Dikti interesanti. Iekš
./ izlasīju, ka pa Cartoon Network translēs Neon Genesis Evangelion. Zinot kādai auditorijai paredzēts tas kanāls likās dīvaini, ka kautkas tāds izvēlēts. Tur tak būs pamatīga cenzūra virsū un no oriģinālā. Lai nu kā, tādu nosaukumu maz biju iedomājies redzēt rādam CN. Dikti dīvaini kā tā vadība tur domā..
Turpat arī jauks komentārs:
OH, NO. God help us.
rodas jautaajums: ko pie velna vinji tur vispaar raadiis ja metiis caur amiishu cenzuurai???
Rudoru-san
Jul 4 2005, 02:49
Evangelion pa cartoonu? Damn...
Baka yaro amerika-jin des! Pa bērnu kanālu Eva rādīs, damn... Ko tad viņi ar fighting ainām darīs? Ārā griezīs, ne? Rezultāts: sērija 15 min garumā... vai mazāk... kā tiem amerikāņiem kauna nav?
Laikam pašiem savu bugs bunny cartoonu aptrūcies...
nu ja evangelion raadiis pa cartoon network, tad vecaakien savi beerni(neiteiktu skatiities liidz kaadiem 12 gadiem) jaatur taalaak no shiis animes un shii kanaala(vismaz tad kad raada evangelion).
ja taa nopietni, tad visas pa cartoon network raadiitaas multenes ir viena vieniiga vardarbiiba, un ja raadiitu nge, tas buutu forshi, nekas jau arii nemainiitos...
ne visas ir vardarbiigas, un ne visas multenes skataas, jo paarsvaraa tur daudza atkaartojas, bet shaubos vai tiem beerniem kas skataas cartoon network vecaaki ljaus skatiities kaut ko taadu, kaa evangelion(bet man piemeeram patika).
lai jau mazi beerni neskataas - es skatiishos
Tsukino
Jul 4 2005, 15:09
Kagome, vai tu domaa ka beerni uzreiz teiktu vecaakiem ja uzrastos kas jauns?
Ne tak! Vinji izbaudiitu visas ciinjas un action, ar NGE tas nemainiitos, cik atceros kad man bija 6 gadi es mammai neko neteicu kameer vareeju blenzt visu dienu...
Tikai cik atceros vinji taas seerijas neraada peec kaarta un paietu krietns laicinjsh liidz taadaa veidaa noskatiitos visu...
ne, nu jaa, bet ir bijushi taadi gadiijumi ka vecaaki ir maajaas un redz ko beerni skataas, bet tas tik taa
.bet manis peec lai tie beerni skataas, ja jau vinjiem gribas
Tsukino
Jul 4 2005, 15:51
Man cik atceros bija vienalga- visi taapat zinaaja ka taas ir pilniigas muljkjiibas.
Bet ko tu domaa par to ka seerijas nebuus peec kaartas?
iisteniiba nav veerts skatiities, ja seerijas nebuus peec kaartas, bet savaa zinjaa tas ir labi.
Tsukino
Jul 4 2005, 16:06
Ko tu domaa ar "savaa zinjaa labi"?
vismaz labi ka neraadiis visu uzreiz.
Tsukino
Jul 4 2005, 16:14
Jaa, bet vai tu nedomaa ka buus ljoti nesakariigi?
Visam ko rada pa catoonu taa ir jaabuut, bet seriaals kur ir kaada noteikta seciiba......
seciibai jaabuut, agraak pati skatiijos cartoon network, bet tagad apnika, jo vairaak nekaa interesantu neraada, seerijas paaraak biezi atkaartojas, un viss jau ir redzeets.
Tsukino
Jul 4 2005, 16:25
Jaa, bet kaa buus ar to seciibu ir 2 varianti.
1.Palaidiis nesakariigi un seerijas buus sajuktas,
2. Vai ko liidziigu Star Wars gjukiem, kad izrekamee 2 nedeeljas ieprieksh un tad noteiktaa laikaa katru dienu pa viena, maybe ar atkaartojumiem...
Es domaaju otrais. Vinji pashi taisa multenes un tad taas raida paaris gadus, shito noraidiis un viss...
nezinu kaapeec, bet man skiet ka buus pirmais variants, jo tad vinji raadiis tikai kaadas 5 seerijas, un vinjas visu laiku atkaartos.
Tsukino
Jul 4 2005, 16:38
No one knows what time might tell.
Vai kaadam ir kad, kaa un cikos INFO??
Izrādās, ka pirmās divas sērijas jau bijušas rādītas pagāšgad:
http://www.animenewsnetwork.com/article.php?id=3115Izlasāms pat saraksts, kas ticis regiģēts:
ep1 -
http://www.animenewsnetwork.com/columns/edit-list.php?id=122ep2 -
http://www.animenewsnetwork.com/columns/edit-list.php?id=123Tā ziņa laikam attiecās uz to, ka tiks rādītas visas epizodes.
They also announced that Evangelion will be airing in its entirety on Cartoon Network for the first time.
More details from ADV's Anime Expo panel will be included in our full panel report later today.
Tsukino
Jul 4 2005, 17:04
Taakaa man arzemes veel nav es nesapratu- kad buus NGE pa cartoonu?
X_Kamui
Jul 4 2005, 19:50
Maitas rada pa kanalu kura man nava...
ta ka man negribas NGE ka4at jo man sudigs inets, es skatitos.... ar prieku
btw, es kaut kur redzeeju ka pa cartoon network raadiis arii citas animes, kaadas 2x nedeeljaa un naktiis.
X_Kamui
Jul 4 2005, 20:14
Man jau sen draus stastija ka pa CN radija anime....
kadu tieši neatceros
Sērfijs
Jul 4 2005, 20:18
Hm, interesanta cenzūra bijusi. Amīši laikam zīmēs savu nobeigumu, lai tiktu parādītas beigas.
QUOTE(-Kai- @ Jul 4 2005, 20:14)
Man jau sen draus stastija ka pa CN radija anime....
kadu tieši neatceros
cik man zinaams animes pa cartoon network raadiis visu vasaru, bet es nezinu kaa vinji paspees paraadiit visas inuyasha(itkaa bija rakstiits ka inuyashu raadiispa cartoon network, bet nezinu....) seerijas 3meen. laikaa
QUOTE(Rudoru-san @ Jul 4 2005, 01:49)
Evangelion pa cartoonu? Damn...
Baka yaro amerika-jin des! Pa bērnu kanālu Eva rādīs, damn... Ko tad viņi ar fighting ainām darīs? Ārā griezīs, ne? Rezultāts: sērija 15 min garumā... vai mazāk... kā tiem amerikāņiem kauna nav?
Laikam pašiem savu bugs bunny cartoonu aptrūcies...
Šis "bērnu kanāls" jau sen rāda animi Toonami blokā
Tikai tāda sāpīga nianse ka tikai ASV un UK Cartoon Network
Pie mums dabūnamais CN (skandināvu) animi vispār nerāda, jo nav rādīšanas licenzes mūsu reģionam. Aktīvi turpinam sūkāt ledu...
kaarleens
Jul 4 2005, 20:38
QUOTE(Taka @ Jul 4 2005, 19:32)
Pie mums dabūnamais CN (skandināvu) animi vispār nerāda, jo nav rādīšanas licenzes mūsu reģionam. Aktīvi turpinam sūkāt ledu...
nesuukajam gan ledu bet suukaajaam visu no ineta
godiigis sakot man dzilji poh ko raada un neraada cartoon network
ieniistu cenzuuru un suudiigus eng dubus
Tsukino
Jul 4 2005, 21:58
Eng var palikt, bet buus suudiigi ja vinji NGE apgraiziis...
Man liekas ka tad izvilktu labaakos kadrus un tad zuud jeega skatiities...
Un arii pazustu orgjinalitaate...
lastguru
Jul 4 2005, 22:54
ar cenzuuru beerni (hmm... laikam arii pieaugushie) vnk neko nesapratiis pat ja raadiis seciigi. pilniigaa bezjeedziiba un njirgaashanaas par all-time-best anime. rokas vinjiem vajag apgraiziit ja kaut gabalinju izgrieziis, jo NGE nav lieku kadru un sceenu. ieteiktu nenozheelot ka neredzeesit pa cartoon network - tikai sabojaasiet sev priekshstatu par NGE. visi kas nav redzeejushi - velciet no ineta. steidzami.
[Offtopik] Un ja es redzēju movies man arī jāvelk?
[Offtopik]
lastguru
Jul 4 2005, 23:20
jaa, obligaati. movies papildina (vai nobeidz) nobeigumu.
Tsukino
Jul 5 2005, 11:46
One question.
WERE?
DC++ ir?
Šeit ir labā kvalitātē:
http://bt.zhentarim.net/ (zx.eva.renewal [directors.cut])
Tsukino
Jul 5 2005, 12:46
Danke!
Tagad tikai jaaiet pie draudzenes to novilkt...
QUOTE(kaarleens @ Jul 4 2005, 19:38)
QUOTE(Taka @ Jul 4 2005, 19:32)
nesuukajam gan ledu bet suukaajaam visu no ineta
godiigis sakot man dzilji poh ko raada un neraada cartoon network
ieniistu cenzuuru un suudiigus eng dubus
Sūkāšana no ineta arī var.. khmmm... izbeigties vienu jauku dienu.
Ja ASV un Eiropā izbīdīs pāris likumprojektiņus mēs no ineta tikai windows updates nosūkt varēsim.
Vakaros CN rāda animi bez cenzūras. Sūdīgi dubi ir otaku dogma.
QUOTE(Tsukino @ Jul 5 2005, 11:46)
Danke!
Tagad tikai jaaiet pie draudzenes to novilkt...
Nabaga draudzene, Pati EVA jau ir 8.45GB, movītis vēl kādi 1.3Gb
plus vēl directors cut epizodes, kopā savi 12GB
Nee, tas nav aizspriedums bet fakts. Protams gadaas normaali dubi, bet teiksim labi atceros kaa vaibstiijos, kad skatiijos paaris dubotas Slayers seerijas.
Tsukino
Jul 5 2005, 13:30
Kaa bija?
QUOTE(Wiper @ Jul 5 2005, 12:29)
Nee, tas nav aizspriedums bet fakts. Protams gadaas normaali dubi, bet teiksim labi atceros kaa vaibstiijos, kad skatiijos paaris dubotas Slayers seerijas.
Tāds pats "fakts" kā BēMēWē ir krutākais/vienīgais auto pasaulē
not_alone
Jul 5 2005, 14:37
QUOTE(Kagome @ Jul 4 2005, 19:03)
btw, es kaut kur redzeeju ka pa cartoon network raadiis arii citas animes, kaadas 2x nedeeljaa un naktiis.
a ko man darīt,ja man pa nakti CN vietā iet TCM(vecās amīšu filmas,eew)??? un lūdzu,paskaidrojiet,kas tas tāds-toonami bloks?m?
vo vo, man ar, kad vēl rādīja CN, tad naktīs gāja tas TCM.
Sērfijs
Jul 5 2005, 15:54
Naktīs tas tikai US un UK. Saucas Adult Swim.
Tsukino
Jul 5 2005, 16:21
Vispaar Tuner Clasic Movies
Bet adult swim ir pareizaak...
QUOTE(Taka @ Jul 5 2005, 12:32)
bet neapstriideesi faktu, ka dubi nepatiik vairaakumam?
Kuram vairākumam? Tam kuram promiles asinīs traucē dzirdēt?
Noliegt dubus pieder pie "īstu" otaku būšanas, un tāpēc tas ir kruta. End of story
QUOTE(Taka @ Jul 5 2005, 21:58)
meegjinaajums uzbraukt personiigi taapeec ka beidzaas argumenti?
vairaakums - lielaakaa dalja no man paziistamiem anime cieniitaajiem. gan latvijaa, gan aarzemees. aptuveni noveerteetu > 80-90%.
Noliegt dubus pieder pie "īstu" otaku būšanas, un tāpēc tas ir kruta. End of story
savdabiiga motivaacija. gan pirmo reizi par taadu es dzirdu no tevis, bet nu lai. pats subus prefereeju - 1) daudzu esosho dubu sliktaas kvalitaates deelj 2) man patiik kaa skan japaanju valoda / seiyuu balsis.
QUOTE(Taka @ Jul 5 2005, 22:58)
man taa vien izskataas, ka tu nesaproti, kapeec cilveekiem nepatiik dubi.
Lai gan, man jaapiekriit, ka tik tieshaam, taa jau kljuvusi par modes lietu. CIlveeki, kuri ne reizi nav skatiijushies anime ar dubiem saka, ka dubi piu, jo taa saka tas lielasi anime gruru blakus dziivoklii- pokemonu iipashiiba. Liidziigs efekts kaa ar filmaam. Uzreiz kaa paraadijaas LoTR uz lielaa ekraana un saakaa 'LoTR, tas ir kuul' bums, visi uzreiz bija izlasijushi graamatu un saka, ka Tolkiins ir mastjers, bez nekaadiem argumentiem, jo taa tachu saka lielie kino miilji no movies.com jee! pokemonismam- fui.
QUOTE(Sigfa @ Jul 6 2005, 00:19)
man taa vien izskataas, ka tu nesaproti, kapeec cilveekiem nepatiik dubi.
Lai gan, man jaapiekriit, ka tik tieshaam, taa jau kljuvusi par modes lietu. CIlveeki, kuri ne reizi nav skatiijushies anime ar dubiem saka, ka dubi piu, jo taa saka tas lielasi anime gruru blakus dziivoklii- pokemonu iipashiiba. Liidziigs efekts kaa ar filmaam. Uzreiz kaa paraadijaas LoTR uz lielaa ekraana un saakaa 'LoTR, tas ir kuul' bums, visi uzreiz bija izlasijushi graamatu un saka, ka Tolkiins ir mastjers, bez nekaadiem argumentiem, jo taa tachu saka lielie kino miilji no movies.com jee! pokemonismam- fui.
erm. aiziet drausmiigais offtopiks, lielaa meeraa arii manas vainas peec ;>
P.S. Tolkiena LoTR darbi IIRC bija vieni no pirmajiem klasiskajaa fantasy zhanraa, bet diezgan taalu no 'meistariigiem' / 'labaakajiem'. pretty average, es teiktu.
QUOTE(Taka @ Jul 5 2005, 12:32)
Runaajot par konkreeti doto piemeeru (Slayers). Tu pats esi saliidzinaajis ?
Esmu paarliecinaats, ka neesi. Ja salidzinaasi un, liekot roku uz sirds, turpinaasi apgalvot, ka nav starpiibas, tad manupraat vari droshi vispaar bez skanjas skatiities - starpiibu nejutiisi.
Un kas attiecas uz taviem BWM - tad shaadiem blaavieniem apakshaa nav logiska pamata. Bet japaanaa anime ieskanjoshana ir vesela industrija, kameer amerikaa to parasti izpilda otraas shkiras aktieriishi, kuri uz neko labaaku speejiigi nav. Rezultaataa ir saprotams, kaapeec originaalaa ieskanjojuma kvalitaate var buut labaaka par duboto.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.