Psycholog
May 8 2006, 04:35
naaaaav pacietiibas lasiit mangas...bet laikam buus leenaam jasak pieradinaaties
noveliet veiksmi ^^
Veelu veiksmi.
Es biju taa bishiit palasijis , bet man taa aizraushanaas nepatiik. Jo tas vis nav tik smiekliigi bez balsiim un animaacijas. Protams arii pacietiibas truukums...
noskatiijos visas 12 seerijas, ieskaitot 5as ovas, patika (iznjemot taa gljukainaa par zemenju pantsu eilieniem, bet kaa es reecu kad Manaka vinjus izniicinaaja
)
ir reecamais pa pilno un ecchi pareizaas devaas
ar nepacietiibu gaidu turpinaajumus
attieciibaa uz mangu - neesmu lasiijis, bet nedomaaju, ka vareetu taa noreekties kaa pie animes.
Pusi noskatiijos. Ecchi ir suuper, kaa jau te daudzi izteicaas. Romance ir skaists, ar dramatisma piegarshu - tieshi tas, ko dievinu.
Par charu dizainu... Taa kaa reizeem galiigi jociigi plakanas taas galvas izskataas. T.b., man patiik, bet vareeja buut smukaak. Btw, mani kaitina Toujou balss. Liekas, ka vinja mirt taisaas.
Beigu dziesminja ir tik nenormaali uuber kawaii!!!
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Ir jaabuut ar cirvi sistam, lai neizveeleetos Nishino! Gaumes lieta, protams...
zenofex
May 14 2006, 17:40
Jā, Nishino rullee, vissakarīgākā meitene no tā bara. Un nesaprotu kur tur bija spoilers, egd.
Man sho anime samaitaaja tieshi taa OVA ar citplaneetieshiem. Slima sunja murgi, vai driizaak apenju feishisha sapnis... Nezinu, bet kaapeec vispaar tur vajadzeeja iejaukt peeksnji kautkaadus supernaturaalos speekus un citplaneetieshus? Bija tika miilja, reaala sholas romance. Bah!
Ja es skaidrotu, kur tur spoileris, tad tas pats par sevi buutu spoileris.
QUOTE(Lust @ May 7 2006, 05:43)
Ir kaada adresiite ar mangu?
Protams ka ir un neviena vien, bet te bus tada jauka ar 1-18vol laba kvalitate, kopa i 19vol
http://www.yanime.com/projects/ichigo100/19vol ari var atrast neta, bet tai ir slikta kvalitate un mazliet sarezgitak, ja tomer gribas var man pm skype, aizsutisu gan jau.
Ja es skaidrotu, kur tur spoileris, tad tas pats par sevi buutu spoileris.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Driz par cilvekiem naks apgaismiba un vini sapratis sos spoilus par Nishino, ja ne tad pasi vainigi.
Šo anime skatosties no krēsla varēja nokrist,bet kaut kas man tur nevisai patika.Bet tā,šo anime vakag skatīties,kad slikts garīgais-Ichigo 100% to ātri uzlabos!
Nerine
Jun 15 2006, 15:02
Es ar noskatījos. Bija diezgan forša. Vispār, jā, man patika. Es nezinu, man jau vislabāk patika Nishino. Viņa tāda...jauka bija. Visas jau viņas beigās tādas bija, bet Nishino visjaukākā. NU, labi, Toujou arī bija baigi forša, bet es nez...laikam Nishino man labāk patika.
Karamele
Jul 27 2006, 23:26
noskatījos pirmo epu faktiski kļūdas pēc - ladēju kaut kādu filmu un uzskrēju virsū šim brīnumam ^^ man iepatikās. kawaii & funny ^^ iesaku visiem
+Chibi+
Dec 20 2006, 14:46
kuraa daljaa tur ir lielisks humors? It's so lame! Phe. No visiem tiem ecchi, kas man peedeejaa laikaa uzkrita uz galvas, shitais bija visgarlaiciigaakais. Taadaas klishejas, ka slikti paliek. Un tas glavenais varonis man tik ljoti kriit uz nerviem, brrrrrr. Tachu man patika taa fotograafeejoshaa puikas maasa. The only sane person.
It kā jau neko,pasmieties var,bet,kur TĀDA neizlēmība?!
Nezinu,nezinu.Tas džekiņš ir viens nevarīgs ecchi vērotājs...Žēl,ka beigās nekas neatrisinājās,biju spiesta skatīties OVA's,lai saprastu kko,bet arī tur bija dead end.
Bet skatīties jau var!
Noskatījos pirms krietna laika. Godīgi sakot, īpaši nepiesaistīja. Skatīties jau var, un tomēr. Pasmieties arī var, bet tomēr... nu nezinu, kaut kas tajā visā mani nedaudz atgrūda, laikam jau. Čāru dizains bija tīri jauks, visvairāk man pašai patika Tojou, vai nu kā tur to meiteni sauca, vairs netaceros. Bet nu main čārs galīgi nepiesaistīja. Varbūt tādēļ arī nevisai patika.
7/10
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.