Varbuut es neesmu pietiekoshi daudz postojis, bet ja nebuutu shis topiks, shaubos vai vispar ierobezhojumu buutu pamaniijis.
volzha
Mar 21 2005, 17:34
Cik skatījos nepamanīju forumā tik lielu spameru problēmu pret kādu jūs te gribat cinīties !60 zīmju ierobežojums PHE lielākas muļķības kā karot pret spammeriem nēesu dzirdējis
ir protams vēl viens variants.
ļoti rūpīgi sekot katram postotājam un tad banot pa labi un pa kreisi. taču tas būtu nedemokrātiski.
Nedemokraatiski? Kaadaa sisteemaa tad mees dziivojam? Mees ieceljam sertificeetus banotaajus, kuri bano pa labi un pa kreisi. Taapat kaa deputaatus. Tomeer, manupraat, tas ir pilniigi un galiigi nevajadziigi. Mees visi esam liela un laimiiga gjimene (vismaz Shinobi taa domaa) un katru, kursh nav laimiigs izbanos Yume vai kaarleens, vai kaads cits no augshas.
+Chibi+
Mar 24 2005, 22:47
i might be oblivious or blind, bet es ļoti reti redzu kādu peotenciālo spamotāju [ ja neskaita manis pašas chat alike atbildes]. Vai tā patiešām ir tik liela problēlma?
Shitanii forumaa tik maz spamotaaju, taapeec, ka katrs, kas tuvojas shai vietai, jau pa gabalu juut vecu viiru smaku. Un tos, kas vienalga iespamo, mees izdzenam ar koku... Un es uzskatu, ka shaadai sisteemai arii buutu jaapaliek. Nost ar 60 ziimju ierobezhojumu!
Un veel kas, tagad ir saakusi izplatiities taada paraadiiba, kaa postu pagarinaashana ar visaadiem veidiem [60chari, chari | .............| utt], kas manupraat ir daudz trauceejoshaaka nekaa tie spameri [kurus, godiigi sakot, man nav iisti izdevies ieveerot, ne pirms shii ierobezhojuma, ne tagad].
emm.... nu peec tiem "filleriem" arii var ieveerot "potenciaalos spammerus". Nu pasakiet godiigi, vai lielaakaa dalja to postu, kuriem ir nepiecieshams kaut ko likt galaa tik tieshaam nav spams?
QUOTE(ETM @ Mar 26 2005, 16:43)
emm.... nu peec tiem "filleriem" arii var ieveerot "potenciaalos spammerus". Nu pasakiet godiigi, vai lielaakaa dalja to postu, kuriem ir nepiecieshams kaut ko likt galaa tik tieshaam nav spams?
Patieshaam, godiigi, lielaaka dalja to postu kam vajag likt galaa filleru
nav spams.
Priekshstats ka katram postam jaabuut esejai, manupraat, ir aplams, ja pietiek ar
jaa vai
nee [vai ko citu iisu], tad ar to pietiek.
ne nee
jaaraksta taa - mana atbilde ir pozitīva uz tavu jautājumu.." :? ja taa visi rakstiis, laikam viens peec otra nojuugsimies, jo ja te saaks esejas rakstiit, tas laikam buutu lielaaks spams nekaa vienkaarša atbilde
vai iisi un kodoliigi izteikties neprotat????
dazzi prot
protams nenoliedzu arii garu postu jeegu pats taaduslielaakoties meedezu rakstiit
taccu piekriitu arii idejai ka atbildeet var ar vienu vieniigu smailiiju
taa kaa ssitaa ierobezzossana suukaa taapat katrs prot nospiest space
Šī laikam ir pirmā reize, kad es piekritīšu aivv
Tas 60 zīmju ierobežojums ir galīgi garām. Man liekas ar Yugio subforuma aizvēršanu it kā spameru problēma ir likvidēta, ne?
Šis ierobežojums noved pie tā, ka posta galos tiek likti space, punkti, utt...
bezsakars no tā tikai vairojas.
Lieto B/I/U tagus pildītus ar speisiem.
Uraa! Izskataas, ka nejeedziigais ierobezhojums atcelts!
Kikyou
Apr 13 2005, 15:13
o.o Ir atcelts?
Edit: PATIEŠĀM IR! ^____^ YAAAAAAY!
Varu apsveikt.
Priecajos par to.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.