hmmm... Ieraugot 3 bildi kautkā visa ticēšana pazuda.. kautgan kas zin...
Katrā ziņā tiešām ir skaisti, var redzēt ka cilvēks ir centies un galvenais ka ir talants uz to...
QUOTE(JurCHiX @ Jun 30 2005, 16:42)
hmmm... Ieraugot 3 bildi kautkā visa ticēšana pazuda.. kautgan kas zin...
Katrā ziņā tiešām ir skaisti, var redzēt ka cilvēks ir centies un galvenais ka ir talants uz to...
hi hi....Kādēļ?
Tas jau nav nekas īpašs ar diegiem...tik dur un vis lol
tjaaks *evil snicker*
skatos ir atradies kaads ziimeetaajs prieksh anime projekta *Long howling evil laugh*
QUOTE(Tador @ Jul 2 2005, 00:01)
tjaaks *evil snicker*
skatos ir atradies kaads ziimeetaajs prieksh anime projekta *Long howling evil laugh*
tag tik jautaajums kur Maija atrodas, bija vinjai nesen jautaajums iz seerijas kur vaacija var mangu nopirkt
Lol....nākamais....ehhh man tādu tik tik daudz....
baseboalbatboy
Jul 3 2005, 11:25
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 6 2005, 21:43
Tu neesi kaadu maakslas skolu beigusi(dzis)..............
par bildēm es jau izteicos... sugoi-sugoi..
bet viena piebilde- saule, kad tu liec viņas te, skaties lai viņas nesanāk viena aiz otras rindiņā savadāk neērti skatīties un izstiepj logu.
*atsauc atmiņā*... a man kāds solīja pastāstīt ko darīt ar akvarelēm..
Marekso
Feb 12 2006, 11:37
Nu tas Dragonball Z zīmējums man patīk visvairāk! ...
Bet parējie arī ir vienkārši AWESOME..
Paldies Tew..... (^.^)
Kāds darbiņs, lai nav oftopics....
2004 gada darbiņš.....varbūt nav gluži anime.....bet tomēr....
Blackout
Feb 12 2006, 13:15
man patiik tas veidotais no diegiem.. Fantastiski!
Lūk to sauc par absolūto mākslu!!!Cilvēks veido visu un izmanto visu!
Tiešām skaisti 'zīmējumi, kvalitatīva māksla un tiešām ļoti ļoti ļoti labi!!!
Kenshin
Feb 13 2006, 17:10
tas i ko veerts.
... un veel ar diegiem!!!!!!
nu jeezinj, tas tik i ciuveeks kas to var izdariit, toch absoluutais maakxlinieks(ce)... visu cienju darbiem nevaru pateikt kursh vislabaak patiik, jo vinji visi reaali shokee^^
Jackal
Feb 13 2006, 20:48
Darbi vienkārši SUPER UBER reālistiski kā fotogrāfijas, taču gribētos redzēt kaut ko no animes fanarta vai vienkārši kādu animes stila zīmējumu. Man tāda sajūta ka tie varētu būt vieni no iespaidīgākajiem šajā forumā!
vampire_kiss
Feb 13 2006, 21:08
heu..nu bet super darbi!!!!
vienkaarshi truukst vaardu..tik..cilveeccigi..un jaa...veel dazi anime arii..hehe..jauki!!!
murasaki
Feb 27 2006, 19:54
tev visi sanāk tādi backstreet boys! ļoti patīk sieviete uz zieda, kurai rokā ir zieds, uz kura arī varbūt sēž sieviete ar ziedu, uz kura....
Kaut kas jauns...nesen kā uztaisīju! Dzīvē, protams, ir interesantāk!
QUOTE(Maija @ Feb 12 2006, 11:42)
shis ir mans favoriits *salut*
Huney Bunny
May 6 2007, 22:11
Heh, ko ta te lai saka? Nu ok, teikshu kaut ko, tev labi sanaak!
QUOTE(Maija @ Jul 2 2005, 02:39)
got damn it! par šito fanoju. nereāli patīk, un tas ierocis..uh
actualy vispār esmu sākusi per ieročiem fanot. zīmējumā man ļoti patīk mati, un pati seja.
nu vārdu sakot zīmējums ir kruts. tā turpini XP
gribu redzēt vēl kādus darbiņus..
P.S. un tās acis.. *dreaming*
Es gan gribēju, lai Juš to'pēdējo bildi ar Sasuke novērtējiet...
Alexa De Šarlote
May 6 2007, 22:43
ok man tāds jautajums uz ka ir zimēts un ar ko...tā kur ir Sasuke bet, vispār labs darbs patīk.....
QUOTE(Alexa De Šarlote @ May 6 2007, 22:43)
ok man tāds jautajums uz ka ir zimēts un ar ko...tā kur ir Sasuke bet, vispār labs darbs patīk.....
Zīmēts uz tāda dīvaina papīra, kas taisīt no dzijas vai diegu šķiedriņām, un ar tušu zīmēts. zīmēju visu darbu ar otu...
mundios
May 7 2007, 15:37
ļoti, ļoti reālistiski personāži uzzīmēti
Tā jaunākais....fuuu kā nopūlējos
Gaidu Jūsu komentārus!Jau iepriekš- PALDIES!
Alexa De Šarlote
Aug 28 2007, 11:43
Intresanti man patīk...., bet šādu variantu es esmu tik daudz redzējusi ka diez ko tas mani nefascinē....
Bet šāds eksemplāru nav nekur redzēts vel....
Tev jau potenciālais talans ko nu tur...
Vienīgais vārds-gidīšu nakamos darbus ar nepacietību...
Sorry, bet pēdējais izskatās pēc lētā fotošopa.
Ja tā nav, tad good damn it, vnk super ideāli.
Un ja tā nav, tad whatta hell r u doin' here, nevis sensejos? o-Õ
=^^=
hypnotize
Aug 28 2007, 18:35
nu ja...tieshaam shis foto izraadiisies pashtaisiits,,viscaur un iekshaa...tad esmu galiigi gar zemi jau tagad.....
...bet ja photoshop...tad nekas iipashs.....saku: vnk smuki paartaisiits....
Alexa De Šarlote
Aug 28 2007, 18:58
Un ja tā nav, tad whatta hell r u doin' here, nevis sensejos? o-Õ
šeit tā pat neviens nekur netiek un netiks....
njā, pēdējais cilveks, kuru pārvietoja sensejos, bija Janots, un tas lkm bija februārī, cik nu es zinu...
UN EDIT: To Undux, skatīt apakšējo postu. Nu. Parastam cilvēkam, jā. Un to visi saprot, bet ja cilvēkam tiešām ir tāds talants, un ja cilvēks tiešām zīmē ļoti labi, tad ir vērts ielikt. Taču ne man spriest, to spriež modi. :3
Parastiem cilvēkiem tikt sensejos ir neiespējami.
Alexa De Šarlote
Aug 28 2007, 20:28
njā, pēdējais cilveks, kuru pārvietoja sensejos, bija Janots, un tas lkm bija februārī, cik nu es zinu...
Modi guļ citās sadaļās, bet ja mēs skaļi klieksim tas gan jau ka piecelsies....
tā jau ir un tur PAGAIDĀM neko nevar darīt.
Alexa De Šarlote
Aug 28 2007, 20:46
Pēdējais - 100% photoshopa upuris, nevis pašas zīmēts.
pēdējais darbs man atgādina kādu kaut kur redzētu kospleju. tieši šādā pozā un sasuke arī šķiet ļoti pazīstams. sāku šubīties, vai darbs ir tavs pašas roku darināts. manuprāt darbu, pat ja tas ir tavs nevar pat uz fotoshopa uztaisīt tik īstu, lai tas izskatītos, kā fotogrāfija. tagad par detaļām. kreisā sakuras roka. cik noprotams, tā arī ir apvijusies ap sasukes kaklu. tas nozīmē, ka jau bija jābūt redzamam elkonim. nu varbūt ne jau elkonim, bet plecam un rokas muskuļiem gan. man vēl liekas, ka roka ir par īsu. t.i. elkonis par augstu. tam būtu jāatrodas pie gurniem, bet tagad tas ir pie vēdera. kaut kas sakurai nav kārtībā ar kaklu. nedaudz par resnu.
nu kopumā man jau dikti tīk un darbs ir kvalitatīvs. cilvēki ir ļoti pievilcīgi un skaisti. labi izdevies ir uzzīmēt sasukes kimono. paskatoties audums tiešām atgādina zīdu. tas pats attiecas arī uz sakuras drēbēm. tas viss.
*sēž un gaida nākamo darbu*
Mishelin
Aug 29 2007, 17:20
Pff 100% nav orgjinaals
Tach to uzreiz var redzeet nevaru saprast smieties vai raudaat
QUOTE(Mishelin @ Aug 29 2007, 17:20)
Pff 100% nav orgjinaals
Tach to uzreiz var redzeet nevaru saprast smieties vai raudaat
Nu gan tas ir apvainojoši! Es vienkārsši paņēmu 2 manu draugu foto un uz datora viņus pārteisīju.... kaut kā pretīgi, ka tā var rakstīt... var nepatikt vai vienalga, bet ne jau pateikt, ka tas nav mans! Fui!
Mishelin
Sep 6 2007, 14:45
Nu gan tas ir apvainojoši! Es vienkārsši paņēmu 2 manu draugu foto un uz datora viņus pārteisīju.... kaut kā pretīgi, ka tā var rakstīt... var nepatikt vai vienalga, bet ne jau pateikt, ka tas nav mans! Fui!
[/quote]
Iisteniibaa es pat shitam neticu
Cmon, liec tikai savus zīmējumus, tas taču ir stulbi uztaisīt Filter-Gaussian Blur un bāzt iekšā! >:(
Turklāt kaut kā nedomāju, ka tavi draugi tā iepozētu, turklāt, kaut kā neticami, ja tie draugi ir pilnīgie naruto varoņi. DAMN IT.. >;/
Shatako
Sep 9 2007, 09:41
QUOTE(Maija @ Jul 2 2005, 02:39)
Darbs viek. voohūū! Super! Bet, man intresē kas tas par cilvēku? Kkur redzēts.. precīzāk pilnīgi izspļauts maroon5 solista (varb uzrakstiju nepareizi (maroon5 ) XD)
Nav ko sieties klāt par to pārveidoto [cik nu es tā sapratu] fotogrāfiju. Ja cilvēkam patīk tās pārveidot - Dieva dēļ, lai taču cilvēks to dara! Tā taču nav nekāda aizliegta lieta! ><
Tiesa, zīmējums ar to džekiņu, kurš tur rokās puškinu [kāpēc es visādus šaujamos saucu par puškiniem?] ir baigi skaists. Skaušana nerullē, bet tomēr.. Prieks, ka ir cilvēki, kuri zīmē tik skaisti. :]
Tā tik turpini!
Shatako
Sep 11 2007, 17:21
QUOTE(Tomoko @ Sep 9 2007, 16:52)
Nav ko sieties klāt par to pārveidoto [cik nu es tā sapratu] fotogrāfiju. Ja cilvēkam patīk tās pārveidot - Dieva dēļ, lai taču cilvēks to dara! Tā taču nav nekāda aizliegta lieta! ><
Tiesa, zīmējums ar to džekiņu, kurš tur rokās puškinu [kāpēc es visādus šaujamos saucu par puškiniem?] ir baigi skaists. Skaušana nerullē, bet tomēr.. Prieks, ka ir cilvēki, kuri zīmē tik skaisti. :]
Tā tik turpini!
Es zinu, ka tas nav nekas slikts vai aizliegts, ka cilvēks zīmē no kādas citas bildes! Es vienk. paprasiju vai tas nav tas tas dziedātājs, jo saskatiju līdzību! (tas arī nav aizliegts :} ) Un beztam jau iepriekš teicu, ka man šis darbs patīk! ~_~
Jā, tā kā jums daŽiem nepatĪk mani darbi, TAD NEKOMENTĒJIET! aR TO ES DOMĀJU, KA DAŽI SAKA, KA NEESMU KAUT KĀDUS DARBŪS TAISĪJUSI...
Labi... tē ir jau 2 gadus vecs darbiņš....
Narciss Gray
Jan 15 2008, 18:51
O, šis pēdējais ir foršs! Traucē gan izmērs, bet ko nu.. visu cieņu! Em, cik ilgi tu jau zīmē? Tev vnk ir talants...
Shinobi
Jan 15 2008, 20:53
Wow ! Vot šīs darbs ir īsta māksla! Bravo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.