Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kaadas muultenes ciena otaku :)
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
Taka
QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 13:01)
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 12:55)
Abloms man...saakuma titrus neredzeeju, bet uzreiz iedomaajos, ka Disneja...stils traki liidziigs....
*

Saakumaa taa ir tikai nespeeja atshkjirt rietumu multiplikaacijas filmu razhotaajus. Veelaak taa paariet nespeejaa atpaziit nejeedziigi vienaados rietumnieku cilveekus...
*

Nē nu protams edg, Japāna ir ja ne nu gluži Visuma, tad Zemes naba jau nu noteikti!
Taka šorīt ir kašķīgs. ph34r.gif
Es stipri apšaubu vai Tu esi ievērtējis pēdējos Disneja un vispār Rietumu animatoru darbus. Ja būtu, tad tādas muļķības nerunātu. Kaunējies būtu par tik virspusēju un vispārinātu viedokli, Tev tādi nepiestāv. Vecais nelaiķa onkulis Volts tomēr pelna cieņu kaut vai par to ka radīja pirmo pilnmetrāžas un krāsainu animācijas filmu. Upsss... daudzi Japānas animatori sākumā arī ietekmējās no viņa, bet šis fakts daudziem otaku ir kā skabarga pēcpusē, jo apgāž dogmu "sākumā bija anime, bet tikai pēc tam viss pārējais".
Labi, daudzi vecie Disneja gabali tiešām nāca kā no konveijera , bet jaunie tomēr ir vairāk vai mazāk atšķirīgi. Disney Co animatori mācās. Tostarp arī no Mijadzaki, kuru viņi uzskata par savu guru un galveno iedvesmas avotu.
Ne velti Disney Co. ir Ghibli starptautiskais distributors un pēc kontrakta VISU Mijadzaki gabalu eng dublāža top paša metra uzraudzībā.
Piemēri?
Disney: Bambi, Lion King, Brother Bear, Lilo&Stich, Pixar studios datoreksperimenti - The Incredibles, Toy Story u.c.
Ne-disneja darbi: Ice Age, Spirit: The Stallion of Cimarron (ļoooti iesaku), abi Shreki, Titan A.E. (šis gan pabāls padevies, bet respect par ideju, sen nav bijušas Sci-Fi ne-anime animācijas)
Es varētu ilgi turpināt. Jā, ilgus gadus pilnmetrāžas animācijas jomā izņemot Disneju gandrīz nekas cits nebija, ja neskaita padomju animācijas skolu, kura šķiet iespaidojās gan no Disneja, gan arī no animes un dažus franču/ungāru projektiņus.
Dreamworks un XX Fox iedrošinājās uzsākt kaut ko savu un tas viņiem vairāk vai mazāk izdevās. XX Fox šķiet jaunus animācijas projektus vairs nedzenā, bet Dreamworks gan. Aizvien sekmīgāk. Un liels pluss ir tas, ka viņi necenšas kopēt nedz Disneju, nedz animi bet mēģina atrast savu nišu.
Man ļoti patīk tas animācijas stils, kas piekopts Spirit, mūzika - Hanss Zimmers+Braiens Adamss. Reti kurš zina, ka savulaik pa radio drillētais Adamsa hits "Here I Am" patiesībā nāk no Spirit OST un tika rakstīts tieši šai filmai kā galvenā varoņa muzikālā "vizītkarte". Un nē - zirgs tur nedzied smile.gif Viņš pat nerunā, ja neskaita iekšējo monologu. Tur arī cilvēki īpaši nerunā. Skaisti dabasskati, tāpēc ka animatoram sagribējās tos zīmēt, nevis tāpēc ka vajag un to var just.
Labi es beigšu vārīties. Man tomēr patīk animācija in general, tāpēc cienu gan animi, gan arī visu pārējo. Nu labi, atzīšos - Rozes Stiebras animācijas skola man riebjas. Jau kopš bērnības. Bet par Nesa un Nesijas izkropļošanu viņu vispār derētu ...
NOAR
Simpsoni, Futurama (tie joki sākumā ir labi, tikai nevar paspēt izlasīt), SouthPark (kevins)
edg
QUOTE(Taka @ Dec 7 2005, 10:28)
QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 13:01)
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 12:55)
Abloms man...saakuma titrus neredzeeju, bet uzreiz iedomaajos, ka Disneja...stils traki liidziigs....
*

Saakumaa taa ir tikai nespeeja atshkjirt rietumu multiplikaacijas filmu razhotaajus. Veelaak taa paariet nespeejaa atpaziit nejeedziigi vienaados rietumnieku cilveekus...
*

Nē nu protams edg, Japāna ir ja ne nu gluži Visuma, tad Zemes naba jau nu noteikti!
Taka šorīt ir kašķīgs. ph34r.gif
Es stipri apšaubu vai Tu esi ievērtējis pēdējos Disneja un vispār Rietumu animatoru darbus. Ja būtu, tad tādas muļķības nerunātu. Kaunējies būtu par tik virspusēju un vispārinātu viedokli, Tev tādi nepiestāv.
*

Tev taisniiba - man nepiestaav. Es savaa postaa njirgaajos.
Dead Star
Viennozīmīgi Simpsoni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .. mjā tiešām ļooti patīk .. Lielākoties,noskatoties sēriju, vienmēr gūstu daudz pozitīvu emociju .. un ik pa laikam saskatu arī pāris iezīmes no Simpsonu ģimenes sev apkārtējos cilvēkos nu un aŗi sevī tongue.gif . Lai nu kā Simpsoni tik tiešām patīk
Taka
QUOTE(edg @ Dec 7 2005, 22:01)
Tev taisniiba - man nepiestaav. Es savaa postaa njirgaajos.
*

Toties es izmantoju šo tribīni lai reklamētu savas iecienītās multenes hehe wink.gif
Blackout
Beast Wars. ... Es kūstu.... biggrin.gif
Kazuki
pashlaik miiljaakaa multene ir Ice age parody "gone nutty" tas ir labais smile.gif
Aven
QUOTE(Tsukama @ Dec 8 2005, 20:47)
Beast Wars. ... Es kūstu.... biggrin.gif
*

Es ar, es ar.. I'm meeeeltiingg... tongue.gif tongue.gif
Taka
Gaidiet Ice Age 2: Meltdown nākošgad smile.gif
Kazuki
QUOTE(Taka @ Dec 9 2005, 08:22)
*

ja? supaaa smile.gif es par shito nebiju dzirdeejusi. atkal varees paarsmieties. biggrin.gif Yay
Taka
Aizej uz http://www.iceage2.com/ un iepēti smile.gif
X_Kamui
QUOTE(Taka @ Dec 9 2005, 07:22)
*

uuuu Ice Age es cienu šo multeni, baigi laba pirmaa daļa bija rolleyes.gif
Tomoko
QUOTE(dark_angel @ Dec 8 2005, 21:48)
pashlaik miiljaakaa multene ir Ice age parody "gone nutty"  tas ir labais smile.gif
*

Oo, jaa! Gone nutty vispaar superiigs! Es atceros, ka mans braalis man noshaaroja, un es katru riitu skatiijos to fenominaali smiekliigo parodiju.. Jauki!
btw, Paldies, ka atgaadinaaji nosaukujmu! smile.gif
davio
Beast Wars Forever!!!!
Vazzpinatorr terrorrizzee bzzz!
Taa muultene ir super atceros ka pa lnt raadija un paraadija tikai 2 sezonas bet es nesen noskatiijos arii 3 un tas ir vispaar super.
Kazuki
veel jau laba ir arii 10 min garaa multeniite par madagaskaras pingviinu piedziivojumiem ziemassveetkos.
Sword
Simspni; Beast Wars; Ed, Edd, Eddy; ir forsas multenes. smile.gif
Ella
Disneys, un tā kas nesen bija kinītī filma Corpse Bride bija visai laba, interesanta =}
Starp citu man šķiet ka tādas "multenes" kā Future Batman būtu drīzāk jāsauc par newbie anime jo tas ir tas ar ko daudzi sāk, šķiet arī sailormoon var pieskaitīt šai grupa, jo sailormoon kvalitāte ir daudz sliktāka nekā tam pašam betmenam bet visi uz 100% saka ka tā ir anime soo ....
Ah un muļķīgo simpsonu vietā kuri man nepatīk es skatos Futurama kad sanāk laix tas ar kkas uz to pusi arī comedy tipa, uzlabo garstāvokli skatīties kā vienacaina meitene, konservbundža apdauzīts džekiņš un liels krabis glābj pasauli un iekrāmē viens otram laiku pa laikam tongue.gif
Taka
Kas tas par Future Batman?
Vai tik Tu nedomā Batman Beyond?
Yume
QUOTE(Delicatty @ Dec 25 2005, 12:35)
... un  tā kas nesen bija kinītī filma Corpse Bride bija visai laba, interesanta =}..
*

Tim Baton for ever.
Beatlejuce, Nightmere before Cristmas... Corps Bride.. viss viņs... feekin' bet labi.
Ella
QUOTE(Taka @ Dec 25 2005, 22:59)
Kas tas par Future Batman?
Vai tik Tu nedomā Batman Beyond?
*

Nea pa Pro 7 kautkad gāja, tip Batman of the future vai kkas tāds...
Sērfijs
QUOTE(Yume @ Dec 25 2005, 23:43)
... un  tā kas nesen bija kinītī filma Corpse Bride bija visai laba, interesanta =}..
*

Tim Baton for ever.
Beatlejuce, Nightmere before Cristmas... Corps Bride.. viss viņs... feekin' bet labi.
*

Neaizmirsīsim tak fantastiskās Ed Wood, Eduardu Šķērroci un arī Čārliju un šokolādes fabriku.
Tims Bērtons salikumā ar Džoniju Depu ir vienkārši fantastika.
+Chibi+
QUOTE(Sephiroth @ Dec 26 2005, 05:55)
QUOTE(Yume @ Dec 25 2005, 23:43)
*

Tim Baton for ever.
*

Neaizmirsīsim tak fantastiskās Ed Wood, Eduardu Šķērroci un arī Čārliju un šokolādes fabriku.
Tims Bērtons salikumā ar Džoniju Depu ir vienkārši fantastika.
*

*nod nod* Vakar pa kaut kādu latviešu TV kanālu netīšām uzskrēju virsū Nightmare before christmas, kas ir absolūts veiksmes salikums, jo ne es skatos TV, ne es kāfreiz ievēroju, ko rāda pa LTV1orsmth, ne man veicas atrast ko useful, but yay!!!!Tik lieliski!
Man facsinē ciktāl viena cilvēka fantāzija var sniegties, lai izdomātu visus tos šikumus tēlus, sugoi!

Un jā, Tims Bērtons jau labs arī bez Džonija, piemēram, ar Jūenu iekš Big Fish.
Sērfijs
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 26 2005, 12:08)

*nod nod* Vakar pa kaut kādu latviešu TV kanālu netīšām uzskrēju virsū Nightmare before christmas, kas ir absolūts veiksmes salikums, jo ne es skatos TV, ne es kāfreiz ievēroju, ko rāda pa LTV1orsmth, ne man veicas atrast ko useful, but yay!!!!Tik lieliski!
Man facsinē ciktāl viena cilvēka fantāzija var sniegties, lai izdomātu visus tos šikumus tēlus, sugoi!

*

Tiesa, kas tiesa, Bērtons labs ir jebkurā gadījumā, tikai Džonijs viņa darbos ir tāda kā odziņa heh.
+Chibi+
QUOTE(Sephiroth @ Dec 26 2005, 13:01)
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 26 2005, 12:08)

*

Tiesa, kas tiesa, Bērtons labs ir jebkurā gadījumā, tikai Džonijs viņa darbos ir tāda kā odziņa heh.
*

varbūt tāpēc, ka viņš ir vienīgais no aizjūras aktieriem, kurš prot absolūti pielāgoties Bērtona fantāzijai, kā arī ienest katrā stāstā daļu no sevis? Well, that's jut all about a marvelous actor.
SeriousFanat
Drawn Together (Cik vinjam laikam 21+ man 17. Perfekti.)
Samurai Jack (Zelts, zelts, ka saka)
Hi Hi Puffy Ami Yumi Show (Kaa tur raxta? Reeciigi.)
family guy, american dad (Winamp TV)
parastie - simsons, south park, futurama
flash - happy tree friends, friendsoffoamy
Pakkun
FUTURAMA, the simpsons (matt groening dailjrade vnk rllz!) kakjiisha dzirnavas- nereaali aizkustinoshi, nu pogodi(toma un dzherija padomju versija, kas paarspeej pashus tomu un dzheriju tongue.gif ), dillii dallii saules daarzaa- biju mazinjsh shausmiigi baidiijos no perpendikula biggrin.gif
bladez
QUOTE(SeriousFanat @ May 29 2006, 15:07)
Hi Hi Puffy Ami Yumi Show (Kaa tur raxta? Reeciigi.)
*

Taisnība!!! šitais naw anime, kautgan nāk no tiem pašiem japāņiem (protams ar amerikāņu līdzdalību).

Man vēl tīri labi patīk Jackie Chan Adventures. Kā nekā pats esmu Džekija čana fans. Protams vēl arī ir tie Simpsoni, kuru sērijas es katru svētdienu ierakstu.
Tigra2
Kad skatos fox-kids:
Totaly spies - labs gabals
pamaniiju, ka X-meni saakumaa ir tiiri normaali, pat labi,(kad saakas taa naakotne un tas ugly-buse-robots, tad gan ir pilniigs sviests)
Spaidermens arii pa vidu normaals(saakums paaraak vienkārš, beigas ar sviestainas)
Halks - totāls sviests!
Ghoul
Tikko noskatiijos MARVEl comic pilnmetraazas multfilmu Ultimate Avengers' Wooooaaahhh! Superiiga filma.Iesaku! smile.gif

Un Marvel comic old school multenes ir gjeniaali krutas, krutaakas par daaaaudzaaam,daaaaaaudzaaam anime IMO ^^

QUOTE(Tigra2 @ May 29 2006, 20:41)
Kad skatos fox-kids:
Totaly spies - labs gabals
pamaniiju, ka X-meni saakumaa ir tiiri normaali, pat labi,(kad saakas taa naakotne un tas ugly-buse-robots, tad gan ir pilniigs sviests)
Spaidermens arii pa vidu normaals(saakums paaraak vienkārš, beigas ar sviestainas)
*

God, totaly spies ir totaals sviests.

X - men krutaaki kljuust tieshi uz to pusi, kad saakas viss shaits ar laiku utt. Tik labi izdomaatu staastu un pasauli kaa arii interesantus varonjus reti kuraa anime var atrast.

Spidey'a staasts ir ljoti labi viedots. Saakas tas pilniigi stand alone, veelaak jau saakas stand alone complex. Sizeti ljoti labi savijas viens ar otru. Beigas man ljoti patika, interesanta ciinja veidojaas. Bet sviestainas tomeer taas ir, jo taas ir nogrieztas. Tip devaas glaabt MJ un viss, beidzaas, vajag turpinaajumu, bet tas jau buutu paaraak ljauni pret animatoriem smile.gif Un Ultimate Spiderman gan stinx, to iesaku neskatiities biggrin.gif
Sushi
Savādi, bet mana mīļākā multene laikam vēl jo projām ir Courage The Cowardly Dog. Tiešām, laikam nezinu nevienu, kas man patiktu labāk.
Taču vēl man ļoti tīk Futurama, Daria, The Simpsons (ak, kāds brīnums!), Family Guy, Beavis and Butthead, Aeon Flux, Tom and Jerry.
zenofex
QUOTE(Sushi @ Jan 15 2010, 20:32) *

Savādi, bet mana mīļākā multene laikam vēl jo projām ir Courage The Cowardly Dog. Tiešām, laikam nezinu nevienu, kas man patiktu labāk.
Taču vēl man ļoti tīk Futurama, Daria, The Simpsons (ak, kāds brīnums!), Family Guy, Beavis and Butthead, Aeon Flux, Tom and Jerry.

Necropost? smile.gif
Mana pēdējā laika favorīte ir Family Guy. Mani fascinē cutaway gags, un daudzās references uz viskautko, un bieži vien nenormāli smieklīgās situācijas. Te es gribēju pateikt kaut ko no Pītera Grifina idiotiski jaukajiem komentāriem, bet nekas nenāk prātā.
Kikyou
QUOTE(zenofex @ Jan 15 2010, 20:59) *

Mana pēdējā laika favorīte ir Family Guy. Mani fascinē cutaway gags, un daudzās references uz viskautko, un bieži vien nenormāli smieklīgās situācijas. Te es gribēju pateikt kaut ko no Pītera Grifina idiotiski jaukajiem komentāriem, bet nekas nenāk prātā.

Sit pieci!
Man gan diemžēl liela kaudze atsauču nepazīstamas, jo pārāk maz vecas filmas redzētas.

...

Roadhouse! >:I
ShinChan

Man kaut kā pie sirds labāk iet American dad, jo Family guy joki pēdējās sezonās vairāk tādi hit or miss, it īpaši kretinē "remember the time when ....?"
Kikyou
Tas, un vēl pie tam traki sākuši vecus jokus atražot.
Sushi
QUOTE(Kikyou @ Jan 15 2010, 21:17) *

Sit pieci!

Oh.. right. *pītera balss*
edg
Beavis & Butthead, bez shaubaam shedevrs. Zheel, ka vairs netaisa. sad.gif
Arta
Hmm, sadomāju es arī iespamot šeit.

Kad biju sīka, pa kkādu LV kanālu skatījos tos bruņurupučus! Āh, un vēl Spongebob square pants.
Un pa Cartoon network skatījos dexteru, powerpuff girls, kas toreiz man bija topā, bet šobrīd nevarētu teikt, ka ir kāda interese. o.o Un vēl, ko toreiz skatījos un tagad vēl varu pačekot ir, Courage the Cowardly dog.
Taču augot [lolol] mani vairāk ieinteresēja The Simpsons [skatos tgd vienmēr jaunās sērijas], bet nejauši sākot skatīties Family Guy, visi simpsonu jociņi liekas tik pliekani. :'D Vairāk patīk FG, bet respekta pēc skatos arī simpsonus. xD
Āh, un tgd no kkādas 4. sezōnas skatos Southpark. Cenšos dabūt visas, pagaidām ir katra otrā vai kkā tml. x.x''
JnVbt
uzskaitīt visas multenes notiekti man nav vērts, jo tā kā ne satelīts ne internets bērnībā nebija pieejams tad atlika vien skatīties visas tās multenes ko rādīja pa prastajiem tv kanāliem biggrin.gif
protams manas bērnības ''zelta'' multenes: digimoni, flinstoni, ''nu pagadji'', briesmoņu kari (Waspinator rocks!) laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.