dmonster
Jul 12 2005, 17:17
QUOTE(dcrow @ Jul 12 2005, 15:29)
Sākumā viņa nav vampīrs, just a little girl...
Nu padomā pats, mēma, bet tad var izvērsties ar mimikas zīmēšanu, žēlīgi acu skatieni, vai arī tā, viņa nav mēmā ok, viņa vienkārši nerunā kautkāda pagātnes šoka iespaidā, piemēram banāli, viņai acu priekšā nogalināja vecākus, un tas bija kautkāds vampīrs, galugalā izrādīsies ka tas bija galvenais varonis:) Un piemēram kad viņa uzzina to vīņa nogalina viņu, viņš pieņem nāvi no viņas rokām, pirms nāves viņš atvainojas, un nodod viņai savas spējas. Ar to atpazīšanu var ar izvērsties, viņa atcerās tikai raksturīgās tēla līnijas, kautkādā momentā, piemēram final kaujas laikā ar kautkādu bossu, viņa ierauga skatu koredzēja agrā bērnībā nu utt.
Jauks stāsts, bet, cik sērijās mēs taisāmies garlaikot cilvēkus ar nevajadzīgu apkārt runāšanu līdz notiks galvenais?
Meitene visa stāsta garumā nebūs vampīrs!!!:) Tika beigās, kā grand final!
Nu gotus vai vajag te jaukt, nezinu gan! Varētu pielikt te vēl kādu dzīvnieku, suni, kaķi, trusīti tādu mazu baltu pūkainu...!
Nu kā papildus charu , jā varētu pielikt kādu čali, bet doma tāda, ka 'viņš netusē kopā ar pārīti, viņš piemēram ir kāds mednieks uz vampiriem, kurš jau ilgu laiku medī galveno varoni...viņš visu laiku mēgina glābt meitenīti, bet katru rezi vai nu kautkas neizdodas, vai nu pati meitenīte aizstāv ar savu mīļu skatienu varoni, un negrib pamest mūsu slikto varoni! Un tas viņu katru reizi besī ārā, ka kautkāds meitēns traucē viņam pildīt viņa darbu... Vai arī sākumā pats mūsu sliktas varonis izmanto meiteni kā vairogu:-)
Nu cik, to visu var sabāzt vienā bet tādā garākā sērijā
ShinChan
Jul 18 2005, 15:09
QUOTE(dcrow @ Jul 18 2005, 13:05)
Apsveicami. Šādam varonim es labprāt justu līdzi.
dmonster
Jul 25 2005, 17:20
Labs, labs, bet kaut kā vajag meitenei iedot kādu spēju citādāk viņa būs tāds daļēji tukš krēsls.
flasherr
Jul 25 2005, 18:45
man te tikko mazie zaļie pačukstēja šadu domu:
ņemt un apskatīties vienu labu filmu , pierakstīt varoņus un raksturus, sižetu, kautko pamainīt (tā kā vajadzētu) un zīmēt.
plusi: *nav īpaši jādomā sižets un varoņi
*tā kā filma ir laba (būtu jāizvēlas laba filmu), tad sižets arī ir labs un ir iespēja to uzlabot.
mīnusi: nav un diez vai būs
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 25 2005, 23:15
Tie mazie zaļie gadienā nebija Holivudas otrās kategorijas filmu bezidejas scenāristi?
Tātad vampīrs un meitene? Interesanti. Labāk varbūt kaķēnu. Un sižets varētu risināties pilsētas nomalē, lai atmosfēra drūmāka.
Sinistry-Orleo
Jul 26 2005, 21:09
Es varētu uzzīmēt kaut cik ciešamu meitenes seju,jo dzīvnieki,apkārtne un pārējais ķermenis man vienkārši suks.
Bet man nav ne skenera,ne labu zīmēšanas matreiālu,bet es jau esmu tikai amatieris...
Bet es aizvien nesaprotu - mēs veidojam tādu kā mangas zīmēšanas grupu,vai ko?
Sižets,ko jūs visi izveidojāt,manās acīs ir pat ļoti labs.Vienīgais,ko es gribētu piebilst:
Vide varētu būt kādas lielas pilsētas,piem. Ņujorkas ielās,kur dzīvo tikai padibenes un bezpajumtnieki.Stāsta galvenasi varonis ir gados jauns vampīrs,t.i. vampīru gados jauns,un kāda maza,mēma meitenīte,kurai bērnībā kāds slepkava nodūra vecākus,un no tās traģēdijas laika meitenīte kļuva mēma un bezpajumtniece.Viņa nezina,ka viņas vecāku slekpkava bija vampīrs,kurš nodūra vecākus un pēc tam viņus "izsūca sausus".
Abi sateikas,kad vampīrs ir ļoti izsalcis,jo ilgi nav dzēris siltās asinis.Bet tad viņš ierauga mazu meitenīti,kura spēlējas art kādu plušķainu,klaidoņa suni.Vampīrs nemanāmi viņai pielavās,jau grib satvert un nogalināt,kad suns viņa maģiju pēkšņi pamana,un triecas viņam virsū,izglābdams meitenītes dzīvību.Pats sunis mirst,jo vampīrs ietrieca indīgos zobus viņā,bet meitenīte ierauga viņu ar visiem vampīra zobiem.Meitene ir uzzinājusi par daudz,un vampīram ir vai nu jāizstāsta viņai patiesība,vai arī jānogalina viņa....Kas varētu būt tālāk es vairs nespēju izdomāt...Ai,vispār mani jauninājumi ir dumji
galu galā,tas ir tiaki kā es to visu iztēlojos.
*Ignore,please ignore!...
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 27 2005, 02:45
QUOTE(Sinistry-Orleo @ Jul 26 2005, 21:09)
Vide varētu būt kādas lielas pilsētas,piem. Ņujorkas ielās,kur dzīvo tikai padibenes un bezpajumtnieki.Stāsta galvenasi varonis ir gados jauns vampīrs,t.i. vampīru gados jauns,un kāda maza,mēma meitenīte,kurai bērnībā kāds slepkava nodūra vecākus,un no tās traģēdijas laika meitenīte kļuva mēma un bezpajumtniece.Viņa nezina,ka viņas vecāku slekpkava bija vampīrs,kurš nodūra vecākus un pēc tam viņus "izsūca sausus".
Abi sateikas,kad vampīrs ir ļoti izsalcis,jo ilgi nav dzēris siltās asinis.Bet tad viņš ierauga mazu meitenīti,kura spēlējas art kādu plušķainu,klaidoņa suni.Vampīrs nemanāmi viņai pielavās,jau grib satvert un nogalināt,kad suns viņa maģiju pēkšņi pamana,un triecas viņam virsū,izglābdams meitenītes dzīvību.Pats sunis mirst,jo vampīrs ietrieca indīgos zobus viņā,bet meitenīte ierauga viņu ar visiem vampīra zobiem.Meitene ir uzzinājusi par daudz,un vampīram ir vai nu jāizstāsta viņai patiesība,vai arī jānogalina viņa.... Tavā skatiuma attiecībā par vampīriem ir dazas nepilnības:
1.vampīri nedzer mirušas asinis.,
2.vampīri vienmēr ir izsalkuši un tādā liela pilsēta ēdamais ir ka biezs.,
3.vampīriem zobi gan nav indīgi
Teiksim tā, ar vampīru varoni meitenīte varētu satikties pie sekojošiem apstākļiem: tā kā mūsu varonis grib kļūt par krutāko vampīru viņš (var izmantot līdzību Kalnietim) medī un nogalina citus vampīrus izsūcot no tiem viņu spēkus...Tātad meitenīte spēlē ar mazu kucēnu kautkāda mazā ieliņā, kur tai no aizmugures grib pielavīties kāds izsalcis vampīrs, tājā momentā tur parādās mūsu varonis nu un kā jau bija gaidīts nogalina to slikto...nu tur var būt tadi žēlīgi meitens un kucēna skatieni utt. pretī kuriem nevar turēt pat tik skarbi veči kā mūsu varonis...nu tātad meitenīte paliek ar viņu, viņš sāk rūpēties par viņu un aizsargāt...
Var arī būt izdomāta drūma pilsēta, kur ir ievērojams sabiedrības dalījums labklājības slāņos...Nabagi un bagātie >_< Apakšā, tumsā, padibenēs dzīvo noziedznieki, bomži, sabiedrības atstumtie... Augšā kā jau paredzams bagātie un varenie! Pilsēta ir vampīru varā, cilvēki brīvprātīgi nodod asinis barībai...tāpēc it kā bagātajiem vampŗiriem nav vajadzības nogalināt...nu kautkas tādā virzienā...
anishuara
Aug 1 2005, 13:51
WOW!!!! nju iists raxtnieks... man vairak pati otrs variants.... tas ir interesantax...^__^
Eu nu mees tachu gribeejaam kind of comedy????? Bet idejas nesliktas, dcroe neesi domaajis ziimeet mangu???????
Būtu vairāk laika, varbūt arī zīmētu:) A par to komēdiju, nav jau grūti ieviest kautkādus komiskus gabalus, piemēram stulbie pagrīdes vampīri, vai komiski momenti saistīti ar kucēnu vai kaķēnu (atkarībā no tā, kas būs izvēlēts)....
EndlessReality
Aug 28 2005, 18:50
Es laikam skaitos jauniņā šeit...
Lai vai kā, zīmēju es... domāju, ka labi. Žēl, ka skenera nav... Starp citu, kapēc viss ir tikai par vampīriem?
zeloco
Aug 28 2005, 20:59
hmmm. labi ziimeeju sejas, anatomija nedaudz pieklibo, bet gan jau ^^;
Tigra2
Aug 28 2005, 21:51
Ideja par vampīriem nav slikta, tikai manuprāt sanāks kaut kas starp Hellsing un Inuyasha.
asamashii ritori banpaia
Aug 29 2005, 13:14
es varu konceptus paziimeet..
EndlessReality
Aug 30 2005, 13:10
Te laikam visi ir aizmiguši...
Jackal
Aug 30 2005, 13:30
Nu bet taksh cilveeki arii uz darbu iet!
EndlessReality
Aug 31 2005, 10:12
QUOTE(Jackal @ Aug 30 2005, 13:30)
Nu bet taksh cilveeki arii uz darbu iet!
Ar nosacījumu, ka darbs viņiem ir 11 naktī...
klau ieteiktu jums apspriesties ar trademak vinnss ir iists sava amata prateejs esmu kaisliigs vinan fans domaaju vinnss piekristu
Pldies. Cilvēks, kas zīmēs galvenos varoņus ir izvēlēts. Tagad nepieciešams cilvēks, kas labprāt zīmētu fonus - mājas, dabasskatus un citas ļoti interesantas lietiņas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.