Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Meistardarbi.
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2
Yume
QUOTE(Ito no Kazuki @ Jan 13 2005, 11:58)
Manuprāt, ļoti mīļš, cilvēcīgs apzīmējums tongue.gif Nu, ja jums labāk patīk "vulva" *redz, atcerējos*, by all means...
*

Godīgi, es gandrīz no krēsla nokritu, kad izlasīju apzīmējumu. Mhahahah .. tādu vārdu salikumu leksikoloģijā es vēl nedzirdēju. laugh.gif Noteikti jāievieš. No offens, it's genious.
Ito no Kazuki
Muhahaha, es zināju, ka man ir filoloģiskas novirzes ar tendenci uz jaunvārdiem tongue.gif

Wooot, Kikyou, that is soo kawaii ^^ Vienīgi viņa tāda sapūtusies izskatās, bet tas viņu padara tikai mīļāku wub.gif
Puma
Peedeejais darbs smile.gif
Ceru ka patiik blink.gif
image
jurc
ļoti neveiksmīgi izkrāsots, izskatās vairāk pēc citplanētieša! huh.gif
Ella
Man patiik =]
aya-angel
Ko????? Neveiksmiigi izkraasots???? No way!! Tas ir perfect!!!!!!
SheWr
Ljoti skaisti. Tik tas zeens vairaak izskataas peec kakja nekaa tas melnais runcis uz pleca...
Kikyou
Jancīgs krāsojums. Nedaudz kolāžu atgādina. Bet tā vispār okei ir. :3
Yume
Aha, fons ir ar savādāku atmosfēru neka pats zīmējums.
Ā un jautājums, tas taču nav ar peli zīmēts, ne? Un krāsots tak arī nav ar peli?
Puma
QUOTE(Yume @ Jan 13 2005, 22:41)
Aha, fons ir ar savādāku atmosfēru neka pats zīmējums.
Ā un jautājums, tas taču nav ar peli zīmēts, ne? Un krāsots tak arī nav ar peli?
*

Ziimeets ar roku bet kraasots Corel photo paintaa
Vispaar es taa padomaaju ka bez taas aizmugures shis izskataas labaak, kaadreiz ielikshu smile.gif
Forgotten*Memory
Šis tā kā būtu mans "anime meistardarbs", ja to taa var nosaukt. Un tas ir veidots kā veltījums vai nez, vienkārši uzzīmēts forumam.
Un anatomija man arī bišķiņ pieklibo!

image

Krāsains
image

P.S. Kvalitāte nedaudz sliktāka palika upload'ojot
Ghoul
blink.gif WOW superiigi ziimeejumi!!! smile.gif melnbaltais man patiik labaak, bet ir superiigi. Jautaajums, kaapeec tu veel neesi atveerusi savu topiku ?????
Kikyou
O_O Wow... Vienkārši wow...
*turpina skatīties uz Forgotten darbu*
Forgotten*Memory
Paldies! Es nevēlos vērt savu topiku, jo nav man pagaidām tik daudz darbu datorā, lai tos varētu salikt galerijā un šis arī ir laikam labākais sniegums anime lauciņā, jo pēc ilga pārtraukuma esmu kaut ko uzzīmējusi anime stilā, lai gan tas gluži nav tas, kas man padodās. smile.gif
X_Kamui
Hihi forši ziimejumi... I like them! cool.gif

Es tavaa vietaa to topiku tomer atvertu, kaut vai ar 1 zimejumu rolleyes.gif
dmonster
O_o ...And then a master artist was born. Labie darbi, var redzēt ka tur ir pielikts ļoti daudz darba. Man ar patīk tas pelēkais smile.gif .
zeloco
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Jan 11 2005, 19:15)
SPRI 4 EVER! neklausies taas ulkjiibas ko muusu juutiigie biedri saka, tavi darbi ir just fine, un riktiigi stiliigi! ma likes them too!
*

Piekriitu, vinji ir savdabiigi, tapeec man tie veel vairaak patiik XD Dark Art rules!!

QUOTE(Forgotten*Memory @ Nov 6 2005, 19:41)
Šis tā kā būtu mans "anime meistardarbs", ja to taa var nosaukt. Un tas ir veidots kā veltījums vai nez, vienkārši uzzīmēts forumam.
Un anatomija man arī bišķiņ pieklibo!

image

*

<3<3<3 *_* Superiigs!!! un veel tas sephia tonis *_* uuu... *snuggles*
Arfija
visi darbi ir skaisti lai kaads arii cilveekam un useram buutu ziimeeshanas un prasmes liimenis!Vai es arii driikstu evietot sheit ziimeejumu vai tas ir atljauts tikai ''da best is best users'' ??
Sushi
Izskatījos visus savus zīmējumus, kas man datorā (pašzīmētie) bija. Bija grūti izlemt, kurš būtu labākais, jo man tiešām sāk arvien vairāk nepatikt savi darbi. Nav skeneris un zūd motivācija. Toties man tomēr ir plāniņi.
Nu pie šī darba strādāju visilgāk, laikam
IPB Image
^_(kawaii)_^
сприган. Es nedomaju, ka tev jaklausas visi shie apvajnojumi. Zime kas tev patik, un nenjem galva neko. Tavi darbi ir loti drosmigi, un pat kliedzoshi.

Ew, cilveki (zimetaji). Sakiet please, vai jus izpauzat savas emocijas zimejumos? сприган to dar. Katram no mums ir savas emocijas, un nevajag tik ljoti kritizet citu cilveku emocijas. Busim tolerantaki viens pret otru. unsure.gif wink.gif
Haruka
E man tiik Forgotten kraasainais darbs.! happy.gif
Sushi, tev labi sanaak.! wink.gif
Vispaar visiem te kuuliigi darbi.! xD
metaphor
man ari patik forgotten un sushi darbs smile.gif liekas. ka neviens nevarees man iemaaciit kjeepaaties ar guashaam dry.gif
Haruka
Man guasha labi nepadodas un taadeel neseviski iet pie sirds.! glare.gif
Es labaak ar akvareleem, taas man tiik & sanaak pie tam.! happy.gif
Ami
Cik juus visi labi ziimeejat. man veel maaciities un maaciities ohmy.gif
Huney Bunny
Interesting and weird drawings, though i like 'em! laugh.gif
asamashii ritori banpaia
es gan laikam atkārtošos, bet neesmu neko labāku sastrādājis jau vairākus gadus..
IPB Image

antuanete
man patiik ir skaisti smile.gif , bet ieskatoties ilgaak man saak saapeet acis
SinYuki
QUOTE(^_(kawaii)_^ @ Jan 1 2007, 23:11) *

сприган. Es nedomaju, ka tev jaklausas visi shie apvajnojumi. Zime kas tev patik, un nenjem galva neko. Tavi darbi ir loti drosmigi, un pat kliedzoshi.

Ew, cilveki (zimetaji). Sakiet please, vai jus izpauzat savas emocijas zimejumos? сприган to dar. Katram no mums ir savas emocijas, un nevajag tik ljoti kritizet citu cilveku emocijas. Busim tolerantaki viens pret otru. unsure.gif wink.gif

no vienas puses es tev piekriitu bet no otras - es saku ka kritika ir vajadzīga. rolleyes.gif
to var neuztvert pat kaa kritiku bet gan kaa padomu.[ja taa labaak patiik]
jo ir daudzi cilveeki kas vienkaarsi savas kluudas neredz...[nekaa personiiga]
Sigfa
/facepalm

tas ir 3 gadus vecs posts...
SinYuki
QUOTE(Sigfa @ Apr 20 2010, 20:53) *

/facepalm

tas ir 3 gadus vecs posts...

sorry nepaskatiijos datumu xD

cik reizeem var buut blonds dry.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Naru-chan
Haha, vecs topiks. biggrin.gif

Anime-ish :
IPB Image

Ne-anime:
IPB Image
Keydan
Long time no post... biggrin.gif
tiptops
Panda smuka, zaļmatu čalim kaut kas ar pieri nav īsti labi.. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.