Man nezkaapeec nepatiik, taa miiljaa versija NGE..
Nezinu, neasocieejaas man vinjas ar kautko taadu, kaa tur bija atteloots, vai vismaz ar taadaam sejas izteiksmeem.
Taa pirmaa no "miiljajaam versijaam par NGE" izskataas peec "Specially for pervs with a good imagination"
Kikumi
May 22 2004, 10:26
Katram jau ir sava gaume, un katram patīk kaut kas cits. Un edg (kā, lai to pasaka maigāk), *lol* tā kā tu daudz laika esi pavadījis apgaismojot citus, tad man liekas, ka tev jau mazliet par tālu aizgājis ar to visu hentai... Sorry, bet es vienkārši tā iedomājos. Tev nav uzreiz jāapvainojas vai jāsāk vārdu karš ar mani... Gomen, minna!!!
aya-angel
May 22 2004, 10:54
Kikumi, es tev piekrītu. Edg, just think about what she(Kikumi) said
aya-angel
May 22 2004, 11:01
Jei for Kaze to Ki no Uta..
QUOTE (Kikumi @ May 22 2004, 09:26 AM) |
Katram jau ir sava gaume, un katram patīk kaut kas cits. Un edg (kā, lai to pasaka maigāk), *lol* tā kā tu daudz laika esi pavadījis apgaismojot citus, tad man liekas, ka tev jau mazliet par tālu aizgājis ar to visu hentai... Sorry, bet es vienkārši tā iedomājos. Tev nav uzreiz jāapvainojas vai jāsāk vārdu karš ar mani... Gomen, minna!!! |
Zheel, ka forumaa nedzird izteiksmi, kaadaa lietas izrunaa...
Tas, ko es teicu, bija manas paardomas par bildes taisiitaaju izveeleeto skatiitaaju auditoriju, kaada taa vareetu buut. Laikam vainiigs, ka esmu radiijis iespaidu, ka ar savu teikto vienmeer gribu kritizeet, un vairs nav iespeejams atshkjirt, kad ko daru... reizeem esmu peec vella nopietns, reizeem bezsakariigi nenopietns.
Kikumi
May 23 2004, 21:11
Nu, ja tas ir tā, tad es atvainojos! Tomēr manī tās bildes nekādas jūtas vai aizdomas neizraisīja, tāpēc arī nenovākšu!
QUOTE (Kikumi @ May 23 2004, 08:11 PM) |
Nu, ja tas ir tā, tad es atvainojos! Tomēr manī tās bildes nekādas jūtas vai aizdomas neizraisīja, tāpēc arī nenovākšu! |
Kaapeec, lai tev vajadzeetu aizvaakt? Normaala bilde. Tu laikam veel aizvien domaa, ka taa bilde manii kaut kaadas negatiivas sajuutas izraisiija...
Kikumi
May 24 2004, 21:42
Jā, bet nu jau man pieleca, ka tu neko ļaunu nedomāji!
Kikumi
May 24 2004, 23:33
Šito es pati uztaisīju!!!
QUOTE (Kikumi @ May 24 2004, 10:33 PM) |
Šito es pati uztaisīju!!! |
Ja arii uzziimeeji, tad tev maajaas jau ir 3 latvieshu pashziimeetas animes, un es vispaar nezinu, kas ir traktors... ehh, taa gribeetos, lai tu tieshaam buutu to uzziimeejusi - buutu mums taada maaksliniece, ka vai nu...
Kikumi
May 25 2004, 11:57
QUOTE (edg @ May 24 2004, 11:32 PM) |
QUOTE (Kikumi @ May 24 2004, 10:33 PM) | Šito es pati uztaisīju!!! |
Ja arii uzziimeeji, tad tev maajaas jau ir 3 latvieshu pashziimeetas animes, un es vispaar nezinu, kas ir traktors... ehh, taa gribeetos, lai tu tieshaam buutu to uzziimeejusi - buutu mums taada maaksliniece, ka vai nu... |
Ak, edg, tu mēdz būt tik neciešams dažreiz!
To tak ikviens var redzēt, ka bildi zīmējis profesionālis (šajā gadījumā Satoshi Urushihara), bet background ir manis taisīts. Peace, man...
QUOTE (Kikumi @ May 25 2004, 10:57 AM) |
QUOTE (edg @ May 24 2004, 11:32 PM) | QUOTE (Kikumi @ May 24 2004, 10:33 PM) | Šito es pati uztaisīju!!! |
Ja arii uzziimeeji, tad tev maajaas jau ir 3 latvieshu pashziimeetas animes, un es vispaar nezinu, kas ir traktors... ehh, taa gribeetos, lai tu tieshaam buutu to uzziimeejusi - buutu mums taada maaksliniece, ka vai nu... |
Ak, edg, tu mēdz būt tik neciešams dažreiz! To tak ikviens var redzēt, ka bildi zīmējis profesionālis (šajā gadījumā Satoshi Urushihara), bet background ir manis taisīts. Peace, man... |
Bet taa gribeetos, lai tu buutu ziimeejusi
Kikyou
May 30 2004, 05:07
QUOTE (CryRat @ Apr 20 2004, 10:22 AM) |
nu var jau nebūt tik minimālistisks teiksim šitas ar ir labs ( ja neskaita ka krāsas pēc viņš ir nelietojams ) |
Worship me
20 minuutes paint shop pro 7 lai roozaa kljuutu par zalju
Ziimeejums nav jaaziimee, tas rodas pats =)
Vienmeer patikushi shitie teerpi....
Zheel ka tas teksts tik daudz...
....Shitaa man ljoti patiik, atbilst apraxtam...
Shita CryRat'am par prieku
Diez wai es tewi paarsteigshu ar ko jaunu, bet tomeer..
Manu kakjiiti sauc Chii...
Lai gan laikam wajadzeeja saukt Suu...
jox
Taa bija wienkaarshi sagadiishanaas (bet naakosho kakjiiti gan nosaukshu Suu)
Aaah, Mariah no BB! Viena no jēdzīgākajiem tēliem...
Un lai tik kaads pasaka ka nav miilsh...
eee, man likaas ka shis tops ir par meiteneem. Mazaas miiljaas nevainiigaas..
Bet ir miiljsh
O-ooo...za4peedinja, tev veel nebija prieks piedziivot kas mans ir... man 85%no visaam bildeem kompii ir ja ne shounan ai tad bishounen
Heh, izskataas ka vinsh kaadu balodi ieprieksh ir nopuukaajis.