piekrītu shuminam. Par velti nekas (tikaii sū#$, kādreiz pat par tiem jāmksā). Ja es saņemtu tās summas, ceļojumus. etc., ko man piedāvā kā n-tajam apmeklētājam un vienk. tā pat, es tagad būtu miljonārs un būtu apceļojis puspasaules.
Par katra e-pasta izlasīšanu jums tiek maksāti 100$ dažreiz vairāk. Minimālā summa, kas jums ir jāsasniedz, lai varētu saņemt naudu ir 5000$. Par reģistrāciju jums tiek samaksāti 500$.
totāls 3.14. Tā kā par reklāmu maksā firma, kuras interesēs tas ir, 100 $ uz vienu cilvēku ir galīgi neiespējami. 400 cilvēkiem tie ir 40 000 $. Par šo naudu var nopirkt 1 minūti reklāmas laika BBC (iespējams kļūdos. Varbūt tas bija cits populārs raidījums), kuru skatās MILJONI!!
Par reģistrāciju tiek samaksāti 500 $. šeit es sāku ņirgt. Muterīte piereģistrēsies, fāters, bračka, opis, oma, es, atkal es, utt. Paši sēdēsim un zīmēsim animi. Lai tie naudas devēji iet #@$%. Neko es neklikšķināšu.
Cilvēki. Nebūsim Lētticīgi. Saprotu, ka naudas ir lielas un vilinošas, ir ko pirkt. Bet...Neļausim, lai uz mūsu rēķina citi uzvārās