Nez nez nemaz ij neizskataas tik noziimeets, a darbs baigi labs =]]
Kikumi
Mar 10 2005, 20:14
QUOTE(aprofes @ Mar 4 2005, 18:51)
Ja jau tu taisies likt savus darbus tikai nākamnedēļ, kāpēc tad tu esi kaut kādas bildes salicis, kuras pats nemaz neesi zīmējis?
Tam ir domāti citi topiki!
Nuin darbs ir lielisks! Man ļoti patīk!
baseboalbatboy
Mar 10 2005, 20:50
QUOTE(aprofes @ Mar 4 2005, 08:57)
[B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]sliksu driz savus atelus un tad jus redzesiet izrunishu jus visus ka mazos
Naf tu te mums raadi pašnezīmētas bildes
(P.S. kaut kas man tagad jaāieraksta lai buutu 60 simbolu)
aprofes
Mar 11 2005, 12:11
nu ko jus ta uztraucaties ieliksu pirmdien savus attelus un tad paskatisimies tur bus visadi gan anime komiksi gan parveidotas/orginal bildes gan mani gara darbi orginali parzimets darbs orginali parzimets darbs+mans stils un ta talak
darbi kas zimeti vairak ka 3stundas un darbi 10 minutes un pat mazak!!!!
par tiem vares galigi atrekties!!!
Par tevi var galiigi atreekties
Un kas tie veel par briinumiem ar 60 simboliem o_O
Kikumi
Mar 11 2005, 13:49
QUOTE(aprofes @ Mar 11 2005, 12:11)
nu ko jus ta uztraucaties ieliksu pirmdien savus attelus un tad paskatisimies tur bus visadi gan anime komiksi gan parveidotas/orginal bildes gan mani gara darbi orginali parzimets darbs orginali parzimets darbs+mans stils un ta talak
darbi kas zimeti vairak ka 3stundas un darbi 10 minutes un pat mazak!!!!
par tiem vares galigi atrekties!!!
Tad tā varēji uzreiz pateikt! Geesh! Nevajadzēja postot tās bildes...
@Ella: tā ir jaunākā metode cīņā pret spameriem. Vai tad tev pašai jau nav apnicis lasīt īsos postus, kas padara topiku bezjēdzīgu un informācijas ziņā nabadzīgu? (Vari neatbildēt)
rebelstrik
Mar 12 2005, 13:09
shitais ir nirdziigs
teletrubas un anime krustojums....
smiekliigi ne?
Kikyou
Mar 12 2005, 13:16
...erm... Ha....ha? o__O
Es laikam par dumju, lai izdomātu, kas tur tieši smieklīgs... Hmm... *domā*... ._.;
Ā, starp citu...
Kādā ziņā tas ir krustojums ar anime? o__0;
baseboalbatboy
Mar 12 2005, 13:19
Nu ko jūties varens ka teletūbi uzzīmēji..........................
emm.. tiešām kāds sakars tur ir ar anime? viens stulbs teletūbijs un viss..grrrr....
baseboalbatboy
Mar 12 2005, 19:51
Šitas jau otrais topiks kurā viņš šito tele tele..... mmmnnnn to tur tajā bildē redzamo hibrīdu ipostojis
Ehh shodien taads diivains gariigais uznaaca sagribeejaas kko uzzimeet, un tad es nevareeju savus ziimuljus atras
Noleemu paintu 4akareet,
Te ir rezultaats Paint+ Photoshop....
Es joprojaam nerubiiju kaa photoshopaa var bildi backgroundam virsuu uzlikt, taapeec liku paintaa, kur protams ap bildi balti plekji palika, tad atkal photoshopaa maaleeju vinjus ciet .....
Ito no Kazuki
Mar 19 2005, 01:57
Hihi, krūštura lencītēm obligāti jālien ārā, var redzēt, ka īsta beibīte
Hmmm, maybe varēja mēģināt iztikt bez Paint un uzreiz lietot FotoŠopīti, citādāk vietām pikseļi tomēr lec laukā. Bet tā vuuut cuuute ^^
Vispaaar domaats ka vinjai tops apakshaa nevis ljifons redzams bet nu tas kaa kuram izskatas =]
Kaa jau mineeju es galiigi nejeedzu uzziimeet taas kontuuras fotoshopaa pat nezinu kaa bildi backgroundam virsuu uzlikt =[[[
Reku veelvienu uzcepu =P nu ko var gribeet no cilveeka 2 naktii
Shatako
Nov 7 2005, 17:45
OKies man nav skanera, so varu tikai nobildēt ar webkameru
Augšā bildei raxtīts,
Yes, I do love my Jesus ....
Tigra2
Nov 19 2005, 16:53
Tā neko, labāk nekā sākumā, bet tik un tā daudz jāstrādā. Proporcijas turpina klibot.
P.S. Taja Teletūbijā nav itin nekas no anime
hypnotize
Nov 19 2005, 19:31
tajam darbinjam ar austinjaam...nevajadzeeja kopeet acis un peec tam vnk apgriest vienu aci, jo tizli, ka katrai acij spiidums no savas puses....pilniigi nelogjiski....
bet taa jau labi.....
iewucis
Nov 19 2005, 22:23
1 taa iisti nevar sapraast
..man skiet kad 2 ir baigi labs...
3.- meitenei kruutis taa jociigi uzziimeetas..., un zeenam nevar saprast kur dzjemperim vai jakai ir roka (...nju taa liinija kas iet gar saaniem ) un vis beidzot 4- man liekas kad zeenam sejai mazliet par plakanu ...aiz deguna......
Pēdējie četri tīri neko. Patika pirmais un trai. Pēdējie divi gan tādi dīvaini sanākuši...
Tigra2
Nov 23 2005, 01:29
Ceturtais labs, tik zēnam galva plakana, bet tas man atgādina vienu zīmēšanas stilu, tik neatceros kā to sauca. Pārējie normāli.
Mans atkal mainīt niku, beidzot kautko sev tīkamu
nu woot nebija ko darīt uzskricelēju kautko like logo
(mans pirmo dienu corel draw redz tapē nelamāties
)
Tigra2
Dec 25 2005, 02:31
Visi tā baigi paintā sarosījušies, man ar uznāca, bija brīvs (& garlaicīgs) brīdis domāju kāpēc gan ne
Kazuki
Jan 12 2006, 22:16
vai, shitas gan ir cmuks. labi sanaacis.
Tieshaam jaapiekriit D.A.!!!
Tu no kkurienes njeemi ideju, jeb viss ir tava ideja?
Vieniigais- taadi paresni pleci un rokas!
Nu ē, nja es te kādu laiku sekoju līdzi tām painta sāgām
baigi iepatikās tāpēc kko uz to pusi uzskricelēju, umm par pleciem nu njā es bikiņ tā kā mēģinu zīmēt lai proporcijas būtu diezgan reālas (kā man) nu un tā kā nēesmu nekāda dušeņka
reku šito bikiņ kārtīgāk mēģināju nu woot šitā gan pēc smagsvara čempiona izskatas
Kazuki
Jan 13 2006, 12:32
paint drudzis izplataas straujaak nekaa putnu gripa ;D
bet shitaa arii ir laba. tiesa bikiit smagneeji izskataas, bet vienalga labi. seja vispaar perfekta
Umm man nez kāpēc tagad sāk likties ka kaut kas ar krūšu rajonu nav kārtībā, viņai tā sauktā torso daļa laikam ir kautkāda ne tāda :/ un galva laikam nošķiebusies uz ē viņai labo pusi ...
Kazuki
Jan 13 2006, 18:09
nu ja taa pamatiigaak paskataas, tad kruutis ir nedaudz pa mazu un pa zemu. bet kopumaa ok. un ar galvu viss ir shtokos
Umm šis tas uz pasūtījuma
draugs gribēja kko ko pie sienas pielikt nu voot... nja bildēts as webcam ne to labāko ... darbs īstenībā ir uz A3 lapas ....
Namejs
Jan 28 2006, 02:40
wou...peedeejie darbi wislabaakie
okies te būs daudz kvalitatīvāks ieskats, pateicoties aya-chan *^^*
Mirstu nost no garlaicības... Paint ... ><
regu vākšana naktī ...
šo bija plānots pārzīmēt lielu uz durvīm kur dzīvoju es un māsa, bet tā kā es izvācos uz durvīm uz atvadām uztapa kaut kas ļoti spilgti krāsaini abstrakts
Click to view attachment
Cowman
Jul 23 2008, 00:38
ja gribi likt uz durviim tad iesaku uztaisiit lielaakus spaarnus un engjelim(laikam) uztaisiit sexiigaaku seju (kartupelis pa lielu) lielaakas acis , mazaaku degunu aaaa un bik presiite ar dereetu vai nu vismaz kkaadas liinijas uz punciisha
bet darbs cieniijams
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.