Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Offline RPG
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2
aivvv
sigfa tu tiessam esi cirvis saistiiba ar dioablo jo tur jau taa lieta ka diablo taads ir visa speele ir virziita un visa VEESTRE uz to lai nosistu lielo llauniiti tongue.gif

labi pajaat aizmirsiisim dablo nnemat taadu passu sacred pilniigiuz dablo baazes pilns ar nevardarbiigiem qvestiem (ja vienneskaita ka lai tu vispaar kaukur aizietu ir kaads jaanosit jo tev bruuk virsuu laugh.gif ) taccu tu vari to nedariit uzlec zirgaa un tik laidies lapaas pilniigi iespeejam nekaa nenosauki savaadaak kaa par rpg bet radies no diablo

aa un manaa uzskataa nav speeles tipa hack n slash tas ir vienkaarssi tas ko tu tajaa speelee vari dariit....
Sigfa
Veesture? Aivv, kuraa vietaa tur ir veesture? Esmu izgaajis gan pirmo gan otro Diablo, un sakariigu chained veesturi neredzeeju. nekur.
GunMetaL
izejiet arcanum un tad edzēsit kas tas pa labu RPG.... dialogi un tēsiņi ir 50 pret 50 viss kā nākas biggrin.gif
Sigfa
Jaa, tiktieshaam arcanums ir pavisam labs, vieniigi jaasaka, ka ljoti neizbalnseets- mags kursh dabuujis disintegrate un teleport ir paaraak labs, lai taa buutu patiesiiba tongue.gif
Sērfijs
Nezinu, man šausmīgi nepatika tas, ka spēlē ir tik šausmīgi daudz teksta, kuru pietam ir jālasa. Varēja tak pacensties un ierunāt vairāk nekā tikai sižetiskos questus. Labs piemērs ir VTM - bloodlines, teksta šajā spēlē ir tiešām daudz, bet viss, arī sidequest`i, ir ierunāti pietam abas spēles veidojusi ir viena un tā pati kompānija.
ETM
Un te nu mees sastopamies ar cilveeka slinkumu.
Ak tad ierunaatus tekstus vajag? Varbuut animi tev arii ar dubiem tikai ir prieks skatiities, jo subus lasiit slinkums? Es varu iedmaaties cik ljoti izaugtu taa pasha fallouta izstraades laiks un, kaut vai taa pati instalaacija, ja visus dialogus kaads ierunaatu. Pirmajaa falloutaa bija daudz vairaak ierunaato dialogu nekaa otrajaa, jaa tas bija patiikami, bet tiiri labi vareeja iztikt arii bez. Dialogu ierunaashana noziimee daudz, daudz lielaaku darba apjomu developeriem, kas savukaart noziimee daudz mazaak dialogu kaa taadu.

Un man bija iespeeja speeleet VTM - bloodlines, kaut gan neilgi, bet es nezinu par kaadu tur "daudz teksta" iet runa. varbuut veelaak sizhetaa ir, bet saakumaa jau ir taa pashvaki. Dialogi diezgan shauri, kaut gan ieskanjots ir tiiri cieshami.
Jaffa
Nee nu piedo atvaino bet gotikas abas dallas bij tiessaam labas ar ierunaatajiem tekstiem un es nevaru sagaidiit 3 dallu. Man lloti patiik ierunaataas speeles, ne tikai deell viegluma bet arii deell taa ka speele klluust nedaudz savaadaaka JO TU DZIRDI PIEMEERAM NEPRAATIGO LLAUNDARI KURSS TEV BREEC VIRSUU nevis tikai arghhhhhhh biggrin.gif Tas krietni pacell speeles interesantumu.

Uzskatu ka tas ir tikai laika jautaajums ka visas jaunaas rpg klluus taadas. Jo peec manaam domaam iepriekss tas bij arii nedaudz gruutaak taadas speeles uztaisiit jo speele kllust krietni lielaaka deell teksta kas ieprieksseejaam speeleem bija diezgan nereaali, jo taas nevareeja buut tik lielas. dry.gif
ETM
A izteeles tev nepietiek. Man nekad nav skjitis nepiecieshams ieskanjojums dialogiem, jo man vienmeer ir pieticis ar savu izteeli. taa pat ir interesnataak. Kaapeec gan cilveeki saka ka graamatas ir labaakas par peec taam uznjemtajaam filmaam? Taapeec, ka filmaas ir viena staasta interpretaacija, bet graamata atstaaj palielu vietu izteelei. Taapat ir ar ieskanjojumiem.

P.S. Taa kaa aizgaaja runa par gotiku, es peekshnji atcereejos kas man muusdieniigajaas RPG parasti nepatiik visvairaak. Tas ir <sviniiga bungu riibonja> action zhanra iesaistiijums. Kaut kaa nevelk speeleet RPG, kur ir iekshaa kau kas quakeveidiigs. Es esmu vecaa labaa Turn based combata fans, kad var leenaam domaat ko dariit taalaak, nevis pilnaa saspringumaa *use my micro*. Man RPG (kaa te teica Hardcore RPG) ir relaksaacijas avots. gribu kaut ko aatru, speeleeju actionu.
Sērfijs
Nē ne jau prikols slinkumā, bet tajā, ka mani kaut kā neaizrāva Arcanum dialogi. Piemēram tos pašus Fallout un Baldur`s Gate dialogs es lasu ar prieku.
Nezinu, man viņi šķita kaut kā interesantāki.
Bez tam ja jālasa daudz tad es labāk dodu priekšroku teksta RPG, kuri arī uzrakstīti ir kā grāmata, bet anime - tā jau ir pavisam cita lieta. Dubs klausīties nav iespējams, es nezinu, ko tiem amerikāņu aktieriem liek darīt kāmēr viņi to tekstu lasa.
Dzonis
luuk Fallout RPG..kliist nostaasti ka iespeejams iziet bez nevienas pretinieka naaves un ko dariit arii daudz, kaa arii chara atiistiishanas iespeejas ljoti plashas.ir jau ir hack'n'slash RPG, bet taapeec tam piekabinaats tas h'n's, kas noraada ka taa ir kaa apakshkopa.Bet vis protams gaumes lieta un shis jautaajums gandriiz vai liidzinaas kas labaaks: MS vai Linux, tur kautas vai nezinkas...ka tik pasham patiik pasham bezjeegaa monstrus sist vai dialogus palasiit.
Andromens
eh kad es palasiju sigfas uzkskaititos trukumus diablo, es taa apdomaju un naacu pie secianjuma ka Final Fatnasy ar piemit visas shis iapshibas, uzskaitishu paris lai sparastu kruas es doamju - janosits begias viens lauinais, nav socialo skillu, nevar izveleties kaa izpidlti to vai sho kvestu ( tipa sis vai runaat .... ir prtoams bijushi gadijumi )
tas nu taa ja taa padoma tur bija drsuku variak un sanak ka tad Final fatnasy ir hack%slash, un ja kaads to pilna nopietniba to apgalvos tad pienagloshu pie sienas!!!
KAs attiecas uz ierunatajeim tekstiem uzkatu ka ne vienemr tas ir labakais variatns, tikai dazas speleees tas iznacis tiesham jauki, bet taa es dodou priekskroku lasishanai jo taa tu pats piestjir teelam balsi un dzirdi taa ka tev patik wink.gif
p.s lieicet tak diablo mieraa, es piemeram ar to sauco prsota par RPG, bet apzinos ka tas nu nav zanra sturakmenis jeb leilaka vertiiiba ;] drizak musdeinu hibrids starp pif paf snjaks un iistam RPG speleem.
Jaladin
Tā kā esmu pārāk slinks lai lasītu jūsu spamu, tad pateikšu īsumā. Vislabākie offline rpg ir Baldur's Gate II un Fallout II Diablo nav slikta spēle, bet tā suxxx kā rpg, IXewindale varat pat nemēģināt, kaut gan FF peimīt tās pašas īpašības kā Diablo, tai tomēr ir kaur kas vairāk - story! Visi FF izbrauc uz story un combat sistēmu nevis kaut ko citu... Ah, un it kā Vampire the Masqurade: Bloodlines ir labs, un j1a visi Gothic....
Shinobi-sama
Caalju fight!
FF ir konsolju tipa RPG, kuras saknes velkas no zeldas laikiem un peecaak uz SNES, un pieliidziinaa PC tipiem ir tikai dumju praatu iespeeja. Bez tam Baldurs Gate daljeko nav krutaakaa RPG, sorry nu bet Planscape Torment ir Labaakaa RPG (peec manaam domaam), Black Isle Studio izlaida baazeetu uz Baldurs Gate engine, arii tad var teikt ka speeele ne ar koa neliidzinaas tam Baldurs Gate shitam. No BG I/II man ir bijusi tikai vilshanaas, nekas vairaak.
Sigfa
Jaasaka, ka lai pilniibaa izbaudiitu BG seerijas, IWD seerijas ir jaapaarzin forgotten realms pasaule.

Planescape ir runaashanas simulators manaa skatijumaa. Paaraak daudz teksta prieksh maniim. No viena graavja otraa.
Ghoul
QUOTE(Sigfa @ Jul 29 2005, 21:01)
Jaasaka, ka lai pilniibaa izbaudiitu BG seerijas, IWD seerijas ir jaapaarzin forgotten realms pasaule.

Planescape ir runaashanas simulators manaa skatijumaa. Paaraak daudz teksta prieksh maniim. No viena graavja otraa.
*

Es teikshu, ka tas, ka tu paarzini Forgotten Realms pasauli neko daudz nedod ( vismaz man ). Nu zini, ka tas dievs par, kuru vinji runaa ir ljauns, bet sava dialoga laikaa chari tikuntaa to pasaka wink.gif Par Planescape Torment jaasaka, ka tas ir ''the RPG'', jo tas tieshaam ir RPG, bet tagad itkaa Vampire the Maquerade : Bloodlines arii ir balstiits uz sakariigajiem dialogiem. rolleyes.gif
Un vai kaads nevareetu pastaastiit par Dragons Quest ( itkaa labaaks par FF un arii vecaaks wink.gif ).
slay3r
Uzspēlē to pašu NeverWinter Nights. Spēlei ir vienos no spēcīgākajiem sižētiem pēdējo 5 gadu laikā. Nēsmu īsts šīs spēles Fans bet iesaku.
Hikaru
Spēlēju tagad 2 spēles: Fable un Fate. Abas patīk. Laba grafika. Nevajag spēlēt caur bremzējošo internetu. Un diezgan normāli specefekti, kur var uz visu ekrānu uzburt maģiju (kā labās spēlēs pienākas). smile.gif Pēdējo reizi labu maģiju redzēju Diablo 2. Un tagad šeit arī kaut kas labs parādījās.
HELDON
Divine Dinity un Beyond Divinity - superīgākie rpg, ko esmu spēlējis.
GunMetaL
Beyond Divinity bij totaala izgaashanaas
anishuara
Man visvairak patika Seal Of Evil un ari Galador... Kaa ari man loti iepatiikas The Spell.... laugh.gif manuprat tas ir super speles.... nju un protamz ari NWN....
Rusell the carrotstork
Gandrīz visas jaunās Fināla Fantāzijas un Xenosagu(pirmo un otro).
Un drīz iznāks Dragonquest VIII. Tā ir noteikti jāiziet..
direktors
vēl kaut ko stulbāku nevarēji pateikt? blink.gif

Banned!
Seto
njaa palasot juusu postus man liekas ka juus'' paarsvars'' no juums nefiga nesaprot no RPG - viennoziimiigi pirms te daudz bliezhat savas stulbiibas tad palasiet labaakos rakstus netaa un vadoshajos zhurnaalos....vai vismaz speeleejiet kaartiigi to pashu nelaimiigo Diablo1 un Diablo2 - tad kad tieshaam vinhus iziesiet tad arii vareesiet spriest...smile.gif taaka relax tauta un piejiet easy shim jautaajumam - to skatos te jau panesaas -kursh kuru noliks...smile.gif
Hikaru
Es visas iepriekšējas PC spēles atmetu.
Es gribēšu uzspēlēt Phantasy Star Universe. biggrin.gif Bet vai tā offline vai online RPG būs, tā es arī nesaprotu pagaidām. It kā gan viens, gan otrs.
Var būt tā būs kā Lineage 2. Tikai tur ir Sci-fi pielikts klāt, un varēs pa dažādām planētām uzdarboties. Bet nu šitai jābūt interesantākai spēlei un ar labāku grafiku, un patiešām skaisti uzzīmētiem chariem (labāk nekā Lineage 2), ka varēs ne vienkārši spēlēt, bet spēlēt ar baudu. tongue.gif
Un ja varēs offline spēlēt, tad nevajadzēs mocīties ar neta sakariem.
2006. gada maijā izies Amerikā.

image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.