kas vainas ? tu laikam joko O_o vienkārši briesmīgs wallpapers...
- pirmkārt... paskaties tak uz to backgroundu ne tikai viņš ir galīgi pretīgs bet arī galīgi lēts... acīmredzot cilvēks kas viņu ir taisījis pilnīgi un galīgi no Photoshopa neko nesaprot...
- otrkārt... paskaties uz tām Chī bildītēm... OMG VESELAS TRĪS !!! varēja vēl kādas piecas droši pielikt ne ? tā kura ir no artbooka vēl normāla bet pārējās divas WTF?! kur tik briesmīgu fanartu viņš atrada ? nu labi tā vidējā vēl kaut cik...
- treškārt... tas teksts >_< nu tak varēja kaut kādus fontus pielikt klāt a to zini... un man liekās ka vēl pamaz... varēja vēl kādās desmit vietās kaut ko ierakstīt ( jokoju ja nesaprati ) tak negribu es redzēt nekādu lētu tekstu uz mana wp...
- un vispār... tu to wp redzēji man rodās tāds jautājums ? tak acīmredzot cilvēkam kas taisīja nav nekādu Photoshopa skillu kā arī nav nekādas saprašanas par kaut kādu kompozīciju... izskatās ka paņemts un vienkārši viss izmētāts pa bildīti bez mazākās loģikas...
- bet īstenībā jau svarīga ir tikai viena lieta - IZSKATĀS BRIESMĪGI PRETĪGI !
var uztaisīt labu wp bez īpašiem skilliem tikai dmn turaties pa gabalu no visiem Clouds, Flare, Zoom Layer un tekstu ar neaiztikt !
skaties... redzi šitas ir labs wp...
vai šitas...
nu var jau nebūt tik minimālistisks teiksim šitas ar ir labs ( ja neskaita ka krāsas pēc viņš ir nelietojams )
šitas ar būtu ļoti ļoti labs wp tikai tas teksts briesmīgi izbojā visu...
un var jau arī būt tumšākās krāsās tikai personīgi man nepatīk...
es biju labākās domās par tevi
edg...