QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 3 2004, 10:52)
Nu iisti sajuusmaa neesmu... Zinot cik Aikis ir uznjeemiigs... Un arii shaubos, ka LARPisti iisti izpratiis Japaanas kultuuraas buutiibu, kaa arii neviens no vinjiem neciiniisies ne kendo stilaa ne kendzujcu. Vienkaarshi debiils skats kaa LARPisti vicina bokken(u) kaa kaut kaadi brunjinieki\musketieri pat issti nezinu...
nunu, tu ļoti zemu vērtē LFFB publiku, jā kurbijkurnieši, tie ir pārsverā pokemoni, bet no viņiem ļoti maza daļa ir lomu spēlētāji. Lielākā daļa publikas ir izglītoti cilvēki, un ja es saku izglītoti tad tas nozīmē ka viņi tādi ir daudzās jomās.
Tici man, viņi zinās ko darīt ar samuraju goda kodeksu, kas ir cieņa pret augstākām kārtām utt.
Bet man tev jautājums, cik labi tu zini samurajus? ja jau tik gudrs mēģini likties?
PS: un ar bokken'u nevar viciāt kā ar zobenu, it īpaši bufotu * no vienas idejas par bufotu bokken'u nevar apturēt smieklu lēkmi* tas nebūs ērti, komstrukcija cita, gards pa šauru, zobens pa vieglu..
āaa.. drīkst jautājumu, offtopikā, kurā LARPā ta tu esi piedalījies ka esi tik skeptiski nostādīts?