Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kas ir manga?!
Anime forum > Anime > Manga
Pages: 1, 2, 3
Rune
Ooo, no Vaacijas. Interesanti. Vaacu valodaa vai ne? Perfekti. Tas taa kaa pa netu? Iemiet linku luudzu!
aya-angel
smile.gif Jā, es šo StarWars ''mangu" drīzāk nosauktu par mangas parodiju nevis par mangu. Vai arī tieši otrādāk: tā ir japāņu autora parodija par amerikāņu komiksiem biggrin.gif
ShinChan
QUOTE (aya-angel @ May 6 2004, 05:29 AM)
smile.gif Jā, es šo StarWars ''mangu" drīzāk nosauktu par mangas parodiju nevis par mangu. Vai arī tieši otrādāk: tā ir japāņu autora parodija par amerikāņu komiksiem  biggrin.gif

Es visu StarWars padariisjanu nosauktu par vienu lielu parodiju, nesaprotu par ko cilveeki tur var jukt praataa. Visas taas idiotiskaas debates, kursj no kura tur ir nospiedis Star Wars universe. Vai pirmais bija Lukass vai kaut kaads raksniekjelis. Murgs kaut kaads. Lai speeks ir ar jums laugh.gif
P.s. Piedodiet nenotureejos, bet Star Wars man ir saapiigs temats, ne vienreiz vien esmu sausu muti izrunaajis striidoties ar Star Wars freek'iem.
edg
Neesmu nekad saticis nevienu StarWars freaku... Kaa vinji izskataas? Kaa vinjus atpaziit? Vinji visi taa kaa Yoda runaa?
aya-angel
Jaa, ShinChan tur tev ir pilniiga un galiiga taisniiba- StarWars mmm!!!!!!! dry.gif
Laikam sev domubiedru atradu(domaats ShinChan), jo arii nekaa nevaru "ierubiities" StarWars kulta" jeegaa........ blink.gif
By the way, vai kaads zin uz kaadaam veel amerikaanu komiksiem japaani ir zimeeju$i parodijas?
Saiko
Neesmu nekad saticis nevienu StarWars freaku... Kaa vinji izskataas? Kaa vinjus atpaziit? Vinji visi taa kaa Yoda runaa?

es vienu agrāk pazinu - tādi paši cilvēki vien ir tik ar atšķirīgām interesēm smile.gif īstenībā no malas nav nemaz iespējams pateikt...
edg
QUOTE (Saiko @ May 6 2004, 03:50 PM)

es vienu agrāk pazinu - tādi paši cilvēki vien ir tik ar atšķirīgām interesēm smile.gif īstenībā no malas nav nemaz iespējams pateikt...

Njaa, anime fanus var paziit peec vinju saasinaataas uzmaniibas peec tam, kad tiek izteikts vaards "Chii..." smile.gif
Yume
Mhahaha.. rdg...bet taa ir... man pietiek to sadirdeet kaa es jau shitaa smaidu ---> laugh.gif

Nu jaa un par Star Wars faniem, es pati paaris taadus paziistu un teikshu ka vinji nearko dikti neatshkiraas.. teiksim Tolkinistus daudz vieglaak paziit. tongue.gif Nerunaajot jau par role play speeleetaajiem..

Nu jaa un par Harry Potter mangu,, ir ir.. bet viena piebilde visa ko es redzdzeeju ir shounan ai.. smuka bet ne visai audiencei.. Kas zin, mosh ir arii parastaa... Starp citu, interesanti bija palasiit, jo pie sizheta pieturaas, tachu viss atteelots dziljaak, nu kaa jau mangaa.. un neteikshu ka tas bija domaats kaa parodija.

Nu jaa un ja kaadam peekshni gribaas papeetiit Star Wars mangu, ad es vinju redzeeju Vaters un Rapa graamatniicaa... Ja labi pamekleet tad pie beernu graamataam var atrast. tongue.gif
ShinChan
QUOTE (Yume @ May 6 2004, 06:07 PM)
Nu jaa un par Star Wars faniem, es pati paaris taadus paziistu un teikshu ka vinji nearko dikti neatshkiraas.. teiksim Tolkinistus daudz vieglaak paziit.  tongue.gif Nerunaajot jau par role play speeleetaajiem.. 

Nu tolkiinisti vismaz labu literatuuru lasa (kas ar vinjiem peec tam notiek ir jau cits jautaajums biggrin.gif ). Bez tam StarWars fanaati nav mazaak kjerti. Vajag redzeet kaadi vinji sagjeerbjas uz katru jauno StarWars filmas pirmizraadi. muusu platuma graados tas, protams, mazaak izplatiits jo kostiimi daargi, bet visa nauda aiziet jaunaakajos komiksos, graamataas un lai 101 reizi noskatiitos kaa DW noskjelj savam deelam roku un meegjina paarvilinaat to "tumsas speeku" pusee (he, he redz no kurienes Repsje savus spilgtos sasliidzinaajumus rauj). Bet varbuut videeji pie mums dziivo praatiigaaki cilveeki nekaa Rietumos.
Yume
Nu nez... es veel Star Wars lomuspeeles neredzeeju, bet kas zin, mosh kaadreiz arii taadas piedziivoshu. happy.gif
Nu jaa bet par kostiimiem.. a tu domaa rekonstruktoriem vinji leetaak izmaksaa, un cik darba tur ieguldiits.. bet to muusu mazajaa vialstii ir sameeraa daudz.
TheBadEdd
Klau, aya-angel es te taa padomaaju ja tev ir mangas vaacu valodaa tad buutu ljoti labsirdiigi no tavas puses padaliities ar mani jo es tieshi maacos vaacu val. un pie tam veel maacos arii mangas! wink.gif Luudzu izpaliidzi!

P.S. Nenoliedzu variantu ka es taas vareetu nopirkt/nomainiit vai veel kaut kaa dabuut! wink.gif

regards,
Kakamaka!
aya-angel
well, man ir 4 "Visions of Escaflowne mangas" man tās jau ir sen, tāpēc es tās esmu ''pārlasījusies'' smile.gif Man ir vēlēšanās iegādāties jaunas mangas, bet nav naudas sad.gif Un tavs piedāvājums par mangām nāk tieši laikā! wink.gif
TheBadEdd
Taatad tu merkjee uz paardoshanu, right?! Hmm... nju vareetu jau bet cik tu gribi par taam!? dry.gif

P.S. Bet labaak iedodod palasiit! wink.gif
aya-angel
Right! Merķēju gan!<----viltīgā es smile.gif
Es te parakņājos savā grāmatplauktā un izlēmu, ka ar smagu sirdi varēšu šķirties no:
*"Visions Of Escaflowne" 4 grāmatas, cena- 7 Ls
*"Kamikaze Kaito Jeanne" 1 gr., cena- 2 Ls
*"Magic Knight Rayearth" 1 gr., cena 3 Ls
Un uz jautājuma: "Love Hina" Jo pagaidām nevaru izlemt vai gribu pārdot abas grāmatas unsure.gif
Kāpēc 7 Ls par "Visions of Escaflowne"? Tāpēc, ka man katra no $īm grāmatām ir izmaksājusi 6 eiro un vēl 8 eiro par parsūtīšanu.....
A "Magic Knight Rayearth" ir ļoti labā stāvoklī+tur ir ekskluzīvas krāsainās lpp. wink.gif
Palīdziet man sakrāt naudu uz jaunu mangu pasūtīšanu no Vāczemes!! biggrin.gif
ShinChan
QUOTE (aya-angel @ May 7 2004, 12:03 PM)
Palīdziet man sakrāt naudu uz jaunu mangu pasūtīšanu no Vāczemes!! biggrin.gif

Ja tev sirdi vajadzeetu paarstaadiit, tad es veel padomaatu, bet nu sjaada meerkja labad tongue.gif
aya-angel
biggrin.gif Tas tak bija joks! tongue.gif
Bet nopietni runājot, mangas no Vācijas pasūtīt ir lētāk nekā no ASV, bet vienalga ne tuvu nav lēti.... Es jau pāris mēnešus krāju naudu, lai kādu DVD un mangu pasūtīt blink.gif
Jā, jo vairāk domāju par manu "mangu māniju", jo vairāk man liekās, ka esmu tajā pārāk dziļi tongue.gif
Yume
Nu nu.. es jau pakal mangaam gatava ar stopiem liidz Vaacijai graukt..
Shin Chan.. redzi kaadi cilveeki slimi te gadaas.. labaak nesasienies ar mums.. kas zin, mosh' tas ir lipiigs.. tongue.gif
Kikumi
Jā, būs jāaizdragā uz Vāciju. Kad? Nezinu. Laikam, kad laiks būs. Šiem tur diezgan daudz žurnālu saistībā ar Anime un mangas arī ir... ohmy.gif
Yume
Vinjiem tur viskautkas ir... Tur ir Bonza visa izdota... es tachu gatava ar kaajaam pakal iet, un veel Yami no Matsuei, un Dother of Basilis... un veel vesela chupa ar mangaam, kas ir licenzeetas un netaa neparaadiisies...
edg
aya-angel, tev taas 2 graamatas Love Hina mangas ir visi 14 seejumi anglju valodaa? Ja taa, tad es pilniigi noteikti gribu zinaat, kur var nopirt.
aya-angel
Nē. edg, nav visi sējumi:( Un nav arī abas grāmatas angļu valodā, tikai otrā.

By the way, es te vakar "ierakos" sava grāmatplaukta vistumšākājā stūrī un atradu Evangeliona mangu smile.gif Ļoooooti labā kvalitātē(tikai 1 reizi esmu lasījusi, jo nav īsti manā gaumē),ir krāsainas&melnbaltas lpp., 3 sējumi. Cena- 12 Ls

*Dīžā biznesmene Aya* biggrin.gif
zenofex
Iisteniibaa, skatos un briinos, ka ir cilveeki Latvijaa kam ir plaukti ar mangu un tajos var ierakties tumshos kaktos un atrast graamateles, kuras jau ir aizmirstas. Sounds like a dream to me tongue.gif

Iisteniibaa jau jauki, anime un mangas miiljotaaju pulcinjsh aug smile.gif Un labi ka kaadam ir gan gribeeshana gan nauda lai sho to origjinaalu arii var iegaadaaties, peec tam paareejie var ieveerteet ariidzan.

Man pasham maajaas ir tikai viena manga pashlaik - Nausicaa - un tikai viens seejums, eh, bet gribeetos visas graamatas dabuut. Bet naudas bisk zheel.
aya-angel
Zini,Zenofex man tās mangas nemaz tik daudz nav cik gribētos:(
man ir:
*Peach Girl(2 gr.)
*Skip Beat(1 gr.)
*Chobits(2 gr.)
*Spirited Away(1 gr.)
*Wish(4 gr. vienīgā manga visos sējumos)
*Ayashi No Ceres(6 gr.)
*Paradise Kiss(2 gr.)

Un vēl man ir daži manga žurnāli:
*Manga Power(4 gr.)
*Daisuki(5 gr.)
*Manga Twister(2 gr.)
Būtībā žurnāli ir viena dikti forša lieta: katrā ir ap 400-500 lpp. un ap 12 dažādām manga sērijām. Sanāk, ka tos ir kaut kādā ziņā izdevīgāk iegādāties nekā parastās mangas.
Tas arī viss.......... Nemaz nav tik daudz, ja ņem vērā to, ka es tās jau 3 gadus pērku....Pārsvarā pirku caur draugiem, radiniekiem un vēstuļdraugiem. Damn, tā maksa par pārsūtīšanu ir pa lielu:( Bet pārsūtīšanas maksa no Vācijas ir divtik mazāka nekā no ASV!!!!! wacko.gif Tu iedomāties nevari, cik es par "Wish" 4 grāmatām un par 1 "Love Hina" grāmatu+pasta izdevumiem samaksāju!!!!!!!!!!!! ohmy.gif Vairs no ASV nekad mangu nepasūtīšu!!!!!
Yume
Man piedaavaajums, var buut nev kasu, bet..
Kaads negrib vasaraa ar stopiem peec mangas aizbraukt? Teiksim liidz Vaacijai? Robezhas ta valaa... Jaaizmanto iespeeja, kameer var..
edg
Doma reaala, bet vaacu valodaa es saprotu tikai paaris rupjus vaardus tongue.gif Piesakos braukt uz Angliju, ja mani kaads pa celjam un galaa baros. smile.gif
ShinChan
QUOTE (Yume @ May 17 2004, 05:57 PM)
Kaads negrib vasaraa ar stopiem peec mangas aizbraukt? Teiksim liidz Vaacijai? Robezhas ta valaa... Jaaizmanto iespeeja, kameer var..

Vai tad tuvakajaa laikaa kaadas izmainjas gaidaamas?

Deelj mangas taadu gaisa gabalu kratiities, nju gan. Nekad neizpratiisju taadu apseestiibu blink.gif
edg
QUOTE (ShinChan @ May 17 2004, 07:13 PM)
Deelj mangas taadu gaisa gabalu kratiities, nju gan. Nekad neizpratiisju taadu apseestiibu blink.gif

Es personiigi gribeetu ne jau mangas deelj. Prikola peec, prikola. Nekad nevareesi iedomaaties, cik bezjeeciigas, muljkjiigas un arii idiotiskas lietas esmu dariijis prikola peec, un man tas patiik, un to vajag dariit veel un veel, jo taa dariit ir labi.
Seven_of_zero
Es te sāku printēt NGE mangu. 1 komiksu jau izdevās izprintēt. bet kvalitāte uz adatu printera ir tāda kā ir nav jau slikta bet laba ari nav.
Yume
Hmm, par to gaisa gabalu, teorētiski jau varētu iztikt, bet zini, man vienkārši nevesela vēlēšanās pašai nopirkt kādu materiālu mangu. Un ja vēl čupā pie tā var Eiropu apbraukāt..
Un runājot par to ko teica edg, par to ka, tā darīt ir jautri.. jap, jādzīvo pēc principa, vienreiz vaig izmēģināst visu.
Nu jā, un robežas ir vaļā, jo ES ta mēs iestājāmies.. un vairs nekādas vīzas nevajag. Vai tad tā nav?
Nu nevar būt ka visiem tik labi mūsmājās, ka neviens svešas valstis negrib redzēt.Fui cik garlaicīgi... dry.gif
ShinChan
QUOTE (Yume @ May 18 2004, 09:15 AM)
jap, jādzīvo pēc principa, vienreiz vaig izmēģināst visu.

Sjai atzinjai es taa kaa nevareetu piekrist ("kaapeec" laikam iipasji paskaidrot nevajag). Proatms, ja sjaada brauciena meerkjis nav vien mangu iepirksjana, bet arii pasaules apluukosjana, tad tas ir tikai atbalstaami, lai gan man nepatiik nodarboties ar lietaam, paar kuraam man nav kontrole (brauciens ar stopiem un guleesjana hvz kur ir dazjas no taam).
Ai, labi neklausieties manii esmu vecs un sacjaaksteejis konservatiivs vecis, kas neko nesaprot no dziives priekiem ph34r.gif
edg
QUOTE (ShinChan @ May 18 2004, 10:56 AM)
QUOTE (Yume @ May 18 2004, 09:15 AM)
jap, jādzīvo pēc principa, vienreiz vaig izmēģināst visu.

Sjai atzinjai es taa kaa nevareetu piekrist ("kaapeec" laikam iipasji paskaidrot nevajag). Proatms, ja sjaada brauciena meerkjis nav vien mangu iepirksjana, bet arii pasaules apluukosjana, tad tas ir tikai atbalstaami, lai gan man nepatiik nodarboties ar lietaam, paar kuraam man nav kontrole (brauciens ar stopiem un guleesjana hvz kur ir dazjas no taam).
Ai, labi neklausieties manii esmu vecs un sacjaaksteejis konservatiivs vecis, kas neko nesaprot no dziives priekiem ph34r.gif

Man par tevi bija radies savaadaaks iespaids...

Vispaar gan es pats arii neesmu nekaads "Jee - tik uz prieshu!" cilveeks. tongue.gif Parasti esmu ljoti nopietns, izvairos no nepaziistamaam dziives situaacijaam, bet visu laiku iekshaa njurd tieksme, veelme, griba dariit taadas un shitaadas lietas, liidz uznaak briidis, kad maisam gals valjaa, un notiek traku lietu dariishana. Un peec tam varu domaat: "Vai tad nu vajadzeeja gluzhi taa dariit? Nav par traku? Kaut nebuutu taa dariijis...", bet zem visapzinaataakaa apzinjas slaanja, kursh man shitaa liek domaat, atrodas slaanis, kursh saka: "Nu bet kruti tachu bija smile.gif", un taapeec es nekad buutiibaa neveelos, lai to trako lietu nebuutu dariijis. Pats fakts par to, ka nekad neko nenozheelo, vairo tieksmi izmeegjinaat citas lietas veel un veel, lai peec iespeejas pietuvotos nozheelas robezhai. smile.gif
Yume
Tja... nu daargie, es biju gaidiijusi citu reakciju, vai tieshaam juusos nav palikcis ne piliena azarta?
Nezinu, var buut es beerniibaa neizbesiijos kaa vajadzeeja, bet es daru visaadas trakas lietas, un veel ne reizi neesmu nozheelojusi. Godiigi, es paarliecinaajos ka tad diena nepaiet garaam tukshaa.. tad dziive ir piepildiita.. bet nu.. laikam es esmu veel mazs beerns un liidz, teiksim, ShinChan'a dziives gudriibas liimenim man veel taalu. Vai ne, vecteetin ShinChan? [ tikai es briinos kaa va 4 gadi taadu uzskatu atshkiriibu izveidot]
ShinChan
QUOTE (Yume @ May 18 2004, 05:00 PM)
teiksim, ShinChan'a dziives gudriibas liimenim man veel taalu. Vai ne, vecteetin ShinChan?

Un priecaajies par to, jo tas nav nekas patiikams un leposjanaas veerts wink.gif
"Gudriiba", ko neteiksi, ar manu gudriibu tikai "plaanu galdu urbt", neko citu.

Nav jau taa, ka manii visa dzirksts butu apslaapeet, vienkaarsji es neesmu kaars uz visaadaam avantuuraam Man ir liidziigi kaa edg, kad dazjreiz sanaak norauties no strikja. Tas tad arii kompensee relatiivo miera periodu paareejaa dziies laikaa. Cilveeki ir dazjaadi, taa nu tas reiz ir iekaartots
Yume
Nu, jap, katrs ir individuaals un katram vajag savu.
Man piemeeram viennoziimiigi nepietiek ar ieskrieties uz kautko lielu reizi gadaa, man vajag vismaz reizi divos meeneshos. Un parasti.. uz mani iedarbojaas likums.. *kas neriskee, tas neder shampanieti*
edg
Man piemeeram viennoziimiigi nepietiek ar ieskrieties uz kautko lielu reizi gadaa, man vajag vismaz reizi divos meeneshos. Un parasti.. uz mani iedarbojaas likums.. *kas neriskee, tas neder shampanieti*

Es nemaz neesmu speejiigs neko lielu reizi gadaa panest. No strikja noraujos erm... ziemaa reizi vai divas, vasaraa reizi divaas nedeeljaas... (jo es neieredzu ziemu)

Un, Yume, jaa, tie 4 gadi ir ilgs laiks... Man tad laikam sanaaks kaadi 2, bet jau juutu, ka dziiviibu suuc ShinChan apseedushais deemons.
ShinChan
QUOTE (Yume @ May 18 2004, 05:37 PM)
Man piemeeram viennoziimiigi nepietiek ar ieskrieties uz kautko lielu reizi gadaa, man vajag vismaz reizi divos meeneshos.

Reizi gadaa? Tu buusi kaut ko paarpratusi, driizaak taa vareetu buut reize 2 meenesjos (vasaraa krietni biezjaak), tacju jebkuraa gadiijumaa uz manu draugu un pazinju fona tas ir nieks biggrin.gif
Yume
hmm.. tad jau jautaajums, tas ko tu uzsaac ir pietiekoshi grandiozi, lai peectam tev veselu nedeelju vipaar neko negribeetos dariit?
Cilveeki.. es neziu. nu ko juus piemeeram taadu traku izdariijaat? man peec peedeejiem postiem nezkaapeec liekas .. nu labi.. tas jau riktiigi no teemas nobrauca.. bet kautkaa, nezinu, man taada diivaina vilshanaas sajuuta paliek.
edg
Yume, es nemaz necenshos izteeloties, cik trakas lietas tu esi dariijusi. Es necenshos saliidzinaaties, apzinos, ka nevareeshu to dariit. Mana nelaime ir taa, ka atshkjiriibaa no ShinChan, kuram ir aciimredzot paveicies ar draugiem, nav izdevies iepaziities ar cilveekiem, kuri buutu traku lietu dariitaaji (varbuut iemesls ir mana dziljos laukos pavadiitaa beerniiba, kur draugu izveele nav iipashi plasha). Tas arii ir iemesls, kas mani attur no ljoti traku lietu dariishanas - ja nu neviens neuzvedas taa, kaa es tagad uzvedos, tad kur nu uzvesties veel trakaak (pasaules pienjemtaas uzvediibas normas mani maitaa). Nespeeju atkauties no domaam par to, ko vien vareetu dariit, bet vienam garlaiciigi - visi atbild: "Kas, tu normaals esi?" Vieniigais, kursh reizeem ir gatavs piedaliities trakos pasaakumos, ir mans mazais braalis (un es ticu, ka driiz pienaaks briidis, kad pasaule arii vinju samaitaas, un vinjsh teiks: "Stulbas lietas tu dari..."). Nu redzi - es, piemeeram, nedaru trakas lietas, es daru stulbas lietas... kaa no kura redzes viedoklja. Aa, par pietikshanu - nekad nepietiek, vienkaarshi vienam negribas...
ShinChan
QUOTE (Yume @ May 18 2004, 08:12 PM)
Cilveeki.. es neziu. nu ko juus piemeeram taadu traku izdariijaat?

Iegaaju vannaa ar Stendera burbuljbumbu (nopietni).
....un lai nebuutu galiigs offtopic pateiksju, ka man ljoti patiik Rurouni Kenshin manga.
edg
Kas ir Stendera burbuljbumba?

Topic: Vieniigaa manga, ko esmu lasiijis (un izlasiijis) ir Love Hina manga. Sapratu, ka manga nav tas, kas mani saistiitu, un atgriezos pie tiiras anime skatiishanaas.
ShinChan
QUOTE (edg @ May 18 2004, 10:18 PM)

Latvijas slavenaakaa eksportprece uzreiz aiz sjproteem

... un veel man patiik GitS manga.
edg
QUOTE (ShinChan @ May 18 2004, 10:29 PM)
QUOTE (edg @ May 18 2004, 10:18 PM)

Latvijas slavenaakaa eksportprece uzreiz aiz sjproteem

... un veel man patiik GitS manga.

Neliec man mociities nezinjaa! wacko.gif

...es gribeetu noskatiities Video Girl AI mangu... ja kaadam ir, buutu forshi, ja atsauktos un noshaareetu. smile.gif
ShinChan
Man busu bans, ja es saaksju daudz un dikti staastiit, kas ir burbuljbumaba. Taa bija domaata kaa jokaina atbilde Yumei, bet nu labi.
Stendera burbuljbumba ir Stendera ziepju fabrikaa tapis lodveida objekts, kura sastaavaa ir dabiigies saalji, aromaatiskaas eljas un augu valsts produkti (pieejami dazjaadi aromaati). paredzeets lietosjanai vannaa - viena vanna, viena burbuljbumba. Cena mazumtirdznieciibaa 70 santiimu. Vieniigaa vieta, kuru es zinu, kur sjiis bumbas var iegaadaaties ir t.c. Origo.
P.s. Skaidrojumam nav izmantoti nekaadi paliigmateriaali, firmas informatiivos materiaalus ieskaitot, viss balstaas vieniigi uz manu klibo atminju. Un luudzu moderatoru izraadiit zjeelsirdiibu.
Pikis
Nu te jau iet galīgi nost no tēmas, negribu teik ka nav intresanti, bet ne pa temu laugh.gif
keitaro
QUOTE (Yume @ May 17 2004, 05:57 PM)

ok, neesu es iesīkstējis vectētiņš un man patīk yumes ideja par braukšanu pēc mangas uz vāciju. nesaskatu tur nekā ārkārtēja, pēc manām domām tas ir līdzīgi kā aizskriet līdz veikalam pēc piena tongue.gif Yume, tu jau zini, ka es esmu braucējs, bet vienīgi man nepatīk vācija un no vācu mangām man arī nebūtu nekāda labuma, jo valodu nerubīju. bet ceļot patīk un kā vēl patīk. varbūt ka Francijā franču valodā kādas labas mangas var dabūt, ko?
Kikumi
Es arī labprāt ar stopiem brauktu, bet nekā! Sak, man tā ģimene tāda jocīga. Neļauj... Nu, jā. Var jau izdīgt un aizbraukt kā ekskursijā uz Vāciju vai arī man būs manai vēstuļdraudzenei jāuzprasa vai viņa nevar kādu mangu atsūtīt... rolleyes.gif
ShinChan
QUOTE (Pikis @ May 19 2004, 02:51 PM)
Nu te jau iet galīgi nost no tēmas, negribu teik ka nav intresanti, bet ne pa temu laugh.gif

heh... taa kaa es pats to nezinaatu. Nebiju domaajis, ka naaksies skaidrot kas ir burbuljbumba, bet ir tacju cilveekam jaaizpaliidz.
Kas attiecaas uz mangatrip tad iespeejams, ka nekur braukt nevajadzees, jo tepat jau dzimst progresiivas idejas par mangas stanceesjanu biggrin.gif
Seven_of_zero
hehe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kikumi
O, latviešu manga?! Tas jau sāk kļūt interesanti! laugh.gif
Yume
keitaro > jap, francijaa arii var mangas dabuut... man vienkaarrshi vaacu valoda tuvaaka, jo franchu valodaa maaku saskaitiit lidz 5 un viss... happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.