QUOTE(JurCHiX @ Jun 12 2005, 21:16)
edg, būtu labāk neteicis ka tā nav tava istaba.. a to visi te lielās domās bija par tevi, bet tagad tu skaities krāpnieks, piečakarētājs un taml.
Man nekad nav paticis, ja kaads par mani ir lielaas domaas. Uzreiz taada riebiiga pienaakuma sajuuta tureeties par taadu, par kaadu uzskata. Bet man ir citas intereses...
Un ir ljoti labi, ka mani uzskata par kraapnieku, jo tam, ko es saku ticeet nevar. Visu buutu jaauztver kaa potenciaalu joku, melu vai vienkaarshi nejeegaa pateiktu. Esmu par pasauli ar mazaak nopieniibu! Esi redzeejis filmu "Man on the moon"? Kad es vinju skatiijos, jutos kaa sevis ieksheejaa daljaa skatoties, un tas nebija omuliigi. Droshi vien deelj sava paarliekaa tieshuma es parasti esmu ljoti nosleedzies no pasaules, negribu buut paaraak tieshs pret kaadu un aizvainot. Atraisiities varu tikai ljoti paziistamu cilveeku vai alhoholisku dzeerienu lokaa. Diemzheel, internetaa rakstot lietas, es juutos kaa runaajot pats ar sevi, taapeec, kaa jau juus visi esat pieredzeejushi, meedzu arii, varbuut, shaut paar striipu. Nu, nespeeju es pateikt, kad ir par daudz, kad nav. Varbuut taapeec man patiik anime ar savaam vaajajaam robezhaam... Nu labi, te jau paaraak daudz pashpsihoanaliizes, bet dzeest arii negribas, ja nu kaadam interesanti palasiit (un skatiities zaali augam).