image
yorsa-kun
Nu zombi kas zombi unsure.gif , viss ir kewl bet viena lieta drusku neshtimee,manupraat, taa eena uz kreisaa zhoklj vinjam tur nevajadzeetu buut baltam ... nedaudz gaishaakam jaa, bet ne baltam.
Angelina
riktīgi reāli!!! wink.gif
Janots
rolleyes.gif rolleyes.gif cool!! heh...
Dero
atgaadina kaut kaadu resident evil komiksu
Eidorian
Huh.. cik ilgi nekas nav zīmēts...
Uzzīmēju vienu zombja mašīnu! smile.gif
image
yorsa-kun
Hehe eidor design:D sanaacis labs ar to bruuno kraasu panaaci liidziigu efektu nu itkaa tas no maala modeleets, taa kaa to dara profinji
One winged angel
Respect, man... Pēdējajam ēnojums vienkaarshi Rullllllllzzzzzzzzzz, veciit, maaakslinieciska dveesele tev ir...
Eidorian
Es laikam pēdējā laikā tikai skices māku zīmēt. Besī ārā, ka nevaru saņemties nekam lielam...
image
Angelina
mmm..man patiik..ljooti skaisti! un ja veel vareetu pieziieet kjermeni,tad buutu vispaar super wink.gif
Kenshin
respekt.... ja pirmie ziimeejum.. tad jau labais... ^^
Eidorian
Nu, ar zīmēšanu nodarbojos visu laiku, bet tie zīmējumi nekur neparādās, viņi tiek saņurcīti uz izsviesti ārā. Šitie ir pirmie zīmējumi, ko rādu publikai. Tā ir laba motivācija, lai uzlabotu savus skilus, tāds arī ir mans galvenais mērķis.

Par mašīnu.. Nez kāpēc citiem liekas, ka modelis ir līdzīgs audi TT, es tur nekādu īpašu līdzību nesaskatu. Katrā ziņā modelis ir manis paša domāts un zīmēts pilnīgi no galvas, tāpat, kā visi mani zīmējumi.
gramozeks
laugh.gif hm... man loti patiik tavas meitenes seja. laugh.gif
Tigra2
Eidorian tu esi cilvēks ar lielu talantu. Tik labi priekš pirmajiem zīmējumiem.
Mans pats pats pirmais zīmējums kas zīmēts 2 gadu vecumā izskatās apmēram šādi, mana ome to savās mājās pie sienas pielika.
image
EndlessReality
Skaisti! Man, iespējams, būtu tikpat skaisti, ja es sāktu ēnot. Nezin kāpēc man tas iet neciešami ilgi. huh.gif
Shaisuke
Woohooo.... super... tev tieshaam vaidzeetu ziimeet zombiju mangu.... Respect

~BN~
Kaede
Zīmējumi ir jauki un man tie patika. Īpaši tā mašīnīte... rolleyes.gif
Eidorian
Angelina te man ierosināja, ka tai iepriekšējai sejai vajag ķermeni. Nu tad arī sāku trennēties zīmēt sieviešu ķermeņus... Kaut arī, ja māki sieviešu, mācēsi arī vīriešu.
Nu, man te sanāca šitāds. Tie mati baigie, bet lai nu paliek, skice kā nekā. smile.gif
image
yorsa-kun
Ui labs, nee nu PZC LABS biggrin.gif kjermenis super un mati ar labie(kustiibaa) varbuut taapeec nedaudz iekriit aciis, ka kjermenis ir statisks. Bet vispaar labais, proporcijas forshas, un kruutis ar sanaakushas smile.gif gurni ar nav bad:P
Njaa tomeer kaajas biku pa garaaam, bet kam gan nepatiik garas kaajas hehe
Shaisuke
Man tieshi tie mati vislabaak patiik. Taada naidiiga vinja izskataas. Un proporcjas ideaali sanaakushas. Baac, tev ir talants... Vot maaceetu es taa ziimeet :S

~BN~
Ramiel
laps eidorian, shii ir taada ljaunaa zombie meita vai ? =pp

p.s. kaajas toka biskin biskin pa garu liekas
bet taa SUPER
Tigra2
glīta meitene, lieliski sanākusi skice, gaidu nākošos darbus
Angelina
ooo! ir pat ljoooti ok!! tikai man liekas,ka kaajas ir nedaudz par garu,tomeer,ja njem veeraa,ka vinja ir modele,tad viss ir pilniigaa kaartiibaa tongue.gif
Eidorian
Pēdējā laikā neviens zīmējums man nav pa prātam, visus izmetu misenē! smile.gif Vēljoprojām trenējos zīmēt cilvēka ķermeni. Skatoties uz saviem darbiem, redzu tur nenormāli daudz kļūdu. Mans vienīgais mierinājums ir, ka, iespējams, katrs nākamais darbs ir ar mazāk kļūdām! smile.gif
image
Šite nav domāts, ka viņai nav roka. Vienkārši skice.
Kazuki
es domaaju ka kaajas vareeja buut nedaudz slaidaakas. liidz veederam viss sanaacis forshi.
yorsa-kun
Nu tad taa ^^ pirmkaart shkiet galva bishu neproporcionaala pret kjermeni; otrkaart- es saprotu ka tu domaaji to pozu, bet izskataas peec taam renesanses "skaistuleem", izskataas taa itkaa vinja buutu staavokli un kaajas aug araa no veedera nevis no gurniem.
Arts
Uztaisi augumu garāku un gurnus ieliec.Pārējais perfekts!
Eidorian
Ilgi nav būts.. huh..
image
Eidorian
Vēl viena skice
image
Kaede
Pēdējais kaut kā nepatika. Pretpēdējais gan ir interesants! smile.gif
Ella
Ugu tā meitene baigi inčīga, btw kas viņai tur par bultu???
Eidorian
Jakas deguns ir liekts četrstūris! smile.gif
Kazuki
taa meitene ir labs darbs, bet man personiigi taa skice patiik labaak. varu tikai iedomaaties cik labs darbs buus pabeigtaa formaa. smile.gif
Eidorian
image
Namejs
boa...respect tew par shito....riktiigi labi sanaacis....iesakiet man kaads kaadu progu ar kuru war norm colorot?
yorsa-kun
Peedeejai ir kulee.. super stilistika. Tieshaam laps.
taa ieprieksheejaa meitene man nepatikk... galva gan labi sanaakusi, gurnu rajons ljoti klibo
Kaede
Pēdējais darbs ir īpatnējas un man nevisai...
Tigra2
Man ļoti patīk pēdējais darbs, izskatās dzīvs,
Ļoti Cienu šāda veida mākslu.
Ceru, ka būs vēl kāds šāda veida darbs. smile.gif
hypnotize
peedeejais tieshaam super......smile.gif
Eidorian
image
Kazuki
uzziimeets un ieenots baigi labi, bet vai tieshaam bija taac friiks jaaziimee? >.<
Eidorian
A ko lai zīmē?

Pie šitādiem es daudz nepiedomāju, tie sanāk instinktīvi. biggrin.gif Apsēžos krēslā paņemu papīru un zīmuli, skatoties teļuku zīmēju - relaksējos. smile.gif

Lai to izanalizē kāds psihoterapeits, ko no šitā var izsecināt. Varbūt es ir traks!? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.