Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vienārši tāpat...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Kaede
Par pēdējo izteikšos ļoti īsi- nepatika.
davio
Zīmē jau tu ļoti labi, bet shitais monstrs atgaadina kautkaadu nezveeru no kaadas vecas barbara konana filmas.
Arts
Ļoti labs goblins!!
Arts
Pastāsti lūdzu,kādus materiālus lieto zīmēšanai?
Kenshin
hmm, jaa, pirmajiem triis veciishiem samociitas sejas izteiksmes... dry.gif
bet tas eenotais vechux ir fantastisks(apskauzhu cilveekusi, kuri prot eenot)^^)
mashiinai ari nav ne vainas, vieniigi vareeji arii krasainu, ,lai var pie sienas pielikt un naakamaa meiteniita ari visnotalj sakariigi uzziimeta laugh.gif
kopumaa, varbuut meegjini ziimeet nedaudz gaishaakus un ne ar tik daudz liinijaam (ne tik biezaam....)
be ma patiik, roka tev labi straadaa, tagad gaidu orgjinaalas idejas rolleyes.gif
Kazuki
QUOTE(Eidorian @ Jan 25 2006, 21:38)
A ko lai zīmē?

Pie šitādiem es daudz nepiedomāju, tie sanāk instinktīvi. biggrin.gif Apsēžos krēslā paņemu papīru un zīmuli, skatoties teļuku zīmēju - relaksējos. smile.gif

Lai to izanalizē kāds psihoterapeits, ko no šitā var izsecināt. Varbūt es ir traks!? smile.gif
*

nu uzziimee kaut ko ne tik briesmiigu. piemeeram dzheku uzshkjeerdeeju.
p.s. tam briesmonim shkjiibi zobi. ieteiktu vinjam breketus . wink.gif
yorsa-kun
ja tu gadiijumaa toch izdomaa liidz tam psihoterapeitam aiziet.. tongue.gif izstaasti ko vinsh tev pateiks smile.gif man interesee
Eidorian
QUOTE(Arts @ Jan 26 2006, 16:37)
Pastāsti lūdzu,kādus materiālus lieto zīmēšanai?
*

Visi zīmējumi sākas uz parastās A4 lapas, ko izmanto printēšanai. Protams nav tas labākais variants. Zīmēju ar vienalga kādu zīmuli, kas pagadās pa rokai. (esmu priecīgs, ja gadās HB cietuma)

Tālāk to visu ieskenēju iekš datorā un Photoshopā nedaudz pielboju kontrastu, un parasti ietonēju to visu kādā tonī. Ja man būtu pacietība, varētu arī izkrāsot. smile.gif

Un dažus darbus taisu izmantojot Adobe Illustrator. Tas, piemēram, ir darbs ar to meiteni. Tur arī viss sākas ar zīmējumu uz A4 lapas, bet tur es pēc tam kārtīgi pastrādāju ar datoru - pārzīmēju vektorgrafikā. (ļoti darbietilpīgs process)

kahi
nu centiishos atrast vaardus.........................nu taa- patiik, kaa tu ziimee mutantus(laikam jau novecojis nosaukums), jo tik retajam tie sanaak taadi skarbi! šķiet, tu mums te ziimee visaadus spicos dzekus, patiik, ka arii pa kaadai plikai sievietei-ja padodas, kaapeec ne? it seviski sirdij tuva dzekene-lapsiņa!
Eidorian
image
davio
Vinjsh laikam kaadam lec virsuu jo vinjam taada aizdomiiga sejas izteiksme itkaa nopeetiitu savu upuri.
Tigra2
Būtībā jau baigi labi, tikai šermuļus uzdzen, jo vinjam nav... . Varbūt pēc tam paraadīsies asinis un šausmās izķēmota sejas izteiksme, tad viss buus kārtībā, bet pašlaik tiešām baismīgi... ph34r.gif
Baismīgāk par mutantu.
Eidorian
image
Kenshin
Peedeejais ir smux^^ wub.gif tiaki atkal seju gribeetos nedaudz labaak redzeet ( a warbuut man monitors slikts...><), bet go on ^^
-kumori-
Nice Body... cool.gif Man loti patik matu sakartojums, biku izskatas, ka deguns tiktu pret sienu sashkaidits, bet matu delj to nemaz tik daudz neredz...
Kopuma... Feini, feini. Keep On Drawing!
Eidorian
Gleznojums
image
anishuara
tik tieshaam,shii versija ir labaaka, man patiik pat ljoti...

wub.gif blush.gif
kahi
johaidī! vēderpresītes.....mmmmmmmmm..... un viss pārējais arī! jā, piekrītu, gleznojums tik tiešām ir labāks!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.