Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Klokjvaarpsta
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
edg
QUOTE(Tenma @ Mar 7 2007, 09:51) *

a gimp arī ir kāds līdzīgs instruments?

http://www.google.lv/search?q=gimp+liquify
Klokjvaarpsta
Alinjsh (vai kaada cita njamma) no manis naakoshajaa otaku tusaa tam, kursh manaa vaajpraasha ziimeejumaa (tajaa ar to labsirdiigo dzheku tongue.gif) atradiis nenormaali stulbu un smiekliigu kljuudu. Have fun kids!
exile
Shkiet ka jau atradu biggrin.gif Es redzu ka cilveekam ir divas kreisaas kaajas. Bet dziivee jau visaadi var gadiities
anti
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Mar 7 2007, 19:37) *

Alinjsh (vai kaada cita njamma) no manis naakoshajaa otaku tusaa tam, kursh manaa vaajpraasha ziimeejumaa (tajaa ar to labsirdiigo dzheku tongue.gif) atradiis nenormaali stulbu un smiekliigu kljuudu. Have fun kids!

Seši pirksti kreisajai rokai?
Klokjvaarpsta
QUOTE(anti @ Mar 7 2007, 19:48) *

QUOTE(Klokjvaarpsta @ Mar 7 2007, 19:37) *

Seši pirksti kreisajai rokai?

Apsveicu, anti, ko man uz tusu nopirkt?

Un, exile, par kaajaam - nav jau gan divas kreisaas. Vienam vecaakam ziimeejumam bija divas labaas, bet tas tika izlabots. Par centiibu vari konfekti dabuut biggrin.gif
anti
Skaidri nezinu vēl, vai maz uz tusu būšu, tā ka labāk neko nepērc :)
exile
Nu ja labajai kaajai iikshkji paarstaadiitu mazaa kirkstinja vietaa, tad gan buutu dry.gif . Starp citu ir redzeets cilveeks, kuram ir divas labaas rokas biggrin.gif
Klokjvaarpsta
QUOTE(exile @ Mar 7 2007, 20:03) *

Nu ja labajai kaajai iikshkji paarstaadiitu mazaa kirkstinja vietaa, tad gan buutu dry.gif . Starp citu ir redzeets cilveeks, kuram ir divas labaas rokas biggrin.gif

Kaa jau teici - kam negadaas. Iesaaceejiem tachu var piedot taadus siikumus. Kjipa ir redzeets, ka nevis noraada uz kljuudu, bet saak jau ar publisku apkaunoshanu
Klokjvaarpsta
Vakar uznaaca kaarteejais ziimeeshanas vilnis un shie ir rezultaati:

Pirmais meegjinaajums shaadi ziimeet acis. Nu, nesanaaca ne acis, ne seja kopumaa...
IPB Image

Gribeeju uzziimeet kautko taadu mistisku, bet bija slinkums eenot, taapeec darbs tikai taads knapi iesaakts (pabeigt netaisos)
IPB Image

Tipiski animei - meitene iet atziities dzhekam (nu, ir jau arii otraadi)
IPB Image

Kaut kas pavampiirisks
IPB Image

Sho es patiesiibaa ziimeeju veel neatklaatajam Dojo challengam par paariishiem kaut arii koncepts manaa galvaa eksisteeja jau kaadu meenesi. Darbs tapa gandriiz visu speeles Ventspils - Lietuvas Rytas laiku
IPB Image
Ayumi
Meitenei pirmajā zīmējumā deguns kā Džeksonam. wink.gif Mute ar tāda nevisai. Bet zīmējums pats par sevi, ļoti labs smile.gif
Vampīriskais arī labi sanācis happy.gif Malacis
Haruka
Tā turēt.!
Tev ir iedvesma un iesaku zīmēt katru dienu.! wink.gif
kahi
pirmajā iesaku lielāku uzmanību pievērst ausīm.
otrais man vienkārši nepatīk.
trešajā - es tādam džekam neietu atzīties mīlestībā.
ceturtajā - jūga vēna, vai kur nu viņi tur kož, atrodas veirāk sānā, ne skaustā. laikam vampīrs - jauniņais.
a vot piektais labs. tā kā man nepatīk basketbols, viss, kas tiek darīts tā raidlaikā, ir pieņemams.
Kentaishi
Tas vampīrs ir iesācējs, kas tiesa tas tiesa. Ir jākož tai rajonā starp kaklu un plecu, nezinu kā lai pasaka, nu tur, apakšā. XD

Man gan riebjās ķēpāt citu zīmējumus, bet šī-vampīru tēma man ir pārāk tuva

IPB Image

Nu kaut kur tur, bet jebkurā gadījumā man tas zīmējums ļoti patīk. Vēl smuks ir tas ar tiem kailajiem mīlnikiem basketbolistu ģērbtuvēs tongue.gif XD Saucāš mana interpretācija. ^^
Klokjvaarpsta
Pirmais tik tieshaam bija tikai eksperiments, kas arii stap citu tapa pirms taas basketbola speeles kameer reklaama gaaja un komenteetaaji vaariijaas. Ausis man nesanaak un iipashi arii necentos, lai sanaaktu, lielaakais uzsvars, lai cik tas nebuutu diivaini, galu galaa bija uz matiem

Otrais man pasham nepatiik, jo sevishkji taapeec, ka tapa peedeejais, bez iedvesmas un aizrautiibas (taapeec arii nepabeidzu)

Arii treshais bija eksperiments un sen esoshas idejas daljeeja projekcija, kuraa uzsvars bija uz cilveeku savstarpeejo novietojumu. Starp citu, kas tam dzhekam iisti par vainu - peec miikstaa izskataas vai vienkaarshi negliits?

Ceturtajaa pienjemsim, ka vinjsh speeleejais ar eedienu vai labaak atmetam to vampiiru bullshitu un skatamies uz to kaa uz pavisam parastu (normaalu un ikdienishkju tongue.gif ) seksuaalu uzmaakshanos

Peedeejais pasham vislabaak patiik. Kaut arii redzu kljuudas, tomeer taas ir pietiekami siikas, lai vareetu ignoreet. Vairaak komentaaru nav (galu galaa tas ir juusu darbs)
Tenma
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Mar 20 2007, 09:48) *

Ceturtajaa pienjemsim, ka vinjsh speeleejais ar eedienu vai labaak atmetam to vampiiru bullshitu un skatamies uz to kaa uz pavisam parastu (normaalu un ikdienishkju tongue.gif ) seksuaalu uzmaakshanos

njaa, un visas prooblēmas automātiski atkrīt wink.gif bij pat ideja ieteikt
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Mar 20 2007, 11:48) *

Pirmais tik tieshaam bija tikai eksperiments, kas arii stap citu tapa pirms taas basketbola speeles kameer reklaama gaaja un komenteetaaji vaariijaas. Ausis man nesanaak un iipashi arii necentos, lai sanaaktu, lielaakais uzsvars, lai cik tas nebuutu diivaini, galu galaa bija uz matiem

Bet neticēsi, šai zīmejuma tieši auss visvairāk patīk

Trešaja dzekam roka izkatās kā uztūkusi
Klokjvaarpsta
Pavisam biju aizmirsis, ka uz Riigu arii shitos darbus panjeemu - manas pagaajushaas nedeeljas nogales dailjrade.

Kad sencis shito adrbu ieraudziija, pirmais jautaajums bija - vinjai uz tualeti vajag? Es arii jums atbildu - vinja ir dzeerusi.
IPB Image

Ai, kaa gribeetos Latvijaa veiksmiigu mashiinbuuves industriju, bet ar taadiem dizaineriem kaa es tajam iestaadiijumam naakotnes nebuutu. Iepaziistieties - vienvietiigais saciikshu automobilja koncepts RAF ConceptD
IPB Image

Nu, dikti jau pavirshss ziimeejums ar milzumdaudz kljuudaam, bet tas tikai juusu deelj - lai forumaa neaptruukstas, ko kritizeet
IPB Image

Arii naakamnedeeljas beigaas apsolu pamatiigu darbu blaakji, jo RTU ir zheelsirdiiga pret studentiem un mums ir pavasara briivlaiks smile.gif Noteikti buus, ko kritizeet, jo es pamainiishu stilus
man_kind
nu jāāāā.... ir jau smuki...
piesieties jau var vienmēr, tā jau gaumes lieta...

man piemēram nepatīk ka tā meitene uz krēsla izskatās šausmīgi vārga... bet ja mākslinieks saka ka tā jābūt... nu tad ko ta es te vispār varu teikt... ar savu vistas kāju moš lodi varu uzzīmēt, un pat tad ne apaļu biggrin.gif:D
Asuka
nē nu tavi jaunākie zīmējumi ir tiešām labi. bet es nesaprotu - kā tev iznāk līnijas nepārvilkt otru reizi. mans nesaprast...
āaā un tev ir ļoti laba pozu izvēle un izdoma!^^ turpini zīmēt. gribu redzēt vēl kaut ko..
ik pa brīdim parādās kādas mazas kļūdiņas, bet nu kam negadās
Kikyou
Varbūt viņš vienkārši ar ļoti vāju zīmuli velk un tos pārvilkumus mums vispār neredzēt.
Atkal jauki darbi, ko lai saka. Vāģim nav ne vainas, vienīgais riepām galīgi nav raksts. Prasās, bet pofigs. ._.;
Klokjvaarpsta
QUOTE(Asuka @ Mar 29 2007, 18:58) *

nē nu tavi jaunākie zīmējumi ir tiešām labi. bet es nesaprotu - kā tev iznāk līnijas nepārvilkt otru reizi. mans nesaprast...
āaā un tev ir ļoti laba pozu izvēle un izdoma!^^ turpini zīmēt. gribu redzēt vēl kaut ko..
ik pa brīdim parādās kādas mazas kļūdiņas, bet nu kam negadās

Tieshi kaa Kikyou teica - ziimeeju vaaji ar ziimuli, tad veel ar dzeeshgumiju piestraadaaju un velku liinijas pa jaunam. Piemeeram taa peedeejaa, kas kreeslaa, vispaar nebija paredzeeta kaa nopietns darbs taapeec baigi shviikaajos un vienubriid nekaa saprast nevareeja, jo apgjeerbs jaucaas ar kjermenja liinijaam un kreesla kontuuras gaaja caur kruutiim, tomeer noleemu pabeigt un aciimredzot ir izdevies visus shviikaajumus nosleept (kreesla kaajaam palikushi) edg veel pieseejaas taas dzeerushaas sejas izteiksmei un pieres lielumam, kas jums par to sakaams?

Naakamnedeelj pielikshu arii savus ar pildspalvu tapushos darbus (atkal jau fizikas lekcijaa ziimeeti tikai shoreiz ziimuljus aizmirsu taapeec ar pildspalvu) aptuvenam shviikaajuma priekshstatam un, lai paraaditu kaa mani darbi izskatiitos ar pirmo ziimeeti un nelaboti - tad ir ne tik gliiti kaa ar ziimuli, lai neteiktu vairaak, jo buutu jaasaka stipri vairaak
Asuka
pieres lielums ir ļoti normāls un sejas izteiksmei arī nav ne vainas, bet man liekas ka visas eksrtemitātes ir nedaudz par garu, bet man pašai patīk zīmēt neproporcionālus cilvēkus, tāpēc šīm lietām vairāk nepiesiešos... smile.gif

par to pildspalvu - ar pilteni ir dzudz grūtāk zīmēt nekā ar zīmuli, jo tas vismaz ir izdzēšams, bet dauzdi labi artisti saka, ka zīmējot ar pilteni vai rapitogrāfu kaut ko sajaucot cilvēks ātrāk iemācās izlabot savas kļūdas...
edg
Skeneetaa veidaa tas pieres lielums tieshaam liekas normaals. Vai varbuut shodien liekas normaals.
Neatceros, ka buutu pieseejies sejas izteiksmei.
Klokjvaarpsta
Pirms nedeeljas soliiju darbu blaakji, bet visus skanus aizmirsu laukos vecaaku maajaas vecajaa pleijerii (DOH!) taapeec atvediishu (ja atminja nepievils - gan maneejaa gan flashatminja) shiis nedeeljas beigaas. Bet taa itkaa kaadam vispaar intereeseetu shis topiks (lai slaveets foruma dievs - izpaliek daudz liekas kritikas jeb tieshi preteeji, liekas bezjeedziigas un neargumenteetas slavinaashanas) Bet ieliksu kaadu paintaa ziimeetu kjinjkjeezinju jau shonedeelj
Klokjvaarpsta
Datu struktuuru lekcijas saakumaa uzskiceeju meitenes augumu un domaaju kaa lai ieteerpj, bet ilgi nebija jaadomaa, jo Danzer_g saaka ieteikt ko ziimeet. Dazhaam detaljaam gan es nepiekritu un taas ziimeeju pa savam, bet kopumaa var teikt mans ziimeejums un Danzer_g teerpa dizains (nu, pa daljai, kopumaa vinjam manas modifikaacijas ne visai patika)
IPB Image
Dranzer_g
Nu 1. lieta, ko es gribeeju ir taa, lai vinjai mutee buutu iebaasta sarkana bunba, kas piespraadzeeta pie galvas. 2. lieta tas ziimeejums arii neizkraasots labi izskatijaas, varbuut pat labaak. 3. lieta - uz pleciem taa fignja nepaaraak smuki sanaakusi, bet tas tikai tapeec, ka mani piedaavatie uzpleci bija masiivi, kas neiedereejaas ar paareejo teelu .

Nu saadu taadu, kopaa izdomaajaam. Driiz apziimeesu tavu iedoto auguma skici, pagaidaam laika nava smile.gif
Tenma
kkas nav iisti labi gurnu/gūžu līmenī attieciibaa uz skeletu... liinija nepaplashinaas tik vienmeeriigi. (kreisajaa pusee ir labaak kaa labajaa) atgaadina fotozhopeetu modeli, ne dabisku daamu...
Klokjvaarpsta
Ir, ir gurni par shauriem, bet tas taapeec, ka kjermeni ziimeejot neizmantoju dzeeshgumiju (peedaam vieniigi) kaa ar pirmo sanaaca taa atstaaju un peec tam neko nelaboju, peec tam visa uzmaniiba bija apgjeerbam (tam gan dzeeshgumija netika zheelota)
Tenma
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Apr 11 2007, 16:52) *

Ir, ir gurni par shauriem, bet tas taapeec, ka kjermeni ziimeejot neizmantoju dzeeshgumiju (peedaam vieniigi) kaa ar pirmo sanaaca taa atstaaju un peec tam neko nelaboju, peec tam visa uzmaniiba bija apgjeerbam (tam gan dzeeshgumija netika zheelota)

nee, ne pa shauriem... taadi peec platuma meedz buut, bet guuzhas kauls gan jamai bez augshpuses palicis...
Misa
nu manuprāt paskatoties jau var nojaust ,ka kaut kas tur naw tā kā vajadzētu buut. gurnu daļa izskatās dīvaini un arī pleci manuprāt ir par platu. Nu mati gan iznākuši tīri jauki.^^
Klokjvaarpsta
Re, re, ko es tikko uzziimeeju. Vispirms uz papiira, ar telefonu nofotograafeeju, uz kompja uztaisiiju kraasu redukciju, palaboju detaljas, paliidzinaaju liinijas un vuala!
IPB Image
Klokjvaarpsta
Viens no maniem darbiem tapa par lineartu un es to izkraasoju
Before:
IPB Image
After:
IPB Image
Tenma
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Apr 11 2007, 21:17) *

Re, re, ko es tikko uzziimeeju. Vispirms uz papiira, ar telefonu nofotograafeeju, uz kompja uztaisiiju kraasu redukciju, palaboju detaljas, paliidzinaaju liinijas un vuala!
IPB Image

wow... vairāk nav ko piebilst...
Kikyou
Krāsotais būtu okei, bet... Kas pie velna tās par košām krāsām? Laikam pie vainas mana gaume (vai monitors)... Vai varbūt vienkārši ēnas; ja nav kārtīgas ēnas, darbs izskatās daudz košāks. Ēnas uz ādas un svārkiem ir daudz par gaišu. Uz krekla ir okei, bet prasās vēl nedaudz tumšāks ēnojums aizmugurē.
Vēl iesaku uz matiem spīdumu taisīt nevis baltu, bet gan gaišāku brūnu ar pavisam nedaudz balto krāsu atspīduma centrā...
Protmas, tās jau tikai manas domas.

Bet tā iepriekšējā galva ir laba, jap.
Klokjvaarpsta
Nu, jaa, man laptopam monis ir taads patumshs, bet eenas taisot es visu skatiijos peec krekla, lai uz taa nebuutu par tumshu un taa kaa visam patumshinaajums bija vienaads (7% vai kkas taads), paareejais sanaaca par gaishu. Par matu spiidumu taisniiba, pats domaaju labot, bet ar psp5 nav tik vienkaarshi un no jauna taisiit negribeejaas
Mimi
Matu spīdums pēdējā darbā ir skaists. Bet tā varētu arī vairāk piestrādāt pie ēnām un b-rounda.
Tenma
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Apr 13 2007, 21:22) *

Nu, jaa, man laptopam monis ir taads patumshs, bet eenas taisot es visu skatiijos peec krekla, lai uz taa nebuutu par tumshu un taa kaa visam patumshinaajums bija vienaads (7% vai kkas taads), paareejais sanaaca par gaishu. Par matu spiidumu taisniiba, pats domaaju labot, bet ar psp5 nav tik vienkaarshi un no jauna taisiit negribeejaas

par ēnām runājot: tikko pamaniiju, ka vinja pati nemet eenu uz zaales... un tonis zaalei attaalinoties kļūst mazaak spilgts...
Klokjvaarpsta
Tie gljuki kkaadi. Teikshu kaa ir, neveltiiju es shitam darbam necik laika - eenas ieguvu ieziimeejot fiksi vajadziigaas vietas un patumshinot, matu atspiiidumu taisiiju vienkaarshi ieziimeejot baltu robainu plekji un uztaisot motion blur un zaale ir zalja kraasa ar pievienotu troksni (noise) un mazu motion blur. Ak, jaa, arii acu kraasu efekts ar motion blur taisits. Haltuura tachu, to jau gan bija jaaredz tongue.gif
Tenma
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Apr 17 2007, 13:26) *

Tie gljuki kkaadi. Teikshu kaa ir, neveltiiju es shitam darbam necik laika - eenas ieguvu ieziimeejot fiksi vajadziigaas vietas un patumshinot, matu atspiiidumu taisiiju vienkaarshi ieziimeejot baltu robainu plekji un uztaisot motion blur un zaale ir zalja kraasa ar pievienotu troksni (noise) un mazu motion blur. Ak, jaa, arii acu kraasu efekts ar motion blur taisits. Haltuura tachu, to jau gan bija jaaredz tongue.gif

a citaadi ir Ok... wink.gif iesākumam tongue.gif
Klokjvaarpsta
Tagad man ir mezhoniiga chupa ar viskautko, ko es neieliku pagaajushonedeelj + veel jaunie darbi, no kuriem viens ir izcils. Bet darishu es taa, ka salikshu divaas tuurees - shodien vecos darbus un riit dabuusiet peedeejos.
Nu tad turieties, te vinji ir:

Shie ir 3 ljaundari, kas palikushi skices stadijaa netika Dojo challenge. Pirms 2 nedeeljaam pabeidzu
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Shis tapa sen Datu struktuuraas
IPB Image

Vienkaarshi pameegjinaaju..
IPB Image

---
IPB Image

Es Danzer_g raadiiju dazhas savas tehnikas
IPB Image

Pameegjinaaju ar pildspalvu un sapratu, ka nesanaak
IPB Image

Danzer_g teica, lai es kautko ar brunjaam uzziimeeju un iznaakums nebija labs
IPB Image

Dikti nikns skukjis
IPB Image

Vienkaarshi kjetna
IPB Image

Ar ziimuljiem kraasots. Mans pirmais meegjinaajums
IPB Image

Bilde gan ljoti gaisha, bet centieties saprast
IPB Image

Shitaa tapusi aiz garlaiciibas
IPB Image

Daudz man veel zarazas, bet salikshu riit veel normaalus darbus un tad veelaak, kad topiks galiigi mirs (pat vairaak kaa shobrid) salikshu veel visaadu krepu un kjeepas

Piebildiishu veel, ka daudzi no tiem ziimeejumiem orgjinaali ir stipri mazaaki. Aptuveni var spriest saliidzinot ar paraksta lielumu (tajos ziimeejumos, kuros vinjsh ir un arii tad lielumu var noteikt tikai aptuveni)
Tenma
Hm... IMHO, tie ļaunie Tev īpaši nav sanākuši... pakausis liekas vajadzeetu ietilpiigaaks (iedomājies galvaskausu). Toties daudzās sejas, ar pildspalvu zīmētie (paduse neritiiga!) kā arī pēc wc noilgojies bruņjinieks ir Ok. Bet Tavu spēju zīmēt acis vnk apbrīnoju...
Alexa De Šarlote
Man patika vis vairāk tas zīmējums ar mašīnu...tev labi sanāca...pirmais darbs oi oi oi laikam ka pats zini kas tur nav labi.Vot pedējais zimējums tiešām smuka reāla anime meitene.
P.S.-Turpini tadā pašā garā.
Klokjvaarpsta
Zinu gan, kas pirmajam par vainu - vinjsh man taada liela kljuuda, nebija domaats nopietnai kritikai, jo tas iespeejams no shiem visiem ir visnepabeigtaakais (ja neskaita tos, kurus es ar Danzer_g ziimeeju) Taads liels nepabeigts kjeepaajums, bet tomeer rosina kautkaadas paardomas - tas priecee
Tenma
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Apr 23 2007, 19:48) *

Zinu gan, kas pirmajam par vainu - vinjsh man taada liela kljuuda, nebija domaats nopietnai kritikai, jo tas iespeejams no shiem visiem ir visnepabeigtaakais (ja neskaita tos, kurus es ar Danzer_g ziimeeju) Taads liels nepabeigts kjeepaajums, bet tomeer rosina kautkaadas paardomas - tas priecee

piedod, bet kā jau minēju, man ne tik ļoti pārdomas, kā uzjautrinājumu biggrin.gif Piedevām jams izskatās bik pazaudējies, itkā aizmirsis, ko viņam bij jānovāc. Anatomijai šobrīd nepiesiešos, jo tur pat nezinu ar ko sākt. toties pēdas ir vnk wow wink.gif
Asuka
jā nu gandrīz visi jaunākie darbi, ir labi (daži ir pat ļoti labi), bet 1... noteikti nav starp labākajiem. smuks ir tas ar mašīnu, seksīga ir tā roka, un vēl smuka ir tā meitene ar krustu kaklā..
manuprāt ļoti izdevušies ir darbi -
x3, 5 un 6 un noteikti tā seksīgā roka. uhh...
nu vardu sakot tu stipri progresē.
(ō jā.. mans teksts nemaz nav tukšs)
nu vārdu sakot man labāk patiktu, ja tu vairāk ēnotu, un būtu vairāk foni zīmējumiem ^^
tas viss..
Klokjvaarpsta
Es neiztureeju un saaku topiku zem sava nevis braalja vaarda, taapeec manuspashus svaigaakos darbus ir iespeeja apskatiit topikaa "Pie baltas lapas apseezhos..."
Protams, pieskatishu arii sho topiku, jo sheit ir pietiekami daudz ko komenteet
Huney Bunny
lol, man patīk tas dikti nikns skukjis. biggrin.gif laugh.gif tongue.gif bet nu, pārējie man šķiet kaut kā uz boring or not-that-well-drawn pusi ohmy.gif dry.gif sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.