Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tsubasa Chronicles
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Sigfa
Lai arii cik muljkjiigs nebuutu nosaukums un lai cik banaals nebuutu iesaakums, nevareeju attureeties she ielikt paarspriedumu par pirmo seeriju, cerams arii taalaakajaam.

Iesaakumu skatoties radaas iespaids, ka kaarteejie pokemoni, bet, apdomaadams to, ka man taapat nav ko dariit un esmu jau novilcis, tomeer piespiedu sevi skatiities taalaak. Saakums paarsteidza ar skaistajaam lokaacijaam un ieshaavaas galvaa doma "Fantasy&Sci-Fi?" Animaacija un ziimejumu kvalitaate jaasaka lieliska. Balsis ieskanjotas arii taa neko, veel patiikami paarsteidza muzikaalais pavadiijums. Katrai situaacijai raksturiiga muuzika pieshkjir ljoti labu fantasy noskanju un episkais gabals pashaas beigaas bija... episks. Kaa par nelaimi, endingaa atkal paraadaas pikachu alternatiivais ego, kas nedaudz pabojaaja kopiespaidu un plashi paveertaa mute ar slienu nedaudz aizveeraas. Kaa par veel leilaaku nelaimi, naakamaas epizodes preview sagaadaaja pilniigi milziigu vilshanos, un es jau saaku skeptiski skatiities. Lai vai kaa, kaa man patiik shie klasiskie fantasy gabali, kur atlasaas neliela cilveeku grupinja un dodas pasaulee laimi mekleet. Jo iespaidiigaak saziimeets jo labaak. Sheit magjiskie efekti bija nepaarspeejami labi. Record of Lodoss War pat blakus nestaav, lai gan nav paaraak saliidzinaami deelj gadiem. Vieniigi gribeetos teikt, 'Cut the romance-bullshit, man!'.

'Pasaule pilna piedziivojumiem un magjiju tevi gaida!' Vai kautko taadu neteica potera reklaamaa? Lai vai kaa, vienmeer esmu veeleejies to pateikt.

PS. Ka tik shis gabals atkal nav veidots peec kaadas speeles? Zeno? biggrin.gif

PS2. No screen-shots for you today, folks!

zenofex
Nu, šoreiz pamatā nav spēle, bet gan CLAMP manga. Nu, un, laikam nav jāstāsta, kas ir CLAMP... (X, Chobits, Angelic Layer, Magic Knight Rayearth... tās visas ir CLAMP mangas).
Domāju, ka anime visā visumā būs ļoti laba, viena no tām kas šī pavasara sezonā ir jāskatās.

Un par mūziku. Mūzika ir nevienas citas, kā Yuki Kaiyura, kas veidojusi mūziku arī Noir un Hack//Sign.

Starp citu, par viņu var palasīties www.animenewsnetwork.com:
http://animenewsnetwork.com/columns/sunday.php?id=17
Lija
Mangaproject.ru tur ir mangas tulkojums krievu val. Nav gan visa manga, taču viņi diezgan aktīvi viņu tulko un bieži ir jaunumi...
Kikyou
<_>; Kāds var torentu linkus iesviest?
Sigfa
Baudi un priecaajies. http://yhbt.mine.nu/t/t01.torrent dattebayo subs
Yume
Ļoti izbrīnījos kad izlasīju Sigfa pirmo postu, par to ka viņš gaidīja katkādus pokemonus- radās sajūta ka viņš nezin kas ir CLAMP.

Bet vispār runājot par šo naime.. godīgi sakot man nepatika, pirmkārt uzzīmēts viņš ir sliktāk nekā gribētos no CLAMP, un tas fakts ka visi chari ir iejaukti vienā animē man arī nenāk pie sirds. Kautgan, pilnīgi iespējams, ja nav redzēti seriāli, no kurien oriģināli nāk šhie chari, tad pieņemu ka varētu būt visai interesanti.
Kikyou
Nu, es CCS neesmu redzējusi. :3

Nez, man vismaz patīk. Tad jau redzēs kā ies tālāk.
Sigfa
Clamp? taa laikam ir anime razhotne? biggrin.gif
Sigfa
2 seerija! Poke Poke PIKA-CHUUU~ ...

gotta catch them all... esmu daljeeji viilies.
Kikyou
=/ Ne gluži. Bet, protams, katrs redz ko grib.
Sigfa
come on, tur var vilkt labas pararareeles ar pokemoniem. Vinjiem liidzi vazaajas Kirbijs, vai pikachu, tad veel galvenais varonis seerijaa izsauc kautkaadu tur uguns pokemonu, pret kuru pretinieks izsauc uudens pokemonu, veel piebilstot "ha, uguns pret uudeni, shii buus interesanta ciinja". Tur ir gruuti nesasktatiit pokemonus.

Un tu apgalvo, ka es gribu redzeet pokemonus?
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Apr 19 2005, 14:56)
Un tu apgalvo, ka es gribu redzeet pokemonus?
*

Un kā tev liekās? rolleyes.gif

Paraēles var vilkt arī... Hmm... Naruto ar Pokemoniem. ZOMG! VIŅŠ IZSAUCA VARDI! ZOMG ZOMG!!!11 POKEMONI!!!11

Pašlaik es vēl par to "pokemonismu" piesieties netaisos.
Tad kad parādīsies evolution forms kautkādi, tad būs jāsāk domāt. smile.gif
Sigfa
nu, naruto paraleeles ar pokemoniem vilkt iisti nevar. Vardes izsaukshana tomeer notiek vienreiz 30 seerijaas.
Sigfa
mm, jaunaa seerija jau ir sakariigaaka, aizraujoshaaka. Vismaz kaads speejiigaaks characters paraadaas.
Kikyou
Prieks vismaz, ka viens kudans nav zvēra formā... ^__^;;
bypass
Pēc tava teiktā spriežot, mai-hime sanāk pokemoni, FMA arī.
Katrā otrajā animē ir kaut kādi summonējami zvērēni. Varbūt naruto tādu nav tik daudz, toties iekš naruto tiek bezdēti kloni un veiktas virkne citu perversiju.

SheWr
QUOTE(bypass @ Apr 28 2005, 17:36)
Pēc tava teiktā spriežot, mai-hime sanāk pokemoni, FMA arī.
Katrā otrajā animē ir kaut kādi summonējami zvērēni. Varbūt naruto tādu nav tik daudz, toties iekš naruto tiek bezdēti kloni un veiktas virkne citu perversiju.
*

atvainojos, bet te mazliet offtopic - aizdomaajos par to FMA teikto... kur tur iisti tiek kautkas sumoneets? laikam jau es neatceros...man shvaka atminja wink.gif
Sigfa
Nejau par sumoneeshanu ir runa. Tu neesi iedomaajies to teleportaacijas zveeru saliidzinaat ar pikachu vai kaa to dziedosho pokemonu sauca? Vnk izraisa asociaacijas.
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Apr 28 2005, 19:19)
Nejau par sumoneeshanu ir runa. Tu neesi iedomaajies to teleportaacijas zveeru saliidzinaat ar pikachu vai kaa to dziedosho pokemonu sauca? Vnk izraisa asociaacijas.
*

Um... tas teleportācijas zvērs ir bijis arī kādā citā animē, cik es zinu. :3
Tā kā, ar pokemoniem asociācijas īsti nevar vilkt.

Mīļš zvēriņš jau arī nenozīmē uzreiz pokemoni. Tādi ir daudzās animēs, neko citu tur neredzu.
Sigfa
Man preiks par tavaam secinaashanas speejaam, man laikam neaiziet, kaa var patiekt, ka zveers ir bijis citaa animee un no taa izsecinaat, ka tur notiekti nevar vilkt paraleeles ar pokemoniem.

Ehh, nu man jau nav zheel, dziivo savaa mazajaa pasauliitee.
Kikyou
Man arī prieks par tavām secināšanas spējām. "Kautkāds zvēriņš = noteikti pokemoni = ewwwwww! grosssss! :X"

Ehh, nu man jau nav žēl, dzīvo savā mazajā pasaulītē. rolleyes.gif
zenofex
Sigfu noteikti Pokemooni ir diktan jau ietekmeejushi, ja jau tik plashi pielieto kaa saliidzinaashanas liidzekli!
Sigfa
QUOTE(Kikyou @ Apr 29 2005, 11:25)
Man arī prieks par tavām secināšanas spējām. "Kautkāds zvēriņš = noteikti pokemoni = ewwwwww! grosssss! :X"

Ehh, nu man jau nav žēl, dzīvo savā mazajā pasaulītē. rolleyes.gif
*

Tad kad tu izlasiisi to ko esmu rakstiijis varam runaat taalaak. Un nav iisti pieklaajiigi izmantot oponenta izteicienus, it iipashi, kad no vinjiem nerodas teikuma jeega.

PS. Apzinoties, ka tavai spiitiibai nav gala un malas, uzskatu, ka sho diskusiju turpinaat ir dzilji bezjeedziigi, taapat kaa tas ir ar lielaako dalju sarunaam ar tevi.

PS2. jaapiebilst, ka 'kautkaads zveerinjsh' ir stipri neatbilstoshi, taapat kaa 'noteikti pokemoni' (tobish, nekur citur neko neesmu saliidzinaajis ar pokemoniem) un 'eww, gross' neesmu izpaudis nevienaa vaardaa.
anti
itkā jau ir ok, bet nu.. kaut kas man tomēr šajā anime neaizķer. (nu labi, es pagaidām esmu redzējusi tikai 2as sērijas).
pirmkārt, pirmā sērija šķita nedaudz par sasteigtu.
otrkārt, ļaunie varoņi škiet pārāk bezpersoniski, neemocionāli.. nu tādi.. nekādi.
treškārt, nedaudz nepatīk zīmēšanas stils - pārāk tādi izstiepti visi izskatās :> protams, tas gan ir tikai gaumes jautājums smile.gif

bet nu, muzikālais pavadījums gan skaists :]

jāskatās, kas būs tālāk, varbūt tomēr man iepatiksies..
Church
QUOTE(anti @ May 5 2005, 10:47)
itkā jau ir ok, bet nu.. kaut kas man tomēr šajā anime neaizķer. (nu labi, es pagaidām esmu redzējusi tikai 2as sērijas).
pirmkārt, pirmā sērija šķita nedaudz par sasteigtu.
otrkārt, ļaunie varoņi škiet pārāk bezpersoniski, neemocionāli.. nu tādi.. nekādi.
treškārt, nedaudz nepatīk zīmēšanas stils - pārāk tādi izstiepti visi izskatās :> protams, tas gan ir tikai gaumes jautājums smile.gif
bet nu, muzikālais pavadījums gan skaists :]
jāskatās, kas būs tālāk, varbūt tomēr man iepatiksies..
*

animaacijas CLAMPiskais stils man nevisai, bet noskatoties 4 epas viedoklis so far ka ir veerts skatiities. sizhetiski / characteru zinjaa liekas buus baudaams.

P.S. offtop: nostkatiijos pirmo epu Trinity Blood .. aizdomas ka norakstiishu tur pat kur Aquarion. grafika skaista, plot/chars nebaudaami. un ko shis shows tika tik ljoti ieprieksh slaveets? :/
Wiper
Ahem, es piekriitu - pokemoni arii afrikaa ir pokemoni.

Noskatiijos 2 seerijas, paarskreeju ar aciim veel 2, man pietika.

Tiesa OST buus jaanosuuc smile.gif
kaarleens
Camoon cik Sigfa Wiper jūs paarāk piekasāties man primarais ir story man viņš aizķēra ientresēja, un es atvainojos man dziļi pohuj ka seriālam var vilkt paralēles ar pokemoniem. Es šo seriālu skatīšos un clampiskajam zīmēšanas stilam ar nav nekāda vaina bļin es neizprotu jums piemēram tiešām nepatīk kā piemērm Čī ir sazīmēta huh.gif
Par muzonu mmm tas vispā, ja viss soundrecks būs kau vai uz pusi tik pat labs kā hack/sing ehh tad jau viņam var dot 10 balles.
Hikaru
Tikko noskatījos 1. sēriju. Uzreiz pašā sākumā pēc openinga ievēroju mūziku, kā MADLAX'ā atgādināja (baigi labā). smile.gif Un sērija pati interesanta bija. Šito būs jāskatās.
Andiigais
Hmm... interesanti... veselu meenesi te neviens neko nau postojis... vai tieshaam neviens neskataas sho animi??? dry.gif
shodien visas iznaakushaas epas noskatiiijos... labais biggrin.gif
Kikumi
QUOTE(kaarleens @ May 10 2005, 09:17)
Par muzonu mmm tas vispā, ja viss soundrecks būs kau vai uz pusi tik pat labs kā hack/sing ehh tad jau viņam var dot 10 balles.
*

Vari jau dot! Tsubasa Reservoir Chronicles OST ir komponējusi un izpildījusi Yuki Kajiura, tā pati, kas ir komponējusi un izpildījusi mūziku .hack//Sign OST. Reservoir Chronicles ir tik tiešām laba mūzika (tobiš OST). Iesaku visiem, kuriem patik Yuki Kajiuras mūzika! smile.gif
kaarleens
Anime-Kraze kau kaa breemzee ar reliizeem dry.gif
Taka
Tak anime-legend visu izlaida manliekas... unsure.gif
Ghoul
Shobriid skatos 5 epu, kad saaku skatiities sho animi notika tas ko pavisam nebiju gaidiijis.....taa mani ieraava sevii un vairs nelaida valjaa!!!! Iipashi nekaadu pokemonismu neredzu ( katrs redz to ko grib redzeet tongue.gif ). Ljoti skaista muuzika,
animaacijai piemiit savs sharms, bet godiigi sakot esmu viilies ( CLAMP vareeja labaak, laigan ziimeet taa kaa mangaa ), bet jaaatziist, ka kvalitatiiva.
Shoune
Tsubasa vot tiesam forsa anime, aizraujosa var skatities, skatities un velak vops un viss beidzas, jagaida nakosa nedel heh... =)))
Tiesam patikama uzstaisita, + vel patik Ending no Sakamoto Maaya - Loop =))), tikai nesaprotu kape visi citos forumos runa ka anime ir daudz pretigaka neka manga, ne nu ja es saprotu ka mangas VIENMER ir daudz plasak izstastits un daudz plasak viss risinas, bet nezinu kapec visi kritize slikti... =(
Ghoul
Paskatiijos taalaak, godiigi mazliet suudiigi paliek!!! sad.gif No taa baltaa dziivnieka paliek slikt ( naf vinjsh visulaiku kaut ko stulbu klaigaa?????? ), laikam veidotaaji gribeeja izveidot kaut ko jauku..........neiznaaca. Animaacija ir paaraak vienkaarsha. Un es padomaaju, cik tur bija to spalvu, tas noteikti ievilksies liidz kaadaam 50.....seerijaam..............
Hikaru
Es noskatījos, cik tagad bij iznākušas sērijas. Tomēr sāka kaut kā garlaicīgi palikt. Pārāk iztiepts. Ilgu laiku nekas nenotiek. Vienu spalvu vairākas sērijas mēģina dabūt (no tām sērijām tikai 1/5 laika tiek izmantota spalvas meklēšanai un iegūšanai, bet pārējo laiku dara kaut ko citu, galīgi neinteresantu).
Vispār varēja šo anime uztaisīt daudz interesantāk. Švaki, švaki. dry.gif
Church
nez. esmu redzeejis liidzshim 18 by DB&Live-Evil .. joprojaam liekas skataams. jaa, baltais pokemoniskais ir minor nuisance, bet ne tik ljauna lai aizsegtu showa labaas puses. piem. skaisto animaaciju/kraasu gammu, patiikamu OST utml. Teixim taa, cilveekiem gaumes ir dazhaadas, un mana gaume ir savaadaaka no peedeejiem postotaajiem ;>
Church
/me bumps thread

DB & L-E izlaidushi 26to ar. burnoju ripaa iekshaa ..
Sigfa
nu ko, sezona cauri, naakamaa saakas apriilii 2006. Liidz shim visai labs gabals, it iipashi ST =]

Pat pokemons vairs tik ljoti nekriit uz nerviem...
Church
spriezhot peec TBC peedeejaa epaa, buus arii S2 ;>
kaarleens
nu ljoti patiik man OST shai animei noteikti jaatrod un jaievelk
Hikaru
Un vēl nebeidzās.
Likās iztiepta anime. Viss būtu labi, ja būtu mazliet labāk. Gandrīz katra sērija beidzās ar kaut ko interesantu, likās ka tūlīt kaut kāds notikums sāksies. Bet katras sērijas sākumā izrādījas, ka nekā tur nebija. Likās ka sāks tūlīt kauties, bet nē, parunā mazliet un viss. Parsvarā notiek izstiepta pļāpāšana (~viens teikums minūtē), kas noved pie garlaicības. Un kaujas ir kaut kādas garlaicīgas - vienu svītru no zobena vēziena vai vienu sitienu parāda un viss, kauja beidzās.
Mūzika gan ļoti laba un jau sen ir nokačāta.
Kikumi
http://www.animeillusion.com/albumsmp3/tsubasaost.php <--- šeit var novilkt Tsubasa Chronicles OST 1 (ja kādam vajag)! Aktīvs līdz lapas nākamajam Update... wink.gif
Church
hrm. zheel ka 128kbps .. tomeer tie gabali, kur izmantoti simfoniskie instrumenti, prasa augstaaku bitreitu (mazaak par jazziigaam lietaam, bet tomeer). otherwise reti skaists OST. thnx par linku. OST bij viena no miiljaakajaam lietaam shajaa showaa. ceru ka S2 buus liidziigi.
[Edit]
atradaas veel - http://www.point-blank.cc:16384/allowed/to...pe%20II.torrent
veel velku gan / neesu noklausiijies / nezinu, vai tikpat kosheriigs.
Hikaru
DC++ var nokačāt 320kbps. Bet, ja izmanto rotaļlietu tumbiņas, tad tam nav nozīmes, kāda skaņa. Tāpat pa tām dzirdēt labi nevar un starpību nejutīs.
Church
QUOTE(Hikaru @ Oct 30 2005, 09:05)
DC++ var nokačāt 320kbps. Bet, ja izmanto rotaļlietu tumbiņas, tad tam nav nozīmes, kāda skaņa. Tāpat pa tām dzirdēt labi nevar un starpību nejutīs.
*

hmm. tikai dc++? pa e2k un torrentseerchsaitiem liidz shim diemzheel negadiijies atrast :/ .. a plastmasas tumbinjas nelietoju jau sen - marantz ar 2 x RT's S-90 W, vai senheiser austinjas ;>
Kikyou
Šonedēļ izlēmu visu Tsubasu sākt no sākuma skatīties - līdz beigām, par cik es biju pirmstam atmetusi ar roku pēc kādas 5. sērijas.

Manuprāt, šī ir no tām animēm, kuru labāk noskatīties visu uzreiz - vienā piegājienā... Citādāk veselu nedēļu mocīties neziņā, kas būs tālāk... Taisnība ir - daudz stiepj gumiju. Nav brīnums, ka pirmajā skatīšanās reizē man garlaicīgi palika.

Bet tā, man pat ļoti patīk un pamatīgi aizrāva pēc kādas 7. sērijas. ^_^ Nenožēloju, ka devu šitai animei vēlvienu iespēju.

Tagad tikai atliek gaidīt līdz nākamā gada Aprīlim.
momosan
QUOTE(Kikyou @ Nov 19 2005, 23:42)
..
Bet tā, man pat ļoti patīk un pamatīgi aizrāva pēc kādas 7. sērijas. happy.gif Nenožēloju, ka devu šitai animei vēlvienu iespēju.

Tagad tikai atliek gaidīt līdz nākamā gada Aprīlim.
*

Yay, man bija tieši tāpat! biggrin.gif
Andiigais
Sho animi es gan jau no pirmaas seerijas saakgu gardi "gremot" biggrin.gif Njaa, zheel gan, ka tik ilgi jaagaida dry.gif
Righorn
pirmo sezoonu noskatiijos un liekas ka baigi daudz veel nav pabeigts, manlieks ka tikai ar otro sezonu vinjiem nepietiks, a kursh zin...
taa jau baigi laabs,,, naaviigi patika muuzika ka nekaa tas jau ir CLAMP , nevaru sagaidiit aprilli... cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.