QUOTE(Yume @ Dec 4 2004, 00:30)
Un tu gribi.. topiku atsevišķu vai sadaļu? Ja sadaļu tad es tam neredzu jēgas, nebūs ko postos, ja topiku tad feel free, tikai piemeklē īsti jau esošo sadaļu tam.
Hmm! Nebūs ko postot?!
No tā varētu spriest, ka visi šeit reģistrētie memberi (~400) pārsvarā ir "līčeri". Un es būšu vienīgais kas jaunajā sadaļā postos un kaut ko piedāvās? Ja tā, tad manis pēc to sadaļu var netaisīt.
Pats par sevi ir saprotams, ka visas animes viena persona nekad nevar uzreiz novilkt, jo torrenta dzīves ilgums ir niecīgs un daudzas relīzes no arzemju torrentiem tiek palaistas garām. Noteikti tās palaistās relīzes kāds ir novilcis un grib izplatīt Latvijas tīklā. Tamdēļ, PIEDĀVĀJUMU sadaļā, kam nav slinkums un ir iespējas, varētu taisīt Balsošanu piedāvājot ko uploadot nākamo un vai vispār uploadot to konkrēto animi/ost/mūziku vai filmu. Lai kā man negribētos atzīt, bet izskatās ka torrentiem ir nākotne. Jau tagad, lielākā daļa trafika rodas no torrentu p2p tīkla.
Tā kā Jums REQUEST'u sadaļa jau ir. Būs ļoti vienkārši PIEDĀVĀJUMU sadaļā uztaisīt balsojumu. Tiklīdz offer/poll ir izkristalizējis, ko uploadot. Tiek veidots topiks attiecigajā sadaļā (games;TV, OVA & Movies; Manga; Films) ar torrentu un aprakstu par relīzi.
Esmu pārliecināts, ka šāda veida shēma varētu strādāt tīri labi. Ja Latvijas torrent saitos būs vairāk postoti torrenti ar animi jeb ar līdzīga satura materiāliem. Jūsu otaku foruma memberu cipariņam būs lielākas iespējas pieaugt. IMHO
BTW www.torrents.lv ik pa laikam tiek dzēsti "līčeri". Tādēļ vajag ik pa laikam piestaigāt un pamēģināt piereģistrēties.