bypass
Apr 30 2005, 15:01
Višlists:
* Serial Experiments Lain (vēlams dubs)
* Monster 32> epas
* Cowboy Bebop 3> epas (dub)
* The Twelve Kingdoms (dub)
Būtībā dotās animes es gribu dubotas, jo labākā kvalitātē, jo labāk.
Vienīgi, monstram gan laikam duba neatrast.
Pretī var dabūt jebko no ~0.1TB animē.
Ar dubiem ir smagi, Nr. 1. un Nr. 3 man ir viss bet ne dubots, kvalitāte laba (DVD ripi)
bypass
Apr 30 2005, 20:08
Nr. 1 ir US relīze, tad jau iespējams kādam būs dubs.
Nr. 2 es ņemu kaut ar subu.
Nr. 3 pirmās trīs epas man ir dubotas.
Nr. 4 pirmai dubs.
Zini, tu noskaties pirmās epas ar dubiem, pēc tam neceļas roka skatīties tālāk subotu.
Piekrītu par dubiem.
Vispār US relīzes ir Nr 1, 3 un 4
1. un 3. ir Zhentarim relīzes, uzmesago Revol, viņš parasti velk Zhentarim relīzes, tur vajadzētu būt dubiem. Nr. 4 ir KAA relīze un arī .mkv, tātad dubs būs, iesp. ka kādam ira.
Es čekoju ar www.anidb.net palīdzību.
Monster pagaidām nav izlaists US tātad duba nav.
Cowboy Bebop man te meetaajas ogm failikos, ar anglju un japaanju skanjas celinjiem. PM, sarunaasim kaut ko.
1)man ir zx dual audio reliize
2)neesu iipashi taalu ticis
3)nav, btw zx izlaidiis jaunu versiju kad vasaras saakumaa saaks iznaakt jauni remastered dvd kur iespeejams buus tikts valjaa no shausmiigajiem rainbowiem video, tad arii novilkshu.
4)ir 1-18 A-L dual audio reliize, A-L beidzot saak atkal darboties pie shii [bija originaalais encoders nozudis , tagad cits paarnjeemis] un driizumaa vajadzeetu atkal iznaakt naakoshajaam seerijaam. btw KAA nav dubi, mkv ir deelj softsubotiem ssa subtitriem un vfr video.
bypass
May 12 2005, 20:15
Višlistam pievienojas arī Hack-Sign, runā, ka esot baigi labais soundtreks.
Tik tiešām nevienam nav Serial Experiments Lain (ar dubu) un Monster (ar subu)? Nu, neticu.
Lūdzams sūtīt PM, kam ir un kas var veikt apmaiņu caur trubām.
Tsukino
Jun 18 2005, 22:32
Vieniigais ko es varu ieteikt ir pasktiities
te.
Piedod, ja neatradiisi...
ja driikst jautaat... nafig dubus, nafig bojaat visu???
bet ja jau tev taa vajag iesaku apskatiities boxtorrentos - tur tipa meedz buut padaudz MKV faili
lastguru
Jun 19 2005, 00:54
pie boxtorrentiem es parasti atrodu to ko nekur citur nevaru atrast (man tur share ratio ap 4
). veel var mekleet uz mininova
bypass
Jun 19 2005, 10:52
ja driikst jautaat... nafig dubus, nafig bojaat visu???
Apnicis atkārtot:
Negribētu aizsākt kārtējo diskusiju a la "dubs VS subs". Minējumus par mentālu nestabilitāti varu izteikt tiem, kuri gūst baigo baudu, skatoties animē-orģināl valodā, kurā nefiga, atskaitot arigato, nesaprot. Tas man atgādina klausīšanos nospīlēta lineāla trinšķināšanas skaņās: jong, wong, whang, wosh. Pie tam, lasot subus, es būtībā zaudēju daļu vizuālās informācijas, fokusējot savu skatienu uz subiem. Un... piemēram, Wonderful Days orģināl valodas skanējums man izraisīja riebumu. Korejiešu valoda, ja nemaldos.
Nē, paldies, labāk es skatos eng DUB + SUB, visu saprotu, ja nesaprotu izrunu -> subi, ja nezinu vārdu -> vārdnīca. Perfekta kombinācija, nejūtos zaudējis ierunātās emocijas, jo anyway tās paustas nesaprotamā valodā.
Vieniigais ko es varu ieteikt ir pasktiities te.
Piedod, ja neatradiisi...
Paldies, atradu. Diemžēl caur ārzemju trakeriem es vairāk par 20kb/s dl nevaru izspiest, tādēļ parasti cenšos no vietējiem kopēt.
Mani pārsteidza, ka monstram ir veselas 50 epas. Būs garākais skatītais seriāls.
bypass tu esi vai nu drausmīgi slinks, vai arī drausmīgi izlaidies, vai arī abi kopā.
Pa to laiku, kuru tu te iztērēji (no 12. maija) atkal un atkal prašņājot ir kādam Lain dubs vai nē, tu jau sen būtu viņu atvilcis arī ar visiem 20kb/sek
13 sēriju OVA jau nav tik gara. Ne reizi vien ir nācies vilkt kaut ko ar 20kb/sek, tiesa piekrītu, ka 50 sēriju seriālu ar tādu vilkt nav prāta darbs
bypass
Jun 19 2005, 22:31
Pa to laiku, kuru tu te iztērēji (no 12. maija) atkal un atkal prašņājot ir kādam Lain dubs vai nē, tu jau sen būtu viņu atvilcis arī ar visiem 20kb/sek
Oj, kā tu pārspīlē, Lain dubu vienreiz prasīju(ok, divreiz). Neviens neatbildēja, nevienam nav, ok, let it be that way. Nav man akūta vajadzība pēc animē, neesmu tādā atkarības stadijā. Par laika tēriņu te runāt vispār ir bezjēdzīgi, patiesi, es tieši ietaupīju laiku, jo nenoskatījos SEL.
Piekrītu, varbūt būtu novilcis līdz šim, bet tā kā neesmu vienīgais interneta lietotājs uz šo IP (4 lietotāji uz vienu šauru trubu), tad ierubījot intensīvu downloādu, drīz vien atskan: "kurš atkal kaut ko kačā no ārzemēm?"
Neesmu redzējis SEL teiksim kaut kur mēnesi, rokas nedreb.
Redzi, bēda ir tur, ka dubota anime interesē tikai tevi, mani un varbūt vēl kādus pāris cilvēkus šeit. Pārējie dubu uzskata par lielāko ļaunumu pēc Disneja. Diemžēl man dubots Lain nav.
Tāpēc atliek tikai meklēt ārzemēs, ar 20kb/sek stundā var atvilkt ap 70MB, diennaktī ap 1.6GB, tātad viss process aizņems max 3 diennaktis.
Un normāliem bittorrent klientiem var piegriezt skābekli abos virzienos lai citiem neaizsistu trubu.
Vienmēr jau paliek opcija pameklēt citu provaideri, nezinu, cik tev izmaksā Svnets, bet Ķengarags tomēr ir Rīga, nevis Mazpisāni, kur ir tikai viens provaideris uz visu ciemu.
Moš ir vērts mainīt provaideri? Jo šeit dubotu animi atrast ir grūti. Atceros, kā man sagribējās ieskatīt RahXephonu, nu tad vietējā DC++ hubā atradu, kā es pēc tam spļaudījos... īsts rosols, katras divas sērijas no citas fansaberu grupas. Nu paldies par kūkām, es labāk ar 20k/sek no ārzemēm bet mantu, nekā ar 100kb/sek visādus mēslus.
Tev ir opcija - droši vien dosies ārpus Rīgas Jāņus svinēt - tad arī izmanto iespēju, ka tad inets lidos. Uzliec vilkties un dodies zaļumos!
Gribēju piedāvāt nupat atvilktās pirmās 2 epizodes no Starship Operators DVD ripa, bet atcerējos, ka arī tur duba nav
Reku atradu:
Serial Experiments Lain 2.96GB
Pa svētkiem mēģināšu atvilkt.
bypass
Jun 22 2005, 20:21
Paldies.
bypass es turu kompi ieslēgtu caurām dienām bet tu nemaz neesi lietojis...
bypass
Jun 30 2005, 22:00
Biju lietojis. Es domāju, ka tev dubots tas leins, bet izrādas, ka subots. Lieta tāda, ka subots man ir. Paldies. Atvainojos par sagādātajām neērtībām.
????????????????????????????????????????????????
Tu visu nočekoji?
Tur ir divas valodas!
Es zinu, ka tevi interesēija dubs, citādi nebūtu piedāvājis.
Vai tik tu neesi atslēdzis MediaPlayeram classic built-in audio switcheri?
Man viss notiek.
Ekk, patiesi.
Kompis rīt būs ieslēgts atkal
Pielādēju visu. Paldies.
Normāla kvalitāte + dubs, prieks skatīties.
bypass
Jul 12 2005, 00:25
Višlists sarūk
:
* Monster 48> epas (sub)
* Cowboy Bebop 3> epas (dub)
* The Twelve Kingdoms 2> epas (dub)
Sekundāri:
* Shingetsutan Tsukihime (nez, vai dubu var dabūt).
* Noir (toties itam gan dubu noteikti var dabūt).
Plīzi, plīzi, plīzi. Ja kādam ir, dod ziņu.
Pretī var dabūt arī šo-un-to.
Es kaut kad taisos kačāt Twelve Kingdoms no Anime-Legion, tur ir dubs, došu ziņu kad būs
Tāks. Izpētīju 3 dažādus 12 Kingdoms ripus un dubs ir tikai Anime-Legion relīzei, bet tur pagaidām ir tikai 1-30 epizodes.
Kad novilkšu - došu ziņu.
bypass
Jul 20 2005, 00:09
Varu piedāvāt līdz 8. epai iesk., A-L.
Es atvilku no A-L 12 Kingdoms sērijas 1-30 ar dual audio
Vairāk viņiem pagaidām nav.
Kompis paliek ieslēgts līdz svētdienas vakaram
bypass
Jul 31 2005, 14:16
Visas 30 atvilktas. Paldies.
Ņem par labu
Okei, es pasekošu Anime-Legion saitam, kad būs pārējās (kopā 45 laikam?) novilkšu.
Saki Hanajima
Aug 1 2005, 19:36
Vai kāds nevar sagādāt man parastajos diskos, ja nav, es varu atnest matricas! Ļoti vēlos:
Fushigi Yuugi
Rurouni Kenshin
Vampire Princess Miyu
Heroic Legend of Arslan
Yami No Matsuei
tas tā kā būtu manas vēlmes
Dotajā brīdī uz HDD:
[C]_Blue_Submarine
[C]_Chobits
[C]_Crest_of_the_Stars
[C]_Elfen_Lied
[C]_Full_metal_Panic!
[C]_Genshiken
[C]_Gunsinger_Girl
[C]_Infinite_Ryvius
[C]_Kurau_Phantom_Memory
[C]_Last_Exile
[C]_Paranoia_Agent
[C]_Planetes
[C]_Saikano
[C]_Scrapped_Princess
[C]_Serial_Experiments_Lain
[C]_Air
[C]_Banner_of_The_Stars
[C]_Banner_of_The_Stars_II
[C]_Full_metal_Panic_2
[C]_Hack_Sign
[C]_Ichigo
[C]_Kimi_ga_Nozomu_Eien
[C]_Macross_Zero
[C]_Mai_Hime
[C]_Neon_Genesis_Evangelion
_Cowboy_Bebop
_Full_Metal_Alchemist
_Gundam_SEED
_Kenshin
_Monster
_Samurai_Champloo
_Tenjo_Tenge
_Wolfs_Rain
_Noir
_Speed_Grapher
_The_Twelve_Kingdoms
+ MILZĪGS unsorted anime folderis un pāris OVA's.
Respektīvi [C] - pilnie, _ - nepilnie.
Jāpiezīmē, ka vairāk kā puse no šīm animēm ir, manuprāt, viduvējas un tādēļ tās tiks dzēstas. Ja kādam ko vajag, dodiet ziņu.
P.S. apmaiņa tikai caur trubām, uploads man ir tikai apmēram 16-32 kbytes, afaik.
Višlists:
* Eng dub Noir.
* Eng dub Cowboy Bebop 3>.
* Sub Monster 48>.
* End dub The Twelve Kingdoms 30>.
* Shingetsutan Tsukihime
bypass
Aug 18 2005, 15:53
Viens cietais lēnām, bet mērķtiecīgi mirst nost.
Tagad kārtīga animes foldera tīrīšana neizbēgama.
IBM 60gb cietnis, pirmo reizi uzkāra sistēmu on-the-fly. Restartējamies, cieto nedetektē. Izbīlis pamatīgs, jo nekādi sakarīgi bakupi taisīti nebija, bet tieši uz tā hdd visi svarīgie darbi. Konektējam hdd pie otra pc, kā sleivu. Laižam, detektē, strādā. Paniski viss tiek bakupots.
Lieku atpakaļ pirmajā pc, detektē, strādā. Bad-sektoru nav. Viss oki-doki. Līdz šodienai.
Atkal nedetektē. Bootojamies - bzumm, bzumm, uzņem ātrumu, noslāpst. Izņemam ārā, novietojam hdd citā leņkī, detektējas, bakupojam 2-3 ned. darbus.
Vairs negribu riksēt uz viņa strādāt. Šķiet būs viņš neatgriezeniski jānomaina pret anime-only paredzēto HDD. Dzēst ārā gan nedaudz žēl, bet nu...
Bērni, bakupojiet savus datus, cietie patiesi mirst, tas nav mīts.
P.S. nomirtu anime-only hdd, neraudātu.
Iepr. postā ar sarkano atzīmēts izdzēstais. Enjoy.
Ir ienācies Sekai no Senki III (Baner of the Star III Reunion of the Stars) OVA - 54 min ap 302MB
FTP rīt strādās
GunMetaL
Aug 20 2005, 13:10
Z.O.E Dolores,i moš kādam ir
bypass
Aug 22 2005, 12:45
Manis nebija uz vietas pāris dienas.
Ir ienācies Sekai no Senki III (Baner of the Star III Reunion of the Stars) OVA - 54 min ap 302MB
Jauki.
volzha
Aug 22 2005, 22:16
HEHE Vishlists : Shingetsutan Tsukihime
bypass
Aug 23 2005, 22:55
HEHE Vishlists : Shingetsutan Tsukihime
Uzjautrinoši?
Nezinu, cik labs/slikts ir Tsukihime, varu vienīgi spriedelēt pēc reitinga un apskatiem. Pie tam augsti vērtēti gabali bieži vien izrādās pilnīgi nesaderīgi ar manu gaumi. Višlistā bieži ieklejo gabali, kurus es vienkārši gribu iečekot.
GunMetaL
Aug 24 2005, 03:19
tīri labs tas Shingetsutan Tsukihime gabals, man i ja vaig, novilku vel toreiz kad iekš sigmas mētājās ae dual audio tāka ja gribat doediet tik ziņu
mans vishlists: Z.O.E Dolores !!!!!! vaig man šo un ja kādam tā spēle kas uz ps2 tad to ar!!!!!!
bypass
Sep 15 2005, 22:21
Višlists:* Sub Monster 48>
* End dub The Twelve Kingdoms 30>
* Eng dub Cowboy Bebop 3>
* Eng dub Noir
* Sub Shingetsutan Tsukihime
* Sub Kino no Tabi
* Sub Madlax
* Sub Tehnolyze 1>
(Dubs - prioritāte)
Esmu apgraidējies līdz 3 mbit/s (386 kbytes) - iekš LV, 80kbytes - visur citur.
Tas nozīmē, ka arī uploads ir pieklājīgāks.
Lai arī ārzemju ātrums ir 80kbytes, reāli, velkot caur torrentiem, ātrums ir stipri vien zemāks, teiksim 20kbytes/s vidēji. Uznāk, uzskrien līdz 40, uznāk noslīd līdz 0 pie normāla skaita seed/peer. Hm.
Višlists aug, bet nesarūk.
Kāds padalīsies, pamazinās manu višlistu?
No manīm var pretī dabūt to, kas minēts iepr. postos.
Izskatās, ka tavs provaideris griež nost/bremzē torrentus
Vari protams ar viņiem padiskutēt pat to, bet tas diez vai līdzēs...
Par 12 Kingdoms jau teicu - tiklīdz Anime-Legion izkasīsies, es novilkšu un protams, padalīšos.
GunMetaL
Sep 17 2005, 14:15
QUOTE(Taka @ Sep 16 2005, 11:05)
Izskatās, ka tavs provaideris griež nost/bremzē torrentus
Vari protams ar viņiem padiskutēt pat to, bet tas diez vai līdzēs...
Par 12 Kingdoms jau teicu - tiklīdz Anime-Legion izkasīsies, es novilkšu un protams, padalīšos.
Twelve Kingdoms šitais man ir ar dualaudio
bypass, es zinu ka tā NAV anime, bet ļooti enjoyable/realistic Sci-Fi (manuprāt) ir Babylon 5
kaads nezin, kur var novilkt anime DNA^2, ljoti vajag!!!! Paldies!
Hikaru
Sep 21 2005, 18:53
QUOTE(S.U.D @ Sep 21 2005, 17:21)
kaads nezin, kur var novilkt anime DNA^2, ljoti vajag!!!! Paldies!
Hihi, no DC++ var novilkt DVD-ripus. Kā arī to pašu no torrenta
anime-4ever. Šie laikam ir vislabākie (kvalitatīvākie) DVD-ripi.
Nu Anime Legion izkasījās un izlaida až vēl četras 12 Kingdoms epizodes 31-34
Ar tādiem tempiem gada laikā mož visu seriāli arī izlaidīs...
bypass
Oct 21 2005, 17:40
Kad novilksi, dod ziņu.
Paldies.
Church
Oct 21 2005, 18:57
QUOTE(Taka @ Oct 21 2005, 05:54)
Nu Anime Legion izkasījās un izlaida až vēl četras 12 Kingdoms epizodes 31-34
Ar tādiem tempiem gada laikā mož visu seriāli arī izlaidīs...
KAA neder? IIRC complete bij
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.