Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Klokjvaarpsta
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
edg
Manus ziimeeshanas skillus jau visi zinaat. Te dazhi mana braalja ziimeejumi:

image
image
image
Winry
Ljoti smuki!!!! biggrin.gif
Yume
Kautkas meitiņai ar actiņām neštimmē, citplanietieti no Spilberga filmām atgādina.
not_alone
hey,forši,tikai tās kājas un rokas,salīdzinājumā ar vidukli,tādas paresnas..
edg
Cik, atceries sava braalja nostaaju, kad es saaku vinja darbus shaadi kritizeet: "Tie tachu siikumi!"

Un taisniiba jau ir. Ne jau vinjsh uzziimeeja, lai noskaidrotu, kas vinjos nav pietiekami slikts, kaadas prasmes jaapiesliipee. Tas arii pasham redzams. Katraa darbaa ir siikumi. Taapeec jau darbs nav metams. Citaadaak, ja tas ir taads... Gribeeju uzziimeet un jums paraadiit sava darba piemeeru, bet sheit negribas likt. Uztaisiiju topiku saviem darbiem!
baseboalbatboy
Wooo!Baigi smukie darbie but something is missing...something...uh laikam deguns!
edg
QUOTE(baseboalbatboy @ Jun 13 2005, 22:24)
Wooo!Baigi smukie darbie but something is missing...something...uh laikam deguns!
*

Jaa, nu kaads nu kuram stils. Manos darbos parasti truukst ausis. Nemaaku ziimeet. Lielaakoties izdodas nosleept ar matiem, bet vienmeer jau nevar. Hehe, shitajos jau arii nav redzamas. Braalim arii laikam nepatiik ausis ziimeet.
Klokjvaarpsta
Taa nu sagadiijies, ka shite ir mani garadarbi, un kljuudu tur tieshaam ir vairaak kaa vajag, bet ziniet - shitie triis ir mans 4., 5., un 6. ziimeejums shitaadaa stilaa vispaar. Patrenneeshos uz uzzimeeshu taadu mazuliiti... (piedodiet kakju miiljotaaji, austinju noteikti nebuus)
Ayumi
tev labi mati izdodaas! acis un kermenis ir ok! nu varbuut tikei nedaudz jaapiestraadaa! bet taa, viss okey! laugh.gif
Ella
Viss itkaa baigi ok tikai ar sejaam kautkas nav riktiigi .... bet visaa visumaa smuki ^^
Kikyou
Ir smuki! happy.gif Plaukstas labāk nekā man sanāk.
Un matu ēnojums... vaaa.... *_* Tā nu es patiešām ar zīmuli nemāku.

Visā visumā smuki! :3
edg
image
image
image
Sushi
OOOO!!! Pēdējie divi zīmējumi ir vnk debešķīgi!! smile.gif Bet, man liekas, ka pēdējajā ir pārāk resna roka...
Tavs brālis gadījumā nenozīmē no anime bildītēm? Dažas izskatās kkur redzētas, bet varbūt, protams, vnk līdzīgi...
edg
QUOTE(Sushi @ Mar 31 2006, 20:58)
Tavs brālis gadījumā nenozīmē no anime bildītēm? Dažas izskatās kkur redzētas, bet varbūt, protams, vnk līdzīgi...
*

Ja vinjsh tos ziimeejumus ir noziimeejis, tad es esmu kamielis. Es liidziibu saskatu ar kaadu reaalaas dziives meiteni, ne animee.
Erik4xp
Izskatās baigi vienreizēji... biggrin.gif
Supper tik izkrāsot vajag... laugh.gif
Sushi
QUOTE(edg @ Mar 31 2006, 22:20)

Ja vinjsh tos ziimeejumus ir noziimeejis, tad es esmu kamielis. Es liidziibu saskatu ar kaadu reaalaas dziives meiteni, ne animee.
*

Nu labi... bet tie pirmie tiešām izskatās... Taču ja tu tā saki...
Steam
Visi ir labi darbi,labak butu ja krasaini....
hypnotize
man ljoti patiik kaa mati uzziimeeti!!!:)
Kikyou
QUOTE(Sushi @ Mar 31 2006, 20:58)
*

Lol, tev vienkārši skauž, ka viņš tik labi zīmē pozas. D:

Bet tā nozīmēts man galīgi neizskatās. Un vispār, ļoti ļoti smuki. Viņam baigi labi sanāk mati. Izskatās ļoti dabīgi... Proti, lielākoties animē mati parasti ir tādi kā saželejoti. Bet te var redzēt, ka pastāv tāda lieta kā zemes pievilkšanās spēks. :3

Steam, man gan liekās, ka tāpat ir labi. o.ō
edg
Par matiem runaajot - vinjsh smeejaas par matiem manaa ziimeejumaa ar jautaajumu: "Vai tev vienmeer meiteneem mati tikai gar saaniem kriit?" http://otaku.lv/uploads/20060331_960_v1m.PNG
gramozeks
he heee... ljoti izskatiigas taas meitenes it iiipashi tajos divos peedeejos. man tie vislabaak patika. Kawais happy.gif
"runaajot par 1 un 3 ziimeejumu man gribeejaas pateikt, ka tu vareetu palabot vinjas ovaalo zodu, ja protams nabaidiisies un uzdroshinaasies to palabot ar dzeeseni un ziimuli. smile.gif
par aciim es tev nepiekasiisho, jo man ar patiik lielaas un piemiiliigaas acis, taas padara tavu ziimeejumu piemiiliigaaku hee... happy.gif "
nodod to savam braalim edg! happy.gif
anishuara
nju kopumaa man patiik, bet yumei taisniiba par pirmajiem ziimeejumiem a4eles taadas savaadas... huh.gif un deguns truuxt... bet man patiik jauki ziimee , lai turpina... laugh.gif
Pakkun
ziimeejumi baigi labi *skauzhskauzh* tongue.gif tajos pirmajos gan taads ruudiita vecha zods, bet peedeejie triis krietni to atsver sava KAWAIIisma deelj. Tavam braalim ir talants! (nu daaa biggrin.gif )
edit: man kaa njuubijam - tavs braalis vispaar ir ieksh otaku?
kahi
nu ēnojums ir vienkārši super, par pārējo, tā, bet sejas izskatās plakanas... un kaut kas ar acīm nava kārtībā! ļoti patīk pozas.
Sushi
QUOTE(Kikyou @ Apr 1 2006, 11:19)

Lol, tev vienkārši skauž, ka viņš tik labi zīmē pozas. D:

*

Tajos pirmajos nemaz nekādas dižās pozas nav. Un galvenokārt runāju par chara seju, galvu... visu galvu... Ai vienalga
Nirvana
No pirmaas ziimeejumu porcijas man iipashi iepatikaas, kaa vinjsh kaajas ziimee. Skaisti un iisti. Arii acis (prieks, ka nav klasiskaas anime actinjas) un mati (par to jau citi ir izteikushies) labi padevushies, bet kaajas tomeer uuber alles.

Par otro porciju nav daudz ko piebilst. Vieniigi to, ka ir stipri labaak kaa "tikai 4.,5...,6., ziim. anime stilaa". Apsveicams eenojums un kjermenju proporcijas. Joprojaam sajuusminos par kaajaam. Vinjam laikam labi padodas ne-anime? Kljuudas neskatiijos, slinkums, bet paslaveet gan gribeejaas.

Man favoriits ir otraas porcijas otraa meitinja. Vinja pat debeshkjiigi skaista buutu, ja vinjai buutu normaala seja.
Rufucis
Ir jau ir labi nav ko citu pateikt. smile.gif
Klokjvaarpsta
Prieks, ka kaadam patiik. Jakas man tikpat liela maakslinieciskaa izgliitiiba kaa edg...
Tie jakas mani ziimeejumi. Piedodiet ka taadi cietushi, uz vinjiem uudens tika.
Kikyou
Lol... Kloķvārpsta... Labs niks. XD
Klokjvaarpsta
IPB Image

Luuk kas tapa datoru arhitekturas lekcijaa. Tika ziimeets peec pasuutiijuma kursabiedra kladee - seja pasuutiijums, augstpapeedenes arii
Sushi
Ir detaļas, kas man patīk, kā ir uzzīmētas, bet dažas tomēr ne visai.
Meitene tā kopumā smuki uzzīmēta. Poza labi izdevusies, pēdas ir superīgas (tas, kas man parasti nesanāk), seja kawaiiga, ā un rokraksts smuks biggrin.gif
A kas man nepatīk- tādas diezgan masīvas/vītišķīgas formas viņai.
('',)
kahi
varbūt transvestīts? no offence. seja ir ļoti padevusies, špiļkas arī, bet, saki, vai draugs bija apmierināts ar pasūtījumu?
Klokjvaarpsta
Vinjam tachu bija vienalga ko es tur ziimeeju, bet beigaas tomeer hesburgeru uzsauca, kjipa pat atalgojumu dabuuju.
Jaa, to, ka formas masiivas ieveeroju, bet nemaaceeju labot. Manos darbos ljoti biezhi vaina ir tieshi kaajaas, paldies, ka ieveerojat, bet pats zinu un ar skumjaam pienjemu, ka ir lietas, kas man nepadodas
frii
Skaistule ^^
Klokjvaarpsta
Piedodiet par bilzhu drausmiigo kvalitaati, tas ir viss, ko speej panaakt 1,3 MPix telefonkameru nozheelojamaa apgaismojumaa

Atradaas viens no maniem pirmajiem ziimeejumiem (sk. topika saakumu)
IPB Image

Shii arii no tiem laikiem
IPB Image

Ziimeeta maajaas, Dziesmu Duelis mani galigi neaizraava
IPB Image

Pat neatceros, kad shitaa tapa
IPB Image

Viss, ko man izdevaas pierakstiit Datu struktuuru lekcijaa
IPB Image

Integreeshana mani galiigi neaizrauj, taapeec es nedaudz izdekoreeju kladi
IPB Image
IPB Image

Kad tikshu pie skanera, ieskaneeshu, drusku paartaisiishu. Nez ir veerts taisiit savu topiku, tjipa - Mani ziimeejumi vai atstaat kaa ir, uz edg pleciem?
edg
Topika apakshaa, pameklee, tur ir taada izveelne, kur var atrast "Edit topic title"! Nomaini uz "Klokjvaarpsta ziimee" vtml, un viss rullees.
Klokjvaarpsta
Nu, nu, ja shitaada fiicha eksistee, tad gribi teikt, ka kursh katrs var da jebkura topika nosaukumu mainiit?? Tev mozh ir taada fiicha, vareetu nomainiit uz - Klokjvaarpsta, ziimulja paveelnieks un dzeeshgumijas vergs biggrin.gif
exile
Saprotu ka lielaakaa dala tavu darbu ir fo4eeti ar mobiilo, ta4u pat taadus krapiigus atteelus var diezgan uzlabot ar photoshop paliidziibu --> un jaapguust tik kaut vai viena funkcija adjust brightness/contrast. Savaadaag shaadas miglas bildes gruuti noveerteet.
Klokjvaarpsta
Nevajag man nekaadus photoshopus atraadot origjinaalbildes, jo:
- tas vairs nebuus roku darbs
- neprotu es lietot photoshopu nevienam noluukam
- Photoshops drausmiigi rij resursus manam aizveesturiskajam kompiitim, uz kura reizee palaists Bitcomet, DC++ un Firefoxis noziimee 3-5 min gaidiishanas laiku jebkurai darbiibai

Kaa jau teicu, sveetdien ieskaneesu, liidz tam kaut ko jaunu buushu uzziimeejis. Nu, nav hau nemaz tik traki, galvenais, ka kontuuras var saprast
edg
Ak, pareizi - shis topiks jau skaitaas uz mana vaarda...
Klokjvaarpsta
Shodien bija razhiiga diena (patiesiibaa razhiiga bija fizikas lekcija), jo man tapa dazhi jauni darbi, bet kameer nebuushu ticis pie skanera, nepostoshu

Tomeer vienu darbu es nofotograafeeju (mezhoniigi 1,3 MPix) un pameegjinaaju ar datoru izkraasot. Nofotograafeeju, savilku liinijas, saliku layerus (PSP 5.0 kicks ass) un sapratu, ka eenot ir nezheeliigi gruuti.
Ziimeejums ir tapis smeljoties iedvesmu un ideju grupas Helloween dziesmaa "King For A Thousand Years"

Ar ziimuli 15 minuutees tapushais un paarfotograafeetais un...
IPB Image

...paartaisiitais, izkorigjeetais un izkraasotais variants
IPB Image
Cowkiller
uz papiira ziimeetais ir 100% labaaks! laugh.gif
Keydan
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 14 2007, 21:45) *

Integreeshana mani galiigi neaizrauj, taapeec es nedaudz izdekoreeju kladi
IPB Image

Ka tu vareji zimet Fizikas klade!? Nepiedodams! mad.gif

Un pedejam pietrukst normalas enas un linearts.
Klokjvaarpsta
Nesatraucies taa nav fizika, taa ir matemaatika happy.gif

Nekaa nezinu par ziimeeshanu un kraasoshanu ar datoru, ar ziimuli labaak sanaak. Galu galaa pirmais meegjinaajums, nekas dizhs arii nevareeja buut. Ceru, ka Kikyou piekritiis kaadu darbu izkraasot, tad varbuut ir ceriibas manus darbus padariit skataamaakus
Keydan
Pirmajam meiģinajumam - not bad! (man bija 3 reizes sliktak)
Tuttorial nodaļa var atrast visu kas tev var polidzet!
Kikyou
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 15 2007, 23:12) *

Ceru, ka Kikyou piekritiis kaadu darbu izkraasot, tad varbuut ir ceriibas manus darbus padariit skataamaakus

No problem, nākamnedēļ ir projektnedēļa. (Un pat ja nebūtu, es šā vai tā nemācos, tā kā man ir laiks vairāk nekā vajag.) Saliec apmēram krāsas (kas kurā laukumā), un es izkrāsošu.
A tavam izkrāsotajam jau arī nav ne vainas, varbūt vienīgais ēnas par gaišu, bet tas pofigs. Ar zīmuli tik un tā ir labāks.
Klokjvaarpsta
Nu, taa - shonedeelj, aiz-aizvakar, aizvakar un vakar briivajos briizhos nodevos ziimeeshanai un luuk, kas man sanaaca (tai skitaa paaris, kuras biju paarfotograafeejis, nevis skaneejis) Ceru, ka patiik

Paaris skices:
IPB Image

Viens pusotru gadu vecs ziimeejums:
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Veltiijums Sonata Arctica dziesmai My Land:
IPB Image
Veltiijums Sonata Arctica dziesmai Draw Me:
IPB Image

Taads neizdevies deemoniskais chuvaks:
IPB Image

Es esot par daudz bildes uploudojis, taapeec turpinu sheit:

Sapratu, ka par maz ir anime bilzhu, kur buutu beibes un mashiinas:
IPB Image
IPB Image

Taads ne visai izdevies darbs par godu otaku.lv:
IPB Image

Kickass beibes ciinjas karstumaa:
IPB Image

Shii bilde komentaarus neprasa:
IPB Image

Jaapiebilst, ka dabaa tie ziimeejumi ir daudz mazaaki!!
anti
Wow, izrādās, ka te pat kāds māk zīmēt.

RESTEKPA!
Keydan
Heh... Ļoti patik. Tev padodas kustibas.
Kikyou
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 18 2007, 21:53) *

IPB Image

Kreile. Tomēr šķiet, ka no šiem ieliktajiem tas ir man vismīļākais.
Ko lai saka, prieks skatīties, tavos zīmējumos ir daudz dzīvības, kaut vai par piemēru pēdējais - acīs tik daudz brīnuma un cerību... Mm. Nice. Gaidīšu nākamos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.