Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MTG, anyone?!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
TheBadEdd
Vai te kaads prot speeleet vai zin vispaar kas ir M:tG?! unsure.gif
CryRat
QUOTE (Kakamaka! @ Apr 3 2004, 09:06 PM)
Vai te kaads prot speeleet vai zin vispaar kas ir M:tG?! unsure.gif
domāju ka grūti nezināt kas tas ir... ja nu vienīgi tankā laugh.gif kaut kā spēlēt jau ar nav sarežģīti... jautājums ir vai kāds nopietni spēlē... es nē... viena liela naudas izšķiešana tas M:tG smile.gif
Rune
Visas kolekcionaajamaas kaartis naudu prasa , bet domaaju ka Latvijaa neviens shito nespeelee. Vai tad vispaar var kaut kur Latvijaa shiis kaartis nopirkt?
TheBadEdd
Mjaaaaa.... Tumshi ljautinji juus esiet!!! dry.gif Latvijaa vinju speelee, peerk un paardod, pienjemsim es pac vinju speeleeju nopietni jau pasen... Ja kaadam interesee prasiet man visu kas jums tiik, atbildeeshu! cool.gif

P.S. Kas ir Baka(japaaniski laikam!)?!
Seven_of_zero
MGT kartis var nopirkt centralaja stacija 2st datoru piederumu veikala laikam 636,
man ir uz cd ir vesala pamaciba ar video. ka to speli spelet bet es vairak ceru ka kadreiz vares normali YU-GI-OH kartis paspelet sheit latvija. Tada utopiska doma vai ne?
Batou
cik zinu, tad dazhi lffb biedri ar to nopietni aizraujas...
Seven_of_zero
Mgt es noteikti gribetu paspelet ar kadu, bet YU-Gi-OH vairak.
Seven_of_zero
Un starp citu kur tieshi atrodas LFFB? Nesmu jau daudz interesejies un meklejis.
arteck
QUOTE (Seven_of_zero @ Apr 4 2004, 01:18 AM)
Un starp citu kur tieshi atrodas LFFB? Nesmu jau daudz interesejies un meklejis.

Latvijas Fantastikas un Fantāzijas Biedrības mājaslapa

"Biedrība pulcējas kopā reizi nedēļā ceturtdienas vakaros pulksten 19.00 krodziņā "Savanna " uz Matīsa un Krišjāņa Barona ielu stūra. Bez tam laiku pa laikam notiek arī dažādi biedrības veikti pasākumi, par kuriem paziņo īpaši."
Roze
QUOTE (Kakamaka! @ Apr 3 2004, 11:10 PM)
Mjaaaaa.... Tumshi ljautinji juus esiet!!! dry.gif Latvijaa vinju speelee, peerk un paardod, pienjemsim es pac vinju speeleeju nopietni jau pasen... Ja kaadam interesee prasiet man visu kas jums tiik, atbildeeshu! cool.gif

P.S. Kas ir Baka(japaaniski laikam!)?!

Nu speelee jau gan daudz un dikti.. www.lffb.org

Baka - latviski ir dumjsh / stulbenis / nejeega.

THE 100 MOST ESSENTIAL WORDS IN ANIME
http://roze.lv/anime/essential.htm
Rob_X
Kas ir Mtg ? blink.gif
TheBadEdd
QUOTE (Robik @ Apr 4 2004, 09:27 AM)
Kas ir Mtg ? blink.gif

MTG=FUN! cool.gif

Oficiaalais saits: www.magicthegathering.com
Latvijas MTG forums: grasp.soft.lv

P.S. LFFB ar to nodarbojaas nenopietni! dry.gif
Batou
kas peec Tavaam domaam skaitaas nopietni? ja attieciigie cilveeki brauc uz MtG chempionaatu un norauj tur krutaas vietas? es piemeeram vispaar neesmu dziivajaa to speeli speeleejis, tikai uz piishlja - bija taads vecs geims peec MtG ruleem uzklapeets, tad nu to arii bik paspeeleeju. vai veel var paspeeleet Sacrifice, kas nepavisam nav liidziigs, tikai mazliet cool.gif
zenofex
Nu iisteniibaa LFFB ar M:TG nenodarbojas. Tikai dazhi biedri to spelee... Kaadreiz speeleeja vairaak, tagad daudzi pametushi novaartaa sho lietu. Pats kaadreiz speeleeju un pat piedaliijos Grand Prix chempii Varshavaa kopa ar citiem no Latvijas (astonji purni). No 400 speeleetaajiem panjeemu 198 vietu. smile.gif

Taga visas kaartis jau pardotas tikai zemes navaalom vel staav un zemju kolekcija no visvisaadiem izdevumiem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.