Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tsubasa Chronicles
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Hikaru
QUOTE(Righorn @ Feb 2 2006, 12:52)
taa jau baigi laabs,,, naaviigi patika muuzika ka nekaa tas jau ir CLAMP , nevaru sagaidiit aprilli... cool.gif
*

nāvīgi patika mūzika, jo kā nekā tā jau ir Yuki Kajiura's mūzika, un pavisam nav obligāti jābūt Clamp. wink.gif
Kaede
Esmu sākusi skatīties. Man patīk jau no paša pirmā mirkļa, sākās diezgan interesanti. smile.gif Kopumā izskatās, ka varētu būt ļoti interesanti!!! Un mūzika ir skaista, nez kāpēc dažas dziesmas atgādina uzreiz Mai hime... rolleyes.gif
Kikyou
QUOTE(Natsuki @ Apr 26 2006, 16:49)
nez kāpēc dažas dziesmas atgādina uzreiz Mai hime...  rolleyes.gif
*

Laikam tāpēc, ka Mai Hime's soundtracks arī ir no Kajiuras Yuki. XD

Lai nebūtu galīgi offtopic... Omg! Vēl tikai pāris dienas līdz 2. sezonai! ^O^
Tigra2
Njāa, es arī gaidu otro sezonu..................
[pankūka!! atkal nepamanīju topicu]
pirmo sezonu jau pirms kaada laiciņa noskatījos, ļoti interesanta. Visas tās pasaules, katra savādāka, OST ar kruts. Patīk Ship of the fools.
Kaede
Nezināju, ka ir jau otrā sezona. Hmm, interesanti! Arī gaidu, lai gan pirmo līdz galams vēl neesmu redzējusi... laugh.gif Man patika riktīgi dziesma you are my love... rolleyes.gif

Edit: Paskatījos bikīt tālāk. Esmu tikusi jau līdz 10 sērijai. Riktīgi patīk. Tik bikīt piekretinē tās cilvēku proporcijas- tik gari un tievi!!! dry.gif Bet sižets un visādi citādi- super!!! rolleyes.gif

Edit: Milzu pārsteigums man bija par Sumomo parādīšanos vienā no sērijām... laugh.gif
Arfija
Taatad:

Zem kaada nosaukuma pa dc++ var dabuut to sirreaalu un kuraa vietaa tajaas adresees var dabuut tor seriaalus??
Church
QUOTE(Arfija @ Apr 30 2006, 19:30)
...
Zem kaada nosaukuma pa dc++ var dabuut to sirreaalu un kuraa vietaa tajaas adresees var dabuut tor seriaalus??
*

kaut kad palasi resursos mineetaas vietas. visizplatiitaakais ieguushas veids animei - bittorrent.
attieciigi seko liidzi jaunaam reliizeem/meklee vecaas vietaas kaa animesuki.com / tokyotosho.com / www.baka-updates.com/releases.php / http://boxtorrents.com/browse.php

kautkad jaanoskataas jaunnovilktaa S2 27 epa by [L-E]
Arfija
Nu jaa to es saprotu bet kas jaaspiezh lai nokachaatu???
(prasu par saitiem nevis dc++)
Church
uzinstalee uz kastes kaadu bittorrent klientu kas vairaak patiik. lietoshanas instrukciju nepostoshu ;P. origjinaalais bittorrent, bittornado, utorrent, azureus un daudzi citi. esmu paarliecinaats bez paarbaudiishanas, ka shim tam jaabuut mineetam http://otaku.lv/index.php?showforum=6
Arfija
Ok...Bet kadus varadus vai ko labaak lietot uz dc++ lai nokachaatu shito??
Church
hrm. 2raa sezona iipashi neatshkjiras no pirmaas. bet subjektiivi OP/ED shoreiz ir taalu no S1 liimenja. pashaa animee inner OST joprojaam liidziigs vecajam, baudaams/simfonisks.
Kaede
Noskatījos tikko kā pirmo epu otrajai sezonai. Laikam Tev būs pilnīga taisnība, Church, jo viss likās tā, itin kā pārtraukuma starp abām daļām nav bijis. Nekas nelikās mainījies. Bet jāredz līdz galam- ta varēs labāk sprieks.

Te otrās sezonas pirmās epas torrents
Hikaru
Noskatījos 30 min. garu filmu Tsubasa Chronicle - Tori Kago no Kuni no Himegimi
Kā viena sērija, bet labāk uzzīmēta un nav iztiepta. Šitais man patika daudz labāk nekā garlaicīgi izstieptais seriāls. Šeit vienā pasaulē norisinājās darbība - viss sākās un beidzās pa 30 min. (nevis kā seriālā, kur pa 2 sērijām gandrīz nekas nenotika)
Ginta
..nevis kā seriālā, kur pa 2 sērijām gandrīz nekas nenotika..
man nezkapec radas iespaids, ka pat pec visam 52 serijam ta ari nekas nenotika.. (bet no otras puses-nevareja jau nemaz iesakto pbeigt, ja pat, ka liekas, manga vel nekas nav beidzies..)
kopuma jau likas skatams, bet bija (vismaz man) neliela vilsanas, ka beigas bija tadas.. nekadas.
Kaede
Jāatzīst, kad sāku skatīties šo anime, biju pilna iedvesmas- likās, ka viss ir tik ārkārtīgi interesanti, animes ideja un arī animācija likās laba un tas mani aizrāva kādas pirmās 12 sērijas, tad es sāku just, ka visa darbība kaut kā ievelkas. Es tomēr vēl cerēju, ka būs tikai viena sezona, jo jau pie 20tām sērijām man sāka pamazām viss šis projekts apnikt, otro sezonu es noskatījos tikai sākotnējās sērijas un pašas beigas, negribējās sevi īpaši "aizgrožot" ar pārējām sērijām, kurās nenotiek nekas tāds. UN beigas bija vienkārši drausmīgas. Esmu šausmīgi vīlusies... dry.gif
Spectre
Beidzot arī es šo brīnumu pieveicu - otrās sezonas otrā pusē mani šī anime sāka konkrēti kaitināt, par nobeigumu vispār paklusēšu.
Manās acīs uz kādām 6,5 ballēm izvelk smile.gif
Sorry ja kāds domā savādāk katram ir tiesības uz savu viedokli tongue.gif
Skyfall
NU, manuprāt nebūt tik slikti nebij. Tiesa - pirmā sezona bij labāka (īpaši Op/ED tongue.gif ), bet kopumā es saņēmu tieši to ko es gaidīju. Tiesa, Plot uz priekšu neko daudz nepakustējās, bet es nedomāju ka par to ir vērts ar tomātiem mest, īpaši ņemot vērā ka drīz sākas 3. sezona - tad redzēs ko tā atnesīs. Jebkurā gadījumā - es ar nedomāju, ka adventure tipa animē kur uzdevums ir savākt nezināmu daudzumu spalvu, izkaisītas pa dažādām pasaulēm, būs ātrs plot progression smile.gif
Kaede
QUOTE(Skyfall @ Feb 8 2007, 20:03) *

NU, manuprāt nebūt tik slikti nebij. Tiesa - pirmā sezona bij labāka (īpaši Op/ED tongue.gif ), bet kopumā es saņēmu tieši to ko es gaidīju. Tiesa, Plot uz priekšu neko daudz nepakustējās, bet es nedomāju ka par to ir vērts ar tomātiem mest, īpaši ņemot vērā ka drīz sākas 3. sezona - tad redzēs ko tā atnesīs. Jebkurā gadījumā - es ar nedomāju, ka adventure tipa animē kur uzdevums ir savākt nezināmu daudzumu spalvu, izkaisītas pa dažādām pasaulēm, būs ātrs plot progression smile.gif

OMG, šitam būs trešā sezona? Ek, cik var.... laugh.gif Nezinu, varbūt skatīšos, bet tikai Shaorana dēļ un vienīgi! smile.gif Nu, un cerībā atrast kādu ideju vai labu ostu, bet vispār nu jau tas kļūst pārāk gari. Ar divām sezonām šitam, protams ar normālu nobeigumu, būtu bijis vairāk kā gana! smile.gif
Skyfall
QUOTE(Kaede @ Feb 8 2007, 22:08) *

OMG, šitam būs trešā sezona? Ek, cik var.... laugh.gif Nezinu, varbūt skatīšos, bet tikai Shaorana dēļ un vienīgi! smile.gif Nu, un cerībā atrast kādu ideju vai labu ostu, bet vispār nu jau tas kļūst pārāk gari. Ar divām sezonām šitam, protams ar normālu nobeigumu, būtu bijis vairāk kā gana! smile.gif

Nu, otrā sezona nekur nenoveda pacik anime sekoja mangai, bet manga nav pabeigta, un viņiem beidzās materiāls, un nācās pašiem kaut ko uzcept. (tā pārsvarā rodas filler episodes tongue.gif ) - otrās sezonas pēdējais arc bija animes autoru izdomājums - mangā tādu notikumu nebij.

Pacik manga ir gājusi uz priekšu, tad 3. sezonā varam gaidīt tālāku plot progression. (Cik tālu manga ir tikusi gan nezinu, jo pats viņai nesekoju ... tikkai ievācu informāciju tongue.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.