TradeMAAK
Aug 7 2005, 22:22
Katrs cilvēks ir Dievs. Un es negribu ar tādiem kā tu vienā palātā.
flasherr
Aug 7 2005, 23:03
neesi gatavs uzklausīt manus gudros padomus?
Un vienā palātā mūs tik un tā neliktu. Viņi tač nodala 100 % jukušos no 50 % jukušajiem. Citādi tu man no saviem 100 procentiem man uzdāvinātu 25 . Un 'tadu nastu es nepavilktu
plzz, aiztaisiet kāds šo tēmu Citādi nenormāli velk uz offtopiku,čatu.
Es jau arī esmu vainigs. Bet ta4 jāatbild uz Trademāk spārnotājiem izteicieniem
TradeMAAK
Aug 7 2005, 23:06
Nē, netaisiet ciet. Nejau es te sāku spamot. Vispār šī ir mana galerija, un es vēl te kaut ko pievienošu.
Atbildi uz trademark izteicieniem Offtopik sadaljas topikaa Smiekliigas sarunas (izveido taadu!).
Un vispaar likums shoreiz ir Trademark pusee... Bet luudzu par to nerunaat. Tas traucee Trademark maaksliniecisko attiistiibu. Tas aiznjem Trademark ziimeejamo laiku. Jo es jau SEN gaidu jaunus ZIIMEEJUMUS, nevis muldeeshanu! (Lai kursh to buutu teicis...)
TradeMAAK
Aug 8 2005, 00:56
Tieši tā.
Haltuura. Skumji...
Labojums: Es meegjinaaju uzlabot, bet, lai kaa es censtos, man sanaaca sliktaak. Un, ja uzlabot neko nevar... tad tas ir perfekts darbs! Nekaadas haltuuras tur nav!
Un es shodien esmu guvis maaciibu: Uudens dzeseeshana divritenim nepaliidz. Ar uudeni var dzeseet govis.
TradeMAAK
Aug 8 2005, 10:42
Kritika šeit nav atļauta! Un tava govs nestāv tuvu maniem ūberīšiem.
PS
Kāpēc mans avatārs ir pēkšņi dematerializējies?
Mana govs pat nav saliidzinaajumam.
Ja tu avataru noraadiiji kaa hipersaiti nevis augshupielaadeeji, tad, iespeejams, hipersaite vairs nestraadaa.
Rakstiit "latviski" ir kaa vilkt kakji aiz astes...
Isabel Carmin fon Edelhain
Aug 8 2005, 20:29
QUOTE(TradeMAAK @ Jun 26 2005, 12:50)
Es te mazlietinn taa aizraujos ar animiiiteeem. Neessiet parak kritiski luudzu
:debil:
Te atgādinājumam.
QUOTE(TradeMAAK @ Aug 8 2005, 10:42)
Kritika šeit nav atļauta!
Nosākuma pats uzprasies uz kritiku un nu jau ņaudi ka parāk skarbi.
Bērniņ, kritika ir mākslas sastāvdaļa tā ka samierinies.
Tieshi taa! Nu sorry, bet tas kaa tu dari ir... stulbi! Vareeji savus "Lieliskos, no lieliskajiem" darbiem nelikt, ja tev kautkas nepatiik
Sheit tev censhas kautkaa paliidzeet, dot padomus utt., bet tu veel citus nolamaa par to!
Ja man kautko ieteiktu, es censtos kautko dariit lietas labaa, un priecaatos, ka man kautko iesaka, nevis taa kaa tu dari!! !!! !!
This otaku forums is made from Love and Peace, not Criticism against others, when they try to help and rudeness!!!!
P.S. sorry, par "Pikantaaku" veestuli....
Tieshi taa! Nu sorry, bet tas kaa tu dari ir... stulbi! Vareeji savus "Lieliskos, no lieliskajiem" darbiem nelikt, ja tev kautkas nepatiik Sheit tev censhas kautkaa paliidzeet, dot padomus utt., bet tu veel citus nolamaa par to! Ja man kautko ieteiktu, es censtos kautko dariit lietas labaa, un priecaatos, ka man kautko iesaka, nevis taa kaa tu dari!! !!! !! This otaku forums is made from Love and Peace, not Criticism against others, when they try to help and rudeness!!!!
P.S. sorry, par "Pikantaaku" veestuli....
es pilniibaa piekriitu tomoko, centies saprast to ka mees tev paliidzam attiistiit ziimeeshanas skilus.
TradeMAAK
Aug 9 2005, 00:17
Un Jūs centieties saprast, ka mani tā saucamie skilli ir nevainojami, un vispār...nekāda kritika, tikai apbrīns.
TradeMAAK, parasti te notiek tā - tu ieliec bildi, mēs kritizējam, attiecīgi no kritikas tu izsecini savas kļūdas un lietas pie kā tev būtu jāpiestrādā.
Tavā gadījumā - tu izliec bildi, saki lai pakritizē, pēc pāris postiem visu kritiku centies apgāzt, saki ka tu esi Dievs, tevi zīmēšanā neviens nespēj pārspēt. Tad kāpēc tu šeit liec savas bildes? Lai lieki paspamotu?
Vai nu liec bildes un uzklausi kritiku, mācies no viņas, vai nu slēgšu topiku par spamošanu.
Trademark, visa pamataa ir tas, ka, saliidzinot ar dazhu labu citu darbiem, taveejie ir pat... ekhm... ir uber-labaaki. Taapeec arii tevi nesaprot. Shim topikam jeega paraadiisies tikai tad, kad tu sapratiisi, ka netiksi saprasts. Atmet ar roku! Negaidi sapratni! Just go with it! Vienkaarshi liec bildes. Vai arii iesaisties savas kritikas analiizee...
TradeMAAK
Aug 9 2005, 09:20
Mans netikt saprasts? Bet mans būt unikāls!.1
yorsa-kun
Aug 9 2005, 11:49
Edg'am ir savaa zinjaa taisniiba:)
es pilniibaa atbalstu trade mark
vinna maaksla ir tuva ideaalam un vinna vilktaas liinijas ir nenormaali graciozas kkermenna proporcijas vienkaarssi idiaalas un tumssie spaarni vienkaarssi baisi
totaly respect
vai ir iespeejams iegaadaateis tavus darbus
es buutu sajuusmaa
jaa un vispaar nepaarkaapiet vinna autortiesiibas ja es iegaadaasos kaadu vinna darbu es neveelos lai apkaart kliistu sliktas kvalitaates pakalldarinaajumi un viltojumi
TradeMAAK
Aug 11 2005, 23:21
Nu, ko. Tagad visiem acīs grauž, ka manu talantu neatklāja? Nu redziet, šeit ir cilvēks, kas mani saprot, kas māk novērtēt īstu mākslu, nevis kaut kādas lētās pļotkas. Runājot par cenu, aivvv, tu varētu iegūt atlaidi, ja noorganizēsi Boņam bana noņemšanu Kurbijkurnes komūnā...
QUOTE(TradeMAAK @ Aug 11 2005, 23:21)
Nu, ko. Tagad visiem acīs grauž, ka manu talantu neatklāja? Nu redziet, šeit ir cilvēks, kas mani saprot, kas māk novērtēt īstu mākslu, nevis kaut kādas lētās pļotkas. Runājot par cenu, aivvv, tu varētu iegūt atlaidi, ja noorganizēsi Boņam bana noņemšanu Kurbijkurnes komūnā...
Tu skaties lai tevi te nepiemeklē aivvv liktenis, tu ar saviem tekstiem uz to ļoti uzprasies.
Nolaidies no mēnes vienreiz. Tavos dabos nekas nav no skaistuma un profesionalitātes. Pat bērnudārzā skaistākas bildes var sastapt.
Lūgums likt tādas bildes ko tiešām varētu novērtēt, nevis kautkādus painta murgus..
slay3r
Aug 12 2005, 00:29
Šis topiks ir kļuvis tāds 'nelabvēlīgs'. Ja man būtu teikšana šo topicu slēgtu.
TradeMAAK
Aug 12 2005, 00:30
Nespamo manā topicā! Klusēiet visi, te vieta mākslai, nevis Jūsu mutu virināšanai!
Isabel Carmin fon Edelhain
Aug 12 2005, 00:35
Vislabākais variants būtu vispār slēgt šo topiku. Te jau sen ir viens vienīgs spams.
TradeMAAK
Aug 12 2005, 00:55
Nē! Administrātõri var izdzēst spamu, bet manu topicu neslēgt!
slay3r
Aug 12 2005, 01:00
Pacenties sākumā uzskicēt k-ko, tad ieskanēt un tad ar kādu norm progu, kaut ar Adobe Ilustrator paņemties.
lastguru
Aug 12 2005, 01:05
Nee, nu tas jau pat nav smiekliigi. JurCHiX luudzu sho topiku sleedz, un uz nedeelju trademaaku izbano kaa briidinaajumu
Kad iemācīsies nespamot un zīmēt tā ka būs ko novērtēt, tad taisi jaunu topiku!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.