Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ichigo 100%
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
jurc
Spectres iedvesmu dzīts sāku skatīties Ichigo 100%. Tipiska school anime, bet ar ļoti lielu ecchi piedevu =)~~~
Sižets - viens dzeks un vairākas meitenes kurām viņš patīk... Ta vēl uz pilsētu atbrauc viņa bērnības draudzenes.... Paralēli tam visam viņš veido Film Club, kur viņi filmēs...
Ļoti patīkamas seriāls, joki izdevušies labi, sižets ar patīkams... Nu riktīgs school anime. Ne velti nosaukums ir 100% - 100% ecchi!! tongue.gif
Skatos ar ANBU subiem, pagaidām viņi tik 4 epas ir nosūbojuši, sliņķi tādi, bet labs nāk ar gaidīšanu!
Starp citu pirmā anime kur redzu ka dēļ asiņojoša deguna, attiecīgu skatu dēļ, ievieto slimnīcā biggrin.gif
Animei dodu 9. Vienkārši sen nav nācies ko tik jauku skatīt...

imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
image
jurc
Pārējās 2...
imageimage
Sigfa
jaa, viens no peedeejaa laika gaidiitaakajiem anime. Es par sho esmu vienkaarshi ekstaazee smile.gif lielisks humors un par ecchi nebuut nesuudzos. Komisko situaaciju simulators.
Lija
He,he,he... cool.gif es lasīju mangu... par seriālu nezinu taču bija diezgan interesanti...!! cool.gif
MitSuki
Es piemeram skatos ar YESY subiem un viss ir ok...
Vispar anime nav slikta, bet ,protams, ka manga ir daudz forsaka =)))
Spectre
Es pacietiigi gaidu uz ANBu, bet palasot anidb atsauksmes par yesy subiem laikam arii paarieshu uz yessy .... tongue.gif
GunMetaL
aaa noskatijos pirmo epu iepatikās biggrin.gif ja manga ko nedaudz palasiju bij laba tad šis ir manā gaume varēšu reāli izviekties un vārtīties pa grīdu krampjos
un jācer ka uz tālākām sērijam nepieslienāšu kalviatūru... lol
CirvjaKaac
Riktiiga laps anime.. man jau nu ljoti iet pie sirds. Jau 1. seerijaa gandriiz kaajas no smiekliem noirinaju biggrin.gif biggrin.gif ... *nosiekalojies velku naakoshaas seerijas* ph34r.gif
kaarleens
visi ecchii fani stavaa sajuusmaa cool.gif
es arii lai dziivos panties rolleyes.gif
GunMetaL
pateicoties savam nočakarētajam modēmam es novilcis tikai 5 epas bet jau pie piektās es jau vairs gulēt nevarēšu... bet rādīsies tikai ainas no šis sērijas
žēl ka dc un mazliet raustģs nets neiet kopā sad.gif

MitSuki
ne ko es jums varu pateikt, ludzu nesabojajiet sev visu labo, lasiet mangas, bet neskataties anime, jo anime VISU izjauc, es noskatijos tagad lidz 11(pagaidam ta ir pedeja kas ir iznakusi), un nekas sevisks, es saku MANGU lasiet, anime tas ir sudigs pakaldarinajums, tiesi tapat ar LH =)))
CirvjaKaac
Vari iedot kaadu torrentu vai linku kur mangu shitam briinumam var dabuut? DC++ nevaru atrast dry.gif
GunMetaL
piereģistrējies un ieejatieciigaja sadaļa tur var pa taisno skatīties http://degree-anime.com
bypass
Vakar Yesy nosuboja pēdējo, 12. epu.
http://bt.yesy-fansubs.com/%5Byesy%5D%20Ic...%5D.avi.torrent
Church
QUOTE(MitSuki @ Jun 28 2005, 00:54)
un nekas sevisks, es saku MANGU lasiet, anime tas ir sudigs pakaldarinajums, tiesi tapat ar LH =)))
*

striidiigi. lai gan vairumaa gadiijumu - patiesi (formaata peec biezhi vairaakas buutiskas storyline vienkaarshi neielien konkreeta epu skaita anime formaataa, vai tiek cenzeets vairaak (piem. Berserk/Battle Royale mangas)), bet nau visos gadiijumos. piem. Bleach imho i lielaa meeraa 1:1 anime:manga. + animee naak gliishi seiyuu/OST. imho i nepareizi nopaljaat animi 100%iigi visos gadiijumos. velk uz beerniibas maximaalismu.
Sigfa
viss? beigas? chush? konjec? ovarida? Kamdeelj 12 seerija nosaukta Ichigo 100% -12 [END] ?!
bypass
Beigas jau nu točn nav. Cik noprotu, OVA varētu būt kā turpinājums. Who knows...
MitSuki
ja jau berniskigs, hihihi, tad pats iedomajies, ja tev butu sitada iespeja Japanas skola dabut uzreiz 3 vecenes kuras tevi mil, un tad es redzetu vai tu teiktu berniskigs...
It ka visur raksta ka tikai 12 serijas, tas ir stulbi... =(
Sigfa
QUOTE(MitSuki @ Jun 30 2005, 08:20)
ja jau berniskigs, hihihi, tad pats iedomajies, ja tev butu sitada iespeja Japanas skola dabut uzreiz 3 vecenes kuras tevi mil, un tad es redzetu vai tu teiktu berniskigs...
It ka visur raksta ka tikai 12 serijas, tas ir stulbi... =(
*

Man gan jaasaka, ka nevienu veceni tur neredzu. Interesanta vaardu izveele.
CirvjaKaac
Scheise! mad.gif Laikam jau viss... sad.gif A kam tagad viegli? *Rakaajos pa netu mekleejot liidziigus ecchi...*
MitSuki
ehh murgs Ichigo 100% beidzas brrr, nekas buss jagaida 16 volume =)
Rudoru-san
Ichigo 100% BEIDZIES???!!! Dammit... es līdz 9 episodei tiku... kaut kā nelikās, ka tik ātri varētu beigties... sad.gif
Man ļoti patika arī Ichigo 100% voice actori... Heh, superlabi ieskaņots...
Sižets ar labi izplānots, visas tās sagadīšanās, par kurām tā patika smieties...
jurc
Man ar škrobis ka beidzās. Ir OVA, itkā jau skaists nobeigums, bet nu gribētos īstenībā vēl. Cerēsim uz ka būs otrā sezona. Vienkārši tik lieliskai animei nedrīkst nebūt turpinājumu!
Sigfa
Ir OVA? Varbuut iemet torrentu?
jurc
labi jaunumi, yesy suubo OVA 2 epu. He he, un vēl raksta "Also take note that there is a rumored of 4 or more OVAs in total." Wiiiii.... būs vēl mazdrusciņ! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ichigo 100% OVA 1ep torrent
Chufanzo
Shitas seriaalinsh ir viens labsgabals, vieniigais truukums bija ne tik labaas beigas. Man nepatiik ja endings ir uztaisiits taa, ka nekas iisti nebeidzas. Bet ja skataas no cita perspektiiva echi gabalinsh tiiri jauks cool.gif ...
Shinobi-sama
Besis tulkot, jo nupat kaa uzcepu prex AniDB. Tapee iemetiishu to ko es tur sadrukaju:

Dont get wrong idea, I made this review like that cos its the closest asocation which comes in my mind.
To uderstand why, you must look from japanese point of view and consider the way thay think and why h-games is made and anime industry in whole and also how manga-anime-hgames are related.

Animation: Ok, Drawing is done Cute, but for animation cant say good `cos mainly action goes off only around the plot charachters and theres a lot of still images, everything else is just background. I think thats what you get when drawing is made cute but it cant be made through out the whole series. Its more like colored manga with some movements made into TV show, or rather CG`s from h-game with some movemnets which is so needed in those games

Sound: Nothing much to say about sound, its not OVA where usualy sounds are a lot more or movie where everything is mastered. OST in overall is CLAMP`y, just ED is a bit different.

Story: Hmmm.... well instead of saying bad things I want look at it from h-game AVG view. All in all story is nothing more then drama like romance hentai game. There is some backgorund for Junpei and based on that background girls are fit, every char shows in usual casuality. This indeciveness is more like the options in the game where you make choices by giving answers in situations. There is no ending to this anime, cos multiending is needed by viewers choice. Story just ends in the moment where the crucial choice is to be made and after that goes usual h-game stuff happy.gif. Those who played games like these will understand fully.

Charachters: Every char is so tipical of h-game. Shy type - Touji; forward pushy type - Satsuki; the one who will not ruin just because isnt chosen - Nanashi; loli type - Yui; fighty strong char type with actual fragile heart - Misuzu. Nothing else to say, you just have to chose and story is also made so that every one of here has chance for viewers liking. happy.gif

Value: I`d say it is low `cos of no ending and also because its bit annoying when story is made so Junpei pleases every girl with no actual goal. I want to add that this is not h-game, there is no multiending. Its more like hentai where is no hentai scenes. So value of show is very poor.

Enjoyment: Well in game the enjoyment is pleased by ending (sex with heroin) which was made by viewer after "hard" choosing over girls with one he wanted ending. But in this TV show there is nothing but disapointments.

After watching this show I wandered why anime like this is made. Whats the point of it. Its more like some prestage for teens to encourage them buy h-games. I cant view it differently. There isnt a single thought left after to later view. Just a greed with wanting that he chooses one them and bangs her and after that happy ending of lovey/dovey couple which went through some hardships.
Kanako
Par nobeigumu piekrītu Chufanzo. Bet viss pārējais likās tīri labs. Vietām bija arī jāpasmejas biggrin.gif
Shoune
http://baka-updates.com/releases.php

tur ir Ova 2 jau iztulkota =))
Faplo
Thx Shoune, ceru ka tagad anime jau saks tuvoties savai beigu stadijai
Shoune
www.boxtorrents.com

ir iznacis viss Ichigo 100% manga!!
Hikaru
Noskatījos seriālu. Ļoti patika. Baigi patika Ending dziesma. Būs jāskatās OVAs.
Chii
Dievinu Ichigo100%!Par laimi jau ir iznākušas 3 un 4 OVAs sērijas ^^
*Chii lēkā no prieka pa māju*
<Graph>
damn!gribaas redzeet visas ovas tik nez cik vinjas buus ceru kad normaali daudz smile.gif
Church
QUOTE(<Graph> @ Dec 5 2005, 13:45)
damn!gribaas redzeet visas ovas tik nez cik vinjas buus ceru kad normaali daudz  smile.gif
*

liidz shim man novilktas 5. suberi dp aka digitalpanic
Janus
Man anime par puisi kas mekle meiteni pec apaksbiksitem uz kuram ir zemenes likas ka ir divaini, dry.gif bet kad noskatijos pirmo seriju vel nodomaju ka tik tas nav hentai. tongue.gif Bet kad noskatijos otro seriju man iepatikas. smile.gif Es tikai pagaidam neizprotu pilnigi visu. tongue.gif
zenofex
Noskatījos gandrīz visu... OVAs pēdējās sērijas palika pāri.
Varu teikt, ka neaizrāva, kaut gan daži plusi bija:
1) Čaru dizains - ļoti glīšas meitenes. Patiešām patika.
2) Daudzmaz reāls stāsts, salīdzinot ar citiem ečči seriāliem.

Kopumā diezgan liela pelēcība un biksītes, bikini, krūšturi.
Church
QUOTE(zenofex @ Mar 9 2006, 19:00)
...
...
*

ar sho iesaku Video Girl AI / I''s / DNA^2
Gutts
damn!gribaas redzeet visas ovas tik nez cik vinjas buus ceru kad normaali daudz

Paredzu ka bus vel viena ova kura mangu nelasijusi tauta uzzinas ar kuru f-cup monstru Junpei(galvenais varonis) palika.

Man anime par puisi kas mekle meiteni pec apaksbiksitem uz kuram ir zemenes likas ka ir divaini, dry.gif bet kad noskatijos pirmo seriju vel nodomaju ka tik tas nav hentai. tongue.gif Bet kad noskatijos otro seriju man iepatikas. smile.gif Es tikai pagaidam neizprotu pilnigi visu. tongue.gif

Vis ir izprotams viena varda echi. Dzilaku jegu meklejot velu veiksmi.

No sis cupinas iesaku tikai Video girl AI. Pec manam tas ir vislabakais romance gabals kura lidz sim esu lasijis.

BTW. Es pa mangu runaju iznemot Ichago 100% gadijumu tur esu redzejis 5 ovas kuras ir galigs murgs ipasi 5.
kaarleens
QUOTE(Church @ Mar 9 2006, 19:05)
QUOTE(zenofex @ Mar 9 2006, 19:00)
...
...
*

*

Video Girl Ai animee nav tik smukas meitenes cik vinjas ir mangaa wink.gif
Hinata
cik shitai animei vispaar ir seeriju? huh.gif tikai nesen noskatiijos 12 seerijas un 5 OVAs un taas veel neizskatiijaas peec beigaam...
Psycholog
Ja es pareizi atceros, tad tas arii ir viss (par ko liecina arii anidb dati)
Ne visam animem ir beigas...iipashi visadiem shitadiem love story, kur kaads kaadam nevar atziities miilestiibaa (*noraada arii uz School Rumble)
Hinata
stulbi!! es gribeeju zinaat ar ko tas viss beigsies... sad.gif
Lust
Ar tiem teikumiem - nav beigas , stulbas beigas. Juus lauzhat man velmi saakt skatiities sad.gif
Pinky
nee, nee, tici - ir veerts noskatiities ! kaut vai paarpilno ecchi skatu deelj. tongue.gif
Hinata
pareiz ir! kaada jeega skatiities ja taapat neuzzinaasi ar ko viss beigsies unsure.gif
es biju diezgan pissed off kad peedeejaa OVA redzeeju to murgu par kkadiem zemenju pantsu citplaneetieshiem...nu lai gan sho animi ir veerts noskatiities ari bez kaartiigaam beigaam jo riktiig vareja pareekt! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Faplo
Animi tieshaam ir veerts noskatiities kaa jau Pinky mineeja, bet ja grib zinaat kaa tas viss turpinaas un kaa tas viss beidzaas ir jaalasa manga.
Hinata
nu tad taa arii dariishu cool.gif
Lust
Ir kaada adresiite ar mangu?
Church
QUOTE(Lust @ May 7 2006, 05:43)
Ir kaada adresiite ar mangu?
*

http://boxtorrents.com/details.php?id=128423
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.