Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dažas izmaiņas
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Pages: 1, 2
ETM
Varbuut es neesmu pietiekoshi daudz postojis, bet ja nebuutu shis topiks, shaubos vai vispar ierobezhojumu buutu pamaniijis.
volzha
Cik skatījos nepamanīju forumā tik lielu spameru problēmu pret kādu jūs te gribat cinīties !60 zīmju ierobežojums PHE lielākas muļķības kā karot pret spammeriem nēesu dzirdējis biggrin.gif
Batou
ir protams vēl viens variants.

ļoti rūpīgi sekot katram postotājam un tad banot pa labi un pa kreisi. taču tas būtu nedemokrātiski.
edg
Nedemokraatiski? Kaadaa sisteemaa tad mees dziivojam? Mees ieceljam sertificeetus banotaajus, kuri bano pa labi un pa kreisi. Taapat kaa deputaatus. Tomeer, manupraat, tas ir pilniigi un galiigi nevajadziigi. Mees visi esam liela un laimiiga gjimene (vismaz Shinobi taa domaa) un katru, kursh nav laimiigs izbanos Yume vai kaarleens, vai kaads cits no augshas.
+Chibi+
i might be oblivious or blind, bet es ļoti reti redzu kādu peotenciālo spamotāju [ ja neskaita manis pašas chat alike atbildes]. Vai tā patiešām ir tik liela problēlma?
edg
Shitanii forumaa tik maz spamotaaju, taapeec, ka katrs, kas tuvojas shai vietai, jau pa gabalu juut vecu viiru smaku. Un tos, kas vienalga iespamo, mees izdzenam ar koku... Un es uzskatu, ka shaadai sisteemai arii buutu jaapaliek. Nost ar 60 ziimju ierobezhojumu!
Revol
Un veel kas, tagad ir saakusi izplatiities taada paraadiiba, kaa postu pagarinaashana ar visaadiem veidiem [60chari, chari | .............| utt], kas manupraat ir daudz trauceejoshaaka nekaa tie spameri [kurus, godiigi sakot, man nav iisti izdevies ieveerot, ne pirms shii ierobezhojuma, ne tagad].
ETM
emm.... nu peec tiem "filleriem" arii var ieveerot "potenciaalos spammerus". Nu pasakiet godiigi, vai lielaakaa dalja to postu, kuriem ir nepiecieshams kaut ko likt galaa tik tieshaam nav spams?
Revol
QUOTE(ETM @ Mar 26 2005, 16:43)
emm.... nu peec tiem "filleriem" arii var ieveerot "potenciaalos spammerus". Nu pasakiet godiigi, vai lielaakaa dalja to postu, kuriem ir nepiecieshams kaut ko likt galaa tik tieshaam nav spams?
*

Patieshaam, godiigi, lielaaka dalja to postu kam vajag likt galaa filleru nav spams.
Priekshstats ka katram postam jaabuut esejai, manupraat, ir aplams, ja pietiek ar jaa vai nee [vai ko citu iisu], tad ar to pietiek.
FaNtA
ne nee ohmy.gif jaaraksta taa - mana atbilde ir pozitīva uz tavu jautājumu.." :? ja taa visi rakstiis, laikam viens peec otra nojuugsimies, jo ja te saaks esejas rakstiit, tas laikam buutu lielaaks spams nekaa vienkaarša atbilde
aivvv
vai iisi un kodoliigi izteikties neprotat????
dazzi prot
protams nenoliedzu arii garu postu jeegu pats taaduslielaakoties meedezu rakstiit
taccu piekriitu arii idejai ka atbildeet var ar vienu vieniigu smailiiju wink.gif
taa kaa ssitaa ierobezzossana suukaa taapat katrs prot nospiest space
Taka
Šī laikam ir pirmā reize, kad es piekritīšu aivv blink.gif
Tas 60 zīmju ierobežojums ir galīgi garām. Man liekas ar Yugio subforuma aizvēršanu it kā spameru problēma ir likvidēta, ne?
Šis ierobežojums noved pie tā, ka posta galos tiek likti space, punkti, utt...
bezsakars no tā tikai vairojas.
bypass
Lieto B/I/U tagus pildītus ar speisiem.
edg
Uraa! Izskataas, ka nejeedziigais ierobezhojums atcelts!
Kikyou
o.o Ir atcelts?
Edit: PATIEŠĀM IR! ^____^ YAAAAAAY!
Janus
Varu apsveikt. biggrin.gif smile.gif wink.gif Priecajos par to.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.